Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

K Bertrams  | 18/01/19  08:06:03 | Winkelbeoordeling :
Bol.com staat garant voor snelle en betrouwbare levering. Het assortiment is heel erg groot en de prijskwaliteitverhouding is heel vaak zeer concurerend met anderen. Dus wat mij betreft zeker een shop waar je goed zaken kunt doen.
Ilona Van Essen  | 17/01/19  20:30:55 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke en duidelijke situatie. Met een zeer groot assortiment. Bol.com weet vragen op een leuke en humoristische manier te beantwoorden. Snelle levering, maar ook duidelijk over de levertijd! Dikke duim omhoog!
Hennie Loriaux  | 17/01/19  17:13:35 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met bol.com.Snelle levering,goede service interessante prijzen. Aanbod van heel veel verschillende artikelen.Echt een aanrader voor iedereen die graag online koopt
RAYMOND Zachariasse  | 17/01/19  15:00:50 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is inmiddels een begrip in Nederland. Terecht? Ik denk het wel. De service is naast het zeer uitgebreide aanbod prima te noemen. Zelf bestel ik regelmatig cds en boeken, wat altijd prima verloopt. Klachten worden ook goed opgepakt, dus prima bedrijf.
Danielle Vlemmix  | 17/01/19  12:29:31 | Winkelbeoordeling :
Heeft bijna alles. Overzichtelijke site. Gratis snel thuisbezorgd, vaak dezelfde avond of de volgende dag in huis met selectvoordeel. Goede service. Een keer een bestelling niet ontvangen dus het geld terug gekregen.
Nicolien de Kroon  | 17/01/19  12:19:14 | Winkelbeoordeling :
De enige webshop waarbij ik met een rustig gevoel bestellingen doe is bol.com. Ik kan het jou ook aanraden. Vaak ben ik op zoek naar tweedehands boeken en elke keer dat ik deze heb besteld komen ze snel maar bovenal goed verpakt en in een goede conditie bij mij binnen.
 | 17/01/19  10:10:51 | Winkelbeoordeling :
super goede service. Als ik een pakket bestel is deze er meestal gelijk de volgende dag al. Wanneer ik het pakket wil ruilen, word hier ook niet moeilijk over gedaan en er zit een duidelijke uitleg over hoe dit werkt in het pakket.
Niek Bro khorst  | 16/01/19  17:26:22 | Winkelbeoordeling :
Mooie site met genoeg spullen, snelle levering en goede producten. De prijs is goed, soms is het alleen even kijken wat je bij welke aanbieder bestel. Ook de bol.com app is erg snel en is erg overzichtelijk
Karsten Walstra  | 17/01/19  08:54:44 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een Site waar je alles kan kopen wat je maar wil. Communicatie is zeker goed bij Bol.com en vind het geweldig daar. van Koelvloeistof tot een kussen voor op je bank. Betalingen zijn makkelijk van IDeal tot betalen op Factuur ik raad iedereen aan om via Bol.com te kopen
Jeroen van Benten  | 17/01/19  08:13:41 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij bol. het is vaak gratis verzending en de service is goed. Ook heb je vaak contact als je wilt met een medewerker. Bij mijn laatste aankoop kreeg ik zelfs korting omdat het bij een andere zaak goedkoper was, daarom deze waardering
Roy van Dijke  | 16/01/19  09:26:17 | Winkelbeoordeling :
Altijd op tijd nog nooit geen problemen gehad. Terug sturen ook snel en gemakkelijk. Veel produkten voor ieder wat wils. Kom heel graag op deze site en prijs is ook altijd goed. Zelf als ik niks wil kopen is het leuk om rond te snuffelen
Tamara Bouwman  | 15/01/19  20:57:01 | Winkelbeoordeling :
Heel veel kwalitatief goede producten! Groot assortiment aan boeken ook nog eens. Ook de e-books zijn aan te raden. Voor 23:00 besteld is ook echt de volgende dag in huis! Top dus! Heel tevreden!
