ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

Dekbed-Discounter Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Dekbed-Discounter

Korting bij Dekbed-discounter op dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en hoeslakens

Dekbed-discounter is gespecialiseerd in bedartikelen met een hoge kwaliteit. Denk hierbij aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens en nog veel meer.

Dekbed-Discounter Beoordelingen

Jos Maagdenberg  | 28/11/20  10:35:40 | Winkelbeoordeling :
Dekbed Discounter heeft een groot assortiment aan dekbedden in allerlei kleuren,dessin en heeft goede kwaliteit en bovendien zijn het betaalbare prijzen. Ook het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk
Sjaak Hof  | 12/11/20  16:49:18 | Winkelbeoordeling :
bij deze webwinkel zijn de outlet en de speciale aktie"s zeer aantrekkelijk omdat de advies prijzen van bijv de dekbedovertrekken nogal hoog zijn,maar heb jij een bestelling geplaatst?dan is er ook erg snel een bezorging aan huis of ander adres mogelijk.
monique vink  | 06/11/20  18:39:16 | Winkelbeoordeling :
bij dekbed discounter heb ik een prachtig dekbed overtrek gekocht, hele mooie zware kwaliteit en prachtige kleuren die ook na een paar keer wassen nog mooi zijn en dat allemaal voor een hele voordelige prijs
Erica  | 07/11/20  08:11:31 | Winkelbeoordeling :
Mooie dekbedovertrekken voor een prima prijs. Mooie kleuren en prima designs, voldoende keuze en met de black friday actie ook nog 4 kussens gratis. De dekbedden werden snel geleverd en alles naar tevredenheid.
Sharm  | 06/11/20  22:12:58 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen altijd bij dekbed discounter. Ik heb toevallig een bestelling gedaan van 2 dekbedovertrek setten en daarbij 4 anti stress kussen gratis erbij gekregen. Super gaaf! Ze liggen ook heel comfortabel. Super snelle bezorging ook! Ik ben helemaal tevreden!
Esther de Wit  | 29/10/20  22:22:03 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu een aantal keren bij dekbeddiscounter besteld. De producten komen altijd op tijd en netjes verpakt binnen. De kwaliteit van de dekbedovertrekken zijn uitstekend en houden de kleur goed vast. Ze hebben leukeen acties En zijn voordelig
Crash Chenko  | 17/10/20  18:46:46 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk dekbed gekocht de 3 air dekbed en ook de kussen zijn top, alles vrij snel geleverd. Of je nu een bestelling doet uit het assortiment of uit de koopjes, de kwaliteit van de producten en service wordt er niet minder om bij Dekbed-Discounter.
Jax Teller  | 14/10/20  18:53:26 | Winkelbeoordeling :
Ik had een probleempje met een oude levering. En ondanks dat het overtrek al enkele maanden geleden geleverd was, is het zonder moeilijk doen toch omgeruild. Klasse apart van Dekbed-Discounter!! Hier win je klanten mee.
Paula De wit  | 08/10/20  20:57:52 | Winkelbeoordeling :
Dekbed- discounter heeft een ruime keuze uit heel veel mooie dekbedden en is echt niet duur . Ook krijg je wel eens gratis producten bv gratis kussens of een dekbedset bij een bed wat je daar ook kunt kopen. Is echt een aanrader
Louise Sinnige  | 06/10/20  06:54:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met een ruim assortiment en redelijke prijzen. Af en toe ook leuke aanbiedingen. Goede zoekfilters. Eigenlijk vind je altijd wel wat je nodig hebt. Heb meerdere keren besteld en nog nooit iets teruggestuurd of problemen gehad met producten of verzending.
Marìs van den Bovenkamp  | 05/10/20  08:51:50 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hele fijne webshop met gigantisch veel keuze. Alle keuzes die er te krijgen zijn, zijn in deze webshop wel te vinden. Zelf heb ik hier ook een 4 seizoenen dekbed vandaan, top! Daarom vind ik deze webshop een aanrader. Nette prijzen.
