ONTVANG 0,75% CASHCOINS Bose
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

C&A Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over C&A

Mode voor de hele familie koop je natuurlijk met korting bij C&A

C&A is dé winkel voor actuele en betaalbare mode voor het hele gezin. De mode die C&A verkoopt is van goede kwaliteit gemaakt. In de webshop van C&A kan je kleding kopen voor je baby's, meisjes, jongens, heren en dames! Van shirts tot broeken, van sokken tot badmode en van schoenen tot accessoires, bij C&A ben je aan het juiste adres! In de categorie Clockhouse vind je de stoerste kleding voor meisjes en jongens.

C&A Beoordelingen

ah.smid Smid  | 12/07/19  18:37:17 | Winkelbeoordeling :
c&a is een bedrijf met producten die van kwaliteit zijn en goede maten is mode gericht ook voor grote maten ben er erg tevreden mee met wat ze te koop hebben de keren dat ik bij C&A komt of online koopt scoor ik altijd en dat is iets waar ik niet vaak bij andere winkels doe
lion van der wens  | 17/04/19  05:10:34 | Winkelbeoordeling :
C&A wie is er niet mee opgegroeid een winkel waar je voor het hele gezin terecht kunt . Mooie kinderkleding tegen erg goede prijzen met een hoop keuze . Voor de dames en heren hebben ze ook moderne kleding . altijd vriendelijke hulp aanwezig
Margriet Schouten  | 09/03/13  09:14:23 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop, uitgebreid assortiment en redelijke prijzen. En .... tot maandag 11 maart geen verzendkosten!
Peter Adema  | 12/03/13  13:10:46 | Winkelbeoordeling :
C&A is 1 van de winkels waar ik graag iets koop.rnLekker overzichtelijk en vaak leuke aanbiedingen.rnKoop je nu een mooie winterjas of een mooie warme trui en is goed en het hoeft niet duur te zijn in deze dure tijden.
Geke toxopeus  | 13/03/13  10:56:34 | Winkelbeoordeling :
Op zich een leuke website, duidelijk en kort bestelproces en betalen gaat ook heel goed via ideal. Het bezorgen vind ik iets minder, want het duurt zeker 2 tot 3 dagen voor je bestelling bezorgd wordt, maar over het algemeen ben ik erg tevreden over CenA
Judite Correia  | 28/03/13  23:11:52 | Winkelbeoordeling :
Super leuke kinderkleding en van goede kwaliteit. Wassen, wassen en nog eens wassen en kleding blijft goed.
ikeboukje beunk  | 03/04/13  14:40:59 | Winkelbeoordeling :
Mooie overzichtelijke winkel voor alle leeftijden. grote paskamers. grote maten zouden iets meer mogen.
Peter Sloos  | 11/04/13  10:22:42 | Winkelbeoordeling :
Hier koop ik regelmatig kleren, goedkoop, betrouwbaar en klantvriendelijk!
Anita De jager  | 12/04/13  08:19:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb onlangs wat dameskleding besteld bij deze webshop en moet zeggen dat het goed van kwaliteit is zeer snel geleverd! en betaalbaar
Lisa de Kok  | 13/04/13  23:19:27 | Winkelbeoordeling :
C&A is een hele goed winkelketen die veel bied voor weinig geld, maar wel een goede kwaliteit. Het personeel is behulpzaam, maar heb wel vaker gehad dat ze dingen vergeten te geven, zoals korting kaarten of acties.
agnes lammers  | 17/04/13  17:39:41 | Winkelbeoordeling :
c&a heeft veel leuke kleding en heel betaalbaar
Thomas Sloos  | 27/04/13  08:48:23 | Winkelbeoordeling :
Hier koop ik wel eens mij kleren in de stad, ook online de mogelijkheid om te bestellen. Een aangename winkel met goede service
reina Molog  | 27/04/13  13:33:30 | Winkelbeoordeling :
C&A heeft erg goede spullen! Zowel kleding als sieraden kunt u bij de C&A terecht !
Marielle Swart  | 27/04/13  21:42:26 | Winkelbeoordeling :
C&A heeft leuke kleren voor een leuke prijs. Klantenservice is altijd goed. Vooral met de uitverkoop is het leuk kleren kopen voor weinig geld.
rob broet  | 29/04/13  14:41:52 | Winkelbeoordeling :
bij de c&a ben ik regelmatig te vinden, omdat ze daar gewoon veel keuze hebben, en het kost niet al te veel geld, dus echt een aanrader om te gaan winkelen.
