Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

S Steijvers  | 19/03/19  19:03:00 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment, goede prijs / kwaliteit verhouding, snel en netjes leveren. Bestel hier heel regelmatig allemaal verschillende spullen, ook als je een bestelling wil retourneren gaat dit heel soepel en vlot!
Debbie Mertens  | 19/03/19  16:27:39 | Winkelbeoordeling :
ze hebben niiet alleen boeken maar echt vanalles. je kunt het zi gek nog niet bedenken. goede prijzen vaak de goedkoopste, goede service over iets retouren doen ze ook niet moeilijk, geen tegoedbon gewoon je geld terug
Aydin Puslu  | 18/03/19  18:57:07 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site, vriendelijke klantenservice. Daarnaast een uitgebreid assortiment en uitstekende levering (meestal een vroegere aankomst van de levering). Bol.com is zeker aan te raden als je kwalitatief hoogwaardige producten wilt hebben voor een goede prijs
Jean Buitenhuis  | 18/03/19  15:49:28 | Winkelbeoordeling :
EEN GOEDE EN BETROUWBARE SAIT.LEVERT SNEL EN BETALEN KAN ACHTER AF ZEKER DE MOEITE OM HIER TE BESTELLEN ZE HEBBEN ZOWAT ALLES , BESTEL ER AL VELE JAREN NAAR VOLLE TEVREDENHEID EN DE KLANTENSERVES IS OOK VRIENDELIJK EN ZEER BEHULPZAAM
Denis Plaat  | 19/03/19  09:42:33 | Winkelbeoordeling :
Ik vind persoonlijk bol. Com een fijne webshop. Er zijn veel verschillende producten. Van baby spullen tot elektronische apparatuur. Wel vind ik soms de prijs wat hoog, maar eigenlijk mag ik niet klagen want het zijn normale prijzen. Het is tenslotte geen groot handel. Fijne manier van betalen.
Ilonka  | 18/03/19  07:07:44 | Winkelbeoordeling :
Dit is een webshop waar ik regelmatig bestellingen plaats. Snelle levering, groot assortiment en goede prijzen en vooral een uitstekende klantenservice. Levering is de volgende dag en op mailtjes word altijd snel gereageerd.
Ilja Van bremen  | 17/03/19  12:00:31 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop die volop keuze biedt op allerlei gebieden. Zelf vind ik het leuk om via bol.com boeken, films en sportartikelen te bestellen. Ja, voor mij gaat er sowieso helemaal niks boven bol.com.
T.G. van Tongeren  | 16/03/19  23:09:42 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een hele uitgebreide webshop met een hele goede service. Het assortiment is heek divers en uitgebreid. De prijzen zijn scherp en er zijn veel aanbiedingen. De klantenservice is altijd en snel bereikbaar. Verder liggen de verzendkosten en je kunt de producten gratis retourneren.
Rixt T  | 16/03/19  17:54:14 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft altijd een snelle levering, veel producten op voorraad. Daarnaast zijn er vaak goede aanbiedingen te vinden in je malibox onder de 'dag deals'. Al jaren klant en al jaren tevreden Ga zo door !!
Barbara  | 17/03/19  21:44:38 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne web winkel,Ze hebben van alles Van meubels tot wasmiddel, de meeste dingen hebben ze daar wel.Ik bestel mijn dierenvoer er ook,Lekker makkelijk en zelf niet hoeven sjouwen. En snel thuisbezorgd
Ria Hopman  | 15/03/19  14:41:46 | Winkelbeoordeling :
altijd netjes op tijd geleverd zoals wordt aangeven heb je een pech is ook de garantie service altijd goed top winkel ook tijdens de feestdagen nog nooit problemen gehad en je kunt je bestelling altijd terugzien
Harm David de ruiter  | 17/03/19  15:40:31 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een fantastische webshop, echt voor jong en oud is het must om wat bij bol.com te bestellen. Het zeer ruime aanbod, de eenvoud van het bestellen en de vlotte bezorging op deze zeer overzichtelijke site maken bol.com de nr1 webshop van Nederland.