Michel Hillebrand  | 16/01/19  03:36:25 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede communicatie kwa leveren en altijd snel. Gewoon goed
Cindy Cornelisse  | 14/01/19  20:19:18 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com echt een fijne webshop waar ik alles kan vinden! Hier heb ik al regelmatig een bestelling geplaatst. Ze hebben echt een hele snelle levering en ook retourneren worden snel verwerkt. Ik zie ook vaak goede aanbiedingen.
Freek Bekhof  | 14/01/19  23:13:37 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Iets besteld volgende dag in huis. Bij iets niet goed klantenservice die adequaat actie onderneemt.
Melvin de Esch  | 14/01/19  22:41:32 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een erg aantrekkelijke en duidelijke site. Ik was opzoek naar mijn schoolboeken en ik vond ze. Ik was opzoek naar nieuwe oordopjes voor mijn telefoon en ik vond ze. Bol heeft bijna alles voor een zeer schappelijke prijs en met geluk ook nog tweedehands en nog goedkoper.
Rasta Mac  | 14/01/19  21:12:02 | Winkelbeoordeling :
voor al je spullen voor in huis ga je naar bol.com snel en gemakkelijk winkelen tv koelkast of vriezer en audio apparatuur draadloze boxen bijna alles wat je zoek hebben ze neem zelf een kijkje goede prijzen geen verzendkosten en de service is heel goed
 | 14/01/19  18:32:07 | Winkelbeoordeling :
naomike zeer goed ervaring vriendelijk en behulpzaam als ik vragen heb. ze hebben er een hele hoop spullen. als ze iets niet zelf verkopen. verkopen ze het ook via andere verkopers. er staat duidelijk prijs en wat het is
Mohammed Mechchate  | 12/01/19  15:33:52 | Winkelbeoordeling :
je kunt alle producten vinden met een zeer goede prijs en korting er zijn altijd vouchers om kortingen te gebruiken en op dit moment is er iets belangrijks aan veel producten die ik altijd win - win is er altijd een manier om zaken te doen en je kunt allerlei soorten producten vinden
Hetty Kwaytaal van Elburg  | 13/01/19  16:56:24 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met prima service en goede kwaliteit artikelen. Een succes volle webshop waar je op je gemak rustig een artikel kan bestellen met gratis verzendkosten boven de 20 euro. De artikelen die ze verkopen zijn een top kwaliteit.
T.G. van Tongeren  | 13/01/19  08:00:31 | Winkelbeoordeling :
In deze shop is van alles te verkrijgen en de service is uitstekend. Wat ook fijn is, is dat het verzenden van pakjes vanaf 20 euro al gratis is. Verder word je goed geholpen door de klantenservice bij een probleem.
ciska Verkade  | 12/01/19  09:41:09 | Winkelbeoordeling :
diverse keren wat besteld snel ontvangen ook qua prijzen valt het mee. Ook de retourservice is helemaal top geregeld. Zal nog vaker bestellen bij bol.com. En als een artikel niet voorradig is krijg je Als klant snel bericht.
Claudia de Bont  | 11/01/19  16:09:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de webshop van bol.com heb er in het verleden al met regelmaat besteld en zal dit in de toekomst ook zeker blijven doen ook vanwege de service maar zeker ook de snelle bezorging wat er beloofd wordt komen ze na dus ik blijf zeker nog kopen bij bol.com
Lisanne van Oorschot  | 11/01/19  15:49:53 | Winkelbeoordeling :
Goede webwinkel, meestal snelle levering en vaak mooie aanbiedingen. De producten zijn van een goede kwaliteit en als er al iets stuk gaat of niet goed gaat dan is omruilen, een vervangend product of geld terug geen enkel probleem.
Betsie Butsers  | 11/01/19  11:02:40 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij Bol.com, nooit problemen!. Als je goed vergelijkt en promoties in het oog houdt kan je soms echt wel koopjes doen!, een hele fijne winkel, de prijs is meestal lager dan bij andere winkels. De service is perfect!