Angelina Wilson  | 10/05/13  11:17:01 | Winkelbeoordeling :
Deze site vind ik het makkelijkst om mee om te gaan en het heeft goeie prijzen, en kortingen!
Anita de Vries  | 10/05/13  16:30:40 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met leuke betaalbare kleding. Ook goede kwaliteit. Een aanrader om te kopen!
jacqueline verschoor  | 14/05/13  23:58:33 | Winkelbeoordeling :
kledingzaak waar ik zo nu en dan wat koop, online een overzichtelijke website, veelal aanbiedingen. op zich wel een leuke winkel die c&a
Renna Hariri  | 17/05/13  16:48:15 | Winkelbeoordeling :
Er is geen C&A bij mij in de buurt dus deze online winkel is echt ideaal!
Alper Nar  | 18/05/13  20:25:21 | Winkelbeoordeling :
Altijde de beste aanbiedingen!!
Suzan Plo  | 23/05/13  23:03:36 | Winkelbeoordeling :
Veel keus, ook dingen die niet in alle winkels hangen. Snelle levering
Tanja De Gelder  | 24/05/13  22:49:11 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel, overzichtelijk en een snelle levering. Vaak heel leuke kleding voor iedereen.
Brahim  | 25/05/13  13:35:55 | Winkelbeoordeling :
C&A heeft goede producten. ik koop er vaak kleding. En ik ben er tevreden over
Anne Vd Meulen  | 25/05/13  21:06:50 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop snelle levering en goede service
Niels  | 26/05/13  22:07:16 | Winkelbeoordeling :
een goede winkel, je vind er altijd wel iets dat je past en leuk vind. enige minpuntje: kwaliteit is soms iets minder
Kathy Wong  | 29/05/13  10:54:00 | Winkelbeoordeling :
De website is heel overzichtelijk. Er staat welke stappen je moet nemen om je bestelling goed te laten verlopen. Ik ben er helemaal tevreden mee.
Adil Asri  | 12/06/13  09:00:22 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website Aantrekkelijke prijzen Voor elk wat wils
Marlie Sloos  | 17/06/13  10:27:26 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel, gezellig shoppen voor goedkope kleren die lang meegaan. ook lekker wat te drinken meenemen voor onderweg.
Kaatje Stigte  | 22/06/13  14:12:51 | Winkelbeoordeling :
Fijne service, site alleen lastig te vinden... Overzichtelijk winkelen, de producten zijn goed te bekijken (van voren, achteren en dichtbij)
naomi ngadimin  | 23/06/13  19:49:24 | Winkelbeoordeling :
C&A heeft hele mooie en goede kleren . ook babykleertjes zijn mooi en leuk .
jennifer de leeuw  | 07/07/13  11:10:15 | Winkelbeoordeling :
leuke kledingwinkel, kom er regelmatig met mn moeder. het is een soort traditie geworden om met mn moeder hier kleding te shoppen. altijd plezier!
Daniel Lock  | 08/07/13  16:49:27 | Winkelbeoordeling :
C&A is een top winkel voor kleding. Deze is van uitstekende kwaliteit en een prima prijs!
Iesha Stenhuys  | 08/07/13  20:21:09 | Winkelbeoordeling :
c&a is een topwinkel. koop er vaak kleren voor mijn zoon en meestal zijn het setjes . een broek plus trui voor weinig geld. topwinkel dus !
Eric Bonneux  | 12/07/13  10:34:34 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijk om te shoppen, goede prijs-kwaliteit, wel altijd een koopje te doen.
Piet Jansen  | 14/07/13  12:00:43 | Winkelbeoordeling :
Een goede site, maar ik ga liever in een gewone winkel van C&A, dan zie ik gelijk wat ik wil kopen, het nadeel is dat ik er altijd voor moet reizen.
.. ....  | 15/07/13  19:41:35 | Winkelbeoordeling :
een van de betere kledingzaken van nederland, met lage prijzen en kleren van kwaliteit. en als je onderweg nog trek hebt in een hapje dan kun je dat hier ook halen.
Ronald Don  | 16/07/13  11:49:26 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment (veel meer dan wat er in de winkel is te vinden). Bestellingen zijn snel in huis en retourneren gaat ook eenvoduig.
