ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA

Disneyland Paris Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Disneyland Paris

Bij Disneyland Paris boek je met korting een fantastisch verblijf in Disneyland

Boek een magisch verblijf in Disneyland Paris en beleef een onvergetelijke vakantie. Disneyland Resort Paris bestaat uit 2 Disneyparken, 7 themahotels en diverse restaurants en ontspanningsmogelijkheden. Ontmoet je favoriete Disney figuren, ga heerlijk shoppen, beleef unieke shows of ga golfen in Golf Disneyland met zijn 27 holes.

Disneyland Paris Beoordelingen

Tracy  | 27/02/18  19:57:26 | Winkelbeoordeling :
Net terug van een dagje Disney! De kaartjes zijn gekocht via de disneysite.. 3 dagen voor vertrek. Super makkelijk! Geen gedoe met de rijen of wat dan ook! Gewoon de kaartjes meteen in de mailbox. De cashback is ook snel verwerkt! Na 3 dagen namelijk!
George Westerhof  | 20/02/18  07:07:58 | Winkelbeoordeling :
Even er helemaal tussenuit ? Dan is Disneyland Parijs een heel goede keus. Of je nu jong bent of wat ouder, iedereen beleeft de dag van z'n leven. Of nog beter, ga er een paar dagen op uit ! Het is een heel goede keus !
K J K Koopman  | 20/02/18  04:49:14 | Winkelbeoordeling :
Disneyland Paris is een attractiepark- en recreatiecomplex in Marne-la-Vallée, een stad in de banlieue van de Franse hoofdstad Parijs. Het park ligt ongeveer 32 kilometer ten oosten van het centrum van Parijs. Disneyland Paris bestaat uit twee attractieparken, een winkelstraat en zeven hotels.
Maud Veen  | 17/02/18  21:26:12 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk weekend met mijn vriend doorgebracht in Disneyland voor mijn verjaardag. We waren er van vrijdag t/m zondag. Het was echt super mooi en leuk. Alles aan het park klopt gewoon en je waant je echt even in een sprookje. Aanrader!
Roy W  | 18/02/18  19:15:42 | Winkelbeoordeling :
Disneyland Paris is voor mijn kinderen en mij het meest leuke en magische attractiepark dat er is. Voor jong en oud geschikt en voor elk lid van de familie wel een aantrekkelijke ride te vinden. Lol gegarandeerd.
Susanne Ravenhorst  | 17/02/18  08:41:40 | Winkelbeoordeling :
Disneyland Parijs wie wil daar nu niet naat toe van jong tot oud een mooie belevenis. Het park is ontzettend groot met veel attracties en souvenirwinkels met veel disney figuren. Ook kun je er lekker eten op het park
annie deinum  | 12/02/18  15:49:44 | Winkelbeoordeling :
Alles is goed aan Disneyland behalve de horeca. Het huisje was waardeloos de WC was verstopt en al het behang zat los. Verder is entertainment uitstekend. De prijs wat minder maar de kwaliteit wel goed.
Jessica de Kock  | 11/02/18  20:49:21 | Winkelbeoordeling :
Disneyland Parijs is HET beste pretpark. Er is voor ieder wat wils. Een fantastisch park met super veel attracties, shows en entertainment. Het is voor zowel jong als oud. Echt een aanrader! Als je een keer geweest bent, ben je meteen verliefd.
Orson Harms  | 10/02/18  10:12:33 | Winkelbeoordeling :
Disneyland is de plek waar ik dolgraag is naar toe wil. heb in de loop der tijd zeer goede verhalen gehoord over dit pretpark en niet alleen over de reclame, maar zekr van mensen die er geweest zijn.
Phyllis Richoux  | 08/02/18  09:05:22 | Winkelbeoordeling :
Een uitstap met de kinderen om nooit te vergeten. Ze praten er nu nog steeds over. Een tripje dat we in de toekomst zeker moeten herhalen? En als we eerlijk zijn hebben wij, de volwassenen er minimum zoveel van genoten.
Filip Anthonis  | 08/02/18  09:49:45 | Winkelbeoordeling :
Wanneer ik er eindelijk even tussen uit wil, neem ik een kijkje op de website van Disneyland Paris. Ik kan eenvoudig een arrangement boeken met alle faciliteiten en met kortingen tot 2 nachten gratis. Dat is dus pas echt een droomvakantie!
Harm Raspe  | 08/02/18  10:53:58 | Winkelbeoordeling :
