ONTVANG Tot 21,25 CASHCOINS ONTVANG Tot 21,25 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bonprix Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bonprix

Mode van hoge kwaliteit en lage prijzen shop je met korting bij Bonprix

Bonprix is een online webshop met kleding van hoge kwaliteit en lage prijzen! Naast lingerie, sportkleding, damesmode, herenmode, kinderkleding en schoenen voor het hele gezin kun je uit meer dan 8.000 producten kiezen. Je vindt er ook actuele en voordelige artikelen voor in huis als decoratie, woontextiel, gordijnen, vloerbedekking, meubelen en meer.

Bonprix Beoordelingen

Maggy van Bruggen  | 21/11/22  07:32:14 | Winkelbeoordeling :
Ik koop hier regelmatig kleding en is altijd perfect, en super goed geleverd
Milan Milosevic  | 11/11/22  12:44:21 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij Bonprix, bevalt me uitstekend, goede prijs kwaliteit verhouding en ook voor grote maten heel goed te doen. De kwaliteit van de stoffen is vaak beter dan bij duurdere winkels. Verzending is snel en terugsturen geen probleem, geld altijd in korte tijd terug gestort, prima dus!
Judith Clabbers  | 04/11/22  09:23:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb daar vaak wat gekocht en het beviel mij zeker ook de keus is groot van kleding tot meubels en voor de tuin niet te vergeten! de service is zeker ook goed! als je een vraag hebt en je belt is het in meestal direct opgelost het is een prettig bedrijf!
Xantippe Visser  | 20/10/22  15:35:00 | Winkelbeoordeling :
De verpakkingen van Bonprix zijn makkelijk om te openen en zo gemaakt dat je ook dezelfde verpakking kan gebruiken om te retourneren. Het retour proces is ook duidelijk. Je hoeft trouwens bijna nooit te retourneren want op de website staat goed uitgelegd hoe je de goede maat kunt bestellen.
Jeanet Hoek  | 20/10/22  08:34:56 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een bedrijf met een uitgebreid assortiment zowel kleine maten als hele grote maten. Het is een website waar je makkelijk alles kunt vinden. De service en kwaliteit van het bedrijf zijn uitstekend. Ook snelle en correcte aflevering van de goederen.
petra porte  | 13/10/22  18:30:58 | Winkelbeoordeling :
Producten en kleding zijn goed. Makkelijke site en app. Wel jammer dat je zelfs bij bestellingen boven de 30 euro nog verzendkosten moet betalen. Maar kleding wordt wel snel geleverd. Ook is er online duidelijk zichtbaar hoe het met je bestelling is.
Piet van Brabant  | 25/09/22  19:43:55 | Winkelbeoordeling :
De webshop van Bonprix is overzichtelijk en heeft een handige zoekfunctie. De bestelprocedure is glashelder en je kunt kiezen voor betaling na levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Volgens afspraak geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden over het traject en het moment van levering.
Marielle Eijssen  | 19/09/22  16:24:16 | Winkelbeoordeling :
Super webshop, koop er al jaren mijn kleding. Nooit problemen mee gehad. Enorm aan te bevelen. Allerlei stijlsoorten, voor elk wat wils.
 | 15/09/22  14:16:59 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een erg voordelige webshop met leuke kleding. De kleding voor vrouwen zijn voor jongere maar ook wat oudere vrouwen zeer geschikt. De maten zijn veelzijdig dus voor ieder wat wils. Voor elke gelegenheid is er ook keuze of je nu casual zoekt of voor een feestje
Kees Jansma  | 14/09/22  07:09:52 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen vaak kleding bij Bonprix en is altijd mooi op tijd binnen! Maten kloppen en prijs/kwaliteit eigenlijk prima te noemen. Nooit problemen gehad met levering. In de toekomst gaan we hier zeker vaker kleding bestellen!
Sandra Weda  | 13/09/22  05:51:43 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben leuke kleding voor een betaalbare prijs. Ook zijn er grote maten aanwezig. En daarnaast hebben ze ook accessoires te koop. Schoenen, tassen, sierraden enzovoort. Alles wordt netjes thuis afgeleverd. De verzendkosten zouden wat eerder gratis kunnen zijn.
