ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

BEN Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over BEN

Een goedkoop Sim-only abonnement van BEN met korting

Bij een BEN abonnement krijg je geen nieuwe mobiele telefoon, maar kun je veel voordeliger bellen en sms'en met het toestel dat je al hebt. BEN biedt namelijk prepaid simkaarten en abonnementen die geldig zijn zolang jij dat wilt. Je kunt altijd op elk moment weer opzeggen, zonder dat je er maanden of zelfs een jaar aan vast zit. Daarnaast kun je bij BEN gemakkelijk je bundel aanpassen en bel je altijd tegen een voordelig tarief. BEN beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk, waardoor je vrijwel overal uitstekend bereik hebt.

BEN Beoordelingen

Fred Bonaparte  | 02/08/19  19:30:25 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende app, netjes aanbod, altijd data en minuten kunnen veranderen per maand, vriendelijke klantenservice, geen rare onverwachte kosten, duidelijke mailtjes met uitleg, bovenal goedkoop. Al jaren een tevreden abonnementhouder van Ben.
Cees Van Dijk  | 04/06/19  16:02:47 | Winkelbeoordeling :
Ben is een prima en betrouwbare telecom aanbieder. Alleen heb ik mijn abonnement niet verlengt bij Ben zelf maar via een andere abonnement aanbieder, maar wel weer bij Ben. Leuke aanbiedingen en goed
Jan Metaal  | 15/03/19  08:39:31 | Winkelbeoordeling :
Fantastische service van BEN, Telefoniste/klantenservice jonge dame hielp mij erg goed. Dacht met mij mee, gaf advies en regelde alles voor mij. Bezorger was een aardige man, op tijd, alles goed uitgelegd. Ik ben dik tevreden! Ga zo door BEN! Goed toestel, strakke prijs, tenminste betaalbaar!
Arnold Smit  | 17/02/19  12:26:31 | Winkelbeoordeling :
Ben is in mijn ogen de beste mobiele aanbieder er met een van Nederlands beste landelijke dekking! en daarbij ook super goedkoop! Het is gewoon een genot om met deze mobiele aanbieder in zee te gaan! ik zweer bij ben en kan ik ook echt iedereen aanraden!
Eveline Kersten  | 03/02/19  14:35:18 | Winkelbeoordeling :
ik heb Ben gehad en heb mijn bestelling voor sim only toen online gedaan. dat ging helemaal goed, conform verwachting. ze geven een duidelijke planning waar ze zich ook nog eens aan houden. tevreden klant dus
Rick Ricciardo  | 18/05/18  07:56:04 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het belangrijk om bereikbaar te zijn en dat ik een enkele keer kan appen, maar verder wil ik weinig geld uitgeven aan mijn mobiele telefoonkosten en dan zit je bij BEN heel goed, inmiddels zit ik nu 4 jaar met een abonnement bij BEN, en het bevalt me prima!
Steelo Brim  | 04/05/18  07:47:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben sinds 2008 klant bij BEN en ik heb 1 keer iets recht moeten zetten over een betaling dat goed werd opgelost. Ook met de klantenservice van Ben wordt ik netjes geholpen. Dat was vroeger met T-Mobile een stuk minder.
Jan Buffel  | 16/04/18  18:03:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben nu 3 jaar bij BEN en dit vind ik de pluspunten: - De kosten zijn relatief laag vergeleken met andere providers. - melding als je op 80% van je bundel zit en weer wanneer die op is voor de maand. Je kunt er een stop op zetten, zodat je niet meer gebruik kunt maken van het internet
Harrie Knarrie  | 09/04/18  20:31:34 | Winkelbeoordeling :
BEN is een leuk en spontaan bedrijf. Goede tarieven, al zijn ze niet 100% de goedkoopste. Geen klachten, goed netwerk (T-Mobile) en een goede klantenservice (zowel online als telefonisch). Ik sta op het punt om na een abonnement van 2 jaren opnieuw te verlengen.
Cindy Kalou  | 06/04/18  08:56:21 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles duidelijk, goed werkende app, netjes aanbod, altijd data en minuten kunnen veranderen per maand, vriendelijke klantenservice, geen rare onverwachte kosten, duidelijke mailtjes met uitleg, bovenal goedkoop. Al jaren (zeker 7 jaar) een tevreden abonnementhouder van Ben!
Rijkerd  | 02/04/18  06:51:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het belangrijk om bereikbaar te zijn, maar verder wil ik weinig geld uitgeven aan mijn mobiele telefoonkosten. Daardoor kan ik prima uit de voeten met mijn huidige abonnement van BEN. Veel belminuten, ruime internetbundel voor nog geen 12 EURO per maand. Ik ben zeer te spreken over BEN !!!
henry vrugteveen  | 18/03/18  17:09:08 | Winkelbeoordeling :
ik ben helemasl tevreden met mijn abbonement 2.5gb internet, 4g en 100belminuten per maand voor maar 11euro das helemaal perfect voor mij omdat ik niet veel te besteden heb maar wel veel internet het enige is dat ik op sommige plekken (buiten het bos) geen bereik heb maar dat is niet heel erg
Lady Gaga  | 09/02/18  07:21:21 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles duidelijk, goed werkende app, netjes aanbod, altijd data en minuten kunnen veranderen per maand, vriendelijke klantenservice, geen rare onverwachte kosten, duidelijke mailtjes met uitleg, bovenal goedkoop. Al jaren (zeker 7 jaar) een tevreden abonnementhouder van Ben.
Mike Kattenberg  | 09/12/17  11:37:45 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk en overzichtelijk. Zoekscherm is ook goed. Makkelijk te vinden om contact te zoeken met de beheerder! Geen opmerkingen en geen aanmerkingen verder om de site te verbeteren! Ga zo door en keep up the good work. Al met al geen vervelende site om te bezoeken.
Nk Aukema  | 15/11/17  15:09:58 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, ze lever goede producten, goede kwaltiteitsverhouding. Alles is makkelijk te vinden op hun webshop. Goede klantservice, ik zou ben echt aan raden. Ze moeten wel hun cachback regels Vernieuwen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,50% CashCoins
25% back to school korting bij Reebok
Code:BTS2019
ONTVANG 0,75% CASHCOINS Bose
visit register click click