Dameike Schriever  | 11/01/19  14:04:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier verschillende producten besteld. Een snelle levering en nooit iets kapot geweest. Wanneer iets toch niet goed aan het bestelde product heb ik het altijd kunnen terug sturen. Hiervoor kon ik dan een ander product uitkiezen.
Harry Webber  | 13/01/19  10:53:58 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod in producten bij Bol.com, zowel via Bol als andere partijen maar ook tweedehandse producten wat vooral met boeken ideaal is. Helpdesk van Bol is altijd snel en makkelijk te bereiken indien dit nodig was, met altijd goed advies of een passende oplossing!
Manuela  | 13/01/19  18:07:35 | Winkelbeoordeling :
snelle levering en als iets terug moet krijg je ook snel je geld weer terug. Ook een goede service als je belt, had een verkeerde agenda besteld. Kreeg wel snel mijn geld weer en werd netjes aan telefoon geholpen.
Bonnie Boutellier  | 12/01/19  12:52:11 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke webshop om te snuffelen en ook te slagen in je doel. Goed assortiment, goede voorraad, snelle levering en prima service! Met de selectvoordeel lidmaatschap nog meer voordeel. Onlangs 1 artikel niet op tijd leverbaar, een "sorry voor dit ongemak" mail met een kortingsbon.
Charles Alberto Out  | 13/01/19  10:30:07 | Winkelbeoordeling :
Bij BOl.com kan je veel leuke dingen kopen. Ik heb al in het verleden veel leuke dingen maar ook handige dingen mogen kopen bij bol.com. Ik adviseer een ieder soms goed te kijken daar je vaak leuke dingen voor een redelijke prijs kan kopen. Met een account van bol.com wordt het bestellen makkelijker
Irene Van Rijn  | 12/01/19  18:06:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb alleen maar goede ervaringen met bestellen bij Bol.com. een enorme uitgebreide keus in producten, de prijs/kwaliteitsverhoudingeen, het gemak van de website zelf en de snelle levering van de bestelde producten. Top
Marlies van Dalfsen  | 14/01/19  11:43:12 | Winkelbeoordeling :
Erg goede webwinkel, de levering is altijd heel snel en de verzendkosten zijn niet heel erg hoog. Er zijn ook heel veel verschillende producten die ze aanbieden, voor alles hebben ze dus de juiste producten.
Mohamed Mechchate  | 12/01/19  15:26:47 | Winkelbeoordeling :
je kunt alle producten vinden met een zeer goede prijs en korting er zijn altijd vouchers om kortingen te gebruiken en op dit moment is er iets belangrijks aan veel producten die ik altijd win - win is er altijd een manier om zaken te doen en je kunt allerlei soorten producten vinden
ramona de vries  | 12/01/19  10:44:41 | Winkelbeoordeling :
Perfecte communicatie per mail, wanneer de bezorging plaats vind . Ook als het product niet op voorraad ligt krijg je een goede feedback wanneer het product wordt verwacht .
Anne Witte  | 11/01/19  12:59:41 | Winkelbeoordeling :
De ideale site, je kan achteraf betalen. Snelle levering. Veel producten en diensten te koop. Als je iets zoekt kan je hier wel terecht. Zeer tevreden!
Charlotte Arendsen  | 10/01/19  20:31:10 | Winkelbeoordeling :
goede duidelijke website. je kunt er leuke spullen krijgen tegen goede prijzen. de service is ook goed. ze zijn ook erg snel.met versturen ik raad iedereen deze website aan met leuke spullen. aanrader
Romano Bogers  | 10/01/19  17:08:12 | Winkelbeoordeling :
goede webshop veel goede producten snel in huis en veel betaalmethodes bestel er vaker en altijd tevreden met mijn producten ben een tevreden klant als je dan toch online besteld ken je het beste bij bol.com bestellen
Adriaan Gijsberts  | 10/01/19  11:46:49 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren veel bij de Webshop van Bol.com en ik ben uitermate tevreden. 1 keer heb ik een artikel terug gestuurd omdat deze mij niet beviel en de afhandeling was uitstekend verzorgd. Ga vooral zo door Bol van mij krijgt u een 10. Groeten Adriaan.