Esther Schaap  | 10/09/22  00:52:52 | Winkelbeoordeling :
Bonprix levert snel, kleding voor ieder wat wils. Wat ik persoonlijk mooi vind is het is allemaal voor een relatief zachte prijs. zo kan je betaalbare trouwjurken kopen, wat ik een goede zaak vind in deze tijden van crisis. Wel mogen de prijzen wat minder fluctueren vind ik.
Tim Trabelsi  | 02/09/22  10:35:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne (web)winkel van Bonprix. Maten kloppen tenminste en prijs/kwaliteit eigenlijk heel prima te noemen, levering is altijd met 2 of 3 werkdagen, dus supersnel. Ook voor lange mensen (dames) een fijne winkel, super!
Timur Celik  | 31/08/22  15:39:48 | Winkelbeoordeling :
Bestelling en bezorging ging perfect bij Bonprix. Erg fijn dat er per artikel wordt vermeld in het winkelmandje wanneer deze geleverd kan worden. Bewust soms de keuze gemaakt om een artikel niet te bestellen als er een levertijd is van 3 weken!
Serkan Bulut  | 26/08/22  17:25:36 | Winkelbeoordeling :
Over het algemeen prima ervaringen met Bonprix. Kleding qua pasvorm niet altijd mooi, maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen! Retourbeleid is prima. Retouren gaat snel, binnen een paar dagen is je geld terug of je hebt iets nieuws in huis. Ik blijf er bestellen! Top!
Harry de Boer  | 04/08/22  10:23:50 | Winkelbeoordeling :
Prima website van Bonprix. Goede omschrijving van de artikelen behalve als het om deelmaten gaat is het moeilijk om te beslissen welke maat je dan moet hebben. Producten binnen 2 dagen ontvangen. Na bericht "retour ontvangen" ook snel het bedrag terug. Ik ben heel tevreden over Bonprix.
Flory Moerman  | 19/07/22  10:01:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke website. De dameskleding is van goede kwaliteit en de kleding is ook voor de dames met een klein budget betaalbaar. Snelle levering van bestelling en retourneren gaat ook prima.
Yvonne Krabbendam  | 19/07/22  18:21:51 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig doe ik bestellingen, ze zijn netjes verpakt en van goede kwaliteit. Vooral in linnen en katoen uitgebreide keuze mogelijkheden Niet.binnen 4 uur in huis,aar daar hou ik gewoon rekening mee.
Harry Spot  | 03/07/22  10:30:06 | Winkelbeoordeling :
Voor de eerste keer iets besteld bij Bonprix en dat ging keurig netjes. De bestellingen werden keurig geleverd en de retouren netjes verwerkt (ook al ging hier wel een aantal dagen overheen) Dat de waardering goed is ipv zeer goed betreft dan ook meer de kwaliteit van de geleverde kleding.
stephanie john  | 06/06/22  07:50:53 | Winkelbeoordeling :
Leuke spullen en sneller levering. Jammer dat ze verzendkosten rekenen, vaak hebben ze wel een actie met kortingscode dat je gratis verzending krijgt. Voor het hele gezin en ook het huis heeft BonPrix iets.
Marcella kroder  | 31/05/22  06:30:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke goed betaalbare kleding… ook het retouneren gaat heel makkelijk.. ook voor kinderen leuke dingen.. dus je kan hier gemakkelijk voor het hele gezin slagen voor weinig geld.. bezorging wat langer
Hans de Boer  | 15/05/22  09:53:23 | Winkelbeoordeling :
Goede service, snelle levering, mooie overzichtelijke website van Bonprix en ruime keuze ook voor de mensen met een maatje meer. Badjas en zwempak met twee shorts besteld en alles is keurig op tijd geleverd. Ook de maten van de artikelen klopten. Goede kwaliteit-prijs verhouding.
Henk Gesink  | 24/04/22  09:07:35 | Winkelbeoordeling :
Vlotte levering van Bonprix en als iets niet meer beschikbaar is, wordt dit duidelijk aangegeven op de website. Ook de persoonlijke telefonische contacten verlopen vlot en goed. Goede prijs-kwaliteit verhouding, dus prima!
Piet Bazoer  | 08/04/22  09:59:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Bonprix, Ten eerste over de aangeboden producten en de keuze is reuze voor wat betreft grote heren maten, keurig verpakt en goed aangegeven hoe te retourneren. Al met al ben ik blij Bonprix gevonden te hebben en ik hoop nog lang van de producten te mogen genieten.