Ricky Wamberto  | 30/09/20  08:18:31 | Winkelbeoordeling :
Het kopen van een boxspring bij Dekbed-Discounter plus de bijpassende materialen zoals een dekbedhoes, onderlakens enz. Was perfect. Het leveren aan huis plus het in elkaar zetten was ook perfect, snel, netjes en alle rommel werd meegenomen, zeker een aanrader !!
Priscilla Ras  | 28/09/20  00:43:58 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter heeft een mooie webshop en leuk om in te neuzen. Ik heb er zonder problemen een matras gekocht. Met de hoeslakens had ik wel een probleem wat keurig opgelost werd. Dus de klantenservice is goed . Veel shop plezier
Bep De Koning  | 21/09/20  20:24:28 | Winkelbeoordeling :
ik bestel daar zelf hele duidelijke website ik beveel het aan mooie en niet dure spullen service is ook goed bestelling online heel makkelijk na3 dagen thuis via dhl je kan daar ook leasen boxspring
Diana Van Eck  | 14/09/20  13:39:57 | Winkelbeoordeling :
een erg ovezichtelijke website met veel mooie dekbedden echt heel veel keus maar je kunt er ook terecht voor woonaccessoires vaak leuke aanbiedingen eventuele klachten worden snel opgelost, een top service als je het mij vraagd ik raad deze webshop zeker aan
Klus Klus  | 20/08/20  19:27:54 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen op toch al scherp geprijsde artikelen, prijs kwaliteit verhouding is top, wij hebben inmiddels een goede ervaring met Dekbed-Discounter, nu weer een gratis dekbed met 2 hoofdkussens mogen ontvangen. De dekbedhoezen die ik bestelde zijn ook top!
Berry Wagensveld  | 18/08/20  15:09:04 | Winkelbeoordeling :
Een leuke website met top aanbiedingen voor al je dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, kussen-slopen, bad textiel, kussens, moltons, matrassen, boxspringen en nu ook aicro's. Met goede deals, zoals nu een gratis zomerdekbedset.
Piet Vettel  | 11/08/20  16:40:15 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt een leuke ervaring bij Dekbed-Discounter, de bestelling en betaling verliep vlot. Direct mail voor leverdatum. Netjes geleverd op het afgesproken uur, bed slaapt enorm goed. Wij zijn zeer tevreden over onze eerste aankoop hier.
Floortje Hack  | 13/07/20  19:07:31 | Winkelbeoordeling :
Hele mooie dekbedovertrekken voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ruime keuze in allerlei stylen, ook voor de wat minder standaard mate. Snelle verzending en goede hulp van de klantenservice bij vragen.
Femmy Smand  | 13/07/20  00:04:00 | Winkelbeoordeling :
super fijne mooie artikelen al vaak besteld goede service Snelle afhandelingen Kwaliteit en prijs prima Ruime keuze in dekbedovertrekken en lakens mooie dessins en de hoeslakens prima kwaliteit En de gratis dekbedden of kussens gratis ook super mooie acties telkens
Harry Spotter  | 04/07/20  18:07:20 | Winkelbeoordeling :
Bestellen gaat super makkelijk bij Dekbed-Discounter. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verzendproces. Je moet wel een beetje geduld hebben. Het is niet vandaag bestellen, morgen in huis. Dat is het enige wat ik een beetje jammer vind.
Kyra van der Sluis  | 01/07/20  16:03:53 | Winkelbeoordeling :
Heel erg leuk beddengoed! Mooie dekbedden en kussenslopen van goede kwaliteit. Een ruime keuze aan assortiment en regelmatig goede aanbiedingen. Goede klantvriendelijke service en snelle levering.
Jose lamers  | 23/06/20  11:14:52 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit voor een heel gunstige prijs. Diverse keren hoeslakens besteld. Voldoen prima. Aantrekkelijke aanbiedingen nodigen uit om een paar extra setjes beddengoed aan te schaffen. Krijgt je slaapkamer toch telkens weer een andere uitstraling
Berry Stevens  | 12/06/20  16:10:20 | Winkelbeoordeling :
Supersnel geleverd door Dekbed-Discounter maar er zaten bij mijn dekbed geen slopen bij geleverd maar na een belletje had ik de volgende dag al een nieuw dekbed in huis, echt een super snelle service, toppie!
anne zundert  | 12/06/20  08:35:44 | Winkelbeoordeling :
Heel fijne webshop met zeer uitgebreide keuze. zeer nette klantenservice. dekbedovertrekken van goede kwaliteit. het verzenden gaat vlug en het product is goed verpakt. Tevens zijn er altijd leuke aanbiedingen
Nicky Schoenmakers  | 26/05/20  18:59:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke nieuwe dekbedhoezen besteld en een gratis topper erbij gekregen Dik tevreden en de kinderen blij Ze waren ook snel geleverd en fijn verpakt Goeie service dus Zal er zeker vaker nog bestellen Dikke aanrader!!
