ONTVANG tot 30,00 CASHCOINS ONTVANG tot 30,00 CASHCOINS

Breedbandwinkel.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Breedbandwinkel.nl

Breedbandwinkel is de specialist in het vergelijken van ADSL en kabel abonnementen, internet telefonie providers en digitale televisie aanbieders

Breedbandwinkel.nl biedt een helder vergelijk tussen alle beschikbare Combipakketten, ADSL en Kabel Internet- en Digitale Televisie abonnementen en is daarmee verkooppunt van de 11 grootste aanbieders van Nederland.

Breedbandwinkel.nl Beoordelingen

Niels van der pol  | 26/05/20  15:03:14 | Winkelbeoordeling :
Goede site makkelijk te overzien met veel keuze uit verschillende producten van goede kwaliteit !!!!!
Willem De Jong  | 07/02/20  15:35:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in de winkel en online diverse artikelen gekocht en ik heb alleen maar goede ervaringen bij de winkel en online, ook de communicatie verliep altijd goed, als er iets was werd je gelijk goed geholpen, voor mij 5 sterren.
Anne Smit  | 27/07/19  11:34:02 | Winkelbeoordeling :
breedbandwinkel is the place to go ! ze hebben onder andere supersnel internet een geweldige service en een hele vriendelijke klantenservice! ik ben werkelijk super tevreden met breedbandwinkel en kan het daarom ook werkelijk waar aan iedereen aanbevelen!!
Jeroen  | 11/07/18  08:48:44 | Winkelbeoordeling :
Je kunt bij / via breedbandwinkel.nl heel gemakkelijk je volgende (snelle) internetabonnement aanschaffen. Dat is aan te raden, want bij elk nieuwe abonnement krijg je vaak kortingen van de providers, terwijl je als bestaande trouwe klant niets krijgt.
Sanne Scheeres  | 02/10/16  09:57:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Breedbandwinkel kan je makkelijk je eigen pakket samenstellen en vervolgens vergelijken welke voor jou het goedkoopste is. Heel vaak krijg je een goedkopere deal dan wanneer je bij de provider afsluit. Zo ie zo krijg je van hun altijd €10 cashback na het afsluiten dus dat is mooi meegenomen. Zeker een aanrader!
Tilly Vries  | 09/06/16  18:34:18 | Winkelbeoordeling :
Via de site van breedbandwinkel.nl kun je uit een ruim pakket aan voordelige diensten kiezen. Eenvoudig kan je een mobiele telefoonabonnement/ televisieabonnement en of internet regelen bij een door jou gewenste provider!
Tim van Dongen  | 19/02/16  11:24:09 | Winkelbeoordeling :
Het is zeer eenvoudig om via deze site een mooi overzicht van aanbidders van internet, vaste telefoon en tv te krijgen. Zonder deze site is het echt een wirwar en is het heel moeilijk om een keuze te maken
Michelle Jansen  | 16/02/16  12:38:30 | Winkelbeoordeling :
Fijn om een overzicht te krijgen wat de mogelijkheden zijn voor televisie en internet. Vaak kom je bij de bekende uit maar hier heb je echt een overzicht van alle mogelijke oplossingen en weet je gelijk welke scherpe prijs het is.
Lica Steenbeek  | 10/06/15  17:39:42 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel.nl is de Webwinkel waar je telefonie, internet en televisie op 1 website met alles kunt vergelijken en waar je alle aanbiedingen op een rij hebt. Ze hebben zeer goede deals en het is zeker het kijken waard.
Buddie Spencer  | 21/10/15  12:34:57 | Winkelbeoordeling :
Via Breedbandwinkel.nl kun je een abonnement afsluiten wat je geheel op je eigen kunt afstemmen, alles is bijna mogelijk en kun je precies met andere vergelijken en gelijk een abonnement afsluiten, Perfect dus.
Harry van de Sunweb  | 15/10/15  15:34:58 | Winkelbeoordeling :
Via Breedbandwinkel.nl kun je een abonnement afsluiten wat je geheel op je eigen kunt afstemmen, alles is bijna mogelijk en kun je precies met andere vergelijken en gelijk een abonnement afsluiten, Perfect dus.
