Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Booking.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Booking.com

Boek meer dan 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen wereldwijd met korting bij Booking.com

Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 plaatsen over de hele wereld. Van tropisch Manilla tot het romantische Venetië, van het wilde Canada tot de Loosdrechtse Plassen: Booking.com heeft talloze bestemmingen. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com. Lees de hotelbeoordelingen, bekijk de foto's en vind gegarandeerd het beste hotel voor de beste prijs bij Booking.com!

Booking.com Beoordelingen

Janny Sterling  | 18/03/19  20:35:14 | Winkelbeoordeling :
Het is fijn om je perfecte vakantiebestemming te zoeken via Booking.com. Met de handige filters kan je heel uitgebreid zoeken. Je krijgt er altijd de beste prijs, en je kan grote kortingen krijgen. Wanneer wij aan vakantie denken, denken we automatisch dus aan Booking.com!
Erik Verhoef  | 17/03/19  04:16:17 | Winkelbeoordeling :
Goede hotels in de aanbieding, als lid nog extra korting. Betalen doe je pas als je in het hotel bent. Ik heb het veel gebruikt, over het algemeen goed bevallen. Tegenwoordig ook goedkopere opties voor overnachtingen in de aanbieding.
Fred Gasselich  | 15/03/19  09:03:06 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een echt handige website om een leuk hotelletje te zoeken voor je weekendje weg of vakantie. Er staat voldoende informatie over de hotels op en ook over de ligging en de omgeving. Echt een aanrader voor als je een of meerdere overnachtingen zoekt.
Elly Stöver  | 14/03/19  08:09:00 | Winkelbeoordeling :
Een goede en overzichtelijke site. De prijzen zijn goed. Heb nu een aantal keren via hen geboekt en ben nog niet teleurgesteld. Vind dit dus een echte aanrader om een hotelovernachting of vakantie te boeken.
Ilonka  | 11/03/19  18:42:32 | Winkelbeoordeling :
Geregeld boek ik hotels en appartementen via Boeking.com Gehele proces is gemakkelijk en snel geregeld. Kwaliteit, lage prijzen en vaak aanbiedingen maken deze website gebruiksvriendelijk. Kan het iedereen aanraden!
emma govers  | 12/03/19  09:43:18 | Winkelbeoordeling :
Dit is een erg makkelijk website om hotels te zoeken op welke locatie je ook maar wilt ook zijn de prijzen vaak heel concurrerend en soms nog goedkoper als bij het hotel zelf. Wat wil je nog meer super gewoon.
Stefan Kremers  | 11/03/19  06:24:42 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk gemakkelijk te kiezen voor een mooie vakantie of korte reis via de site, ik heb hier elke keer als ik deze site bezoek een fijn gevoel over dat het allemaal goed geregeld is en wordt!
Ilonka  | 07/03/19  05:20:27 | Winkelbeoordeling :
Eigenlijk boek ik altijd mijn hotels via Boeking.com Dit komt vanwege het grote aanbod, scherpe prijzen en klantenservice. Na het boeken ontvang je meteen de reservering en tips voor bezienswaardigheden in de omgeving, echt een aanrader!
Gio Santana  | 02/03/19  08:17:15 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijk goed werkende site heeft Booking.com, Snelle afwikkeling en als de accommodatie je echt tegenvalt heb je dat in een mum van tijd kosteloos geannuleerd. een telefoontje is voldoende. En dat geeft een zorgeloos en prettig gevoel. Chapeau voor Booking.com.
Marianne Gommers  | 04/03/19  13:01:13 | Winkelbeoordeling :
Erg goede hotels en ook betaalbaar. Heb via booking.com een hotel geboekt in Londen . In het centrum, goedkoop en super goed. Erg tevreden ook over de service die booking.com geeft. Raad het iedereen aan en ook nog cashback verdienen.
Ben Thuis  | 04/03/19  10:09:57 | Winkelbeoordeling :
Je kunt vaak op het aller laatste moment nog annuleren bij Booking.com, wat ook wel handig kan zijn als je bijvoorbeeld een weekend naar zee wilt gaan en is het slecht weer, dan is het geen probleem om te annuleren! Het zoeken op de site is eenvoudig en altijd overzichtelijk.
