ONTVANG 17,50% CASHCOINS ONTVANG 17,50% CASHCOINS

Epine Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Epine

Een groot assortiment IP-camera's en beveiligingscamerasets vind je bij Epine

Je huis goed beveiligen? Ga dan langs Epine. Bij deze webshop vind je een ruim assortiment aan IP camera's en beveiligingssets. Wil je er eentje voor binnen of buiten, bedraad of draadloos? Epine heeft de juiste IP camera en kennis in huis!

Epine Beoordelingen

Harry Spotter  | 30/10/20  18:39:14 | Winkelbeoordeling :
Het is nu de tweede keer dat ik bij Epine bestel en ben zeer tevreden over de producten, dit wordt mijn vaste leverancier van Camera systemen. Mocht een product niet op voorraad zijn dan wordt er een degelijk alternatief aangeboden of naar een passende oplossing gezocht.
Berry Stevens  | 21/08/20  08:02:32 | Winkelbeoordeling :
Camera die ik uitgezocht had was niet op voorraad bij Epine. navraag (Chat) leerde dat die ook niet meer komt en ik werd vervolgens getrakteerd op alternatieven waarvan er één een zeer goed alternatief is (die ik dus ook besteld heb), prima camera!
Rob Dyrdek  | 27/07/20  11:36:05 | Winkelbeoordeling :
Super snelle afhandeling met het omruilen van mijn verkeerd bestelde camera. Epine zal ik zeker aanraden bij mensen die een camera wensen aan te schaffen. Ook na de aankoop goede technische ondersteuning voor optimalisatie van de cameraset. Prima hulp via Ticket systeem. Nogmaals dank!
Steelo Brim  | 17/07/20  14:01:54 | Winkelbeoordeling :
Ik had een kabelbreuk bij mijn ZMODO systeem, dus ik vraag een nieuw kabeltje (15 meter) voor de aansluiting camera naar de basis ( ZMODO) en gelijk de dag erna heb ik het kabeltje gratis in huis, een supersnelle levering en behulpzaam aan de telefoon. Top-service van Epine!
Harry Webber  | 11/11/19  07:35:52 | Winkelbeoordeling :
Epine is zeer klantvriendelijk en klant gericht, en doen hun best om je te helpen of het nu met een aankoop is of met een probleempje. Website ziet er goed uit en de chat op de site werkt en helpen je vrijwel direct, lukt dit niet bellen en of mailen ze je terug op dezelfde dag.
emma govers  | 10/07/19  09:41:23 | Winkelbeoordeling :
Door het uitblijven van levering van nieuwe camera heeft Epine mij als alternatief de duurdere camera aangeboden voor dezelfde prijs en uiteraard heb ik van dit genereuze voorstel gebruikgemaakt. zeer klantvriendelijk en een mooie oplossing.
lion van der wens  | 10/07/19  03:49:03 | Winkelbeoordeling :
Epine een shop die je tegenwoordig wel nodig hebt om je veiligheid te waarborgen . De mooiste systemen om in en rond je huis de zaken in de gaten te houden . Verschillende soorten camera's en opname apparatuur .
Bhakti Dharma  | 04/07/19  15:27:56 | Winkelbeoordeling :
Een zeer uitgebreide site en winkel voor allerlei buitencameras. Voor beveiliging maar ook andere gerelateerde doelen. Best veel variatie zie ik op de site en ook duidelijk omschreven met doel en plaatsingsmogelijkheden.
emma govers  | 23/05/19  05:19:36 | Winkelbeoordeling :
Door het uitblijven van levering van nieuwe camera heeft Epine mij als alternatief de duurdere camera aangeboden voor dezelfde prijs en uiteraard heb ik van dit genereuze voorstel gebruikgemaakt. zeer klantvriendelijk en een mooie oplossing.
Harry Webber  | 08/04/19  21:14:58 | Winkelbeoordeling :
Ik heb kunnen genieten van een snelle levering en een geweldige ondersteuning van Epine bij mijn installatie van de camera, erg goede website. Erg tevreden en klantvriendelijk, Ik ben hiermee super goed geholpen, perfect!
Cindy Kalou  | 23/12/18  08:44:54 | Winkelbeoordeling :
Ik had een buitencamera 2013 gekocht, contact opgenomen met Epine want deze nam geen beelden op, werd geweldig geholpen, kreeg het nummer van de TD, gebeld en op mijn pc werd alles ingesteld, prima opgelost door Epine, die hebben echt wel kennis van Zaken!!
Buddie Spencer  | 22/10/18  08:02:43 | Winkelbeoordeling :
Ik had Epine gebeld omdat ik meer technische info wilde mbt een outdoor camera, het technische advies was van een dusdanig niveau dat dit indruk gemaakt heeft. Heldere uiteenzetting en ook eerlijk want zijn advies scheelde hem omzet maar was beter voor mij, klasse van Epine!
Mariet Coppers  | 30/09/18  08:03:42 | Winkelbeoordeling :
Epine, een fijne webwinkel met veel produkten van hoge kwaliteit, voor jong en oud, veel spulletjes waar je vanalles mee kunt doen. Toch leuk om eens te bekijken in je vrije tijd, vindt U niet? We naderen nu de sinterklaastijd.
Anoniem  | 26/09/18  20:31:55 | Winkelbeoordeling :
Een goede website. Erg tevreden. Dit is een aanrader ook gezien hoe sociaal betrouwbaar en een goede contact met de medewerker. Mis het niet. Denk aan de positieve dingen. Klantvriendelijk, sociaal enzovoort
Assumar Gellis  | 24/09/18  15:43:53 | Winkelbeoordeling :
Perfecte oplossing door Epine bedacht en uitgevoerd voor mijn probleem met betrekking tot mijn gekochte camera systeem. Dit is de service die je verwacht bij firma Epine. Ik ben hiermee super goed geholpen, perfect!
Harry Nak  | 24/09/18  16:04:52 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en een geweldige ondersteuning van Epine bij mijn installatie van de camera! Een verbetering zou wezen dat de app voor de camerabesturing voor telefoon en tablet ook een playback functie krijgen. En de Desktop versie ook door de grootste browser (Chrome) ondersteund gaat worden.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 17,50% CASHCOINS ONTVANG 17,50% CASHCOINS
visit register click click