Jeroen  | 26/05/20  08:41:18 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke website. Je ziet hem ook vaak op tv, maar het is echt fijn. Hier kun je ook eindelijk een keer alle maten bestellen, wat vaak in de winkel niet kan. Dan heb je alleen standaardmaten. Mooie kwaliteiten ook, vooral satijnkatoen!
Jenny Kans  | 25/05/20  12:48:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij deze firma een aantal keren iets besteld en ben hier zeer tevreden over. Het waren dekbedovertrekken en de kwaliteit was prima voor een goede prijs. Ze hebben ook geregeld aanbiedingen, bijvoorbeeld een gratis dekbed bij de overtrekken. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.
André Van Dillen  | 21/05/20  09:08:43 | Winkelbeoordeling :
Heb het ontdekt... Dekbed-Discounter !! Nog niet zo lang geleden kwam ik bij toeval op de site Dekbed-discounter, daar vond ik een geweldig assortiment dekbed overtrekken en de designs zijn voor elk wat wils, heb de site meteen als favoriet gemerkt.
Clint Eastwood  | 17/05/20  17:11:47 | Winkelbeoordeling :
Twee hele mooie dekbedovertrekken besteld bij Dekbed-Discounter, precies zoals omschreven. Mooi, snel en er zelfs een gratis dekbed bijgekregen, vanwege de prijs /kwaliteit gekozen voor Dekbed-Discounter, dit was dus een super ervaring!
jose peeters  | 11/05/20  08:55:17 | Winkelbeoordeling :
afgelopen week voor de eerste keer iets besteld, prima service, fijne site om te zoeken, prijs kwaliteit gunstig. levering lijkt ook snel te gaan, al met al tevreden. zal er waarschijnlijk wel vaker gaan bestellen.
Johan Peters  | 02/05/20  14:50:32 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter is de ultieme website voor dekbedden en hoeslakens. Met een groot assortiment in de volgende categorieën: hoes-lakens, dekbedden, kussens, kussenslopen, dek-bedovertrekken, moltons en matrasbeschermers.
L.U.C.I.A. Roof  | 29/04/20  12:17:46 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel, snel bezorgd. Maar vooral de echt speciale aanbiedingen zijn vett. De gratis dekbed en kussen actie. Of de 2 plus 1 gratis. Dus hou deze webshop in de gaten mensen. En ja ik ben tevreden ook over de producten
Samantha van Haalen  | 28/04/20  02:32:57 | Winkelbeoordeling :
Bij dekbeddiscounter.nl vind je een ontzettend ruim aanbod van mooie dekbedovertrekken, kussens en spreien. Als er toch een probleem is met de bestelling dan kan je zonder problemen ruilen. Een aanrader!
Sjaak Swart  | 24/04/20  11:01:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een tevreden klant, Uitstekend voorzien van bestel info en netjes gebeld een dag van te voren door de bezorgservice hoe laat ze zouden komen. Top geregeld en top matrassen van Dekbed-Discounter!!
Ferry Swinkels  | 27/04/20  09:57:33 | Winkelbeoordeling :
Mooi en fijn bed besteld bij Dekbed-Discounter, Ligt goed niet te hard en niet te zacht. Ziet er ook heel mooi uit en eerder geleverd als aan gegeven, prima ingepakt en een fikse korting, allemaal top!!
Jeanet V Ramshorst  | 24/04/20  19:49:10 | Winkelbeoordeling :
lekker goedkoop en fijne overtrekken.goede kwaliteit.meerdere keren besteld. satijn/katoen zo droog buiten en ligt ook nog eens heerlijk.onze kinderen slapen er heerlijk onder en willen geen andere stof meer hebben.!!