Hans Webber  | 16/02/22  15:09:17 | Winkelbeoordeling :
Altijd iets moois te vinden bij Bonprix, in elke catagorie, voor de juiste prijs en juiste stof. Snelle verzendingen en een goed retourbeleid maken deze winkel super. Ik ben er altijd blij mee en Bonprix is dus zeker een aanrader!
Kim Kimich  | 07/02/22  09:41:26 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix heb je altijd goede kwaliteit, goede service en snel geleverd, daar ben ik erg blij mee. Fijn om er te winkelen, alleen jammer dat er verzendkosten bij zitten en zeker als je iets te klein wilt omruilen dat je dan dubbel verzendkosten moet betalen, dat vind ik wel minder!
Dik Advocaat  | 19/01/22  11:08:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleding voor een goede prijs van Bonprix. Heel prettige site. De bestelprocedure bij Bonprix is heel makkelijk en duidelijk. Er wordt snel geleverd en de producten zijn van een prima kwaliteit en prijs, iets minder vind ik dat je nog steeds verzendkosten moet betalen!
Lara Norris  | 01/12/21  10:22:06 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke setjes,mooie kwaliteit, ben zeer tevreden. Snelle levering, vriendelijke klantenservice! Heb wel een artikel retour gestuurd en kreeg daarna ook snel en netjes bedrag teruggestort op mijn rekening, prima van Bonprix.
Tom Dumoulin  | 14/11/21  10:50:28 | Winkelbeoordeling :
Ik had een deel van mijn bestelling, een wollen jurk, geretourneerd. Het geld was snel teruggestort zonder gedoe, mijn andere artikelen tot volle tevredenheid gehouden. Altijd is alles netjes geregeld bij Bonprix, prima webshop!
Toon Gesink  | 22/10/21  08:34:58 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jarenlang klant bij BonPrix en dit tot volle tevredenheid. Artikelen worden snel geleverd. Kwaliteit-prijs verhouding is helemaal goed. Je ziet er snel mooi en stijlvol uit en betaalt hiervoor niet de hoofdprijs, retourneren van een artikel gaat ook eenvoudig en wordt snel verwerkt.
karin stam stalenburg  | 20/10/21  07:02:18 | Winkelbeoordeling :
Leuke betaalbare kleding. Maar als je meerdere dingen besteld die je wilt combineren is het heel vervelend als de bestelling in delen wordt gestuurd met een paar weken ertussen. Dat duurt me dan te lang
diana van baren  | 04/09/21  17:59:10 | Winkelbeoordeling :
Altijd de nieuwste trends en zeker voor grote maten de beste prijzen en snelle levering. Makkelijk thuis passen en makkelijk weer terug te sturen. Valt bijna altijd goed op maat. Ik bestel daarom graag bij bonprix.
Jerney Aerts  | 06/09/21  14:34:53 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleding en schoenen voor een betaalbare prijs. Fijne snelle verzending ..fijne service heel klantvriendelijk verder vind ik het een overzichtelijke webshop winkelt prettig en alles duidelijk vermeld wat te doen bij een retour.
Hans Bazoer  | 22/08/21  09:27:46 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix weet je zeker dat je bestelling in orde komt. Goede spullen, goede prijs, betrouwbare maten van kleding en mocht er iets tegenvallen, een eventuele retour is bij mij ook altijd goed gekomen, al bij al prima dus!
Pieter Nell  | 13/08/21  06:49:41 | Winkelbeoordeling :
Levering was op tijd, 1 van de 4 producten gehouden. Makkelijk retour, gelijk bevestiging van mijn betaling. En saldo snel bijgewerkt. Achteraf betalen ook fijn. Blij met m'n nieuwe jas, ook deze keer alles prima gegaan bij Bonprix!
Henk van Dorp  | 05/08/21  20:07:48 | Winkelbeoordeling :
Mooie overzichtelijke site van Bonprix met veel keuze, goede producten, veel maten en redelijk qua prijs. Snelle levering, ik heb mooie shirts besteld, prettige stof en goed van maat, de bestelling kwam op de afgesproken dag, prima!