Quirine De Loyer  | 27/02/19  06:13:15 | Winkelbeoordeling :
Via booking.com vorig jaar mijn hotel voor de stedentrip naar rome geboekt. Je hebt via booking.com goede zoekfuncties zodat je precies vind waar je naar op zoek bent. Je kunt filteren op laagste prijs, aantal sterren, beste beoordeling.
Freddy Maertens  | 27/02/19  09:19:43 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft mij al meerdere keren aan een hotel geholpen, makkelijke site, na het boeken kun je een kennis aanmelden die dan een flinke korting krijgt. Zelf krijg je 10%. Boeken en zoeken gaat heel makkelijk. Neem alleen de meldingen zoals, nog 1 beschikbaar, met een korreltje zout.
Piet Bander  | 01/03/19  10:29:11 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is één van de meest duidelijke en betrouwbare sites om overnachtingen of vakanties in hotels te boeken. Ik ben bij een bed & breakfast geweest en die was ook zeer goed, ik zal als ik nu weer op vakantie ga toch eerst eens kijken bij Booking.com
R.K. Aukema  | 28/02/19  18:31:19 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk zoeken via booking.com. Overzichtelijke site. Het lukt snel om een leuk hotel te boeken door de verschillende selecties die je kunt toepassen! Ik gebruik deze site regelmatig! Ook voor vakanties in eigen land
Gertie Sleegers  | 27/02/19  12:46:19 | Winkelbeoordeling :
ze werken snel en uitleg is duidelijk. vaak snelle reactie als je een vraag hebt over t hotel of de kamer. goede acties. ook een zeer ruime keuze uit diverse locaties. tot vlak ervoor annuleren is voor mij beter omdat t reisplan vaak niet vast staat. ik hou ervan.
Berry Stevens  | 22/02/19  10:22:36 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al verschillende weekendjes geboekt via Booking.com, dit is altijd heel soepel verlopen en alles was goed geregeld, ik had toen een account aangemaakt en nu krijg ik regelmatig super goede aanbiedingen, dit is een echte aanrader, ga hier zeker in de toekomst meer gebruik van maken!
Kluk Kluk  | 18/02/19  18:59:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nog nooit zo goedkoop een hotel kunnen boeken, wat een hoop keuze en mooie kamers! Makkelijk om te boeken, het was in een paar klikken gebeurd. Zeker aan te raden en ik boek voortaan bij Booking.com mijn goedkope hotel!
Danielle Pronk  | 15/02/19  06:43:43 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com kun je terecht voor alle soorten vakanties. Van Stedentrip tot strandvakantie of een last minute. Of gewoon een hotel voor een weekend weg. Ook kan je er vluchten boeken. En dat alles tegen scherpe prijzen.
Melyana Hasan  | 13/02/19  16:30:34 | Winkelbeoordeling :
Hehe bijna alle vakanties voor de deur, en waar kunt u het beste slagen en pak uw de grootste voordeel mee dat is uiteraard bij Booking.com. daarom snel uw droomreis uitzoeken zo dat je of we kunnen geniet van die cocktail op het strand.
Marianne Hiemstra  | 12/02/19  15:06:35 | Winkelbeoordeling :
Onze laatste reis naar Londen hebben we geboekt via Booking.com. Het appartementencomplex vlakbij het vliegveld was zo mooi! En de prijs voor dit 4 kamerappartement was laag. We hebben genoten en zijn zelfs 1 dag gewoon in het appartement gebleven!
Laurens Pronk  | 12/02/19  14:39:26 | Winkelbeoordeling :
booking .com gebruik ik altijd als ik op zoek ben voor een hotel. De site is overzichtelijk en je komt mooie aanbiedingen tegen.. Navigeren is eenvoudig en eenvoudig om de juiste zoekargumenten in te voeren.... kortom een aanrader voor iedereen.
selma  | 11/02/19  21:12:24 | Winkelbeoordeling :
ik ben tevreden over booking.com booking.com heeft ook een uitgebreid keuze tussen hotels,huizen en villa en nog veeeeel meer nou veel plezier met boeken als je dat gaat doen en nog een fijne dag doei!!!!