Kluk Kluk  | 18/03/19  10:52:10 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een webwinkel met een heel groot assortiment waar je goed kan winkelen met goede service en kwaliteit. Je hebt een snelle levering van je bestelde artikel en ben je niet tevreden dan kan je het gewoon weer terug sturen en een nieuwe keuze maken of je geld terug gestort.
Piet Bander  | 15/03/19  09:10:31 | Winkelbeoordeling :
Mijn producten worden altijd op tijd geleverd of de klantenservice contracteert mij al van te voren. Ook komen de producten altijd goed aan, zelfs de tweedehandse, verder is de service van Bol.com ook super, heb meerdere keren wat teruggestuurd en het wordt altijd gemaakt of terugbetaald.
Sandra Tolenaars  | 13/03/19  08:34:56 | Winkelbeoordeling :
goede service snelle levering. top webshop bestel er geregeld en binnen een dag in huis. alleen met de feestdagen duurt het iets langer maar dat geven ze ook netjes aan. ben super tevreden............
Caitlin Vear  | 11/03/19  21:22:27 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met veel verschillende artikelen. Ik had met kerst een aantal kadootjes besteld waarbij een perongelijk op een verkeerd adres. Dit is goed opgelost door bol.com. Hele fijne klantenservice!
Miranda de Hoog  | 11/03/19  13:55:48 | Winkelbeoordeling :
Fijne internetwinkel. Website duidelijk aangegeven in categorieën. Goede klantenservice. Snelle bezorgservice
Marc Krimpmann  | 10/03/19  15:07:16 | Winkelbeoordeling :
Goeie webshop, Duidelijke overzicht en optijd geleverd, bol.com doet niet dom, leuke producten en veel keuze online op een site. Prima te doen op gebied van online shoppen en leuk voor cadaus en andere gelegenheden.
Jolanda Jorissen  | 10/03/19  13:29:50 | Winkelbeoordeling :
Je kunt er alles vinden,erg ruime keuze bij.Je weet ook of het direct leverbaar is en of je het dan ook de volgende dag in huis kunt hebben.Goede service . Fijn dat er een top 10 is met de revieuws erbij.
Petronella Smit  | 09/03/19  09:18:44 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een goede en super betrouwbare webwinkel waar ik alleen maar goede ervaringen mee hebt. Bol.com heeft een groot assortiment aan producten van goede kwaliteit goede bezorgservice en een goede klantenservice.
Dian Degenkamp  | 08/03/19  18:10:05 | Winkelbeoordeling :
Meubelolie voor mijn meubels besteld. En leuk dat ik 2,50 korting kreeg van bol.com omdat ik laatst jarig ben geweest. Fijne website waar je eigenlijk alles kan halen en het wordt ook nog vrijwel altijd de volgende dag thuisbezorgd.
Paula Langbein  | 08/03/19  16:21:10 | Winkelbeoordeling :
geweldig kopen bij bol.com snelle levering en bonnen kun je heel makkelijk inleveren. is van alles te vinden goede service maak graag gebruik van deze bol.com ze hebben er schoenen speelgoed electrische apparatuur
Jorindha Arts  | 11/03/19  08:46:00 | Winkelbeoordeling :
Vertrouwd goed, ik koop hier zeer regelmatig en altijd een keurige levering van de door mij bestelde producten. Producten zijn altijd wel te vinden bij een van de bedrijven waar BOL zaken mee doet. Geen tijd om te shoppen dan is dit een topper!
Nanette Bielefeld  | 10/03/19  10:28:16 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is de webshop voor werkelijk alles! Van tv's tot hondenontwormingstabletten, van tandenborstels tot babyspeelgoed. En het mooiste vind ik nog dat het vaak erg goedkoop is en vanaf 20 euro gratis wordt thuisbezorgd! Ook kun je vaak de bezorgdag kiezen en dat is echt ideaal.
Corina Van Loon  | 10/03/19  16:20:20 | Winkelbeoordeling :
Besteld en 2 dagen later in huis. Snelle levering en goede kwaliteit. Ik ben er zeer tevreden over. Ook de prijzen vallen enorm mee, waar ik zelf ook heel blij mee ben. En als je er dan goede kwaliteit voor krijgt is dat super. Action kan nog van je leren Bol.com
Simone Loevering  | 08/03/19  08:36:46 | Winkelbeoordeling :
Ben erg tevreden over bol.com. Groot assortiment van verschillende soorten producten. Ook de snelle en goede levering is zeer prettig. Het is extra fijn als je wat nodig hebt en je niet extra de deur uit hoeft.