Mooie website de indeling en de uitstraling van de website steelt de show om er direct heen te gaan de prijzen vindt ik redelijk te noemen voor wat je kan verwachten het loont de moeite om een langweekend van temaken
Vera Westland  | 19/01/18  16:16:11 | Winkelbeoordeling :
Ik was in Disneyland met kerst. Adembenemend en alles is eigenlijk perfect. In eerste oogopslag is het wel veel kleiner als van te voren bedacht en de attracties liggen veelal wat ver uit elkaar en dat is vooral voor de kleine mensjes op voorhand al vermoeiend
Bhakti Dharma  | 19/01/18  13:43:19 | Winkelbeoordeling :
Al jaren lang een groot en uitgebreid familiepark bij Parijs. Veel mogelijkheden op de site te zien en te boeken. Niet goedkoop maar wel waard voor een keer of nogmaals. Er zijn ook vaak nieuwe attracties.
Asya Kocabiyik  | 19/01/18  18:32:46 | Winkelbeoordeling :
Top webshop. Goeie service, leuke spullen en geschikt voor jong en oud. Ik ben zelf een grote Disney fan. Je kunt er werkelijk van alles kopen, van knuffels tot aan koffie mokken. Leuk als cadeau of gewoon lekker voor jezelf.
Jean..  | 22/01/18  00:42:11 | Winkelbeoordeling :
De sfeer met de kerstverlichting in de straten en in de winkels blijft supermooi. Wachttijden wel erg lang. Met de app telkens de kortste uitgezocht. Je moet ook een beetje geluk hebben met het weer. Het was nu koud en dan is er alleen in de winkels warmte en in de winkelgallerij.
Jan Van Nood  | 21/01/18  11:27:33 | Winkelbeoordeling :
Disneyland Paris is een prachtig pretpark met vele bezienswaardigheden. Het is toegankelijk tegen alleszins redelijke prijzen en overnachtingen zijn mogelijk. Ook deze zijn niet al te duur. En zeker voor kinderen is het een ideale verblijfplaats.
Mitchell Dekker  | 21/01/18  12:36:26 | Winkelbeoordeling :
Heel erg leuk speelparadijs voor zowel jong en oud. Ik kom er al meer dan tientallen jaren met mijn ouders. Het blijft een feest en een magisch avontuur. Alleen toegang en verblijf is aan de prijzige kant.
Jorgen hilgersom  | 19/01/18  10:37:10 | Winkelbeoordeling :
ik ben hier vorige jaar geweest was een superleuke ervaring. Je betaald wel de hoofdprijs maar dan heb je ook wel een erg leuke dag. wij hebben een combinatie tickets genomen zodat we beide parken konden zien
Danielle Pronk  | 19/01/18  07:09:09 | Winkelbeoordeling :
Disneyland Paris is een fantastische gelegenheid om er een paar dagen op uit te gaan. Overnachten kan op het park zelf, zodat er weinig tijd verloren gaat meet heen en weer reizen. Op het park is er voor ieder wat wils. De prijzen zijn reëel.
Eggie Egbertina Duijst  | 05/11/16  15:35:24 | Winkelbeoordeling :
Dat vind ik nou leuk en het is ook voor mij geweldig want ik ben al 5 keer naar Disney Parijs geweest laatste keer is alweer in 2005 geweest ? maar ik ga gewoon een keer een weekend voor me neefje wil ik meenemen
Veerle Wouters  | 20/03/15  09:20:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorige vrijdag een dagje naar Disneyland geweest en het was absoluut magisch!! Ik ging in een rolstoel en alle cast members waren heel behulpzaam en vriendelijk. In heel het park hangt een ongeloofelijk gelukkige sfeer. Een must-do voor iedereen die van het leven wil genieten :).
Nanique van Drunen  | 17/06/14  11:19:52 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website en bij vragen altijd goed advies en klantenservice goed te bereiken, snel antwoord. Leuke akties regelmatig en de site geeft uit zichzelf suggesties. Hier ook te lezen welke attracties dicht zijn, wanneer er shows zijn etc.
Floor Van Gestel  | 16/09/13  16:46:22 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van Disneyland super leuk park!
Jeroen Peters  | 16/09/13  15:27:03 | Winkelbeoordeling :
Disneyland is echt superleuk voor alle leeftijden! Zeker met de mooie cashback actie hier hou je wat geld over :)
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA
visit register click click