ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Gall & Gall Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Gall & Gall

Gall & Gall, de grootste drankspecialist van Nederland

Sinds 1884 kunnen we al terecht bij de vertrouwde drankhandel Gall & Gall, de grootste drankspecialist van Nederland. Bij Gall & Gall heb je een ruime keuze uit verschillende soorten wijn, rum, whisky en meer. Je bestelt niet alleen voor jezelf bij Gall & Gall, maar je vind hier ook het perfecte cadeau voor iedere 18+ gelegenheid.

Gall & Gall Beoordelingen

Wendy van Mansom  | 18/07/19  15:04:34 | Winkelbeoordeling :
De winkel Gall & Gall is altijd al een mooie winkel geweest met goede producten. Het heeft wel altijd een hoge prijs, maar dan heb je ook wat. Ik raad aan als je drank koopt voor iemand als cadeau, om daar heen te gaan.
Tilly  | 27/06/19  10:56:25 | Winkelbeoordeling :
Prima site, handig zoeken. Alles wat je nodig hebt, kan eventueel nog thuis gebracht worden. Leuke actie,s. Echt een aanrader. Als je een account aanmaakt kan je je favorieten opslaan en met de klantkaart leuk voordeel te behalen
werner borawitz  | 08/02/19  00:02:59 | Winkelbeoordeling :
Volgens mij de beste slijterij van Nederland. Ruime keuze, mooie aanbiedingen en voor verjaardagen en dergelijke mooie (en betaalbare) kado-verpakkingen. Indien je wil koop je voor een euro een mooie (kartonnen) verpakking voor om je fles en ook voor een euro een kaartje voor bij de fles.
christina Verschoor  | 02/04/18  09:26:39 | Winkelbeoordeling :
Wat een hoop soorten en merken zijn er verkrijgbaar. Ook leuke cadeaus verpakkingen. Ook elke week wel mooie reclames en van goede merken . Wihskey of vodka komt ook in de reclame dus niet alleeen maar wijn.
Tim Van den Elsen  | 25/03/18  06:09:24 | Winkelbeoordeling :
Als ik drank moet hebben koop ik dat altijd bij gall & gall omdat ze bijna alle dranken wel verkopen. Het is een betrouwbare en betaalbare winkel voor al uw drank. Als u een cadeau voor iemand nodg hebt kent u ook uitstekend bij gall en gall slagen
lion van der wens  | 23/03/18  17:59:38 | Winkelbeoordeling :
Gall & Gall een webshop waar je zoveel soorten hebt dat je bijna niet kunt kiezen . Je kunt zelfs een kaart aanschaffen voor korting op de flessen wijn dus drink je veel wijn dan loopt de korting aardig op. Goede shop
louis roodenburg  | 17/03/18  12:33:53 | Winkelbeoordeling :
Gall & Gall,de winkel voor al uw alcoholische dranken,een zeer uitgebreid assortiment,lage prijzen en regelmatig speciale actie,s zoals de wilde wijndagen,voor advies over dranken is Gall & Gall het beste adres.
Adri Veltman  | 17/03/18  11:02:15 | Winkelbeoordeling :
In de winkel van Gall & Gall voel ik mij nog steeds een koning. Want de klant is daar koning. Ik hoef maar te piepen wat ik zoek of er wordt met me meegedacht. Iets lekkers voor mijzelf of een cadeautje voor iemand anders.
Nicole  | 15/03/18  17:17:33 | Winkelbeoordeling :
Handige winkel waar een groot aanbod aan alcoholische dranken aangeboden wordt. Afhankelijk van de vestiging waar je heen gaat ook nog eens zeer proffessioneel advies. Daarnaast regelmatig leuke kortingen.
George Westerhof  | 14/03/18  13:15:46 | Winkelbeoordeling :
Bij Gall & Gall vindt u alles op het gebied van drank. Of het nu in de winkel is of online: de lekkerste drankjes voor de voordeligste prijs ! Bezoek de website en bestel ! Geen gesjouw ! Wacht niet langer !
