ONTVANG TOT 2,50% CASHCOINS OTTO

BloomPost Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over BloomPost

Verras iemand met een bloemetje en verstuur deze met korting via BloomPost!

Met BloomPost verras je iemand op een originele manier met verse bloemen, bezorgd in handige brievenbusverpakking of een prachtig boeket per koerier! Het leuke van brievenbusbloemen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want het bloemenpakketje past gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger is compleet dankzij een gratis bijpassende geschenkverpakking en wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer. Al vanaf €9,95!

BloomPost Beoordelingen

Stoffel van Doorn  | 01/05/21  10:30:11 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor een tweetal verjaardagen een erg leuk kanootje met kaart laten bezorgen door Bloompost wat door de ontvangers heel enthousiast is ontvangen. Zeker in deze coronatijd, een erg leuke wijze om een mooie attentie te versturen. Kwaliteit is perfect en mooi op de afgesproken datum.
Marianne Hiemstra  | 30/04/17  13:41:12 | Winkelbeoordeling :
Onze beste vrienden waren beide binnen 1 week jarig en zouden het later vieren. We wilden graag een bloemetje laten bezorgen, maar zij werken beiden fulltime. Via BloomPost een brievenbus bloemetje laten bezorgen. Tulpen! Groot succes! Wat een leuk idee.
Priscilla Jekel-Soetermans  | 07/09/16  18:55:35 | Winkelbeoordeling :
Superleuke site en geweldige bloemencadeau's! Mijn zusje was er erg blij mee, en voor twee vriendinnen heb ik het al vast klaargezet. Ga nu iemand een bedankje sturen. Ben echt een superfan van deze ontdekking.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 2,50% CASHCOINS OTTO
visit register click click