Aicheline Cijntje  | 06/03/19  14:34:43 | Winkelbeoordeling :
geweldig, ze zijn altijd op tijd en beleefd. altijd snelle bezorging en een praatje maken met de bezorger. Ik bestel heel vaak bij bol. Bij het bellen zijn ze erg vriendelijk en beleefd. En binnen 1 dag in huis.
Mark Dengerink  | 06/03/19  08:35:30 | Winkelbeoordeling :
snelle service redelijke prijzen goed overzichtelijk site als je ze belt met een probleem of schade wordt je correct geholpen en te woord gestaan nemen je serieus het enig nadelige is dat ze andere verkopende partijen heb en daar duurt het soms wat langer dat je een reactie maar altijd opgelost
Hans Zwinkels  | 08/03/19  12:31:53 | Winkelbeoordeling :
zeer goed pakje komt mooi aan in een mooie doos en woord goed af gelevert met zorg dus bol.com doen wat ze beloofen geen min punten gevonden ben er zeer te vreeden over ga zo door bol,com toppie klase
Schreuders  | 08/03/19  09:49:52 | Winkelbeoordeling :
Bestaat al heel wat jaren heeft een groot assortiment producten. Snelle bezorging, gratis retourneren en vanaf twintig euro gratis verzenden, veel goede aanbiedingen. Een echte aanrader voor jong en oud!
Wim Koning  | 07/03/19  07:16:53 | Winkelbeoordeling :
super veel korting verkregen door te bestellen bij bol via cashbackkorting. Plus dan ook nog eens de beloning die je van cashback krijgt. Kan dit iedereen aanraden entevens is het niet alleen een leuk kortingssysteem wat je hebt maar ook nog eens een leuk spaarpotje
Jane Sterling  | 04/03/19  10:16:24 | Winkelbeoordeling :
Tot nu geen enkele slechte ervaring gehad met Bol.com en ik koop al jaren met enige regelmaat spullen bij Bol.com. Na een bestelling altijd duidelijk wat en wanneer je iets krijgt. En handig is ook de verschillende betalingsmogelijkheden zo ook waar je het bezorgd wilt hebben.
ryaan thangavel  | 04/03/19  11:20:11 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering van bestelde artikelen. Binnen 24 uur geleverd. Goede prijs vergeleken met andere webshops.Voor iedereen aan te bevelen. mijn ervaring bol. com echt gode service en snelle reactie
Joey Varkevisser  | 02/03/19  08:10:32 | Winkelbeoordeling :
Super webshop waar je bijna alles op kan vinden. Als je het voor savonds besteld, dan heb je het meestal de volgende dag al in huis. Ook weet je hoelaat je pakketje komt, dus dan kan je daar rekening mee houden. Helemaal top!
Jan Boerma  | 04/03/19  08:46:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tweedehands boek via Bol.com besteld. De levering was prima en snel, de prijs/kwaliteitsverhouding was uitstekend en het boek zag er prima uit. Alhoewel ik eerst wat huiverig was om zo een tweedehands te bestellen, ben ik uitermate tevreden.
Patric hamstra  | 01/03/19  04:57:56 | Winkelbeoordeling :
Geweldig en zeer interessante artikelen en aanbiedingen over heel veel geweldige producten van een hele boel leuke en goedkope artikelen voor iedereen wat Wils en tevens een goede manier om je tweede hands spullen online te verkopen of zelf aan te schaffen
Twan Wagemans  | 22/02/19  22:25:19 | Winkelbeoordeling :
Leuke site om veel verschillende soorten spillen te kopen. Je kan er echt alles krijgen, en vokr een goede prijs. Hele leuke winkel, il zou er zeker nog vaker winkelen. Ik zou deze webwinkel zeker aanraden bij mijn vrienden.