Denise Verbakel  | 13/10/15  16:15:19 | Winkelbeoordeling :
Via Breedbandwinkel.nl kun je een abonnement afsluiten wat je geheel op je eigen kunt afstemmen, alles is bijna mogelijk en kun je precies met andere vergelijken en gelijk een abonnement afsluiten, Perfect dus.
dinesh bhulai  | 06/10/15  18:07:43 | Winkelbeoordeling :
Op Breedbandwinkel.nl kun je verschillende abonnementen vinden over internet, bellen en tv. De prijzen zijn relatief goedkoper ten opzichte van onder andere ziggo. Op de site vindt je de prijzen en andere informatie.
Lewis Hamilton  | 05/10/15  15:09:44 | Winkelbeoordeling :
Via Breedbandwinkel.nl kun je een abonnement afsluiten wat je geheel op je eigen kunt afstemmen, alles is bijna mogelijk en kun je precies met andere vergelijken en gelijk een abonnement afsluiten, Perfect dus.
Chantal ten hoff  | 24/08/15  15:11:36 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel, Geweldige site: breedbandwinkel.nl. Ik kijk meerdere malen per week op deze site! Goed aanbod, goede prijzen. Ben zeer te spreken hierover! niks op aan te merken. Prima service! groetjes Chantal.
Adje Meijers  | 12/08/15  09:01:35 | Winkelbeoordeling :
Bij Breedbandwinkel kun je alle aanbieders vergelijken en gelijk een nieuw abonnement afsluiten. Soms nog voordeliger dan bij een aanbieder zelf. Je krijgt zo ie zo altijd €10 retour dus ook dat is een pluspunt.
nosa oreavbiere  | 22/07/15  11:41:59 | Winkelbeoordeling :
breedbandwinkels , mijn mening over breedbandwinkels valt mee , en ik vind dat ze erg goed hun werk doet dus en dat vind ik van hun dus wat zou u van hun vinden dan weet ik niet ,dus zou ik nog even door praten.
Henriet van Wieren  | 21/07/15  16:33:33 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier mijn internetten en telefoneren via breedbandwinkel.nl lopen, eerst had ik hierover mijn twijfels omdat ik er nog nooit van gehoord had, maar al mijn twijfels zijn weggenomen, want ik ben zeer tevreden.
Anke van der Werf  | 21/07/15  11:43:41 | Winkelbeoordeling :
Met deze snelle en overzichtelijke website kun je internet, tv en bellen met elkaar vergelijken en wellicht besparen! Het is zeker de moeite waard om de website eens te gaan bekijken. Wie weet ga je besparen!
Wilfred Verbakel  | 10/07/15  15:06:01 | Winkelbeoordeling :
Via Breedbandwinkel.nl kun je een abonnement afsluiten wat je geheel op je eigen kunt afstemmen, alles is bijna mogelijk en kun je precies met andere vergelijken en gelijk een abonnement afsluiten, Perfect dus.
Annemarie Moerenhout  | 27/06/15  21:01:34 | Winkelbeoordeling :
Een leuk bedrijf met een geode proffesionele service! er is voor ieder wel wat wils! voor jong en voor oud en voor groot en voor klein, voor beginners en mensen die al lang op zichzelf wonen ! een echte aanrader!
Mutiah Abdat  | 22/06/15  05:56:16 | Winkelbeoordeling :
Ik kon mijn vraag in tegenstelling tot op de website van de provider direct vinden en de telefonische afwikkeling ging daarna binnen 5 minuten en had ik een bijna de helft goedkopere aanbieding bij mijn eigen provider. Wat wil ik nog meer? :)
Leo Paans  | 14/06/15  06:50:08 | Winkelbeoordeling :
Bij Breedbankwinkel.nl kun je internet providers vergelijken en kijken wat het best bij je past. Ook als je denkt dat je op het gebied van tv en/of telefoon goedkoper af bent kun je op deze site je keuze maken
Wim Speelberg  | 13/06/15  08:35:18 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar iedereen zeker een kijkje moet nemen. Netjes en verzorgd. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
annie deinum  | 08/06/15  11:35:20 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel.nl heeft een heel overzichtelijke site waardoor je, zelfs als je een leek bent op computergebied (zoals ik) super gemakkelijk verschillende abonnementen kunt vergelijken en afsluiten. Een aanrader!