Ilona Van Essen  | 05/02/19  17:48:33 | Winkelbeoordeling :
Fijne site om hotels te zoeken.duidelijk en overzichtelijk. Duidelijk in de voorwaarden die de hotels hanteren. Snelle bevestigingsmail van de reservering, en duidelijke instructies over betalingen en waar nodig makkelijk te annuleren.
annie deinum  | 09/02/19  12:18:57 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het zalig om mijn perfecte vakantiebestemming te zoeken via booking.com. Met de handige filters kan je heel uitgebreid zoeken. Je krijgt er altijd de beste prijs, en je kan grote kortingen krijgen. Wanneer wij aan vakantie denken, denken we automatisch aan booking.com!
hhijlkema  | 06/02/19  09:35:52 | Winkelbeoordeling :
voor 1367 euro een vakantie geboekt, wordt die niet geregistreerd! en ze wijzen gewoon de claim af alsof die door een andere site besteld is! voor mij dus niet weer via shopbuddies. gebeurt toch vaak dat er geen aankopen geregistreerd worden
annie deinum  | 09/02/19  11:10:24 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke, overzichtelijke website. Wij moesten helaas onze boeking annuleren wegens ziekte in de familie. We konden met 1 klik via de mail annuleren en hadden binnen 2 dagen ons volledige bedrag terug. Echt helemaal geweldig en dat zonder verklaring te hoeven geven.
Sjaak Swart  | 08/02/19  15:32:16 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een heerlijk geweldige site. Snelle afwikkeling en als de accommodatie je echt tegenvalt heb je dat in een mum van tijd kosteloos geannuleerd. een telefoontje is voldoende. En dat geeft een zorgeloos en prettig gevoel. Chapeau voor Booking.com.
Bert Visser  | 06/02/19  19:57:05 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben onze zomervakantie alweer geboekt via Booking.com. Het was erg eenvoudig en alle stappen waren simpel te doorlopen en bij de volgende boeking krijg je ook nog eens korting, top. Als ik nu weer een reisje, hotel oid ga boeken ga ik zeker eerst bij Booking.com kijken!
George Westerhof  | 08/02/19  07:01:54 | Winkelbeoordeling :
Voor de voordeligste boekingen ben je bij Booking.com aan het juiste adres. Of het nu gaat om een hotel of een reis, ver weg of dichtbij, bij Booking.com is de kans wel heel erg groot om iets te vinden dat bij jou past !
Marco Baks  | 10/02/19  18:55:47 | Winkelbeoordeling :
erg makkelijke site, waarop je gemakkelijk kunt zoeken en voordelige kamers vind. Onlangs vakantie in Engeland geboekt, meerdere locaties. Kregen we heel handig een link waarmee met een druk op de knop alle reserveringen in outlook kwamen te staan. Top service
Jaylee Deinum  | 09/02/19  12:14:18 | Winkelbeoordeling :
We boekten al enkele keren met booking en alles verliep zeer goed. We kregen wat we verwachten en er waren nooit geen problemen. Volgende keer boeken we opnieuw met booking. Ik trek me niets aan van de negatieve recensies..
Fatima Bakour  | 02/02/19  19:49:14 | Winkelbeoordeling :
meerdere malen geboekt via jullie site. Altijd tevreden! Met het boeken via booking.com service is prima via Booking.com
Jan van Nood  | 03/02/19  09:48:56 | Winkelbeoordeling :
Booking.com voor de betere hotels en motels en waar u maar wilt tegen alleszins redelijke prijzen. Met vluchten voor u op maat gemaakt en mocht u vanavond nog een hotel of motel nodig hebben om iets te vieren dan biedt klantenservice uitkomst!
Assumar Gellis  | 01/02/19  21:25:51 | Winkelbeoordeling :
Dit is zeker voor herhaling vatbaar! een superleuke vakantietrip gemaakt naar Praag, een stad die iedereen een keer gezien moet hebben. We hebben dit steden tripje geboekt via Booking.com, heel simpel zowel de vliegreis erheen en het hotel via hun geboekt, perfecte site!
Peter Voogt  | 30/01/19  08:20:30 | Winkelbeoordeling :
De beste site voor het boeken van een hotel is wel Booking.com. Als je eenmaal op de website bent zie je het grote en brede aanbod van Booking. Voor iedere portemonnee is er een hotelkamer beschikbaar. De site werkt snel en ook op een mobiel is deze goed benaderbaar en handig in gebruik.
govers govers  | 29/01/19  09:49:32 | Winkelbeoordeling :
ik vind dit een makkelijk site om hotels te zoeken in een bepaalde streek, maar vaak boek ik dan toch rechtstreeks bij het hotel omdat dan de prijzen toch nog iets lager zijn, maar het is wel fijn om te zoeken en beoordelingen te lezen
Pieta Bambergen  | 26/01/19  09:32:47 | Winkelbeoordeling :
Via Booking.com een weekend geboekt, dit verliep heel soepel en alles was goed geregeld, ik had toen een account aangemaakt en nu krijg ik regelmatig super goede aanbiedingen, dit is een echte aanrader, ga hier zeker in de toekomst meer gebruik van maken!
