ONTVANG 3,50% CASHCOINS ONTVANG 3,50% CASHCOINS

Essent Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Essent

Stap met korting over naar Essent!

Essent is een energiebedrijf dat gas, elektriciteit, warmte en energiediensten levert aan consumenten. Essent is één van de grootste energiebedrijven van Nederland met ruim 2 miljoen klanten. Een betrouwbare naam als het gaat om energie! Je kunt online je meterstanden doorgeven, de isolatietest doen voor een lagere energierekening, verhuizing doorgeven, energieprijzen vergelijken en je hebt dag en nacht inzicht in je energiezaken.

Essent Beoordelingen

Richard Dobben  | 11/01/20  11:22:04 | Winkelbeoordeling :
top site lekker duidelijk, overzichtelijk, niet duur. Als je langer klant bent krijg je korting dat op kan lopen tot 10% . Er is een mogelijkheid om een koppeling te maken met je airm iles dat levert ook nog weer wat op
Theo Jonker  | 23/12/19  18:44:20 | Winkelbeoordeling :
ik ben sinds mei bij Essent.het was makkelijk geregeld. ik ben zeer tevreden.over essent.Ik denk dat ze een van goedkoopste energieleveranciers zijn.Netjes de rekeningen via de mail. als je vragen hebt zijn ze zeer vriendelijke. in mijn Essent kun je precies zien wat je verbruik is.Ook makkelijk aan te passen. Essent jullie zijn top!!!!
Lisette Hendrikx  | 28/08/19  21:55:12 | Winkelbeoordeling :
Overstappen naar Essent is zo gepiept. Scherpe tarieven en als je een jaar klant bent ook nog een mooie bonus. Daar bovenop ook nog een hoge cashback. Als je bij Essent ook nog je airmilesnummer doorgeeft ontvang je ook nog af en toe extra airmiles.
lion van der wens  | 20/03/19  04:35:10 | Winkelbeoordeling :
Essent Al jaren leveren hun onze energie al meer dan veertig jaar . Tot alle tevredenheid . We hebben nog nooit problemen gehad gelukkig maar . Wij zouden nooit een andere leverancier willen hebben .
Bertje Mol  | 14/12/18  18:21:56 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren klant van Essent. Ik vind het de beste en goedkoopste leverancier van gas en elektriciteit. Op de website van Essent kunt je het gebruik van gas en elektriciteit in de gaten houden. Neem ook eens een kijkje op de website van Essent.
Miriam piccin  | 13/12/18  22:40:16 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren klant van Essent. Ik vind het de beste en goedkoopste leverancier van gas en elektra .De website zit vol met informatie over uw gebruik van gas en elektra. Neem ook eens een kijkje op de website van Essent zou ik zeggen.
Miriam piccin  | 13/12/18  22:38:18 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren klant van Essent. Ik vind het de beste en goedkoopste leverancier van gas en elektra. De website van Essent kunt u de meterstand van uw gebruik inzien. Neem ook eens een kijkje op de website van Essent zou ik zeggen.
Grzegorz Pers  | 25/10/18  18:44:44 | Winkelbeoordeling :
Ben all jaren klant van Essent ! Heel tevreden. Goede Service - Prima Prijzen - Alles naar wens. Geen verassingen. Gas en Electra zijn veilig voor milieu.
Mc Veen  | 20/10/18  19:16:39 | Winkelbeoordeling :
Jaar klant geweest bij Essent. Goed bevallen en 250 euro gekregen omdat we een jaar klant waren. Maar nu gaat onze maand lasten van 220 naar 300 euro terwijl we met dit maand bedrag prima uit komen. We gaan weer verder zoeken naar andere leverancier voor komend jaar met korting
gerry van der wens  | 21/07/18  06:07:31 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al jaren klant bij Essent . Klachten zijn er eigenlijk nooit . We hebben jaren geleden een contract afgesloten zodat we met korting een vastgesteld bedrag voor energie en gas betalen. Zeer tevreden zijn wij al meer dan 40 jaar.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL
ONTVANG 3,50% CASHCOINS ONTVANG 3,50% CASHCOINS
visit register click click