M. B.  | 10/01/19  13:05:42 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een geweldige webshop waar je heel vaak super voordelige aanbiedingen voor iedereen hebt. Goede service en snelle levering. Ik gebruik de app die ontzettend makkelijk in gebruik en overzichtelijk is.
sylvia arts  | 10/01/19  08:58:03 | Winkelbeoordeling :
Producten worden altijd super snel geleverd. Als er staat vandaag besteld de volgende dag in huis dan is het er ook . Echt fijn. Altijd alles netjes verpakt. en geen verzendkosten . ben erg tevreden over bol.com
marco boxem  | 10/01/19  07:34:45 | Winkelbeoordeling :
geweldige online webshop voor de gadgetfreak..!! zeer groot aanbod van artikelen van wit-goed tot aan elektronica en alles wat er tussen in zit verborgen echt een aanrader!
Fenna Spelde  | 09/01/19  22:15:50 | Winkelbeoordeling :
Een goed, betrouwbaar en snelle service. gekochte producten worden snel geleverd, mooie duidelijke site. iets niet op voorraad gelijk je geld terug, wordt mee gedacht voor alternstief, super tevreden. doorgaan
Kim star  | 09/01/19  18:24:21 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de site erg overzichtelijk en handig te gebruiken. Moet er wel bij zeggen dat er een kans is om opgelicht te worden! Spreek uit eigen ervaring. Ik had een controler besteld en hij zou nieuw zijn maar was duidelijk al gebruikt..
eileen hoogendoorn  | 09/01/19  18:00:09 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel. Er is veel te vinden en ook enorm uiteenlopend. Het nadeel is dat je wel meer betaalt dan bij andere winkels. snelle verzending en boven een bepaald bedrag gratis verzenden. ook snel contact via de email
Alex Dekkers  | 09/01/19  13:56:10 | Winkelbeoordeling :
een heel groot assortiment, waardoor je bijna altijd het gewenst boek tegen een mooie prijs online kunt kopen. En ook nog snel se bestelling in huis. Maar ook voor andere zaken is er inmiddels meer dan genoeg keus!
Freddy Maertens  | 09/01/19  09:24:09 | Winkelbeoordeling :
Als ik iets wil kopen of nodig heb, kijk ik altijd eerst op de site van Bol.com. In de 9 van de 10 gevallen kan ik het gezochte product vinden, bestellen en volgende dag in huis hebben. Daarnaast heb ik afgelopen jaar gekozen voor Select, dus ik heb geen eventuele bezorgkosten meer!
Lotte Determann  | 09/01/19  13:18:09 | Winkelbeoordeling :
bol.com heeft een zeer snelle levering als je bij bol.com zelf besteld. ook hebben ze een handige klantenservice waar je mee kunt chatten, mailen of bellen. er wordt snel gereageerd en goed meegedacht als je een klacht hebt.
 | 09/01/19  21:31:21 | Winkelbeoordeling :
Goede service. tevreden ! Altijd leuke aanbiedingen en een hoeveelheid aan producten zeker 4 sterren waard
Anass  | 09/01/19  22:53:20 | Winkelbeoordeling :
Als ik wat nodig heb kijk ik als eerste op bol.com omdat ze zoveeel dingen hebben. Meestal hoef ik niet eens verder te zoeken en slaag ik meteen. Producten zijn makkelijk te vinden en mits op voorraad heb je het de volgende dag al in huis. Kortom TOP
Angelique van Dijk  | 09/01/19  12:41:08 | Winkelbeoordeling :
regelmatig koop ik producten via Bol.com en ben erg tevreden over het gemak van bestellen, snelheid van levering en de klantenservice. De meeste producten komen in goede staat en op tijd aan. Mocht er eens iets niet in orde zijn, helpt de klantenservice mij prima bij een passende oplossing.