Joyce Nederkoorn  | 27/07/21  21:10:23 | Winkelbeoordeling :
ik vind bonprox een super fijne site, en heel erg overzichtelijk. ook super snelle levering en erg gemakkelijk retour sturen. de prijs en kwaliteit verhouding vind ik erg prettig. echt aan te bevelen!!
Leroy Hamilton  | 30/06/21  13:40:58 | Winkelbeoordeling :
Perfecte staat geleverde artikelen zoals afgebeeld en beschreven. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding van Bonprix, alleen jammer dat de levering wat langer duurt. Dat in gedachten ben ik toch zeer tevreden over Bonprix.
Heinz Friedrichs  | 07/06/21  14:52:36 | Winkelbeoordeling :
Goede overzichtelijke website van Bonprix.nl, snelle bezorging, goede prijs/kwaliteit verhouding en vooral zeer verrassende producten. Je kunt hier ook zeker goed slagen voor grotere maten, al bij al prima dus!
Bernd Maylander  | 27/05/21  16:29:37 | Winkelbeoordeling :
Pas voor het eerst besteld, paar dingen te groot ( eigen schuld te groot besteld) en 1 ding werd nog nageleverd, Nalevering ging sneller dan verwacht! Bonprix is een fijne site om te winkelen, kleding valt wat groter uit en dat is voor mijn lengte prettig. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen!
Tilly Wijnhof  | 22/05/21  18:43:46 | Winkelbeoordeling :
leuke kleding, prima geprijsd. Ook een goede service als je iets terug moet sturen of als je ergens vragen over hebt dan kun je even bellen en ik heb de ervaring dat je dan goed en duidelijk geholpen wordt.
Amy Hazewinkel  | 16/05/21  02:44:39 | Winkelbeoordeling :
Goeie bedrijf klantgericht mooie lingerie sexy klantvriendelijkheid variant kwaliteit elke maand nieuwe stylen varianten combinatie de prijsen zijn goed verzending duurt niet lang maar wat de site ook aangaf na 2 dagen binnen
Vero Nica  | 04/05/21  11:20:03 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen wel eens wat bij Bonprix, echter de laatste tijd een stukje minder omdat je bestellingen boven de 100 euro hebt, mag de verzendkosten toch zeker wel weggestreept worden. Wel hebben ze regelmatig een leuke kledinglijn!
Patricia Peters  | 29/04/21  09:41:16 | Winkelbeoordeling :
voor jong en oud leuke en betaalbare kleding. ook prima kwaliteit. verzending gebeurd snel en netjes,en mocht het artikel niet passen is het makkelijk retour te sturen. contact met klantenservice verloopt altijd snel en soepel
Loise Hamilton  | 27/04/21  07:58:44 | Winkelbeoordeling :
Inmiddels al veel besteld bij Bonprix en nog nooit wat hoeven terug te sturen. Altijd goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Artikelen voldoen aan de verwachting en zijn ook volgens de beschrijving, zo zou het overal moeten zijn!
Valeska Van Pie  | 20/04/21  10:22:58 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al jaren bij Bonprix. Er staat altijd wel een verlanglijstje vol, als ik op hun site ben geweest. Ze hebben erg leuke kleding, en heel veel keuze voor goede prijzen. Tevens krijg je veel aanbiedingen iedere week, dus dat is ook mooi meegenomen.
Jos Verstappen  | 13/04/21  08:13:44 | Winkelbeoordeling :
Snelle en correcte levering van Bonprix. Enige nadeel is dat men bij een gespreide levering en achteraf betalen alleen een factuur ontvangt van de totale bestelling, dus ook van de nog niet geleverde artikelen. Dus meteen de reeds ontvangen artikelen betalen gaat dan nog niet!
Coby Gloudemans  | 10/04/21  16:44:02 | Winkelbeoordeling :
Leuke modieuze kleding, goede prijs / kwaliteit - verhouding. De maat klopt ook altijd.Ik heb een paar weken geleden 3 badpakken besteld, zitten als gegoten. Ik heb et echter nog steeds geen cashback van ontvangen.
Astrid Terlouw  | 03/04/21  09:50:41 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is eigenlijk de enige webshop waar ik kleding koop. Er is veel keus, lekker trendy en vooral erg betaalbaar. De verzending gaat ook altijd vlot evenals de terugbetaling bij retournering. klantenservice is ook goed bereikbaar.