Jacks Teller  | 28/01/19  11:08:30 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een geweldige website om een leuk hotelletje te zoeken voor je weekendje weg of vakantie. Er staat voldoende informatie over de hotels op en ook over de ligging en de omgeving. Echt een aanrader voor als je een of meerdere overnachtingen zoekt.
piet lap  | 25/01/19  06:43:08 | Winkelbeoordeling :
Nog nooit zo goedkoop een hotel geboekt wat een hoop keuze en mooie kamers! Makkelijk om te boeken, het was in een paar klikken gebeurd. Zeker aan te raden en ik boek voortaan hier mijn goedkope hotel.
Jack Beverloo  | 20/01/19  09:54:50 | Winkelbeoordeling :
Prima website waar je boekingen kunt plaatsen op basis van een totaaloverzicht van mogelijkheden. En als je je later bedenkt kan je gemakkelijk zonder kosten overboeken naar een andere accommodatie. Ik kom steeds weer terug en heb al veel boekingen gedaan.
Loes T  | 20/01/19  14:36:48 | Winkelbeoordeling :
Ruime keus uit hotels wereldwijd. Meestal de laagste prijs in vergeljking tot andere boekingssites. Leuke Genius aanbiedingen voor vaste klanten. Ook veel mogelijkheden om gratis te annuleren. Ik kijk wel eens op andere hotelboekingssites, maar kom meestsl weer terug bij Booking.com
Danielle Maas  | 20/01/19  18:13:59 | Winkelbeoordeling :
top app ca sites. hier al heel veel keren leuke accommodaties geboekt voor zeer leuke prijzen!. makkelijk om te zoeken en duidelijke omschrijvingen van de accommodaties en de omgeving. mocht je wegens omstandigheden niet kunnen is het ook zeer eenvoudig om de boeking te verzetten of te annuleren. een echte aanrader.
Jacob Mulder  | 17/01/19  07:11:51 | Winkelbeoordeling :
Als je een hotel zoekt waar dan ook op de wereld is dit de place to be. Lage prijzen en vooral ook geen risico omdat je vaak pas bij aankomst in het hotel betaald. Ik maak er tientallen keren per jaar gebruik van met grote tevredenheid.
Carina Nocera  | 13/01/19  16:47:51 | Winkelbeoordeling :
Super site, overzichtelijk,gebruiksvriendelijk en alles is zo geregeld! goeie en mooie hotels en verblijven. ook wijzigingen zijn super snel geregeld zonder gedoe. Dus voor ons DE SITE om boekingen te doen!
Jan Metaal  | 11/01/19  10:55:10 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een makkelijke site, Na het boeken kun je een kennis of familielid aanmelden die dan een flinke korting krijgt. Zelf krijg je 10%. Boeken en zoeken gaat heel makkelijk. Neem alleen de meldingen zoals, nog 1 beschikbaar, met een korreltje zout.
Jane Sterling  | 07/01/19  08:54:44 | Winkelbeoordeling :
Een heel goede manier om zeker te zijn dat je een kamer in bv een bed&breakfast hebt geboekt, duidelijke reviews. Ook bij een vraag word het direct aan de eigenaar doorgegeven en krijg je antwoord. Je kan bij Booking.com direct via Ideal betalen. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Lisah de Koning  | 07/01/19  11:12:30 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft mij meerdere malen geholpen aan een hotel, o.a. in Parijs en Mumbai. In Parijs was het hotel een keer overgeboekt, maar ik werd direct naar een ander, goed, hotel gebracht. De service en het gemak van boeken heb ik als positief ervaren.