Linda Boord  | 22/04/20  10:00:47 | Winkelbeoordeling :
Je hebt hier alle soorten dekbedden. Ze hebben ook goede acties waardoor je veel goedkoper uit bent. Er zijn veel verschillende merken waardoor je ook veel verschillende prijsklassen hebt. Voor ieder wat wils.
Inge Block  | 17/04/20  19:44:24 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop met leuke acties, mooie spullen en snel bezorgd. heel veel keuze in dekbed hoezen in verschillende kwaliteiten en maten. De top matrassen zijn ook erg fijn, Mooie overzichtelijke webshop, makkelijk zoeken
Karel De graaf  | 07/04/20  19:01:56 | Winkelbeoordeling :
De nummer 1 website van Nederland voor dekbed-den en matrassen. Met een keuze uit dons dekbedden of satijn dekbedden. Nu met drie halen en 1 betalen tegen fantastische prijzen en alle combinaties mogelijk.
Jordy Rikhof  | 03/04/20  16:15:46 | Winkelbeoordeling :
De kussens die wij hebben gekocht bevallen ons zeer goed. Het was een aanbieding van 6 stuks voor € 33,- inclusief verzendkosten. Goede, duidelijke website en snel geleverd. De beste en goedkoopste site voor deze producten.
Anouska Poets  | 03/04/20  14:28:14 | Winkelbeoordeling :
Heb in de afgelopen maanden meerdere bestellingen gedaan bij Dekbed-Discounter en kan niets anders zeggen, dan dat de service, levertijd en kwaliteit van de artikelen gewoon super is, absoluut 1e keus voor de aanschaf van bedtextiel.
Beata Bobek  | 03/04/20  12:06:45 | Winkelbeoordeling :
Leuke acties en kortingen. Toe aan nieuwe beddengoed ? Iedereen kan hier iets leuks voor zichzelf vinden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Veel keuze uit verschillende maten, printen en kleuren.
Ilja Van bremen  | 21/03/20  17:26:23 | Winkelbeoordeling :
Bent u zeer dringend op zoek naar een erg goed dekbed? Dan bent u bij de dekbeddiscounter precies op het goede adres. De keuze is er namelijk reuze en voor de niet al te hoge prijzen hoef je het ook niet te laten.
Chanel West Coast  | 13/03/20  11:19:40 | Winkelbeoordeling :
Een prima webwinkel, Dekbed-Discounter heeft ook vaak goede aanbiedingen en ze zijn heel vlot met bezorgen, de kwaliteit van de producten bevalt mij ook heel erg goed en de prijzen zijn helemaal uitstekend!
Hans Kazan  | 09/03/20  15:34:36 | Winkelbeoordeling :
Bij Dekbed-Discounter kun je een goede keuze maken in beddengoed, je kunt het niet zo gek bedenken of Dekbed-Discounter heeft het ook nog! Dekbed-Discounter heeft ook regelmatig heel goede acties of mooie aanbiedingen voor weinig!
remond reichwein  | 01/03/20  14:37:41 | Winkelbeoordeling :
een van Nederlands beste dekbed specialist in de beste fijnste lekkerste liggende dek bedden voor ieder wat wils voor een heerlijke fijne nacht rust van u en omdat u zo heerlijk slaapt bent u smorgens nog fitter
Steelo Brim  | 29/02/20  15:17:36 | Winkelbeoordeling :
Bij Dekbed-Discounter kun je af en toe een hele leuke aankoop doen. Er worden namelijk regelmatig zeer aantrekkelijke aanbiedingen gedaan die de moeite waard zijn. Het vervolgens bestellen via deze webshop kost ook weinig moeite, super webwinkel!
Freddy Maertens  | 20/02/20  07:24:09 | Winkelbeoordeling :
Met de actie 3 halen = 1 betalen heb ik 3 mooie linnen dekbedovertrekken besteld bij Dekbed-Discounter, dekbedovertrekken waren snel geleverd en de kwaliteit is ook nog eens super! Alles boven verwachting goed!