Fred Heineken  | 02/04/21  18:21:26 | Winkelbeoordeling :
Bonprix heeft een fijne webwinkel met leuke kleding en goede service! Ook heel fijn dat de klantenservice nog gewoon telefonisch te bereiken is, een aantal malen wat besteld bij Bonprix en met tevredenheid snel ontvangen en geheel naar de zin, maar 1 keer wat teruggestuurd, omdat het te klein was.
Nancy Visser  | 05/04/21  09:18:04 | Winkelbeoordeling :
verbazingwekkend hoe snel ze leveren en de mogelijkheid bij uitverkocht aan te geven dat je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer het product weer verkrijgbaar is. mode van nu voor lage prijzen en ook nog eens van zeer goede kwaliteiten , de klantenservice is behulpzaam en erg vriendelijk , trendy mode voor een leuke prijs bonprix is voor mij de top 1 online shop
kim Boënne  | 29/03/21  08:56:11 | Winkelbeoordeling :
bij Bon Prix vind je leuke en moderne kleding, alles heeft een aantrekkelijke prijs en je hebt het redelijk snel in huis. Ik vind de kwaliteit van de kleding heel goed en het materiaal voelt prettig aan.
Inge Holman  | 21/03/21  21:24:47 | Winkelbeoordeling :
Top!! Goede services, super leuke moderne kleding en schoenen en helemaal niet duur en goede kwaliteit.
Anton Gesink  | 04/03/21  09:50:04 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben verschillende keren bij Bonprix besteld en de levering is altijd snel, fijne webshop met niet al te dure producten. Over het algemeen redelijke goede kwaliteit en goede service, ook fijn dat je op de hoogte gesteld wordt als een artikel na een tijdje weer beschikbaar is.
Bram Broek  | 02/03/21  20:06:26 | Winkelbeoordeling :
me bestelling is goed geleverd ben er erg blij mee ! de service was goed dus nergens om over te klagen ben erg blij met me aankoop en de levering was snel duurde maar 2 dagen voordat het binnenkwam! superblij
Mada Van der Winkel  | 27/02/21  13:02:36 | Winkelbeoordeling :
goeie service tot nu toe geen problemen gehad met bestellingen. ook niet in corona tijd . je krijgt ook netjes een melding als je item weer leverbaar is , heb nog niks hoeven terug besturen of moeten ruilen , kan dan ook niks zeggen over de caschbacksnelheid
Ikram Hammouch  | 18/02/21  12:27:05 | Winkelbeoordeling :
Hier vind ik gauw leuke kleren. ze hebben een snelle levering. Soms is het een beetje lastig met de maten, ze vallen een beetje aan de grote kant uit. Er komen met regelmaat producten bij in het assortiment en anders kun je je inschrijven wanneer een product niet op voorraad is.
Paul Huisman  | 17/01/21  15:58:50 | Winkelbeoordeling :
een hele fijne webshop. alles goed en duidelijk uitgelegd. je kan alles goed vinden. de website spreekt voor zich. wat betreft de gemakkelijkheid van bestellingen en betalen maakt dat ik hier vaker ga bestellen
Danielle Van Zanten  | 15/01/21  13:35:55 | Winkelbeoordeling :
Snelle en nette levering. Kleding valt meestal iets ruimer dan de maat. Prijzen zijn goed voor wat je krijgt. Betaling achteraf is erg netjes qua communicatie. Retour zenden gaat ook prima. Kortom een fijne webshop.
lucien nap  | 06/01/21  14:11:51 | Winkelbeoordeling :
prima om kleding te bestellen. gaat ook makkelijk. via post nl wanneer het aan komt. de juiste maat verschilt nogal vind ik. valt te klein of te groot. met track en trace kun je het makkelijk retour sturen. je gegevens kun je terug via op de site.. met je eigen account. zeer prettig.
Sandra Domburg-Kuhn  | 06/01/21  19:01:18 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bonprix een erg leuke webshop, met leuke kleding en schoenen, maar ook de Badkleding is geweldig. De bestellingen komen altijd netjes aan, en als iets niet past of in orde is wordt het goed geregeld door ze!!