Janny Sluiter  | 05/01/19  22:37:24 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een van de meest duidelijke en beteouwbare sites om overnachtingen of vakanties in hotels te boeken. Ik ben bij een bed and breakfast geweest en die was ook zeer goed. ik zal als ik op vakantie ga eerst kijken op booking.com
Eveline Kersten  | 03/01/19  18:39:38 | Winkelbeoordeling :
Tijdens vakanties boek ik vaak via booking.com en dan krijg ik altijd waar voor wat ik verwacht. veel verschillende soorten accommodatie waarop te filteren is. bij iedere vakantoe vind je wel iets gepast
Marc Houtepen  | 28/12/18  08:10:31 | Winkelbeoordeling :
Prettige website met een uiterst breed aanbod, waarop je makkelijk kan zoeken en filteren. Als ik een overnachting ga boeken doe ik dit vrijwel altijd op Booking.com. Ze rekenen geen boekingskosten en hebben af en toe zelfs extra aanbiedingen.
RPP Lemlijn  | 21/12/18  20:38:07 | Winkelbeoordeling :
Je vind er heel veel hotels voor een goede prijs/ kwaliteitverhouding. Zoekopdrachten kun je makkelijk instellen, waardoor je snel alle hotels van jouw keuze vindt. Betalen gaat daarba snel en heel gemakkelijk. Kortom, fijne site!!
Harry Nak  | 24/12/18  14:40:04 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken al jaren Booking.com om onze vakantie of een weekend te boeken, altijd duidelijk en overzichtelijk te zien wat de prijs is. Geen verborgen bedragen. Meestal is het mogelijk om tot op het laatste moment nog te annuleren, wat ook wel eens ooit handig kan zijn.
Hendrik  | 27/12/18  15:30:23 | Winkelbeoordeling :
Maak nu maar eens die welverdiende reis en boek via Booking.com. Voordelig en handig, want alles is overzichtelijk te vinden op de website. Ga nu naar Booking.com en boek je mooiste reis ! Waarom zou jew nog langer wachten ?
Betsie Butsers  | 02/01/19  18:26:53 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben onze heerlijke (hopelijk) vakantie alweer geboekt via Booking.com. Het was erg eenvoudig en alle stappen waren simpel te doorlopen en bij de volgende boeking krijg je ook nog eens korting, top. Als ik nu weer een reisje, hotel oid ga boeken ga ik zeker eerst bij Booking.com kijken!
Veronique De La Croix  | 23/12/18  20:36:27 | Winkelbeoordeling :
Heel makkelijk in gebruik. Overzichtelijk, voordelig en correct. Alle hotels op 1 oogopslag zichtbaar.
S.M.J. Kelner  | 25/12/18  09:18:34 | Winkelbeoordeling :
Via bookings.com kan je snel een leuke overnachting boeken zonder reserveringskosten en veel keuze. Meldt je aan voor genus loyalitietprogramma en krijg extra korting hoe meer je wat boekt. Keuze genoeg aan overnachting plaatsen en over de hele wereld
Charlie Klijn  | 21/12/18  23:46:38 | Winkelbeoordeling :
Fijne duidelijke site, waar je prima hotels kunt vergelijken en de beste prijs kunt vinden. Heel makkelijk te gebruiken en prettig dat je keuzes goed bewaard blijven. Raad deze site echt iedereen aan
Els Jonker  | 30/12/18  12:30:21 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen najaar heerlijk op vakantie geweest in Italie. In Puglia het zuiden van het land hebben we via Booking.com een aantal fantastische hotels en B&B geboekt. We gingen voor apart en goed, dat is goed gelukt. We sliepen op het platteland en in trullie's. Super!!!
Everliene Maas  | 19/12/18  09:05:10 | Winkelbeoordeling :
Via Booking.com een weekend geboekt. Dit verliep heel soepel en alles was goed geregeld. Heb een account aangemaakt en krijg nu regelmatig super goede aanbiedingen. Dit is een echte aanrader. Dus wat let je om dit dan te doen.
Natasja  | 15/12/18  16:22:57 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke website met veel filters om je ideale hotel te vinden. Vaak goedkoper dan andere aanbieders. Eenmaal nare ervaring in buitenland gehad met geboekt hotel. Klantenservice heeft dezelfde dag nog bemiddeld en voor een gepaste oplossing gezorgd.
Jeffrey Riggeling  | 09/12/18  11:37:26 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com kan ik altijd mijn hotel na keuzen kiezen. Waar ik het snelst mijn kamer kan boeken. Zodat ik de volgende dag snel op mijn bestemming kan zijn. Booking.com is zeer overzichtelijk. Het blijft mijn nummer 1 !