Hans Brouwer  | 18/02/20  20:04:15 | Winkelbeoordeling :
De overzichtelijkste website voor als je opzoek bent naar: dekbedden, hoeslakens, matrassen, dekbedovertrekken, kussens, matrasbeschermers, plaids & spreien en vloerkleden. Je kan hier zelfs boxsprings en banken leasen. Met leuke dagelijkse kortingen op dekbedovertrekken.
Kluk Kluk  | 17/02/20  18:04:12 | Winkelbeoordeling :
Super van Dekbed-Discounter, een heerlijk luchtig dekbed, molton, hoeslaken, dekbedovertrek en 4 gratis kussens.Wat hebben wij heerlijk geslapen! Een goede kwaliteit voor een hele mooie prijs. We gaan hier zeker nog vaker bestellen. Zie zoveel leuke dekbedovertrekken zijn er hier!
Rob Dyrdek  | 16/02/20  10:11:34 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn super blij met de nieuwe bestelde sets. Heerlijk materiaal en wat voor ons belangrijk was is dat t niet broeit! Je sluit de zak met drukletters wat ook echt van toegevoegde waarde is, het dekbed blijft perfect op zijn plek, super van Dekbed-Discounter!!
Debs Coert  | 06/02/20  13:07:53 | Winkelbeoordeling :
deze site heeft regelmatig superleuke aanbiedingen. Veel keuze, goede kwailiteit en lage prijzen. En vaak bij aankopen dan ook als beloning een extraatje, Deze site is echt een aanrader! Helemaal top!
Peter Faber  | 28/01/20  08:07:20 | Winkelbeoordeling :
Alle nieuwe lakens bestel ik voortaan bij Dekbed-Discounter. Alles voelt zacht en aangenaam aan, vooral het flanel is een zaligheid om op te slapen, ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Dekbed-Discounter, ga zo door!
Miranda Visser  | 24/01/20  18:33:22 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter is dé webshop voor jou als je opzoek bent naar dekbedden en matrassen op maat. Door de super makkelijke indeling van deze webpagina is alles in een hand omdraai te vinden. Met wekelijkse kortingen en leuke acties.
Roelfiena Aukema  | 27/01/20  18:11:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Dekbed Discounter hebben ze een ruim aanbod en goede kwaliteit van de producten.De prijs is ook leuk bij dekbed-discounter. Regelmatig hebben ze interessante aanbiedingen. Er wordt keurig op tijd geleverd
Peter Tosh  | 14/01/20  16:36:10 | Winkelbeoordeling :
Vaak hele leuke en interessante acties bij Dekbed-Discounter wat het haast moeilijk maakt om niet op de acties in te gaan. Daarnaast bieden ze veel leuke dekbedovertrekken aan, erg modern. Levertijd is zeer goed en de kwaliteit ook.
 | 12/01/20  16:22:58 | Winkelbeoordeling :
De grootste dek bed discount er van heel Nederland altijd een passend dek bed voor uw makkelijk te vinden en ook makkelijk te bestellen snel g eleverd betrouwbaar personeel vriendelijke behulpzaam snel
Marieke Slettenhaar  | 10/01/20  15:45:06 | Winkelbeoordeling :
Ik raad deze webshop aan al mijn vrienden aan. Je hebt mooie dekbedovertrekken en altijd leuke extra's. Zo hebben wij een gratis dekbed en twee kussens extra gekregen bij onze bestellingen. De kussens liggen alleen niet heel fijn helaas
Samantha Van de merbel  | 01/01/20  13:44:04 | Winkelbeoordeling :
Zonet besteld op dekbed-discounter.nl. De webshop is overzichtelijk en er is veel keuze. De disigns zijn erg leuk. Daarbij nu een leuke actie, waarbij je 2 kussens en 1 dekbed gratis krijgt. Tenminste als je een bestelling vanaf een bepaalde prijs doet uit de actiecategorie.
wim speelberg  | 28/12/19  09:01:41 | Winkelbeoordeling :
Nette, verzorgde, interessante en aantrekkelijke website met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een website waarop ik in het nieuw jaar 2020 regelmatig eens een kijkje zal gaan nemen. Ik zeg een aanrader.
