ONTVANG 0,75% CASHCOINS MediaMarkt
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

BoeketCadeau.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over BoeketCadeau.nl

Bloemen en cadeaus bestel je met korting bij BoeketCadeau.nl

Elke dag worden de bloemen zorgvuldig samengesteld uit verse bloemen door vakkundige bloembinders. Erg handig is dat de bloemen 7 dagen per week bezorgd worden. Combineer een bloemstuk met een leuke heliumballon, doos chocolade, fles wijn of champagne.

BoeketCadeau.nl Beoordelingen

Leo Paans  | 07/08/17  05:30:34 | Winkelbeoordeling :
BoeketCadeau.nl is een hele betrouwbare site als je een boeket bloemen wil laten bezorgen. Goede prijzen en gegarandeerd bezorgd op de door jou opgegeven datum. Heb er zelf al gebruik van gemaakt en ben zeer tevreden
Marianne Hiemstra  | 10/06/17  18:12:17 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier regelmatig voor verjaardagen e.d. en altijd wordt er een prachtige bos bezorgd. Op tijd en voor een zeer redelijke prijs. Je kan er ook chocolade bij laten bezorgen oid. Altijd leuk als je niet naar een verjaardag kan. Ik raad BoeketCadeau zeker aan!
M. Zdm  | 09/02/16  17:47:04 | Winkelbeoordeling :
Als je iemand wil verrassen met een mooie bos bloemen of ander cadeau, dan kun je dat bij BoeketCadeau heel goed doen. Zelfs als je het dezelfde dag nog wilt laten bezorgen dat evt mogelijk. Prachtige boeketten, en je krijgt nog garantie ook! Ook fijn dat ze aan duurzaamheid veel aandacht schenken.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
0,50% CashCoins
€50,- extra korting op jouw zomervakantie bij Thomas Cook
Code:ZOMER50
ONTVANG 1,75% CASHCOINS Scotch & Soda Outlet
visit register click click