Ingrid Fernandes  | 06/12/18  21:25:47 | Winkelbeoordeling :
nare ervaring met deze site.. . Ik heb een reservering gemaakt in Zeeland en de computer gaf datum verkeerd aan van available rooms.. geld kreeg ik niet terug.. mailtjes mochten niet baten.. ze stuurde mijn naar het hotel terwijl deze website het geld had ingehouden...niet mijn fout. sneaky website
Attema  | 05/12/18  19:49:25 | Winkelbeoordeling :
Heel goede site om een vakantiehuis te boeken over de hele wereld, goede ervaring met booking.com Ook als je zelf een vakantiehuis hebt dan kan je dit verhuren via booking.com. Hier hebben we ook goede ervaring mee
Gj Pleiter  | 06/12/18  09:49:46 | Winkelbeoordeling :
Bol. Com is voor ons een goede web winkel. Goede service . Ook als er iets niet goed is, stuur je het zonder enig probleem weer retour. Wij hadden vorig jaar iets wat kapot aan kwam ,weer retour gedaan bracht geen enig probleem met zich mee.
Corine Timmer  | 06/12/18  20:49:14 | Winkelbeoordeling :
Super goede site. Alle hotels die je zoekt zijn te vinden. Goede filter dat je vind wat je zoekt. Erg tevreden over deze site.
BnBteR  | 28/11/18  19:24:15 | Winkelbeoordeling :
Wat is er nou leuker dan lekker shoppen in vakantie-modus. Alles goed gespecialiseerd en keus uit zoveel mogelijkheden dat er altijd wat bijzit waar je precies naar op zoek was. Ik ken geen makkelijkere site om vakanties te boeken!
Anoniem  | 30/11/18  09:50:21 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is mijn favoriete website als het gaat om het vinden en boeken van hotels. Er is een enorme keuze aan hotels, er staat per hotel veel informatie vermeld en de prijzen zijn over het algemeen lager dan bij andere boekingswebsites.
Orson Harms  | 23/11/18  10:38:19 | Winkelbeoordeling :
booking.com dat is werkelijk niet zomaar in enkele zinnen uit te leggen, maar wat ik wel weet is dat ik met geen enkele organisatie in zee meer wil gaan, top mensen en ook zeer klantvriendelijk gericht.
Veronika Kalou  | 21/11/18  07:59:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een geweldige en prettige website om een leuk hotelletje te zoeken voor je weekendje weg of vakantie. Er staat voldoende informatie over de hotels op en ook over de ligging en de omgeving. Echt een aanrader voor als je een of meerdere overnachtingen zoekt.
Hennie Oosterink  | 22/11/18  15:34:03 | Winkelbeoordeling :
Goede site. Heb 4 jaar geleden een keer een weekend geboekt. Heb er goede ervaringen mee.Er ging niks fout en zelf contact via de site ging goed. Ze zijn qua prijs nog redelijk goedkoop. Alles wordt goed en uitgebreid uitgelegd. Voor vakantie binnen en/of buitenland boek ik via Booking.com.
Chantal Saijoen  | 19/11/18  12:57:53 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een ruime keuze in accommodaties met aantrekkelijke prijzen. Helaas heb ik meerdere keren ervaren dat ik geen reactie kreeg na het melden van een klacht.
Daisy Vermeulen  | 14/11/18  00:22:18 | Winkelbeoordeling :
Hele goede site voor het boeken van goedkope hotels. Je kunt makkelijk vergelijken, bovendien is de informatie zeer betrouwbar. Er staan foto's bij zodat je gelijk een beeld hebt. Kortom; duidelijk, betrouwbaar en makkelijk...
Adri Veltman  | 12/11/18  20:11:54 | Winkelbeoordeling :
Even snuffelen op de site van Booking.com. Wat een verrassing! Ze hebben weer allerlei hotels met leuke kortingen. Morgen snel contact zoeken met onze vrienden om een datum te prikken. Misschien zelfs een korte Kerstvakantie.
Stefanie Stooker  | 06/11/18  10:56:53 | Winkelbeoordeling :
booking.com ideaal om op vakantie te gaan in een hotel of appartement in het buitenland of gewoon in nederland voor een nachtje of een lekkere vakantie naar de zon ze zoeken ook de beste prijs uit ik boek er graag en je krijgt de laagste prijs
Inge Nauta  | 05/11/18  11:30:00 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende website. Makkelijk boeken en eventueel annuleren of veranderen van de boeking. De informatie op de website is voldoende en realistisch en voor vragen kun je altijd contact opnemen. Veel foto's die een goede indruk geven van de accommodaties.