Renate Groenenboom  | 25/02/19  16:36:24 | Winkelbeoordeling :
Als ik Bol.com vergelijk met AliExpress en Wish liggen een hoop prijzen nog steeds te hoog. Een voordeel is wel dat ik mijn oude boeken kan verkopen. En ja: koop ik bijvoorbeeld een telefoon, weet ik dat de stekkers in ieder geval passen.
Huub Stolle  | 25/02/19  10:10:22 | Winkelbeoordeling :
Bestellen gaat simpel. Wordt goed op de hoogte gehouden over de status. Levering binnen de afgesproken tijd. betalen gaat simpel. Kort gezegd een top site. Zeker aan te bevelen . Mocht er onverhoopt iets toch niet goed zijn, retouren gaat kosteloos en binnen no time je geld terug.
Burcu  | 23/02/19  06:11:32 | Winkelbeoordeling :
Top website. Je kan op bol.com alles vinden. Ij bol.cok zijn er verschillende verkopers, maar de bestelingen worden meestal wel door bol.com verzonden. Je zou je bestelling jet snelst de volgende werkdag kunnen ontvangen.
Peter Ribberink  | 28/02/19  20:21:46 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke en goede informatie, na betaling wordt er snel verstuurd. Ik vind het een goede webwinkel, is natuurlijk erg bekend maar zeker de moeite waard om eens rond te kijken voor leuke aanbiedingen of als je op zoek bent naar een leuk kado
Jacks Teller  | 25/02/19  21:50:18 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer betrouwbaar bedrijf met een fijne klantenservice. Ik ben heel tevreden met de mogelijkheden die je kan kiezen voor het laten leveren van je bestelling, zeer klantvriendelijk, blijf vooral bij PostNL!
Djitenderpersad Satram  | 25/02/19  19:40:00 | Winkelbeoordeling :
een winkel die bijna alles heeft.Voor een ieder wat wils, voordelig is en waar je zelfs achteraf kan betalen als je wilt. al je bestellingen altijd op tijd bezorgd en lukt het niet dan krijg je altijd netjes bericht.
 | 28/02/19  02:32:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden met het assortiment van bol.com. Een supergeweldige webshop met ruime keuze aan kwalitatieve producten en topmerken. Ook verleent bol.com een snelle levering. Ik raad dan ook iedereen aan om te winkelen bij bol.com
Lucas Van Es  | 27/02/19  18:33:40 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering van bestelde artikelen. Binnen 24 uur geleverd. Voor herhaling vatbaar. Goede prijs vergeleken met andere webshops. Track and tracé werkte uitstekend. Voor iedereen aan te bevelen.
Mariam El Hammouchi  | 20/02/19  19:58:54 | Winkelbeoordeling :
veel aanbod in spullen en een snelle levering.het is ook fijn dat je er 2de hands spullen kan bestellen op een betrouwbaare manier.spullen terug sturen gaat ook heel erg makkelijk.het is een fijne webshop.
AUDREY kortland  | 21/02/19  20:24:41 | Winkelbeoordeling :
makkelijk bestellen en gratis verzending. ik kreeg een nota in het pakketje waar op stond bij retour of vragen dat ik me niet tot bol.com moest wenden maar een andere firma.duidelijke taal.snelle levering.ik heb betaald met cadeaubonnen.ook dat werkte goed.
Assumar Gellis  | 19/02/19  06:40:52 | Winkelbeoordeling :
Bol.com verkoopt bijna alles wat je je maar kunt bedenken, prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, zelfs tweedehands producten beschikbaar, goede klantenservice. je kunt via.bol ook zelf je eigen boeken verkopen, Bol krijgt dan wel een percentage van de opbrengst.
SYLWIA Smosarska  | 18/02/19  10:43:17 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, met een groot assortiment waarbij er genoeg keuze is voor van alles, en verschillende soorten varianten voor alles. Bij misgelopen retouren of defecte artikelen worden de zaken heel snel verholpen, en wordt alles met goede service afgehandeld.