Ans Hoek  | 30/12/19  13:02:21 | Winkelbeoordeling :
de aanbiedingen van Dekbed-Discounter zijn altijd heel verlokkelijk, en zeker als je er gratis artikelen zoals dekbed en/of kussens bij krijgt. Dus voor mijn vrienden gedurende het jaar leuke overtrekken aangeschaft als kerstkadootje!
Danielle Visscher  | 25/12/19  21:00:41 | Winkelbeoordeling :
Verkopen super goede producten, heb er een topmatrass besteld en slaapt heerlijk. Alles van goede kwaliteit en snelle levering. Ook veel aanbiedingen en betaalbare prijzen. Het zijn echt luxe producten.
Carina Westerhof  | 27/12/19  07:32:50 | Winkelbeoordeling :
Wordt het niet weer eens tijd voor een heerlijk nieuw dekbed ? Niets is zo lekker om in een fris bed stappen enje laten om hullen door de warmte van een dekbed van de Dekbed-Discounter. Waarom zou je meer betalen ?
Manuela V Renswoude  | 24/12/19  09:06:39 | Winkelbeoordeling :
dekbed discounter is een super fijne webwinkel ik bestel dr al mijn beddengoed en de prijzen zijn super terwijl de kwaliteit ook super is en je krijgt ook altijd wel n cadeau bij je bestelling wat natuurlijk altijd leuk is ...dekbed discounter is echt een aanrader!
Ben Thuis  | 18/12/19  21:48:32 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over Dekbed-Discounter, waar ik al zeker meer dan 1 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
 | 14/12/19  17:31:26 | Winkelbeoordeling :
in principe een fijne webshop. zij hebben vaak goede aanbiedingen en zijn vlot met bezorgen. alleen de kwaliteit van de producten laten vaak nogal te wensen over en dat is jammer, aan de andere kant de prijs is er ook wel naar.
Jacks Teller  | 11/12/19  09:51:14 | Winkelbeoordeling :
Prachtig dekbedset van flanel gekocht. Heel mooi van kleur en lekker zacht en warm. Ik kreeg ook ivm de actie een dekbed + 2 hoofdkussens. Het dekbed is heel licht maar toch zeer geschikt voor deze december temperaturen. Al met al ben ik heel tevreden met mijn bestelling bij deze webshop.
Madelyn Rodriguez  | 03/12/19  13:49:05 | Winkelbeoordeling :
De winkel biedt een groot en goed assortiment van beddengoed en leuke aanbiedingen, kortingen. De producten zijn van goede kwaliteit, goed gemaakt en de winkel biedt goede service en bezorging, echt een aanrader
Wendy Scheepmaker  | 03/12/19  10:15:04 | Winkelbeoordeling :
Alles wordt heel netjes verpakt en word precies geleverd wat er op de website staat. De deals zijn helemaal geweldig. Nu 2 kussens + een dekbed gratis....WAANZINNIG TOCH? Dus voor mij een dikke aanrader....
Stefanie Stooker  | 07/12/19  22:10:34 | Winkelbeoordeling :
Dekbediscounter Ze hebben echt hele dekbed overtrekken hoesten de bedden tegen een leuke prijs in allerlei soorten en maten je besteld ze online betaald ze en ze sturen het naar jou opgeven adres ze hebben alle maten en kleurwn
Marianne Gommers  | 24/11/19  12:00:46 | Winkelbeoordeling :
Erg goede kwaliteit dekbedden en hoezen in alle kleuren en mater. Erg goedkoop en leuke aanbiedingen. Wel 5,95 euro verzendkosten maar gelijk cashcoins verdienen
Barbara  | 20/11/19  18:12:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg blij met dekbed discounter Ze hebben veel keuze in dekbed overtrekken en hebben lekkere warme onderlakens Ik zag dat ze ook dekbedden voor 4 seizoenen verkochten dus daar ga ik van de week eens achteraan
Flash Gordon  | 18/11/19  20:22:00 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijk luchtig dekbed, molton, hoeslaken, dekbedovertrek en 4 gratis kussens.Wat hebben wij heerlijk geslapen! Een goede kwaliteit voor een hele mooie prijs. We gaan hier zeker nog vaker bestellen. Zie zoveel leuke dekbedovertrekken zijn er hier!