Cindy Slikkerveer  | 03/11/18  12:58:50 | Winkelbeoordeling :
Ik boek vaker via booing.com. Goede site, overzichtelijk, goede zoekfunctie en met een account heb je soms weer extra voordelen, zoals nog scherpere prijzen. Soms ontvang je ook een extra kortingscode. Ik kreeg alleen geen cashbackkorting?
Dianne Teulings  | 30/10/18  17:23:43 | Winkelbeoordeling :
Geweldig GeweldigGeweldig Geweldig . Snel snel snel bezorgd Snel snel snel bezorgd Snel snel snel bezorgd Snel snel snel bezorgd . Goede kwaliteit Goede kwaliteit Goede kwaliteit . Goede service Goede service Goede service
Cynthia Kampers  | 29/10/18  18:23:18 | Winkelbeoordeling :
k boek al jaren al mijn vakanties bij Booking.com Snel en eenvoudig. Ruime keuze in uitstapjes en hotels. Voor ieder wat wils. Voor mij is Booking.com een vertrouwd begrip, dus ik zal niet zo snel bij een ander boeken.
Ecm Vlaar  | 26/10/18  09:27:58 | Winkelbeoordeling :
ik vindt booking.com een heerlijke site. Snelle afwikkeling en als de accommodatie je echt tegenvalt heb je dat in een mum van tijd kosteloos geannuleerd. een telefoontje is voldoende. En dat geeft een zorgeloos en prettig gevoel. Chapeau voor Booking.com.
Theresia Blom  | 18/10/18  16:10:41 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben het allemaal,de klant staat centraal,kwaliteit en kwantiteit is voor mij belangrijk,hun blijven voor mij op de eerste plaats,er is geen ander die zo voor je klaar staat,ze zorgen dat je tevreden bent,ze mogen wel in het zonnetje worden gezet,je boekt altijd succes!
Chanel West Coast  | 12/10/18  13:30:45 | Winkelbeoordeling :
Voor herhaling vatbaar! een superleuke vakantietrip gemaakt naar Praag, een stad die iedereen een keer gezien moet hebben. We hebben dit steden tripje geboekt via Booking.com, heel simpel zowel de vliegreis erheen en het hotel via hun geboekt, perfecte site!
janneke visser  | 30/09/18  17:22:01 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijke vakantie geboekt via booking.com. Het was erg eenvoudig en alle stappen waren simpel te doorlopen en bij de volgende boeking krijg je ook nog eens korting, top. Als ik nu weer een reisje, hotel oid ga boeken ga ik zeker eerst bij booking.com kijken. Ik kan het iedereen aanraden!
Roos Stam  | 27/09/18  11:20:01 | Winkelbeoordeling :
Een van mijn favoriete wegshops ever! De manier waarop je korting spaart is voor een veelvuldig reiziger als ik de perfecte shop om hotelboekingen te maken. Op deze manier hebben ze voor mij gecreëerd dat ik bijna nooit ergens anders een hotel boek. Tenzij het via booking.com is uitverkocht.
Lewis Hamilton  | 21/09/18  09:32:19 | Winkelbeoordeling :
De website van Booking.com werkt uitstekend, Wij hebben een zeer goede vakantie gehad. Geweldige service van Booking.com, omdat wij goed geholpen werden bij de Klantenservice. Boeking kon eigenlijk niet gewijzigd worden maar ze hebben dat toch gedaan voor ons, helemaal top!!
DerRoe  | 18/09/18  17:26:38 | Winkelbeoordeling :
Prettige website waar je met veel korting en zonder vooruit te betalen je hotel kunt boeken. Wij maken er elk jaar een paar keer gebruik van. Goede en duidelijke zoekmogelijkheden. Gaan we weg kijken we altijd wat Booking.com ons kan bieden.
Anne-Fleur van Marle  | 17/09/18  22:21:13 | Winkelbeoordeling :
Via Booking.com heb ik al meerdere keren een leuke accommodatie kunnen boeken op een handige en makkelijke manier. Ideaal dat op alles wat je maar kan bedenken ook gesorteerd kan worden tijdens het zoeken.