Michelle Hazenberg  | 09/01/19  10:32:24 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod aan producten, altijd een fijne en professionele omgang met de klant en snelle levering!
Leroy Doornkamp  | 08/01/19  15:52:35 | Winkelbeoordeling :
Goede producten en een breed assortiment. snelle levering voor de juiste prijs. Geen ervaring met retour sturen. tot op heden alles ontvangen en dit naar alle tevredenheid. Bezorgers zijn netjes en vriendelijk.
Danielle van Henten  | 08/01/19  10:49:47 | Winkelbeoordeling :
Heel veel producten van een zeer goede kwaliteit... Alles is altijd goed geregeld en snel geregeld en afgerond... Ook als er iets mis gaat bij een aankoop dan is ook dat zo weer opgelost. super site!
John Chin Fo Sieeuw  | 08/01/19  12:38:33 | Winkelbeoordeling :
heb onlangs een boek besteld was de volgende dag in huis en kon achteraf betalen zeer goed geregeld zal hier volgende keer weer bestellen ook kreeg ik nog een waarde coupon van 5 euro dus dat is toch weer eenmeevaller
Shane  | 08/01/19  13:36:59 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer goede webshop je kan er alles vinden en het personeel helpt je zeker tijdig als er iets niet klopt ze zijn zeer correct met leveringen Bol.com is zeker een aanrader voor personen die veel zoeken
Henk Bolhuis  | 08/01/19  23:58:58 | Winkelbeoordeling :
Prima service, snel en duidelijke site waar bijna alles te vinden is. Ook als intermediair tussen klant en andere aanbieders worden zaken snel verwerkt en netjes afgeleverd tegen minimale verzend kosten. Fijn zaken doen.
Charlotte  | 08/01/19  08:43:29 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt mijn favoriete webwinkel. Er is zoveel keuze en de levering verloopt iedere keer heel vlot en snel. Zelfs als er eens een probleempje is, kan je altijd terecht bij de helpdesk en die zijn vriendelijk en lossen het probleem snel op.
Gabriella van Dijk  | 07/01/19  16:53:49 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, goede retourservice, keurige verpakking en heel erg compleet. Ik ben altijd blij verrast door hun uitgebreide assortiment, ze hebben werkelijk alles wat je kunt bedenken, en de cashback is er altijd snel bijgeschreven.
Melanie Groenendijk  | 07/01/19  19:44:36 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een overzichtelijke site waar heel veel verschillende dingen te koop zijn, vaak met gratis verzending. Een goede service als je een vraag over een product hebt, altijd makkelijk te retourneren.
wilma  | 04/01/19  18:21:47 | Winkelbeoordeling :
bol.com bevalt mij uitstekend, veel aanbod. Ook op diversen onderwerpen veel mogelijkheden op merken en prijzen. Snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Goede kwaliteit en prima sevice.
V. Cremers-Feijen  | 04/01/19  19:52:59 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met een heel groot assortiment en goede service! De tweedehandse verkoop van spullen is een extra service, heel prettig als je wat minder te besteden hebt!! Zelf je spullen verkopen kan er ook, geweldig toch!
Mark Oosterhof  | 05/01/19  14:25:57 | Winkelbeoordeling :
Prima website met veel uiteenlopende producten! De service is meer dan prima en ze zijn zeer behulpzaam! Al met al een prima webshop waar ik vaak onbezorgd mijn bestellingen doe! Ik zal deze webshop ten alle tijden aanbevelen!
 | 06/01/19  11:49:48 | Winkelbeoordeling :
Met bol.com heb ik goede ervaringen mee gehad, ze zijn klantvriendelijk en reageren uiteraard snel op e-mails of op sociaal media. Ook handig dat je je retourzending kunt volgen via hun website zodat je weet wat er mee gebeurd is.