Alma Selimovic  | 05/06/15  02:38:46 | Winkelbeoordeling :
De site is gemakkelijk in gebruik en de keuze is zeer uitgebreid. Bijkomend voordeel dat ze altijd goedkoper zijn dan rechtstreeks bij de aanbieder. En vragen? Heel veel staat op de site en anders zijn er voldoende wegen om ze te bereiken. 
Harry Nak  | 04/06/15  11:23:57 | Winkelbeoordeling :
Via Breedbandwinkel.nl kun je een abonnement afsluiten wat je geheel op je eigen kunt afstemmen, alles is bijna mogelijk en kun je precies met andere vergelijken en gelijk een abonnement afsluiten, Perfect dus.
Gerrit Vink  | 03/06/15  23:01:30 | Winkelbeoordeling :
Bij de Breedbandwinkel.nl kan je alles kopen op het gebied van informatica. Ze hebben een uitgebreid aanbod in diverse artikelen op dit gebied. Alles is te bestellen via de web shop. De kwaliteit, service en garantie zijn goed.
Ria Vink  | 02/06/15  23:43:21 | Winkelbeoordeling :
Bij de breedbandwinkel.nl kan je alles kopen op het gebied van internetproducten. Het aanbod is heel uitgebreid. Alles kan je bestellen via de web shop en wordt thuis bezorgd. De kwaliteit, service en garantie zijn goed.
Theo Hopmans  | 23/05/15  16:56:49 | Winkelbeoordeling :
Bij de breedbrand winkel kun je heel veel verschillende internet abonnementen afsluiten. Hierbij krijg je ook nog eens extra cashbacks op je account bijgeschreven, als je een bestelling plaatst. Bijvoorbeeld bij een abonnement voor snel Internet.
Didi Didi  | 21/05/15  07:12:34 | Winkelbeoordeling :
Snel, duidelijk en efficient. Goede en overzichtelijke vergelijking site. Kwam snel tot de beste provider die voor mij het meest voordelig was. Een dag later door gekozen provider bevestiging van bestelling. Ben zeer tevreden.
Sanne Hakkens  | 12/05/15  18:23:03 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel.nl is makkelijk vergelijken en bestellen op 1 site. Ik zie vaak met zoveel aanbieders en verschillende pakketten door de bomen het bos niet meer. Op deze website is alles makkelijk, overzichtelijk en voor een vriendelijk prijsje, ik zou het iedereen aanraden!
Joyce van der Hart  | 10/05/15  16:47:53 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een goedkope provider? Ga dan eens naar Breedbandwinkel.nl want die zijn zeer voordelig.Daarbij kan je ook gelijk een abonnement afsluiten voor je huistelefoon.Dat is twee dingen in één abonnement!
Johnny Cash  | 03/05/15  11:15:48 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel.nl is een overzichtelijke vergelijkingssite op het gebied van televisie, internet en bellen. Alles op een rijtje en kan gemakkelijk de goedkoopste uitzoeken en overstappen.
Margo de Wit  | 26/04/15  13:45:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Breedbandwinkel kun je alle aanbieders vergelijken en gelijk een nieuw abonnement afsluiten. Soms nog voordeliger dan bij een aanbieder zelf. Je krijgt zo ie zo altijd €10 retour dus ook dat is een pluspunt. Ik zou deze site dan ook zeker aanbevelen.
Hennie Loriaux  | 15/04/15  11:17:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Breedbandwinkel.Internet bij Online snel 30MB eerste 12maanden 9,95 maand gratis draadloos Wifi plus modum. Altijd goedkoper dan bestellen bij de provider,gratis overstap&klantenservice.