Shana Devisch  | 19/02/19  14:15:40 | Winkelbeoordeling :
hele goede kwaliteit! super snelle verzending voor iedereen aanteraden nooit problemen mee gehad makkelijk achteraf betaling! makkelijk vindbaar vrienden en familie heel positief hierover en raad het ook iedereen aan
Melody  | 19/02/19  08:19:53 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig bij bol.com is een makkelijke site je weet waar je aan toe bent. Beschrijving is erbij geschreven weet je ook wat het product kan. Heb een oral B elektrische tandenborstel via de site gekocht. Meer dan blij met mijn aankoop. Nadat de bestelling betaald was volgende in huis!!
Dave Donk  | 17/02/19  09:04:51 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig wel iets bij Bol.com en eigenlijk altijd de juiste producten tijdig in huis, ook van externe verkopers. Heb nog nooit contact hoeven te hebben met de klantenservice, dus hoe die is weet ik niet, betekent dus wel goed!
Tinus Bannink  | 17/02/19  19:38:14 | Winkelbeoordeling :
Snelle bezorging en pakketjes goed verpakt, wat erg fijn is bij breekbare dingen. Makkelijk retourneren via bol.com Ook is op de site bijna alles verkrijgbaar. Kortom erg tevreden over de goede service bij deze winkel.
Jan Willem Brunt  | 17/02/19  13:36:34 | Winkelbeoordeling :
Al jarenlang vaste klant bij Bol.com tot zover geen enkele problemen ervaren, zelfs als ik een product terugstuur gaat het goed en voldoen aan de thuiswinkel waarborg (voor mij wel belangrijk dat ik ook de producten krijg waarvoor ik betaal en met goede afhandeling)
Jooske van der Burg  | 15/02/19  12:35:54 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een zeer ruim assortiment op alle gebieden. Zeer veel andere leveranciers onder hun dak. Snelle service, goede klantenservice. Retourenservice. Zeer voordelige verzendkosten. Ben hier al jaren klant, eerst alleen voor boeken en muziek, al jaren voor het halve huishouden. Cashback!
P Voogt  | 13/02/19  10:08:33 | Winkelbeoordeling :
Via Gekkengoud.nl kun je snel en extra sparen door online aankopen bij bol.com. Wil jij ook genieten van de voordelen van Gekkengoud en vergoedingen ontvangen bij online aankopen? Koop dan via Gekkengoud bij bol.com.
Hanske Verheijen  | 12/02/19  19:59:00 | Winkelbeoordeling :
bol.com een zeer goede partner voor boeken die over de wielersport gaan super voordelig en snelle levering !!!!!! Ik koop hier ook andere producten waar ik zeer tevreden over ben en heb bij bol.com nog nooit geen problemen ergens mee gehad !!!!!
Chris Slappendel  | 12/02/19  12:54:49 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een fijne internetsite om bij te bestellen goede service goede prijs en kwaliteit en snel service vriendelijk altijd bereid om te helpen als er iets mis is met product of s ervice en het is fijn dat ze aan cashback meedoen
Kees Kivits  | 11/02/19  21:02:53 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles besteld goed verzorgd ,mooie leuke prijs.dus goede producten geleverd.Dus als wij iets nodig hebben eerst altijd bij bol.com kijken voor een goede prijs en ook een goed product.Dus als jullie ook iets willen kopen ga naar bol.com
Carla  | 11/02/19  21:03:50 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een handige webshop om op een eenvoudige en snelle manier aan een gevarieerd aantal goederen te komen. Het is daarbij prettig dat de bezorgkosten vaak nihil zijn zodat je dan ook geen extra kosten hoeft te maken.
Pgm Krijnen  | 11/02/19  21:34:21 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop, zeer snelle levering. Zowel voor huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen enz... Aan te bevelen om hier je producten te kopen. Een gevarieerd aanbod van goederen en artikelen. Deze webshop hen ik bij mijn vrienden aanbevolen.
Gabrielle Kok  | 12/02/19  09:50:23 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden, leveringen zijn altijd snel. Verzending kan beter (een boek los in een grote doos bijvoorbeeld vind ik niet een manier van veilige verzending). Mocht er iets niet goed zijn wordt ik altijd netjes geholpen en krijg snel mijn geld terug.
Huub Schaap  | 05/02/19  18:42:40 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod, voor iedereen wat te vinden, bijzonder snelle levering zonder poes pas en geen gezeur als het niet goed is. Perfecte site. Kan het iedereen aanbevelen die iets zoek voor zich zelf of anderen.