Hulya  | 06/01/19  16:24:42 | Winkelbeoordeling :
heel goede site die bol.com.Ik zal voor mensen wel raden bol.com te kopen. ik heb niet zo lang geleden spullen besteld en dat is nog geen een dag bij mijn deur een chaufuer die voor ons bezorgde. Jaren ervaren
Erwin Velema  | 06/01/19  21:20:44 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering. Goede prijzen. geldt ook voor de aangesloten verkopers. Goed retourbeleid. Veel afhaalpunten indien pakket niet thuis kan worden bezorgd. Nu besteld, morgen in de meeste gevallen al thuis.
Wendy van Mansom  | 07/01/19  09:05:08 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com heb ik verschillende dingen gekocht. Mijn mobiel heb ik voor goedkoop gekregen, omdat er een klein krasje op zat. Maar die doet het prima en ben daar blij mee! Ze hebben een ruim assortiment aan spullen en een overzichtelijke website. Bij sommige spullen is Bol.com wel duur, dus je moet goed vergelijken.
jochem van sloten  | 04/01/19  22:20:27 | Winkelbeoordeling :
ik heb al een tafel bbq gekocht via bol.com en het bevalt mij goed ik heb nu een keukenweegschaal besteld de service en de bestellingen verlopen goed en meeste spullen die je daar koopt zijn meestal ook niet zo duur je kunt het apparaat wat je wilt kopen de prijs van laag naar hoog bekijken.
Barbara Smich  | 04/01/19  22:50:13 | Winkelbeoordeling :
Echt een goed web shop waar kan je ales wat je nodig heb vinden in een plek. Makelijk om te producten bestelen en korte wacht tijden. Nu ok zelf ales in sale dus nog goedkooper. Echt een anrader omdat je ales daar snel kunen finde
 | 05/01/19  21:20:07 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een ontzettend fijne webshop. Ze hebben vrijwel alles voor een niet al te dure prijs. vaak hebben ze ook nog leuke aanbiedingen. De levering is ook erg snel. Kortom, een top winkel en ik bestel er altijd graag.
Rose-Minke Schure  | 04/01/19  10:20:58 | Winkelbeoordeling :
Prettige website, levert snel en betrouwbaar. Het zoeken is ook makkelijk door de vele filtermogelijkheden. Aankopen als een laptop werden vlot afgeleverd. Van tevoren duidelijk wanneer ze komen. Maar het tijdsvak zie je pas op de dag zelf.
Jennefer Hollands  | 06/01/19  11:14:07 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze aan producten en je hebt het snel in huis betalen kan op verschillende manieren en dat je handig zijn , klantenservice ook super, wanneer je een vraagt hebt dan zullen ze vriendelijk te woord staan.
Djayben Simmers  | 07/01/19  10:22:34 | Winkelbeoordeling :
snelle levering en goeie hulp als er iets mis is of iets niet klopt! bol.com levert altijd super snel! ze leveren ook echt wat er op de website staat. de kwaliteit van de producten zijn ook uitstekend!
cing ping de kerstman  | 04/01/19  18:14:30 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer blij met deze winkel dat er ook echt alles te koop is nou ja bijna dan er zijn verschillende soorten spullen en als je iets bestelt kun je ook nog bij de albert heijn je pakketje ophalen. (en misschien ook bij andere winkels bijvoorbeeld jumbo ook maar dat weet ik niet)
Sarah Braeckman  | 05/01/19  13:35:45 | Winkelbeoordeling :
zeer uitgebreid aanbod. goede service. op tijd geleverd. hier ga ik zeker en vast vaker bestellen. ook mooi meegenomen zijn de steeds goedkopere prijzen in vergelijking met dezelfde producten op andere webshops
Rob Weiss  | 07/01/19  08:47:20 | Winkelbeoordeling :
Ik had een siliconen vorm besteld de volgende dag in huis en geheel zoals verwacht toppie. uiterst tevreden Het enige wat fout was gegaan waren mijn eigen bak kunsten maar qua vorm en snelheid van levering uitstekend.
Hans Zoer  | 07/01/19  11:23:07 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf , al jaren klant...nooit gezeur..beleefd personeel...!! Het product aanbod blijft stijgen, ik zeg zo doorgaan!
