ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

GSMWEB.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over GSMWEB.nl

Bestel de nieuwste telefoons voor de laagste prijs bij GSMWEB.nl!

GSMWEB.NL is de grootste onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. GSMWEB.NL heeft de voordeligste mobiele abonnementen van de grote providers in Nederland, T-Mobile, Tele2, Telfort, KPN, Vodafone, Ben, hollandsnieuwe en Simyo. GSMWEB.nl verkoopt Sim Only abonnementen en abonnementen met een toestel. Als u besluit een GSM toestel of een smartphone te kopen heeft GSMWEB.nl altijd aanbiedingen met een bijpassend abonnement. GSMWEB.NL heeft de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Blackberry, HTC en Nokia op voorraad.

GSMWEB.nl Beoordelingen

Sjaak Swart  | 14/06/19  12:37:52 | Winkelbeoordeling :
Ik had een perfecte aanbieding bij GSMWEB.nl en een snelle levering. Een ster minder omdat ik via de provider een ander afleveradres te lezen kreeg als aangegeven bij GSMWEB.nl, is natuurlijk allemaal wel keurig goed gekomen.
Fred Gasselich  | 17/05/19  07:13:06 | Winkelbeoordeling :
De meest populaire en trendy toestellen tegen redelijke tarieven heb je bij GSMWEB.nl, de gemaakte afspraken worden stipt nagekomen en de klantenservice is uiterst behulpzaam. GSMWEB.nl heeft een ruim assortiment op het gebied van mobile telefonie.
Ben Thuis  | 13/05/19  06:56:52 | Winkelbeoordeling :
iPhone X besteld in combinatie met abonnement bij GSMWEB.nl, supersnelle en goede service van GSMWEB.nl. op maandag besteld en dinsdag al in huis. Scheelde ook nog eens zo'n 200 euro aan toestel kosten ten opzichte van website provider! Ik ben super tevreden over mijn nieuwe aanwinst.
Freddy Maertens  | 27/03/19  08:08:29 | Winkelbeoordeling :
Bij GSMWEB.nl heb je een goede service en ze zijn betrouwbaar! goed personeel en klantenservice, telefoons met garantie. Veel aanbod. Reparaties binnen 1 dag. Ruime keuze in het assortiment. Altijd bereikbaar. Goed geprijsde telefoons.
Janny Sterling  | 11/03/19  20:20:57 | Winkelbeoordeling :
GSMWEB.nl is één van de beste telefoon sites die er zijn en ze zijn ook het goedkoopste vind ik. Ik kan volgende maand weer een ander telefoon met abonnement uitzoeken. Ik kan niet wachten op mijn nieuwe Samsung.
Assumar Gellis  | 05/03/19  08:22:39 | Winkelbeoordeling :
In GSMWEB.nl heb ik wel vertrouwen in. Veel goedkoper dan via site provider. Bij GSMWEB hoefde ik niets bij te betalen voor hetzelfde toestel en bij provider 100 euro bijbetalen. Verder maandkosten exact hetzelfde. Al twee keer verlengd met toestel bij GSMWEB, zeer tevreden.
Jan Metaal  | 15/02/19  06:47:14 | Winkelbeoordeling :
Na langdurig zoeken bleek toch GSMWeb.nl weer net iets goedkoper dan de andere aanbieders en in tegenstelling tot de concurrentie GEEN verzendkosten. Dus de keuze was daarna snel gemaakt. De levering was ook supersnel!
Kluk Kluk  | 04/02/19  08:17:52 | Winkelbeoordeling :
GSMWeb.nl is een van de beste telecom webwinkels in Nederland naast Mobiel.nl. Het is altijd aan te raden om eerst ook naar deze website te vergelijken met andere voordat je een abonnement gaat aanschaffen!
Arnold Smit  | 26/01/19  00:07:45 | Winkelbeoordeling :
GSM web is the way to go! echt super goede Deals die absoluut goedkoop zijn en echt voor iedereen betaalbaar! Ik word hier altijd heel goed geholpen en ik krijg ook altijd hele goede service Als er wat is je kan altijd terugkomen werkelijk nooit geen probleem ik kan het iedereen aanraden
Jane Sterling  | 17/12/18  07:00:10 | Winkelbeoordeling :
Bij GSMWEB.nl heb je genoeg keuze om uit telefoons en abonnementen te kiezen. De telefoons zijn zeer scherp geprijsd, Ik heb direct een iPhone besteld tegen de scherpste prijs van dat moment, zo'n 50 euro goedkoper dan op alle andere sites. Service en levering zijn top!
Lewis Hamilton  | 02/11/18  08:20:38 | Winkelbeoordeling :