Alexandra Henkes  | 07/02/19  09:24:03 | Winkelbeoordeling :
dinsdagmiddag een stofzuiger besteld en alles woensdag al binnen, enige nadeel is dat de pakketjes van verschillende aanbieders komen en dus ook door verschillende bezorgd worden. Waardoor je dus in diverse tijdvakken bezorgd krijgt. maar verder Prima geregeld.
Colin  | 08/02/19  09:49:45 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een webwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. De artikelen zijn nagenoeg altijd van goede kwaliteit. Mocht er iets mis zijn is de klantenservice van bol.com uitmuntend. Ik ben een vaste klant en zal het ook blijven.
Danielle Spoor  | 08/02/19  11:27:43 | Winkelbeoordeling :
Superhandige webshops waar je alles makkelijk kan vinden en ze ook bijna alles hebben. Vanaf 20 euro gratis verzende en niet pas nij 50 euro of hoger. Ook kun je ervoor kiezen om de verzendkosten per jaar af te kopen. Alles snel verzonden! Super winkel!
Ilse Schieman  | 08/02/19  17:30:27 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een online winkel met een heel groot assortiment waar je goedkoop kan winkelen met goede service en kwaliteit. Je hebt een snelle levering van je bestelde artikel en ben je niet tevreden dan kan je het gewoon weer terug sturen en een nieuwe keuze maken of je geld terug gestort .
Maurice Remy  | 10/02/19  11:41:21 | Winkelbeoordeling :
Mooie duidelijke en heldere site met een groot assortiment. Het bestellen van artikelen is zeer simpel. Duidelijke winkelwagen, welke snel te corrigeren is. Het afleveren van de artikelen gaat ook zeer snel en correct.
Jawad Bahri  | 10/02/19  16:55:31 | Winkelbeoordeling :
vind het een top winkel heb ee]r nooit eerder iets geks mee gemaakt,altijd op tijd en vooral best betaalbaar,ligt er dan natuurlijk uit wat je koopt maar om het maar kort samen te vatten,eigenlijk niets aan verandere
Rio Victorina  | 05/02/19  21:19:16 | Winkelbeoordeling :
hoi hoi ik ben echt blij met jullie levering en afhandeling van pakketjes en heb alles optijd binnen gekregen en contact gehad en ik ben netjes geholpen en goed afgehandeld dus super blij met jullie bedankt
Melissa Brandenburg  | 06/02/19  23:59:25 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een hele fijne site, het is heel erg overzichtelijk, je krijgt goede hulp en klantenservice is top! De prijzen zijn vaak lager dan andere winkels en je hebt alle producten heel erg snel binnen.
Sjoerd Mak  | 08/02/19  16:34:26 | Winkelbeoordeling :
Super Webshop, spullen bijna altijd binnen een dag thuis. En altijd goeie producten. Laatst nog een nieuwe blender gekocht. Bij bol was die het goedkoopst, en had ik hem het snelst in huis. Bol is ook ideaal voor cadeaus omdat de keuze zo groot is.
Dennie Woudenberg  | 09/02/19  09:15:20 | Winkelbeoordeling :
Ik shop al jaren bij Bol.com en ben niet van plan dat gauw te veranderen, de service is altijd goed de acties die er zijn zijn top. Ook ben ik lid van select waarmee je dus bespaard op je verzendkosten, ik vind dit de ideale manier van bestellen.
 | 10/02/19  19:14:15 | Winkelbeoordeling :
fijne webwinkel met veel verschillende producten. goede klantenservice. de prijzen zijn wel soms aan de hoge kant, helemaal wanneer je net onder de 20 euro zit met je bestelling en je ook nog verzendkosten moet betalen.
Janny Sterling  | 11/02/19  14:54:46 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren naar volle tevredenheid bij Bol.com. Snelle levertijden en goede retourservice. Meestal goed geprijsd in vergelijking met andere verkopers, Bol.com heeft een goed werkende website en een echte aanrader!