Sylwia  | 04/01/19  10:57:01 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop met een groot aanbod en goede prijzen. Retour is heel makkelijk, en de service is heel goed. Mocht je defecte artikelen ontvangen, krijg je gratis nieuwe toegestuurd. Alles goed geregeld!
jette Schrander  | 05/01/19  18:01:39 | Winkelbeoordeling :
Prijs kan beter... Verzendkosten kan goedkoper.. Service helpt niet... Cashback kreeg ik niet...... Maar het is niet al te slecht daarom geef ik 3sterren. Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen Fijne dag verder
Jennifer Valstar-van Der Meer  | 04/01/19  14:10:08 | Winkelbeoordeling :
Steeds meer een doorgeefluik voor spullen uit China. zonder dat je het door hebt koop je troep die je ook zelf voor vele malen minder op AliExpress kunt kopen. Het is jammer dat Bol.com derde verkopers zoveel ruimte biedt.
R.K. Aukema  | 05/01/19  10:44:28 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, goede leveringsvoorwaarden en enorm groot assortiment. Scherpe prijzen. Goede website met overzichtelijke rubrieken, ook als producten via "derden"worden geleverd staat dit duidelijk vermeld en nog steeds de beste prijzen. Ik zou deze site absoluut aanbevelen aan anderen.
Carin Waijer  | 06/01/19  08:04:10 | Winkelbeoordeling :
Bol,com is een leuke winkel, ze verzenden heel snel en als het op voorraad is gelijk dezelfde dag al. heel veel te koop , ook dingen wat ik niet had verwacht. ze hebben vaak een leuke aanbieding. ik koop er vrij vaak. ook komen ze met prachtige acties, zoals gratis verzenden.
Marijke Van der Knaap  | 03/01/19  17:56:01 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop, veel keuzes en snelle levering. Weinig verzendkosten. sommige producten zijn helaas soms te duur geprijsd. Maar goed de meeste dingen zijn goed van prijs en ook van kwaliteit. De service is ook goed wanneer iets niet goed of niet naar wens is. Ik heb niets te klagen!
Belinda Notman  | 04/01/19  04:51:17 | Winkelbeoordeling :
snelle levering, volgende dag in huis. goede klantenservice, goed bereikbaar. Echter niet altijd de goedkoopste. Traag bij vergoeden van geretourneerde product Koop wel regelmatig wat uit het assortiment, al jaren. Snel in huis
Henk Achterberg  | 21/12/18  15:54:13 | Winkelbeoordeling :
Veel keus en voorlichting, niet duur en snelle levering. Welzaak omgoed te kijken wat er geleverd gaat worden anders kan het zijn dat het verkeerde wordt besteld en je het weer terug kan sturenom het goede te krijgen.
Erica Schrik  | 22/12/18  23:14:13 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij Bol.com en ben tot op de dag van vandaag zeer tevreden over de service. De volgende dag thuis, is voor mij een reden om telkens weer terug te komen op deze site. Ook als ik van gedachten verander is het annuleren van de bestelling geen probleem. Ik zeg doen!
Lisa Reuvekamp  | 28/12/18  19:23:45 | Winkelbeoordeling :
Fijne site Snelle levering en fijn dat je jaarlijks 10 euro betaald zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Hierdoor bestel je sneller je hoeft het huis niet meer uit. Ik bestel er regelmatig. Bij retour ook snel je geld weer terug
Jamie Visser  | 29/12/18  20:08:52 | Winkelbeoordeling :
Goede site, top service, snelle verzending. Laatst een galaxy watch besteld. Binnen 1 dag binnen tegen een zeer scherpe prijs. In vergelijking met mediamarkt en dergelijke vijftig euro goedkoper. Kopen hier dus!
Hugo Wagemakers  | 02/01/19  00:04:21 | Winkelbeoordeling :
Handige website waar vanalles te vinden is! Een aanrader zeker voor de feestdagen. Of originele cadeaus voor een jarige. Tevens ook goed voor tijdens de carnaval haha
Den steffens  | 22/12/18  08:07:06 | Winkelbeoordeling :
Als je iets zoekt of snel nodig heb bij bol.com is echt van alles te vinden of het nou kleding of elektronische apparatuur is zit áltijd goed, en inmiddels al paar keer besteld , zeer snelle levering en prima kwaliteit. voor een goede prijs.