Ria van delen  | 07/04/15  13:21:58 | Winkelbeoordeling :
wij hebben als familie deze website voor de aller eerste keer bekeken en beoordeeld in onze ogen ziet het er allemaal wel goed en verzorgd uit ga zo door op het moment even helemaal niets nodig in de toekomst misschien
erik geldermann  | 18/03/15  06:32:11 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Stephanie van der Hart  | 12/03/15  15:55:27 | Winkelbeoordeling :
Op Breedbankwinkel.nl kan je alles van je provider vergelijken met andere providers.Hoe handig is dat? Daarbij kan je bij Breedbandwinkel.nl ook zelf gelijk een aansluiten zodat jij de best en voordeligste provider heb!
Huub Stolle  | 08/03/15  10:14:43 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar een nieuwe internet provider kijk dan eens op breedbandwinkel. Ze bieden de beste deals bij alle providers aan van internet tot zgn 3 in in 1 paketten. van kpn, Ziggo, UPC tm Vodafone aan toe. Echt stukken goedkoper. Gewoon eens kijken!
Mies Veninga  | 02/03/15  11:02:44 | Winkelbeoordeling :
Ken jij breedbandwinkel al? Een handige site wanneer je specifiek op zoek bent naar info over internetverbindingen en internetproviders. Een actueel overzicht van de specificaties en de huidige abonnementen.
gijs engels  | 25/02/15  10:23:18 | Winkelbeoordeling :
Prima aanbieder van allerhande soorten abonnementen. Lekker overzichtelijk en duidelijk. Via deze site is het voordeliger om een abonnement af te sluiten in plaats van via de telecom en internet aanbieders.
Nicole L'Espoir  | 24/02/15  06:21:21 | Winkelbeoordeling :
vegelijk,bestel én bespaar is altijd goedkoper dan de provider je kunt er kiezen uit verschillende pakketten je kunt gratis overstappen en heeft n vriendelijke klantenservice betrouwbaar betaalbaar alles in één pakket vanaf €15
willemien jansen  | 16/02/15  12:06:58 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel.nl:Vergelijk, bestel en bespaar! Er gingen al al veel vergelijkende bezoekers u voor;) Lees meer over de overstapservice, hun laagste prijs garantie en exclusieve aanbiedingen op hun site! Een aanrader. Levert veel gemak op.
eric wildschut  | 04/02/15  07:49:40 | Winkelbeoordeling :
Na verloop van tijd was mijn telefoon abonnement verlopen. Via NuCash en verder breedbandwinkel kreeg ik een goed overzicht van het bestaande aanbod en ook aanbiedingen. Kort en goed, een nieuw abonnement en coins er op toe.
A.B. van der Hart  | 24/01/15  10:33:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Breedbandwinkel kan je terecht voor alles op het gebied van telecommunicatie. Mobiele telefonie, vaste telefonie, internet, mobiel internet, vaste televisie en mobiele televisie. En dat alles tegen de laagste prijzen. Vergelijk bij Breedbandwinkel en vindt de voordeligste aanbieder.
kim Boënne  | 21/01/15  21:43:11 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaringen met de breedbandwinkel.nl je hebt zoveel keuze dat het moeilijk is om te kiezen. Maar gelukkig hebben ze daarvoor een handig vergelijkingsrijtje waarbij je goed kunt zien wat voor jou handig is!
jeffrey van der wal  | 12/01/15  09:50:31 | Winkelbeoordeling :
breedbandwinkel.nl is een site waar je snel een overzicht hebt van de beste aanbieder van alles wat met breedband te maken heeft. of het nu alles in een is of dat je alleen internet nodig hebt.. hier heb je snel een overzicht.
Maichel van Roessel  | 03/12/14  11:38:11 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede shop. Het is makkelijk om verschillende aanbieders en aanbiedingen te bekijken en te vergelijken met elkaar. Door de filters kun je makkelijk de aanbieder vinden die bij je past. En ze staan overzichtelijk in een lijst.
Mariska Nahuis  | 29/11/14  18:57:40 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijke site met duidelijke informatie en goede vergelijkingen. Ik ben tevreden over de snelle afhandeling en goede service. Ik zou deze site zelf weer gebruiken, als ik het nodig heb. De extra korting door bestelling op de site, vond ik ook erg prettig.
max van schooten  | 28/10/14  12:29:40 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel.nl raad ik bij iedereen aan die net zoals ik supersnel en betrouwbaar internet aan huis wil hebben! Toen ik mij had aangemeld was daarna alles goed en snel geregeld! Ook de medewerkers waren aardig!