Svegt  | 16/09/18  10:48:04 | Winkelbeoordeling :
Ze bieden voornamelijk hotels aan, soms ook wat kleinschaligere accommodaties. Een paar keer per jaar hebben ze leuke promoties, bijvoorbeeld $40 korting bij een boeking vanaf $80. Je moet dan wel een creditcard aan je account koppelen en krijgt het geld na je verblijf daarop teruggestort.
Corrie Stoffers  | 17/09/18  09:40:27 | Winkelbeoordeling :
een zeer goede website om overzichtelijk te zoeken naar een overnachting, zowel voor één nacht als voor langere periode. De begeleiding tussen huurder en verhuurder wordt prima geregeld. ook de prijzen zijn aantrekkelijk.
Ellen Westenberg  | 14/09/18  12:32:55 | Winkelbeoordeling :
TOP. Altijd makkelijk te boeken, gegevens bij de hand en indien nodig makkelijk te annuleren. Regelmatig kamers geboekt, zowel zakelijk als prive. Voor op vakantie makkelijk te selecteren hotels waar honden zijn toegestaan. Booking.com vindt ze en voor een goede prijs.
Miranda Janse  | 11/09/18  12:56:59 | Winkelbeoordeling :
Dit is een erg goede en overzichtelijke website. Je kan makkelijk en goedkoop dingen vinden zoals hostels of hotels voor een hele lage prijs. Ook kan je erna de reviews lezen van de mensen die er al zijn geweest.
Teuni Sonnevelt  | 11/09/18  06:29:57 | Winkelbeoordeling :
Hotel via booking.com in België geboekt. Snel geregeld. En alles was precies zo als op de site vermeld stond. Ik kon het hotel tot een paar dagen voor vertrek ook nog gratis annuleren. En ook zou ik bericht krijgen als het hotel goedkoper werd. Dat is toch super.
Kim Nieuwenhuis  | 04/09/18  17:20:59 | Winkelbeoordeling :
handige en overzichtelijke site. hier boek ik altijd onze weekendjes weg en weet dan zeker dat t goed geregeld is en niks geen dubbele boekingen of andere ellende. ook qua prijs zit je bij booking gewoon goed!
Sander Vendrig  | 31/08/18  08:49:56 | Winkelbeoordeling :
What a easy nice and flexible method to book an hotel when you are on holiday travel and don't know in advance how far you can go on a day :). Just find a nice place in the neighbourhood, book and sleep :)
Annette Blok  | 30/08/18  17:07:10 | Winkelbeoordeling :
Wil je nog even de zon opzoeken, of er eventjes tussen uit komende maand(en), kijk dan eens bij Booking.com, hier vind je werkelijk een groot aanbod appartementen en hotels voor diverse prijzen van hoog tot laag!
Harry Nak  | 27/08/18  06:41:19 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een site die ik al jaren gebruik om mijn vakantie of een weekend te boeken, altijd duidelijk en overzichtelijk te zien wat de prijs is. Geen verborgen bedragen. Meestal is het mogelijk om tot op het laatste moment nog te annuleren, wat ook wel handig kan zijn.
Martin  | 27/08/18  15:50:49 | Winkelbeoordeling :
Booking.com werkt echt superhandig, Na het boeken kun je een kennis of familielid aanmelden die dan een flinke korting krijgt. Zelf krijg je 10%. Boeken en zoeken gaat heel makkelijk. Neem alleen de meldingen zoals, nog 1 beschikbaar, met een korreltje zout.
Veronique Bam  | 20/08/18  11:23:26 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke, overzichtelijke website van Booking.com. Wij moesten helaas onze boeking annuleren wegens ziekte in de familie. We konden met 1 klik via de mail annuleren en hadden binnen 2 dagen ons volledige bedrag terug. Echt helemaal geweldig en dat zonder verklaring te hoeven geven.
Sander Verbeek  | 15/08/18  19:53:38 | Winkelbeoordeling :
Voor het boeken van een hotel vind ik dit de ideale site. Heb er al vaak gebruik van gemaakt, voor verschillende hotels in mooie steden in Europa. Ook is het fijn dat je een hotel vaak gratis kunt annuleren.
 | 12/08/18  20:00:57 | Winkelbeoordeling :
Goede website voor het vergelijken van diverse hotels. Altijd wel een optie in de buurt waar je zoekt. Wel opdringerige rode berichten die je het gevoel moeten geven dat hotels bijna uitverkocht zijn.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

visit register click click