Harm Raspe  | 17/11/19  16:19:19 | Winkelbeoordeling :
Prima werkende website en de snelle werking van de website. IK heb vorige week een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden met de kwaliteit van de product en de snelle levering van mijn producten. Ze hebben altijd leuke aanbiedingen
Nance Tender  | 05/11/19  16:40:52 | Winkelbeoordeling :
geweldig leuk en wat hebben ze mooie spulletjes mooi dekbed gekocht en kreeg er 4 kussen s bij altijd leuk ook bankstellen zijn zeer mooi en je kunt er kopen of leasen . volgende keer word zeer waarschijnlijk een mooie boxspring dus ben sowieso zeer tevreden .
LunaS  | 31/10/19  18:24:16 | Winkelbeoordeling :
Goede service en leuke aanbiedingen. Snel thuis geleverd gekregen, en bij klacht indienen over de geur van betreffende product kreeg ik een cadeaubon. De website is duidelijk en overzichtelijk. Verder maak ik nog steeds gebruik van de producten!
Diana Otten  | 26/10/19  07:26:47 | Winkelbeoordeling :
Leuke dekbedden. Alleen jammer dat de kleur wat sneller vervaagd dan de dekbedden waar ik ze elders ook. Maar niets te klagen over de leuke outlet, goedkoop, leuke en grappige dekbedden. Wel goede service en goede levering.
Bianca  | 20/10/19  09:01:40 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kun je af en toe een leuke aankoop doen. Er worden namelijk regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen gedaan die de moeite waard zijn. Het vervolgens bestellen via deze webshop kost ook weinig moeite.
Vera Westland  | 21/10/19  11:41:50 | Winkelbeoordeling :
Fijn bedrijf. Bijzonder snelle levering en veel keuze. Kwalitatief kan her altijd beter maar dat is logisch van een discounter. Verpakkingen zijn ook helemaal prima. Bij het zoeken naar een dekbed? Eerst bij hen kijken
Lotus Pijloo  | 11/10/19  09:17:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dekbedovertrekken besteld. Super snelle levering Mooie kwaliteit Scherpe aanbiedingen Prijs kwaliteit verhouding zijn geweldig Geen rotzooi Ik kan en raad dekbeddiscounter aan iedereen aan. Ook leuk voor een kado
Deveney Verpoort  | 11/10/19  02:02:05 | Winkelbeoordeling :
leuke overtrekken en andere bed artikelen voor aantrekkelijke prijzen. altijd leuke en vooral voordelige acties. koop al jaren bij deze website en altijd zeer tevreden over de kwaliteit. echt een aanrader!!!
Lieve Thoelen  | 09/10/19  08:34:59 | Winkelbeoordeling :
Bij dekbed discounter.nl vind je een ruime keuze aan dekbedden dekbedovertrekken kussens, hoeslakens plaids en zoveel meer. Voor iedere keus. Mocht er toch een probleem zijn met de juiste maat of kleur kan je zonder probleem ruilen. Een aanrader!
Sylvia Bos  | 05/10/19  09:48:59 | Winkelbeoordeling :
Leuk assortiment en genoeg keuze, snel geleverd ook!! Alle maten aanwezig en ook zeer veel keuze in de materialen en stoffen. Ook vaak zeer aantrekkelijke aanbiedingen en of combinatie aanbiedingen.
Yvonne Krabbendam  | 01/10/19  23:02:09 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen en dat beperkt zich in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden niet alleen tot dekbedden en dekbedovertrekken, ook vloerkleden zijn in het assortiment opgenomen. Kleurrijk en voor leuke prijzen
Joelle Snoei  | 27/09/19  21:52:12 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop. Ik zie zo vaak hele goede aanbiedingen langskomen. Heb zelf ook al een aantal keer wat besteld, ook voor een kleine prijs heb je goede kwaliteit. Je hebt echt waar voor je geld. Zo is het nog eens leuk om online te shoppen
Yvette Daniëls  | 15/09/19  17:49:06 | Winkelbeoordeling :
Mooie dekbedovertrekken besteld. Er is zeer veel keus, snelle levering. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Via NuCash verdien je ook nog wat terug. Goed op de hoogte gehouden via email. Een tevreden klant.