Elena Vasilescu  | 27/10/14  09:14:49 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel is de beste vergelijkings website van dit jaar.Een top site met de laagste prijs garantie,zeer goede klantenservice en exclusieve acties.Bij hun vindt u een totaalaanbod van de zeven grootste aanbieders in Nederland op het gebied van ADSL, VDSL, kabel, mobiel en glasvezel internet.
Sabrina Baas  | 25/10/14  11:38:57 | Winkelbeoordeling :
Goede service, snelle service, aardige werknemers en je word er altijd goed geholpen. Ik kan niet anders vermelden dan dat ik het allemaal goed van verloop vind gaan. En dat kan je niet makkelijk zeggen over alle winkels.
Johan van de Put  | 13/10/14  14:47:50 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel is voor mij een goede hulp gebleken bij het overstappen naar een andere provider, ze helpen je op weg en tevens hebben ze goede aanbiedingen, ik kreeg zelfs een Siemens Gigaset telefoon cadeau bij het overstappen en twee gratis maanden. Een aanrader dus.
Riza Abdat  | 10/10/14  14:46:40 | Winkelbeoordeling :
hele goede website om te vergelijken van de beste internet provider, abonnement inclusief tijdelijke aanbieding die ook bij je postcode goed passen. En via Nucash verdient je ook een extra commissie bij.
Emely Hermans  | 03/10/14  19:54:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een goede ervaring met deze webshop. Snelle afhandeling, goede klantenservice en redelijke snelle levering. Let alleen op het aantal Mb wat in je pakket zit. Zorg dus dat je niet voor niks een duurder pakket kiest en doe eerst de snelheidstest.
dick noorlander  | 03/10/14  10:02:39 | Winkelbeoordeling :
Ideale site om te kunnen zien welke soorten abonnementen er op jouw huisadres beschikbaar zijn. Alle verschillende aanbieders die er zijn worden aangeboden. En als je vanaf deze site je abonnement afsluit krijg je nog een extra korting.
Els van Oortmerssen  | 28/09/14  12:13:32 | Winkelbeoordeling :
Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van de Breedbandwinkel.nl, maar het is een heel nuttige site. Alle informatie duidelijk op een rijtje en zonder, zoals je zo vaak ziet, alle mogelijke zaken die weinig te maken hebben met een goed basispakket.
Larissa Liebers  | 26/09/14  20:35:50 | Winkelbeoordeling :
Alles is uitstekend! Zeer snelle afhandeling en geleverde diensten. Aanrader voor iedereen ! Perfect service, klantvriendelijke & voordelig, kortom; ik ben ontzettend tevreden over Breedbandwinkel.nl.
antonio libert  | 17/09/14  23:46:34 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden. Overzetten ging allemaal goed. En ben veel voordeliger uit dan bij mijn oude provider en dat is nog zonder het eenmalige bedrag dat ik terug kreeg. Heb alle gegevens netjes via de mail gehad.
Mia van Hoeven  | 28/08/14  06:42:15 | Winkelbeoordeling :
Bij Breedbandwinkel krijg je een uitgebreid overzicht van telefonie-, tv en internetaanbieders. De site is overzichtelijk en je kunt heel goed de aanbieders onderling met elkaar vergelijken. Dus, mocht je willen switchen, of heb je een nieuw abonnement nodig: kijk eerst eens bij Breedbandwinkel!
Jolanda den Engelse  | 24/08/14  22:38:49 | Winkelbeoordeling :
Zoek je een nieuw alles-in-1 pakket voor internet, telefonie en televisie? Op breedbandwinkel.nl zie je overzichtelijk op een rij welke aanbieder voor jou het meest gunstig is. Kijk en vergelijk en kies de beste deal.
K J K Koopman  | 22/08/14  05:54:01 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website met prijs informatie over telecom aanbieders. Je kunt hierbij de bestelling via deze website laten regelen waarbij ze aangeven dat dit goedkoper is dan bij de aanbieder zelf. Ook is er een onderverdeling naar soort.