André Van Dillen  | 12/03/18  21:02:45 | Winkelbeoordeling :
Vaak koop ik bij Gall & Gall . Wordt hier altijd zeer goed geholpen, bijvoorbeeld bij het uitzoeken van een lekker wijntje, of andere vloeistoffen ;-) Ondervindt dan vaak deskundige advies en nodigt uit om terug te komen.
Ron Veltman  | 08/03/18  10:51:36 | Winkelbeoordeling :
Van een jarige vriend weet ik dat hij maar van één soort wijn houdt. Daarom ging ik naar de Gall & Gall winkel. Ik heb het uitgelegd en advies gevraagd. Nu drinkt die vriend met veel smaak een heel ander wijntje. Dank Gall & Gall.
Leen van Soest  | 25/02/18  11:45:01 | Winkelbeoordeling :
Prima drankenwinkelwebsite met veel keuze in wijn en gedestilleerd. De kennis over wijnen is enorm. Tevens zijn er veelal acties met zeer scherpe prijzen. Thuisbezorgen is altijd gratis. Ook is de bestelling in de winkel op te halen.
Rob van der Ende  | 23/02/18  08:18:46 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijke site met duidelijke uitleg. Het volledige assortiment beschikbaar en snel gratis thuis bezorgd. Het volledige assortiment beschikbaar en snel gratis thuis bezorgd. Vandaag besteld, morgen in huis.
Petronella Smit  | 18/02/18  19:23:41 | Winkelbeoordeling :
Gall & Gall is een hele fijne en gezellige winkel met altijd enthousiast personeel dat een professionele indruk maakt en zich heel klantvriendelijk op stelt. En met bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje laat je het lekker bezorgen, top!!
Hans Both  | 06/02/18  14:10:44 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel mooi assortiment en goede acties Deskundig personeel Veel wijnen in de populaire prijsklasse Veel goede wijnhuizen van naam en faam Uitgebreid whisky assortiment mooie collectie buitenlandse bieren
Hennie Loriaux  | 04/02/18  08:42:53 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Gall& Gall. Snelle levering voor 22.00 besteld volgende dag in huis gratis bezorging,of gratis ophelen in Gall& Gaal winkel. Heel veel interessante aanbiedingen, vooral met klantenkaart.
stef W  | 01/02/18  12:31:16 | Winkelbeoordeling :
helemaal top, juiste mensen op de juiste plek, klantvriendelijkheid altijd op nummer 1 en dat resulteert in iedere keer weer extra plezier en gezelligheid bij het kopen van mijn benodigdheden . helemaal top dus
Tineke De Jong  | 31/01/18  21:55:16 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen via de webwinkel, snel bezorgd via DHL Boven de 50 euro geen verzendkosten. Soms ook actie alles gratis bezorgen. Heel veel keuze en leuke voordelige aanbiedingen. Makkelijk als je een feestje hebt, geen gesjouw met zware flessen ;)
desiree niemeyer  | 29/01/18  10:24:34 | Winkelbeoordeling :
Hier onlangs een bierpakket gekocht als cadeau. Lekkere speciaalbiertjes mooi ingepakt in een pakket. De prijs was scherp en de verzending was vlot en op tijd. Zeker tevreden en voor herhaling vatbaar
Hendrik Gertjan Dekker  | 27/01/18  12:20:57 | Winkelbeoordeling :
Gall&Gall is gewoon een hele leuke winkel, zowel fysiek als online. Vaak vele leuke en interessante kortingen te verkrijgen en dit weekend alles gratis thuisbezorgd! Maar let wel, geniet, maar drink met mate!
Filip Anthonis  | 25/01/18  08:26:48 | Winkelbeoordeling :
Onlangs had ik echt geen moment vrij op het werk om dagelijkse inkopen te doen. Even geklikt tot bij Gall & Gall en toevallig ook een wit wijntje mee thuis besteld. Deze Chardonnay bleek een bijzondere meevaller die vlot wegdrinkt. Ook nog eens gratis thuisgeleverd... Het leven kan mooi zijn!