Linda  | 22/12/18  19:40:29 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop, ruime keuze. Men wordt goed op de hoogte gehouden met betrekking tot de status van het gekocht product. Zeer snelle levering. Goede prijs-kwailteit verhouding. Prima service !
Ineke Westerbeke  | 23/12/18  06:23:51 | Winkelbeoordeling :
geweldige service bij bol.com! de bestelling was zo in huis en de klantenservice hielp mij fantastisch. Belde mij ook terug toen het nodig was. De man nam tijd om mijn verhaal aan te horen. Echt niets dan lof voor bol.com
 | 25/12/18  12:22:40 | Winkelbeoordeling :
Goede veilige site met een breed assortiment, je kan er van alles kopen. Hele goede service problemen worden zo altijd goed opgelost en ze hanteren een snelle levering. zeker een aanrader om even een kijkje te nemen op de site.
Sabrien Tje  | 26/12/18  21:24:26 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een duidelijke website, waarbij je gemakkelijk het gene kunt vinden wat je zoekt. Daarbij is de verzendingsduur ook niet erg lang, dus dat is ook erg fijn. Het gene wat ik meestal bestel, krijg ik ook netjes en goed bezorgd!
piet lap  | 28/12/18  20:51:02 | Winkelbeoordeling :
Wederom bij mijn bestelling een snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen was mijn pakket binnen 24 uur in huis. Alle benodigdheden op de site, sinds mijn studieboeken in 2008 tot mijn werkspullen in 2018: altijd optijd.
 | 31/12/18  16:02:10 | Winkelbeoordeling :
Shandy Crush Bol.com levert producten heel snel en heel netjes. De prijs is echter iets hoger dan gemiddeld, maar de klant krijgt zeker weten waar voor het geld! Ik heb nog nooit verzendkosten hoeven te betalen.
Ilona Rodenburg  | 03/01/19  11:22:35 | Winkelbeoordeling :
Al jarenlang een account via bol.com. uitgebreid assortiment. Niet altijd goedkoop, wat logisch is als het niet vanuit bol.com zelf komt. verkoopaccount tweedehands boeken werkt niet. Ook is de vergoeding voor verzenden erg laag wanneer een boek niet door de brievenbus past. ik verkoop liever via marktplaats/facebook hierom.
Monique Wetsema  | 23/12/18  08:58:49 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een betrouwbare site, levert snel en website is zeer overzichtelijk. Veel diverse producten en uitgebreid assortiment en voor ieder wat wils. Reverentie mogelijkheid per product is ook zeer waardevol het feit dat je zelf producten tweedehands kunt verkopen met bol.com als tussenpersoon.
Carlijn Knuvers  | 28/12/18  15:09:55 | Winkelbeoordeling :
Bol.com verzend altijd snel. Het is een keer voorgekomen dat ik een kapot item ontving, maar dit was geen probleem. Ik kon het item retourneren en kon een nieuw item toegestuurd krijgen of m'n geld terug.
Adrienne Mathijssen  | 02/01/19  22:23:02 | Winkelbeoordeling :
Bol.com dat kent toch iedereen. Heel veel keuze en een snelle levering. Ik ben er heel tevreden over bol.com. Wanneer ik iets nodig heb, dan kijk ik eerst op bol.com. Heb je teveel boeken etc. Biedt dan je product aan bij bol.com.
Heinz Joseph  | 24/12/18  22:55:46 | Winkelbeoordeling :
goeie ervaring met deze winkel. De bestellingen komen altijd op tijd. Ik heb daar zoveel gekocht dat ook wel eens wat te laat kwam of op een andere locatie kwam zonder dat ik ervan wist, dan moest gebeld worden
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

  Lotto
visit register click click