Roy Willms  | 15/08/14  10:06:00 | Winkelbeoordeling :
Bij Breedbandwinkel.nl kun je alle internet, bellen, & tv aanbiedingen makkelijk met elkaar vergelijken. Vervolgens sluit je gegarandeerd goedkoper af dan rechtstreeks via de provider. Goede service & lekker voordelig.
foeke kuiper  | 17/08/14  15:31:02 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel gebruik ik zo nu en dan om de tarieven van de verschillende providers te vergelijken. Breedbandwinkel is wat dat betreft de eerste keuze voor mij omdat het overzichtelijke en onafhankelijk volgens mij wordt vergeleken.
Nizar Abdat  | 18/08/14  23:48:57 | Winkelbeoordeling :
Als je een nieuwe vast internet abonnement wil afsluiten, raad ik eerste aan om naar deze website te kijken. Ze geven allerlaatste informatie inclusief tijdelijke korting bij sommige providers. Te Doen!
Marianne Hiemstra  | 20/07/14  08:40:37 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben eigenlijk alles nog apart : telefonie, internet, tv, mobiele telefonie. Ik heb de site bekeken en het heeft ons echt aan het denken gezet. Wij hebben in ieder geval een goed pakket tel/int/tv gevonden. Voor mobiel zitten wij nog aan contracten vast.
kor lambeck  | 04/06/14  14:24:45 | Winkelbeoordeling :
breed assortiment en snelle levering, de service is uitstekend en de klanten service is goed op de hoogte van alles, Kortom een aanrader die voordelig wil shoppen. Waarbij de breedband winkel een zeer overzichtelijke website heeft, waar je alles makkelijk kunt vinden
Ate Tijtsma  | 18/05/14  11:58:11 | Winkelbeoordeling :
Als je echt op zoek bent naar een andere provider of goedkoper televisie wilt kijken, dan is deze vergelijkingssite ongetwijfeld een gemakkelijke manier van zoeken. Je krijgt verschillende opties en prijzen te zien waarop je dan een beslissing kunt maken.
erik koops  | 19/04/14  08:39:22 | Winkelbeoordeling :
Op breedbandwinkel kun je goed aanbieders van internet en televisie, en mobiel internet, onderling vergelijken. De site komt betrouwbaar over en biedt de laagste prijzen. Naast laagsteprijsgarantie, biedt de site een gratis overstapservice. Erg klantvriendelijk allemaal
Huub Stolle  | 06/04/14  10:23:05 | Winkelbeoordeling :
Een hele goede vergelijkingssite, voor als je op zoek bent naar een nieuwe provider. Alle aanbieders keurig op prijsvolgorde gerangschikt. En als je je abonnement via deze site afsluit krijg je nog een leuk extraatje ook
Huub Stolle  | 06/04/14  10:28:41 | Winkelbeoordeling :
Een hele goede vergelijkingssite, voor als je op zoek bent naar een nieuwe provider. Alle aanbieders keurig op prijsvolgorde gerangschikt. En als je je abonnement via deze site afsluit krijg je nog een leuk extraatje ook
Ronald de Visser  | 16/03/14  15:16:34 | Winkelbeoordeling :
De website van Breedbandwinkel.nl is een duidelijke site waarop je vergelijkingen tussen aanbieders kunt maken en beschikbaarheid van pakketten kunt verifiëren. Als er een geschikte optie voor jou bij is, kun je direct aanschaffen. Easy as that!
rita autar  | 02/03/14  18:27:52 | Winkelbeoordeling :
leuke site hier kan je goed alle aanbiedingen vergelijken en je keuze maken. Je weet precies waar je aan toe bent. Alles keurig op prijs gerangschikt. kortom gewoon een aanrader als je naar iets nieuws opzoek bent
wil koster  | 20/02/14  19:39:54 | Winkelbeoordeling :
Bij Breedbandwinkel.nl kun je de prijzen van internet, bellen en tv aanbiedingen vergelijken. Hier bestellen is altijd €10 goedkoper dan bij de provider zelf. Een site dus om zeker een keer te bezoeken!
menno van Wieren  | 23/02/14  10:31:55 | Winkelbeoordeling :
Via deze site ben ik ooit bij telfort gekomen, lekker goedkoop en ik heb er nog een mooie korting bij gekregen. Het vergelijken gaat gemakkelijk en je hebt een goed overzicht. Je kan gewoon aangeven wat je wil
Tessa van der Velde  | 11/02/14  09:50:56 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk en duidelijk. Je kan er makkelijk de goedkoopste vinden.