Jessica de Kock  | 25/01/18  05:00:40 | Winkelbeoordeling :
De gall en gall is de perfecte winkel voor het kopen van alle alcoholische dranken. In de winkels is een uitgebreid assortiment en een goede service. Je word goed geholpen en de prijs kwaliteit van de dranken is ook goed. Naast de fysieke winkels kun je er ook makkelijk online kopen.
Danielle Pronk  | 24/01/18  10:45:01 | Winkelbeoordeling :
Zowel de fysieke winkel als de website en webshop van Gall en Gall is een aanrader. Het is een van de winkels met het grootste assortiment, met name de wijnen. Regelmatig zijn er scherpe aanbiedingen te vinden.
Eduard Middelkoop  | 19/01/18  12:50:46 | Winkelbeoordeling :
G & G heeft heel veel drank en daarbij ook vele aanbiedingen. Af en toe koop ik hier nog wel eens wat. Zit hier wereldwijd 500 meter van mijn huis. Ik kijk ook altijd wel eens de reclame folder in of zij nog iets lekkers in de aanbieding hebben. Top
Joeri Groen  | 16/01/18  23:48:22 | Winkelbeoordeling :
Gal en gal een hele fijne winkel waar je een hele goeie service krijgt en een groot aanbod aan alcoholische dranken nu hebben ze ook een website en kun je thuis laten bezorgen ideaal en erg tevreden over de service
Anke Plomp  | 15/01/18  15:56:11 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel, ik koop er graag. Ze hebben veel leuke aanbiedingen en veel actie,s. Altijd een hele goede service en altid een hele snelle verzendig. Het is zeker een aanrader om bij Gall & Gall iets te kopen
Youssef  | 16/01/18  22:02:36 | Winkelbeoordeling :
Met de klantenkaart koop je wijnen die je graag wilt drinken, maar eigenlijk te duur vindt. Bij meerder dozen tegelijk ook nog eens gratis thuisbezorgd. Prima keuze en goede service! Ik ben helemaal om en de keuze is reuze!
susanna zeeman  | 08/01/18  14:14:06 | Winkelbeoordeling :
Veel soorten verschillende wijnen ,sterke drank. Het personeel is heel vriendelijk en je wordt goed geholpen. Er hangt goeie rustige sfeer,de achtergrond muziek is heel subtiel te horen. Al met al ben ik zeer tevreden.
Van Holten  | 05/01/18  11:46:00 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met een goede voorraad kwalitatief goede producten. Personeel geeft vakkundig advies en ik maak gebruik van hun voordeelkaart die ik er altijd qua kosten zo weer uit heb. Ook online bestellen gaat prima en de levering is snel en zorgvuldig
Wim Speelberg  | 02/01/18  09:30:23 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het jaar 2018 kijken of er iets voor mij bij zit.
René van lemmeren  | 28/12/17  12:33:34 | Winkelbeoordeling :
Gall en Gall, goede spullen, nette service, goede prijs, goede website. Gall en Gall de moeite waard om een kijkje te nemen. Gall en Gall voor de betere dranken. Gall en Gall goede prijs. Gall en Gall, winkel en via internet.
annette blok  | 27/12/17  22:53:38 | Winkelbeoordeling :
Zin in een fles wijn,rode,witte of rosé, bij Gall & Gall kun je voor een aantrekkelijke prijs goede wijn uit verschillende landen kopen! Ook voor bier en sterkere alcoholische dranken hebben ze een uitgebreide voorraad!
nathalie jansen  | 23/12/17  10:17:37 | Winkelbeoordeling :
Van de week een bestelling geplaatst bij Gall & Gall, en vandaag het pakketje ontvangen. Snelle levering. Bezorger was er na 9en. Ga zo door! Zal in het vervolg weer een bestelling plaatsen. Tevreden klant.