Dave Stessens  | 17/07/13  17:29:15 | Winkelbeoordeling :
De winkel in zeer goed! De kleding is van goede kwaliteit, en niet al te duur,.. ik ga er graag winkelen omdat het personeel altijd vriendelijk is ! ik geef een score van 10/10
Lieke Kuijten  | 18/07/13  17:14:24 | Winkelbeoordeling :
Ik haal altijd mijn kleren bij de C&A, Een goedkope collectie kleren.. en een uitstekende kwaliteit.. Petje af hoor
Barbara Middelkoop- van der Torre  | 20/07/13  15:45:56 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze. Heel erg overzichtelijk en niet te duur.
Geertruida Berg  | 21/07/13  18:53:41 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel veel keus aan kleding voor jong tot oud koop hier altijd mijn kleding..is betaalbaar en veel keuze
Henk den reijer  | 27/07/13  15:13:43 | Winkelbeoordeling :
c &a is de winkel voor mij vooral met de vlagetjesweken zijn ze de voordeligste met de vooraanstaande mode
Eduard Middelkoop  | 29/07/13  13:37:23 | Winkelbeoordeling :
C&A is voor mij de zaak om mooie mannen kleren te kopen. Vaak doe ik dit online daar ik nooit geen zin heb om de kleren in de winkel te passen. Zal er nog veel kopen
Gerard van der plas  | 31/07/13  22:45:28 | Winkelbeoordeling :
leuke keding winkel voor jong en oud,vind je het niet in de winkel dan vind je het wel hier ,alles op voorraad een aanrader
Didi Didi  | 11/08/13  09:15:58 | Winkelbeoordeling :
C&A - voor iedereen wat. Top.
Brenda Meijer  | 11/08/13  19:00:35 | Winkelbeoordeling :
Winkel met een breed assortiment. Dure, maar ook betaalbare producten. Voor ieder wat wils
Cheryl Markgraaf  | 13/08/13  15:54:23 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit en je hoeft de deur niet uitw
Paul Koopmans  | 16/08/13  11:46:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 2 kinderen van 7 en 9 en het liefs kopen we kleren bij de c en a. De kwaliteit is erg goed en ook over de aanbiedingen zijn we altijd zeer tevreden.
Tamara van der Steen  | 18/08/13  17:26:05 | Winkelbeoordeling :
leuke kleding en groot assortiment snelle levering ook
Sebo Vd Waal  | 20/08/13  15:17:39 | Winkelbeoordeling :
leuke makkelijke webshop
Annita Blom  | 01/09/13  17:05:40 | Winkelbeoordeling :
Heel overzichtelijke site, makkelijk dingen te vinden. De verzendkosten ook beperkt. En ruilen in de winkel is geen probleem. Helemaal top!
Elena Vasilescu  | 02/09/13  13:56:46 | Winkelbeoordeling :
goedkoop,leuke aanbiedingen
Wil Jansen  | 10/09/13  12:48:08 | Winkelbeoordeling :
Wat een keus! Zelfs voor baby's hebben ze een leuke collectie......Al vanaf maat 50! Op dit moment gratis verzending! Kijk ook eens op hun site! Abonneren op de Newsletter: 10% korting op uw volgende aankoop!
Dirk Cordewener  | 16/09/13  15:14:33 | Winkelbeoordeling :
een winkel met mooie en nieuwe kleding voor jong en oud
Lisa-Marie Sommers  | 16/09/13  20:23:59 | Winkelbeoordeling :
de c&a is een hele goede winkel. Je hebt er veel goedkope en leuke dingen ik koop er heel vaak spulletjes, ik vind het zo leuk en goedkoop
Koos Kok  | 17/09/13  12:51:54 | Winkelbeoordeling :
Ben net weer bij C&A geweest, leuke broek gekocht, goed geholpen, leuke prijs, het is prettig winkelen bij C&A
Laura Visscher  | 20/09/13  12:18:16 | Winkelbeoordeling :
Bij C&A kun je makkelijk bestellen er is veel kleding in verschillende soorten en maten , ook voor de dames met een maatje meer ! het werkt gemakkelijk en retouren is gratis ! wat erg fijn is want dat is niet bij elke online shop zo ! Ik zeg DOEN!
Dirk Klinkeberg  | 23/09/13  18:36:53 | Winkelbeoordeling :
voor de laatste mode tegen redelijke prijzen, en je hoeft de deur niet meer uit, gewoon van achter je pc, en alles wordt snel gestuurd zodat lang wachten er niet bij is. prima webshop, ruime keus, snelle levering, gewoon prima.
elisa meijers  | 23/09/13  21:24:58 | Winkelbeoordeling :
Mooien kleding zowel voor kinderen als vr volwasen mooi bedden goed en nog veel meer goede kwalietijd ik ben dik te vreden
erica Bouw  | 24/09/13  21:30:50 | Winkelbeoordeling :
Leuke acties, mooie kleren, prima prijzen! regelmatig acties met gratis verzending, ook hele leuke kinderkleding
Leo Paans  | 25/09/13  02:46:27 | Winkelbeoordeling :
Keurige site en vakkundig. Online bestellen is heel makkelijk en niet goed retour garantie.