Jolanda Idzerda  | 25/01/14  10:57:31 | Winkelbeoordeling :
Top site! Al vaak via besteld, telefonisch zijn ze zeer behulpzaam. Nog nooit problemen gehad.
Daniel Lock  | 06/01/14  12:55:28 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende webshop! Goede service en goede prijzen!
chester warmerdam  | 06/01/14  11:21:19 | Winkelbeoordeling :
goede vergelijkingssite en ik kreeg nog korting ook
hetty ockeloen  | 03/01/14  12:01:13 | Winkelbeoordeling :
Doen wat ze zeggen.en je krijgt nog korting ook.Alles is netjes geregeld
frank smid  | 26/12/13  16:06:26 | Winkelbeoordeling :
Bij de breedbandwinkel doe je de beste zaken... Helemaal top..
Dirk Klinkeberg  | 15/12/13  16:24:06 | Winkelbeoordeling :
ruime keuze uit vele mooie goedkope aanbiedingen, snelle levering, en zij verzorgen de overstap naar een andere provider, zonder zorgen...prima web-shop
Anke plomp  | 16/12/13  14:05:41 | Winkelbeoordeling :
Goede service, ruim aanbod,neem er zeker eens een kijkje
germaine de groot  | 14/12/13  13:42:04 | Winkelbeoordeling :
Dit vind ik nou weer zo'n site die echt erover nagedacht heeft om niet teveel kleine lettertjes toe te voegen enz. Gewoon een simpele doch duidelijke site wat voor iedereen makkelijk in het gebruik is.
Adama Traore  | 15/12/13  13:07:27 | Winkelbeoordeling :
Bij Breedbanwinkel ik heb wel vergoedink ontvangen bedankt
wendy van der Veken  | 13/12/13  12:42:17 | Winkelbeoordeling :
Breedbandwinkel.nl is simpel en snel. Zet een vinkje bij product dat je zoekt en ZOEKEN. sorteer op pr.per maand of jaar lekker duidelijk om te vergelijken met anderen. verder de details netjes aangegeven of je wel/geen aansluitkosten of telefoonlijn nodig hebt.
christian weber  | 09/12/13  19:00:46 | Winkelbeoordeling :
Prima webside !! Altijd leuk !!
Bert van Kats  | 07/12/13  12:18:33 | Winkelbeoordeling :
Bij deze website is zeer interessante webwinkel, hier kan men krijgen, o.a: 3 in 1 pakketten telefoon - internet - vaste telefoon - mob.telefoon. Het is echt aan te raken bij zijn website aan te schaffen en met de redelijke prijzen.
bart smit  | 28/08/13  19:13:26 | Winkelbeoordeling :
Via breedbandwinkel.nl heb ik mijn alles in 1 pakket afgesloten. het is het medium om te vergelijken en te beslissen welke provider je uiteindelijk moet kiezen.
Son Olrichs  | 24/08/13  18:34:36 | Winkelbeoordeling :
Veel reclame, onduidelijke website. Beter om gewoon bij een bekend merk te blijven.
gerard van der plas  | 05/08/13  13:32:38 | Winkelbeoordeling :
ik vind dit een van de beste online sites die er is ,deze geeft een goed beeld van het verander van internet provider en andere kabeldiensten,ik bekijk deze bijna maandelijks
Saar Slagerham  | 04/08/13  13:27:50 | Winkelbeoordeling :
Leuke, bruikbare artikelen. Goede snelle service. Aanrader!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 30,00 CASHCOINS ONTVANG tot 30,00 CASHCOINS
visit register click click