Mor Sto  | 23/12/20  22:32:47 | Winkelbeoordeling :
fijne webwinkel. retouneren is makkelijk met de labels die altijd bijgeleverd zijn. ook zitten er altijd plakranden op, je hoeft dus niet met n rol tapt aan de gang geld altijd terug nooit problemen met ofzo... kleding is aan de dure kant soms
Clint Eastwood  | 18/12/20  07:48:10 | Winkelbeoordeling :
Prima service van Bonprix, met een goede snelle levering en de maten kloppen heel goed. Het bestelde product voldeed helemaal aan de verwachtingen, het kwam overeen met de foto. Goede communicatie via mail. Ik ben zeer tevreden over Bonprix.
Mark Webber  | 11/12/20  18:31:12 | Winkelbeoordeling :
Leuke en betaalbare mode, levertijd niet razendsnel maar wel betrouwbaar. Levering niet gratis - gelukkig want dat levert anders een weinig duurzame afvalberg van retouren op. Bonprix is zich daar wel van bewust en probeert mensen ook aan te moedigen meteen de juiste maat te bestellen.
MevrM Da T  | 13/12/20  20:22:05 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleding geshopt. Blij met mijn nieuwe jas, praktisch, warm en lekker zacht. Twee dingen heb ik terug moeten sturen ivm maat. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn retour, ging perfect.
Gerda Veerman  | 05/12/20  18:46:36 | Winkelbeoordeling :
goede service en advies aan de telefoon. snel verstuurd en binnen goede kwaliteit en prijzen fijn om te shoppen daar. Veel keuze groot assortiment voor iedereen wel ,iets te vinden groot en klein. kijk uit naar het nieuwe seizoen
Gwen Van Hout van de Graaf  | 26/11/20  18:57:07 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met leuke vlotte kleding, al heel vaak hier besteld in de afgelopen jaren. Niet duur. Kwaliteit is best oké. Helaas is de verzending niet zo snel als ze in eerste instantie zeggen. Jammer.
Viola Blokzijl  | 20/11/20  10:31:59 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt makkelijk filteren op wat je zoekt. Groot assortiment, veel keuze. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Prima retouren policy. Ik kreeg tijdig mijn geld weer terug.
Jax Teller  | 18/11/20  18:53:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleding voor een leuke prijs bij Bonprix. Alleen de maten vallen soms klein uit, dus ik bestel altijd een maat groter van met name vesten en truien. Snelle levering, ook het eventueel retourneren gaat altijd probleemloos, prima dus.
Cindy Cornelisse  | 11/11/20  21:36:33 | Winkelbeoordeling :
Geweldige webwinkel met hele leuke kleding die je niet bij iedereen ziet. Voor een leuk bedrag heb je een hele leuke nieuwe set kleding. Ook de prijs en kwaliteitsverhouding is goed. Ik bestel hier met regelmaat iets nieuws
Margriet Van der Wal  | 21/10/20  22:32:29 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer een jurkje besteld. Erg leuk. Goed van kleur. Goede pasvorm. Wel valt het materiaal in werkelijkheid vaak tegen. Dat is een nadeel dat je niet even voelen kunt zoals in een fysieke winkel
Sharm Bhol  | 20/10/20  00:20:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een hele tijd fan van Bonprix. Leuke mode altijd wel. Nooit een koopje gemist bij Bonprix, hier slaag ik altijd! Goed betaalbaar en goede kwaliteit kleding. Vaak de meesten maten op voorraad. Leuke webshop!
Paula ter Metz  | 04/10/20  16:47:26 | Winkelbeoordeling :
superleuke en betaalbare mode voor jong en oud. gegarandeerd lage prijzen terwijl de kwaliteit toch helemaal prima is. Wat ik persoonlijk ook erg prettig vind is de mogelijkheid om achteraf te betalen. Kortom een topper@
Jesse James  | 23/09/20  18:23:47 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleding voor een leuke prijs! Levering zou boven een bepaald bedrag best wel gratis mogen zijn, maar verder ben ik heel tevreden over Bonprix, verder leveren ze snel en hebben goede kwaliteitsproducten. Prijzen zijn goed en de klantenservice is vriendelijk en geduldig. Site werkt prima.
Ricky Wamberto  | 25/08/20  09:15:19 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat ik Bonprix heb ontdekt, wij kunnen er uitstekend slagen voor onze kleding, vrijwel nooit hoeft er iets retour te gaan. Inmiddels weet ik dat bepaalde merken ons goed passen en nog betaalbaar zijn ook, ga zo door Bonprix.