Els Veldt-de Keijzer  | 08/02/19  13:24:38 | Winkelbeoordeling :
geweldige webshop! mooie aanbiedingen,bijna alles waar je naar op zoek bent is hier te krijgen! en bijna alle producten heb je binnen 24 uur in huis! bestel al jaren hier nog nooit 1 klacht gehad! Doen!
m.w. Lebbink  | 06/02/19  19:22:37 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is het beste wat me kon overkomen. Mijn vriendin bestelt ook via bol.com met mijn account. Ik krijg de bonuspunten en spaar dubbel. Geweldig. Ze hebben alles wat ik zoek, ook tweedehands. Leveringstijden kort.
Astrid  | 08/02/19  12:28:30 | Winkelbeoordeling :
supergoede aanbiedingen en ook nog een snel en goed bezorgd. Nog nooit iets gekocht wat niet aan de eisen voldeed. Echt een aanrader om iets te zoeken hier wat je elders wilde gaan kopen. Meestal is bol goedkoper!
emma van moorsel  | 07/02/19  05:30:13 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een winkel met een ontzettend breed assortiment een hele duidelijke webwinkel waar je makkelijk alles kan vinden de doordat de menu's voor te zoeken heel erg overzichtelijk zijn ze leveren erg snel en correct
Ivonne Huijskens  | 09/02/19  00:13:53 | Winkelbeoordeling :
Geweldig tv kapot net voor de kerst. Direct besteld en geleverd. Wat een keuze. Ik was zelf nog níet bekend met deze manier van kopen. Maar heerlijk vanaf de bank uitgebreid je keuze maken . Wat wil je nog meer.
Sanne Reinink  | 09/02/19  21:55:08 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webshop kun je een snelle levering verwachten. Verder hebben ze een uitgebreid assortiment en elk product is goed geprijst. Ook is deze webwinkel erg betrouwbaar, ik heb nog nooit gehad dat een product niet geleverd werd.
Manja Prijn  | 05/02/19  22:19:56 | Winkelbeoordeling :
Leuke handige shop. Alles wat je nodig hebt is verkrijgbaar. Ik kom hier vaak om goede aankopen te doen. Zowel voor de persoonlijke verzorging als accessoires. Of voor cadeautjes.... Goede klantenservice en vriendelijk mensen die je te woors staan.
Esther Guit  | 06/02/19  13:51:38 | Winkelbeoordeling :
verkoopt bijna alles wat je kunt bedenken. ruime keuze. prima prijs kwaliteit verhouding. snelle levering. zelfs tweedehands producten beschikbaar. nette aquarate klantenservice. je kunt via.bol ook zelf je eigen boeken verkopen, zij krijgen dan een percentage van de opbrengst. helaas moet je daardoor je boeken voor ( te) veel geld verkopen. waardoor het voor jou rendabeler is.om je boeken via een andere website te verkopen.
Poeskin  | 06/02/19  18:46:23 | Winkelbeoordeling :
Geregeld bestel ik bij Bol.com. Keuze uit heel veel producten. Goede kwaliteit prijs verhouding. De reviews geschreven bij de artikelen zijn erg handig. Producten worden de volgende dag vaak al geleverd.
Miranda van Dam  | 07/02/19  17:23:43 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een fijne winkel met een uitgebreid assortiment. Goede aanbiedingen, snelle levering en een goede service. Heel fijn is dat Bol.com ook producten van partners verkoopt. Bij Bol.com kan je ook terecht om zelf producten te verkopen.
Jitske  | 07/02/19  19:21:16 | Winkelbeoordeling :
Dit is mijn favoriete webwinkel. Ze hebben echt alles van gsm tot trui Met enquetes verdien ik vaak bonnen die ik dan heel makkelijk inwissel bij bol Betalen kan achteraf en de bezorging is vaak de volgende dag. En verzendkostrn laag of gratis va 20 euro. Ideaal
Corby Wullings  | 10/02/19  13:51:43 | Winkelbeoordeling :
Prettig bedrijf om te kopen!! Mooie prijzen altijd! En vanuit je luie stoel makkelijk om te bestellen!! Dus geen zin om de deur uit te gaan, dan bestel je bij Bol.com!! Ook met retouneren geen moeilijk gedoe ooit mee gemaakt!! Dus een echte aanrader voor iedereen!!!