Zorina Jops  | 25/09/13  23:34:01 | Winkelbeoordeling :
Erg prettige webshop, ze hebben veel leuke dingen vooral voor de kinderen bestel ik hier graag. Service is erg goed en de website zelf heel handig navigeren. Top!
Linda VT Hoog  | 29/09/13  09:45:26 | Winkelbeoordeling :
Mode voor jong en oud voor een aantrekkelijke prijs
Seyed Saeed Mousavi  | 01/10/13  13:55:50 | Winkelbeoordeling :
ik ben tevreden over prijs en verschillende acties . is weinig jongeren 20 tot 25 jaar kleiding in collectie .
Annabelle Sommers  | 01/10/13  17:43:45 | Winkelbeoordeling :
een super goede winkel met allemaak mooie dingen
Ilja van Bremen  | 03/10/13  15:05:35 | Winkelbeoordeling :
Goeie webshop met leuke aanbiedingen.
Bianca Bates  | 08/10/13  08:12:59 | Winkelbeoordeling :
C&A heeft een overzichtelijke website met goeie zoekopties. Daardoor vind je snel wat je zoekt!
May Juplo  | 12/10/13  14:40:28 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben veel goedkoper kleding. Ik hou van shoppen bij C&A :)
Anke plomp  | 18/10/13  22:02:41 | Winkelbeoordeling :
Mooie site,overzichtelijk, veel keus en betaalbaar!
Chris Te Lintelo  | 19/10/13  13:36:04 | Winkelbeoordeling :
Bij C&A heb je heel veel keus en ga je goed gekleed de deur uit. C&A heeft kwaliteitskleding voor een lage prijs. C&A is meer dan voordelig alleen!!!
Gerda Zon Bongartz  | 19/10/13  14:05:55 | Winkelbeoordeling :
Lekker handig van uit de bank en nooit moeilijk als je iets retour stuurt
Janette Van eck  | 02/11/13  00:18:08 | Winkelbeoordeling :
c&a is een goede gezellige winkel waar iedereen terecht kan. ook voor mensen met een klein budget. en als de uitverkoop van start gaat dan is het helemaal feest voor mensen met een klein budget. nee c&a is en blijft een geweldige winkel.
dominique pan  | 04/11/13  20:00:50 | Winkelbeoordeling :
ja, ja leuk, c&a heeft super leuke kleertjes. ik kom er eens in de week voor weer wat anders. het is een hele gezellige winkel.
Merve demir  | 08/11/13  12:16:56 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede winkel die zeer betrouwbaar is. Het heeft een goede kwaliteit. Ik koop daar vaak mijn kleren. :)
Joy Ingram  | 09/11/13  22:28:53 | Winkelbeoordeling :
Fantastische aanbiedingen met de huidige actie. Dit is echt besparen !
Rianne Westra  | 20/11/13  13:43:07 | Winkelbeoordeling :
C&A heeft leuke kleding voor lage prijzen. klantvriendelijk personeel en daar is het altijd gezellig.
michel krul  | 24/11/13  08:49:57 | Winkelbeoordeling :
deze week 25%korting op kleding aardig wat gekocht
joyce buscemi  | 25/11/13  11:52:19 | Winkelbeoordeling :
Bij de C&A is het altijd gezellig winkelen, veel kleding in het assortiment. Klantvriendelijk en hulpvaardig personeel. I like!
mi-len pan  | 26/11/13  11:44:15 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleren, veel artikelen, kortom een gezellige winkel. Kom ook eens kijken voor de najaars collectie ;)
Mariska sylvana  | 27/11/13  10:21:39 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met leuke kleding. Via internet snelle levering.
trudie roos  | 27/11/13  12:40:38 | Winkelbeoordeling :
c&a is een voodelige winkel .van alles te koop. geen geurtjes,,maar wel alle kleurtjes. voor een ieder wat wils,,een warme trui of iets kils. gewoon ff zoeken ,,in alle hoeken we weten zeker dat je iets vindt. de groetjes van de pieten en Sint
tisha lons  | 28/11/13  10:03:39 | Winkelbeoordeling :
C&A altijd gezellig winkelen, kleren voor lage prijzen. ga er heen met je gezin en koop mooie winterkleren. een aanrader.