Orson Harms  | 25/12/17  13:28:55 | Winkelbeoordeling :
gal & gal daar ging ik des tijds zeer lange tijd terug om een geschenk voor men zwager en kreeg een goede uitleg wat het ideale cadeau kon zijn destijds. ga nog regelmatig er naar toe om te kijken wat voor toffe aanbiedingen ze hebben
Michelle Sibbing  | 26/12/17  09:27:19 | Winkelbeoordeling :
Gall en Gall super goede aanbieding ze bezorgen een gratis alcohol thuis vond het altijd een fijne winkel met een hele goede service maar de service die ze nu hebben is echt perfect via internet bestellen en thuis bezorgd worden
Britney Sledge  | 22/12/17  07:57:03 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring met Gall & Gall, altijd heerlijk als je veel keuze hebt uit dranken. Ik ben vooral dol op bacardi oakheart. Heeeerlijk!! Wij hebben helaas genoeg nu geen Gall & Gall meer in de buurt, dat vind ik wel heel jammer!
annie deinum  | 19/11/17  18:19:49 | Winkelbeoordeling :
Waar eerder de bestelling voor 16:00 uur gedaan moest zijn, om het de volgende dag in huis te krijgen, kun je nu tot 22:00 uur bestellen en wordt het de volgende dag nog bezorgd. (Op werkdagen uiteraard, maar dat lijkt mij evident.) Ook de afhandeling van de bestellingen is sneller geworden.
Erik Stronks  | 16/11/17  14:01:35 | Winkelbeoordeling :
Gall & Gall, de bekenste slijterij van Nederland. Zoek je nou een goeie fles wijn, sterke drank, speciaal bier (of gewoon bier) of een leuk cadeau? Dan zit je hier goed. Daarnaast hebben ze vaak aanbiedingen waarmee je goedkoop wat kunt halen.
J.M. Helsloot  | 18/11/17  13:01:02 | Winkelbeoordeling :
Ik kom heel vaak bij de gall en gall, maar laatste tijd shop ik bij gall&gall.nl Zo makkelijk en je hebt daar heel veel keus. Ook de interessante aanbiedingen kun je er krijgen. Je bestelt en je krijgt het heel snel in huis.
Adri Veltman  | 17/11/17  12:39:10 | Winkelbeoordeling :
De feestdagen komen er weer aan en we zijn (ook door verjaardagen) weer wat vaker samen met vrienden en familie. Vaal weet je niet wat voor presentje je mee moet nemen. Maar bij Gall en Gall is dat niet zo moeilijk. Zeker niet als als bij de wijn de 2e fles maar de helft kost.
Pieta Bambergen  | 17/11/17  08:58:21 | Winkelbeoordeling :
Als ik een goede fles wijn wil inslaan, kijk ik graag eerst rond op de site van Gall & Gall. Eerst toen je een bestelling voor 16:00 uur gedaan moest hebben, om het de volgende dag in huis te krijgen, kun je nu tot 22:00 uur bestellen en wordt het ook nog de volgende dag nog bezorgd.
leonie weegels  | 17/11/17  06:27:52 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, ruime keus vakkundig personeel. Wel jammer dat ze geen Griekse Raki hebben. Deze is zo moeilijk te krijgen in een winkel. Verder een duidelijke opzet van de winkel zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.
Bhakti Dharma  | 16/11/17  09:38:24 | Winkelbeoordeling :
Vanouds bekend bedrijf voor alle soorten alcoholische dranken. Uitgebreide site met zeer veel keuze en mogelijkheden. Mooi met fotos samengesteld en duidelijke omschrijving van alle producten. Nog steeds een aanrader.
joerell Hodge  | 15/11/17  20:57:00 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt dat ze het wel goed doen dat is mijn.mening maar ik zou graag willen dat ze ook soms met leukere aanbieding komen dan nu soms is het ook leuk dat je een fles haal en dat je er 1 gratis bij krijg en geen procente korting maar gewoon 2halen 1 betaken krijg je niet vaak mee bij gall en gall
Snowyantlers  | 14/11/17  16:27:40 | Winkelbeoordeling :
Altijd heerlijk veel keuze uit dranken. Ik ben vooral dol op bacardi oakheart en captain morgan. Heeeerlijk!! Wij hebben jammergenoeg geen gall&gall meer in de buurt... ik beveel gall&gall wel aan!! Supernice
DMCKY  | 14/11/17  21:53:54 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruim assortiment aan diverse dranken, goeie aanbiedingen, en een mooie en vooral ook handige website. Eigenlijk is dit de perfecte winkel voor het online kopen van drank; lekker op je gemak vanuit je luie stoel.