Ellen Steen  | 10/02/19  19:52:15 | Winkelbeoordeling :
Bestelde een oplaadstekker, voor een Kobo reader, 5 minuten voor de sluitingstijd, met volgende de dag bezorgen, de volgende dag werd deze al voor 12 uur ´s middags geleverd op mijn adres. En de stekker werkt perfect!
Ingrid van der Blom  | 02/02/19  14:44:19 | Winkelbeoordeling :
bol.com vind ik een overzichtelijke website. ik kan er alles vinden wat ik zoek je hebt ook snel je bestelde product in huis. bol.com heeft veel producten in alle prijs klasse. je kan ook avonds je product laten thuis bezorgen.
Anoniem  | 02/02/19  19:48:20 | Winkelbeoordeling :
Had apetamine besteld. Pakketje was heel snel afgeleverd en ze hadden een hele goede service alles was netjes afgeleverd vriendelijke bezorger. Was echt helemaal top ik zou het aanraden om via bol. Com te bestellen
Marsha Uti-Obaseki  | 03/02/19  09:50:56 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is goed online winkel. Ik heb een bestelling gemaakt en levering tijd was snel. En klantservice is ook top
Marieke Fabries  | 01/02/19  15:27:15 | Winkelbeoordeling :
bij bol.com worden de producten snel geleverd. De zoekmachine werkt goed en bij alles is er te vinden. duidelijke app en website. Je kan betalen met AfterPay, Ideal en een bol.com cadeau bon helaas kan je geen airmiles meer inwisselen.
Okke Van De Ven  | 03/02/19  20:49:41 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer fijne site die vanalles heeft echt alles wat je nodig hebt ze zijn zeer vriendelijk en helpen je graag met hun 24/7 bereikbare klanten service soms duurt het even voordat je geld terug is of voordat iets geregeld is maarja dat heeft elke webshop wel dus ik geef 5 van de 5 sterren
Sylvana Debets  | 03/02/19  14:21:16 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel heeft vaak leuke aanbiedingen goede service alles wat je besteld is 9 van de 10 keer heel snel in huis als je een kapot product hebt of toch niet naar je wens is dan kun je het gratis terug sturen
Raj Wiericx  | 02/02/19  08:26:40 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze van het product wat ik zocht en daardoor een goede keus hebt kunnen maken.een snelle levering van bestelde producten, maar ook de keus op welke dag is super. Product netjes afgeleverd bij de buren en een kaartje in mijn bus
Chanel West Coast  | 02/02/19  12:41:06 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een uitstekende service, als ik een pakket bestel is deze er meestal gelijk de volgende dag al. Wanneer ik het pakket wil ruilen, word hier ook niet moeilijk over gedaan en er zit een duidelijke uitleg over hoe dit werkt in het pakket.
Saskia Biest  | 03/02/19  10:15:23 | Winkelbeoordeling :
als er iets fout ga sta de mensen van de klantenservice echt voor je klaar om te kijken naar een passende oplossing en ga echt voor je uitzoeken wat er fout is gegaan en gaan er dan ook echt achteraan om het oplossen
Cmj De Beer  | 03/02/19  23:26:05 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend fijne website. Alles in overzichtelijk en waanzinig veel producten. Super goede services. Bestellen ging snel. Makkelijke betaalservice, Vrijdag besteld, zaterdag bezorgd. Netjes verpakt. Ook een makkelijke retourinstructie aanwezig
Bonsma bonsma  | 01/02/19  10:19:54 | Winkelbeoordeling :
Goed, ik ben erg tevreden met deze webshop. Klantenservice is erg goed en de levering. Al mijn producten zijn altijd netjes op tijd bezorgt. Ikgeef deze webshop een dikke 10 plus. Ik zal altijd bij deze site bestellen
sara bkha  | 31/01/19  18:11:56 | Winkelbeoordeling :
goed winkel bijna alles te koop goedkoop snelle levering heb geen slechte ervaringen meee verzendkosten zijn laag ligt aan de verkoper zelf kwaliteit is ook goed goed service geen kapote producten aan gekomen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

visit register click click