Annalies Kuipers  | 29/11/13  15:50:10 | Winkelbeoordeling :
Geweldige jas gevonden voor de winter! Ze hadden het niet in mijn maat, maar hebben gezorgd dat het via een ander filiaal als nog bij hun kwam. Top! C&A Kleding wordt steeds hipper. En de sieraden zijn ook altijd leuk om in te snuffelen.
jannie wallinga  | 01/12/13  02:59:51 | Winkelbeoordeling :
deze heeft leuke aanbiedingen
vanessa de Vries  | 02/12/13  14:10:57 | Winkelbeoordeling :
Bij de C&A hebben ze verscheidene acties lopen. Onder andere 10% korting op de eerstvolgende aankoop als je via hun site registreerd. en geldbesparing plus gratis verzending van 25 november tot 10 december.
barbara vd Torre  | 09/12/13  08:15:08 | Winkelbeoordeling :
prima winkel koopt er geregeld
bart smit  | 09/12/13  13:05:26 | Winkelbeoordeling :
Ik vind CENA geen fijne winkel. het is er rommelig en de sfeer is niet fijn. Het is er wel goedkoop.
Harm Jonge  | 10/12/13  12:00:44 | Winkelbeoordeling :
C&A is het bekendste kledingwarenhuis van Nederland . Maar ook buiten Nederland zijn in veel landen vestigingen . Momenteel kun je de kleding ook rustig thuis uitzoeken en bestellen in de online shop van C&A . Lekker gemakkelijk .
Willy Bakker  | 13/12/13  17:04:29 | Winkelbeoordeling :
C&A is een prettige webwinkel. Alles is duidelijk gerangschikt. en het is natuurlijk fantastisch dat je ook nog een korting krijgt via cashback.
Jacqueline Goris  | 16/12/13  19:02:05 | Winkelbeoordeling :
De C&A webshop vind ik erg goed, snelle levering en de mogelijkheid om tegen restitutie indien nodig te retourneren. Ik heb nog niets hoeven retourneren en ben ook zeker weer van plan om erin de toekomst iets te bestellen.
Allette Otten  | 17/12/13  19:36:05 | Winkelbeoordeling :
Prima prijzen en leuke opruimingen. Vooral bij de kleding is voor ieder wat wils, voor jong en oud. Babykleertjes mogen wat mij betreft wat stoerder en hipper.
Ritchy IJpelaar  | 20/12/13  11:21:34 | Winkelbeoordeling :
Mooi overzichtelijke webshop met groot assortiment. verdeeld onder logische categorieën
Dinesh Bhulai  | 21/12/13  17:58:48 | Winkelbeoordeling :
Naast de 25 % extra korting bovenop de 25, 40 en 50 % korting kreeg ik ook nog 7,5 % korting op deze site. Bestelling gaat gemakkelijk en snel.
ruud thiebou  | 22/12/13  14:12:23 | Winkelbeoordeling :
leuke zaak er is altijd wel wat te vinden voor jong en oud en de prijzen zijn ook wel gunstig zo waarom zullen we er niet heen gaan
Anja van vessem  | 29/12/13  10:02:56 | Winkelbeoordeling :
echt voor iedereen altijd iets leuks te vinden!
Henriet van Wieren  | 29/12/13  18:12:27 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier online 2 broeken besteld, het waren precies mijn maten. ook een snelle bezorging, hier bestellen wil ik heus nog wel een keer doen
Tessa van der Velde  | 30/12/13  12:18:33 | Winkelbeoordeling :
't Is gewoon echt waar: C&A is tóch voordeliger!
Kaar Scheper  | 30/12/13  21:29:44 | Winkelbeoordeling :
Het is nog altijd de oude en vertrouwde C&A, dus ook de website, alles overzichtelijk en mooie foto's van ieder willekeurig product. De service is ook een van de goede aspecten van C&A!
Josina van der Linde  | 02/01/14  09:51:41 | Winkelbeoordeling :
prima aanbiedingen, goede kwaliteit en in de winkel worden je vragen goed beantwoord. Ik koop er geregeld voor mezelf en kleindochter.
Harm Ruijter  | 02/01/14  10:52:52 | Winkelbeoordeling :
deze webpagina is goed overzichtelijk en fijn om op te zitten. Je kan alles goed vinden. De normale winkel is ook fijn en overzichtelijk door bordjes waar de juiste dingen op staan die je zoekt
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,50% CashCoins
25% back to school korting bij Reebok
Code:BTS2019
ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
visit register click click