Wilfred Bakx  | 13/09/19  12:29:15 | Winkelbeoordeling :
Grote en leuke keus voor groot en klein. Ook zijn de producten goed geprijsd............ en makkelijk thuis te laten bezorgen. zeker aan te raden als je deze producten zoekt goede en grote keus ook voor de kinderen.
Fred Bonaparte  | 13/09/19  08:52:19 | Winkelbeoordeling :
De duidelijke site van Dekbed-Discounter heeft een uitgebreide collectie dekbedhoezen en hoeslakens tegen doorgaans aantrekkelijke prijzen. De produktbeschrijvingen zijn duidelijk, Bestellingen worden snel en netjes uitgeleverd.
Patricia Bresijn  | 12/09/19  16:01:24 | Winkelbeoordeling :
Super webshop voor hele leuke beddengoed voor jong en oud, ik haal hier altijd mijn beddengoed vandaan en ik doe niet anders meer. Ook leuk de aanbiedingen welke hun geregeld hebben, dan is het kopen van beddengoed echt een koopje.
Bert Visser  | 11/09/19  07:28:10 | Winkelbeoordeling :
Een site voor een groot aanbod aan dekbedovertrekken en spullen voor de slaapkamer. Naast een groot aanbod heeft Dekbed-Discounter ook lage prijzen en een goede service. Vaak is er een aanbieding en betaal je geen verzendkosten.
Isabel Eduardo Ngueve  | 06/09/19  11:59:43 | Winkelbeoordeling :
De artikel zijn te duur maar van goed kwaliteit, ik koop altijd bij aanbiedingen. Leuke en mooie artikel. Het wordt snel geleverd. Goed service en ik kan altijd betalen nadat ik de artikel heb ontvangen. Echt top website.
Esther Roodenburg  | 04/09/19  10:15:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze leverancier waar ik al zeker meer dan 1 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
susanna zeeman  | 31/08/19  09:46:26 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter. Is een goeie winkel met heel veel soorten dekbedden. Alle verschilde kleuren en man Van kinder en natuurlijk ook volwassen bedden. Maar ze hebben ook handdoeken en alles wat erbij hoort.
Hanneke  | 02/09/19  17:46:42 | Winkelbeoordeling :
Hier een hoeslaken besteld in katoen satijn Mooie prijs en snel geleverd. De kwaliteit is heerlijk zacht en na het wassen bleef hij ook erg mooi Ze hadden niet heel veel keus in de katoen satijnen variant maar de basiskleuren wel De verpakking was een kale plasticje.
Laurens Butler  | 22/08/19  14:22:14 | Winkelbeoordeling :
Verrassend goedkoop ! Uitstekende kwaliteit Percale katoenen dekbedovertrekken ontvangen. Door te chatten kreeg ik het juiste advies. Ik ben zeer tevreden. Mijn volgende aankoop voor beddengoed zal zeker bij Dekbed-Discounter zijn!
karin gerritsen  | 15/08/19  05:37:54 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webshop met een uitgebreid assortiment. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Van bestellen tot bezorgen verloopt super!
Beatrix van Dijk  | 10/08/19  14:17:46 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Dekbed discounter levert snel en een heel goede kwaliteit. De overtrekken en de hoeslakens blijven mooi in de was en de meeste overtrekken hoef je niet te strijken. Het gratis dekbed is zeer goed in de smaak gevallen en als er weer zo'n actie is dan zal ik zeker weer bestellen.
Melody  | 09/08/19  08:54:04 | Winkelbeoordeling :
Paar jaar geleden heb ik een boxspring bed gekocht met 2 dekbedden. Is zo goede kwaliteit wel duur maar mag wel slapen doe je dagelijks. Helemaal blij zou iedereen aanraden wil je een nieuwe bed of matrass loop Beter Bed naar binnen heerlijke winkel!!
Vanessa Gravekamp  | 02/08/19  15:11:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over dekbeddiscounter. Ze hebben hele goede aanbiedingen en ook hele leuke acties, waarbij je bv een dekbed gratis krijgt. De levering is ook snel. Ook ben ik blij met de mogelijkheid tot achteraf betalen. Ik ga zeker vaker hier bestellen!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA
visit register click click