Joyce Martens  | 19/08/20  21:00:24 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een hele leuke webshop met gave kleding en hele goede service. Er is veel keuze en ook veel kleur mogelijkheden. Alles in diverse maten verkrijgbaar. Van winter tot zomer kleding en badkleding.
Stephanie Breukers  | 18/07/20  07:25:49 | Winkelbeoordeling :
Veel keus en goed betaalbaar. Alleen jammer dat de levertijd erg lang is en dat je verzendkosten moet betalen, vaak een reden om toch niet te bestellen. Klantenservice is er netjes en snel met reacties
Sylvia Lenting  | 13/07/20  15:02:39 | Winkelbeoordeling :
snelle en goed verpakte levering. makkelijk retourneren met bijgesloten retourstickers. pas betalen als je je eventuele retours zijn verwerkt. dus je kunt altijd, als je niet zeker bent van je maat, verschillende maten bestellen.
Petra Krekel  | 13/07/20  20:18:35 | Winkelbeoordeling :
Bonprix heeft hele leuke kleding voor een betaalbare prijs. Er kan op verschillende manieren betaald worden. Ook krijg je als vaste klant vaak extra voordeel, zoals bijvoorbeeld gratis verzending of korting op producten. De levering is goed.
Meta Bullens-Jaspers  | 20/06/20  00:34:39 | Winkelbeoordeling :
Prettige en overzichtelijke website. Snelle en goed verpakte levering. Producten komen overeen met de afbeeldingen,niet dat het heel wat lijkt en de kwaliteit dan slecht is. Kortom,ik ben zeer tevreden!
GYH Huizenga  | 09/05/20  19:06:46 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde met de kortingscode die ik per mail toegestuurd had gekregen zodat er geen verzendkosten waren. Ik betaal altijd achteraf zodat ik niet op geld terug hoef te wachten als ik het moet terug sturen. Levering is (bijna) altijd binnen twee werkdagen, erg snel. Kleding is heel betaalbaar, altijd fijn! Echt een aanrader, goeie winkel!
Wies van Mierlo  | 02/05/20  23:36:29 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk, duidelijk en makkelijk informatie te vinden over klantenservice. Ook worden aanbiedingen goed aangegeven en niet verstopt. Het aanvragen en retourneren van een product is erg gemaksvriendelijk. En na het bestellen van een product kon ik ook nog in de winkel terecht voor advies over de pasvorm.
Damersa Blijd  | 02/05/20  11:15:44 | Winkelbeoordeling :
Ik vind jullie top snelle levering ik heb 2winterjassen bij jullie besteld en het is super goed dankjewel
Harry Spotter  | 23/04/20  09:41:55 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een prima winkel met meestal snelle levering maar ook vaak uitverkocht ! Of tijdelijk niet leverbaar, ik zou dan wel graag op de hoogte worden gehouden wanneer het weer leverbaar zou zijn maar blijkbaar werkt dat zo dus niet ! Jammer, maar wel geweldige keuzen voor grote maten !
Deborah meun  | 22/04/20  08:07:08 | Winkelbeoordeling :
Echt een leuke webshop. Altijd een goede ervaring mee. Altijd hebben ze superleuke jurkjes en ook nog is voor een leuk prijsje en het heeft ook echt kwaliteit. Ik raad het zeker aan. De maten zijn altijd goed pas.
Jacks Teller  | 20/04/20  20:55:20 | Winkelbeoordeling :
Ben al veel jaren klant, en beslist tevreden, ik vind alles naar wens, de keuz is meer dan normaal, de service, de kwaliteit/prijs verhouding en het bestelgemak. met de juiste combinatie krijg ik altijd complimenten. jammer voor de winkels maar dit is voor mijn behoeftes ideaal!
Hans Kazan  | 18/04/20  16:15:53 | Winkelbeoordeling :
Nu voor de tweede keer bij Bonprix besteld, alles perfect!!! En wat de verzendkosten betreft, natuurlijk het moet uit de lengte of uit de breedte komen voor zeer redelijke kwaliteit tegen zulke zeer lage prijzen, dus ik ben dik tevreden tot op heden met Bonprix.