Arnold Treep  | 15/11/17  10:12:20 | Winkelbeoordeling :
Ik was voor een belangrijk dinertje op zoek naar passende wijnen voor bij mijn gerechten en ik ben bij Gall & Gall zeer goed geholpen hier mee petje af voor het geduld en de deskundigheid het etentje was zeer geslaagd .
Franklin lesley Lubeck  | 13/11/17  17:10:34 | Winkelbeoordeling :
Een goeie winkel die service leveren, keuzen kan bieden van uitgebreiden producten en verschillen smaken. Online bestellen makkelijk overzichtelijk en bezorgen aan de deur voor gratis of kleine vergoeding
cheryl schubert  | 11/11/17  08:53:51 | Winkelbeoordeling :
nou bij gall&gall kan ja soorten drank kopen die je maar wilt hebben als je 16 tussen 18 ouder bent want anders krijg je niks dan wordt weer weer weg gestuurt ik ben gek op likeur dat is een heerlijke drank maar voor vrouwen hoor
Jan Van Nood  | 11/11/17  08:21:31 | Winkelbeoordeling :
Gall@Gall is een uitstekende slijtersketen en heeft een uitgebreid assortiment dranken. De producten hebben een goede kwaliteit en de prijzen zijn alleszins redelijk. De service van het personeel is goed en thuisbezorging is mogelijk!
Arie Wanningen  | 11/11/17  11:09:06 | Winkelbeoordeling :
Naast de goedkope drank die jezelf kan halen kan je tegenwoordig ook de boodschappen thuis laten bezorgen door Gall & Gall. Wie wil dat nu niet tegen de voordelige prijzen die je voor je boodschappen moet betalen.
Harm Raspe  | 10/11/17  10:21:53 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke website en de indelingen van alle producten is met een klik te overzien, en de prijzen vindt ik zeer goed. De kwaliteit van de procuten zijn van top-klasse. en de service qua bezorging ben ik zeer tevreden mee.
Aline Randewijk-Doppenberg  | 10/11/17  12:56:27 | Winkelbeoordeling :
Fijn webshop. Overzichtelijk en ruim aanbod. Cadeauverpakking is niet duur. En ziet er netjes verzorgd uit. Een aanrader voor iedereen. Om wat voor jezelf te bestellen of voor een cadeau. Snelle levering.
J.G.M. Helsloot  | 10/11/17  08:57:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij gall & gall online een aankoop gedaan van de aanbieding van een Cabernet Sauvignon wijn. De aanbieding was zeer voordelig en de levering was heel vlot. Ik kreeg het ruim op tijd voor mijn verjaardagsfeest en was heel gemakkelijk
Roy W  | 09/11/17  07:41:49 | Winkelbeoordeling :
Als ik een goede fles wijn of sterke drank voor mezelf of als cadeau voor anderen wil inslaan, kijk ik graag rond op de site van Gall & Gall. Ze hebben namelijk een uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils.
Rinie rotman  | 07/11/17  14:35:46 | Winkelbeoordeling :
Bij Gall en gall winkel ik graag ,ik lust graag een goed glas wijn en bij gall en gall heb ik volop keus voor weinig geld. Personeel zeer behulpzaam en bekwaam in het uitleggen van de wijnsoorten en smaken. Goed en niet duur
Janny Sterling  | 06/11/17  18:17:04 | Winkelbeoordeling :
Waar eerder de bestelling voor 16:00 uur gedaan moest zijn, om het de volgende dag in huis te krijgen, kun je nu tot 22:00 uur bestellen en wordt het de volgende dag nog bezorgd, op werkdagen uiteraard. En ook de afhandeling van de bestellingen is sneller geworden bij Gall & Gall.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
visit register click click