Carolien Van't Geloof  | 10/04/20  16:27:41 | Winkelbeoordeling :
Is erg modieus en erg goedkoop Ik vindt dat je ook waar krijgt voor je geld en er erg veel keuze is Ze werken ook met de seizoenen mee zodat je er altijd leuk bij loopt Als member krijg je ook korting
Ben Thuis  | 08/04/20  15:35:09 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig kleding, alleen 1x gehad dat de jas die ik had besteld anders was, zaten ineens zakken en ritsen op plekken wat niet op de foto stond. Maar ik vond de jas op die manier wel mooier dus prima. Maten zijn altijd goed. Geen ervaring met terug sturen gehad.
Nathaly Schilder  | 02/04/20  18:59:15 | Winkelbeoordeling :
Meedere keren kleding gekocht bij bon prix, kleding is mooi en vaak betaalbaar, zit vaak gepast en zit prettig. Site is ook overzichtelijk en in de menu is er volop keuze in verschillende kleding! TOP
Carola Thijssen  | 15/03/20  22:26:52 | Winkelbeoordeling :
fijne onlineshop heb er een super mooie badpak besteld en hij was nog mooier dan op de foto zeer snelle bezorging en netjes verpakt ook prijzen zijn ook erg goed te doen bij bonprix ga er zeker vaker kopen een aanrader !
Bianca Bosscha  | 11/03/20  11:19:43 | Winkelbeoordeling :
een overzichtelijke site met veel producten. de prijs is ook aantrekkelijk, voor ieder wat wils. retour sturen geen probleem. En snel je geld terug. Ik mag hier graag geregeld kijken wat er voor mij bij zit.
Peter Faber  | 27/02/20  15:05:33 | Winkelbeoordeling :
Bonprix heeft een prima website waar je alles kan kopen voor je gezin,ik koop al jaren m'n kleding hier online voor mij en nu ook voor mijn kinderen,het is overzichtelijk en je heb binnen 2 dagen je bestelling thuisbezorgd, prima dus!
Kluk Kluk  | 24/02/20  16:23:52 | Winkelbeoordeling :
De laatste keer had ik meerdere artikelen besteld bij Bonprix waarvan er een niet meer leverbaar was, de snelheid waarmee het product volgde op de rest van mijn bestelling was fenomenaal. Ook met het retourneren van artikelen heb ik geen problemen ondervonden, ruim aanbod en een geweldige service.
Esther Schermer  | 19/02/20  09:18:56 | Winkelbeoordeling :
Bonprix producten zijn goed Prijs- Kwaliteit prima. Goede service Retourneren zonder problemen Servicedesk helpen vriendelijk Assortiment is ruim Buiten kleding ook leuke woon en decoratie producten.
Ellen Bakker  | 08/02/20  20:44:49 | Winkelbeoordeling :
Bonprix ervaren wij bij ons thuis als een catalogus voor het gehele gezin. Ze bieden voor elke leeftijd wel wat aan, door dit grote aanbod is bonprix interessant om door te kijken. zelf meerdere keren badkleding besteld en bevalt altijd goed.
Chanel West Coast  | 27/01/20  18:32:28 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix kun je erg leuke kleding voor weinig geld kopen en heb je een grotere maat dan is er ook voldoende keus. Voor mij meestal levering binnen twee tot drie dagen. Producten kun je ook makkelijk weer retour sturen en krijg je snel je geld weer terug!
Carla Reijnhout  | 22/01/20  15:44:04 | Winkelbeoordeling :
leuke shop met een uitgebreide collectie damesmode. ook voor heren- en kinderkleding kan je hier terecht. Maar ook schoeisel, sieraden en accessoires en interieur artikelen. Kortom, voor iedereen wat wils. Redelijk snelle levering. Goede kwaliteit voor een goede prijs. En een goede klantenservice.
Vanessa Leman  | 17/01/20  08:04:03 | Winkelbeoordeling :
Bon Prix it's me! heeft een héél handige site, met veel filters wat het zoekwerk veel vlotter maakt. een app voor als je even snel wat in favorieten wil steken of gewoon wil kopen. de prijzen zijn ook prima
Kim Wessing  | 14/01/20  22:37:25 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd heel blij met Bonprix. Ze hebben er voor mij de goede kleren in de juiste maten en vooral goede lengte. Aangezien ik best lang ben. De kleding zit altijd heerlijk comfortabel. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG Tot 21,25 CASHCOINS ONTVANG Tot 21,25 CASHCOINS
visit register click click