Webshop van GSMWEB.nl is heel makkelijk. Ik ben niet zo'n hele grote gebuiker van een mobieltje, dus heb niet zo een uitgebreide nodig. In tegenstelling van andere websites heeft GSMWEB.nl ook hele simpele mobieltjes en daarmee ook hele lage prijzen, ik ben er wel blij en tevreden mee!
Gio Santana  | 26/10/18  14:26:49 | Winkelbeoordeling :
Toestel was veruit het goedkoopst bij GSMWEB.nl. Helaas bleek na bestelling dat levering nog 6 dagen zou duren. Echter na 2 dagen alsnog het toestel in huis. Bestelling ging erg makkelijk zonder gedoe, ik ben tevreden!
Veronika Kalou  | 17/10/18  10:02:40 | Winkelbeoordeling :
GSMWEB.nl is een erg fijne website en wanneer je een keuze hebt gemaakt is je toestel er uitelijk binnen 2 dagen later al, Top service! Klantenservice reageert ook snel, goedkoop, ik ben erg tevreden!
Veronique Bam  | 28/09/18  08:01:14 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al meerdere jaren mijn toestellen bij GSMWEB.nl Het proces is duidelijk en de prijzen zijn gunstiger dan bij je eigen provider, enige minpunt is dat ze een eventuele reparatie uitbesteden aan Dynafix, onlangs nog bij Kassa op TV met klachten, dat zou GSMWEB eigenlijk moeten veranderen.
Carola Vriezen  | 13/09/18  01:04:01 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
Harrie Knarrie  | 05/09/18  11:08:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle en correcte service, klantvriendelijk en betrouwbaar. Tot 2 keer toe heb ik met veel plezier via GSMWEB.nl een telefoon met abonnement aangeschaft, de gevraagde telefoon was zeer snel binnen voor een bijzonder zacht prijsje, prima!
Buddie Spencer  | 27/08/18  06:54:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over GSMWEB.nl, telefonisch zeer vriendelijk en efficiënt geholpen om mijn telefoonabonnement te verlengen. Het online regelen van het contract werkt goed en mijn nieuwe telefoon was binnen een paar dagen in huis, super!
Jan Buffel  | 17/08/18  13:04:24 | Winkelbeoordeling :
Handige en makkelijke site van GSMWEB.nl, ik moest mijn abonnement verlengen en dat ging heel makkelijk! Hoefde hiervoor niet apart naar een winkel toe te gaan!! Heb wel hierbij meteen een nieuwe telefoon uitgezocht!! Binnen twee dagen had ik hem al in huis!!
Chanel West Coast  | 03/08/18  10:27:05 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere malen telefoon -abonnementen bij gsmweb verlengt! Zowel voor mij zelf als voor mijn kids en mijn man. Op de site staat alles duidelijk en overzichtelijk vermeldt. Snelle levering en indien niet voorradig wordt je hiervan op de hoogte gebracht,met mail als zowel telefonisch.
marian de vries  | 24/06/18  06:36:16 | Winkelbeoordeling :
heeft een overzichtelijke website waar je snel mee uit de weg kunt. snelle service, abonnement afsluiten is vrij makkelijk en met nieuwe telefoon is snel thuis afgeleverd. goede bezorging geen problemen ervaren. via Gsmweb zou ik meerdere aanraden om voor een goede prijs die jé kan vergelijken met andere providers bij Gsmweb een kijkje te gaan nemen
Steelo Brim  | 01/06/18  12:49:38 | Winkelbeoordeling :
De goedkoopste deal voor mij heb ik gevonden bij GSMWEB.nl Snel en goed geregeld. Alleen was GSMWEB.nl vergeten track en trace nummer te sturen. Heb ik zelf nogmaals voor gebeld, en gelijk en correct geholpen, prima!
Rick Ricciardo  | 25/05/18  05:35:55 | Winkelbeoordeling :
Ik geloof dat ik al meer dan 8 jaar of meer zaken doe met gsmweb.nl. Service altijd goed; prijskwaliteit voor mij altijd de beste gebleken, maar wat mistens zo belangrijk is, is de kunde en en klantvriendelijkheid bij het verhelpen van iets wat niet helemaal goed ging. Top geregeld!
Betsie Butsers  | 01/05/18  08:06:45 | Winkelbeoordeling :
Nieuwe gsm (iPhone) met abonnement afgesloten bij GSMWEB.nl. De volgende dag had ik mijn telefoon al thuis gekregen, super snel. GSMweb was de goedkoopste en werd er ook snel geholpen met een vraag over het abonnement. Ik ben super tevreden!
Yvonne Kooij  | 20/03/18  15:27:56 | Winkelbeoordeling :
ik had zelf nog nooit gehoord van gsmweb.nl tot een kennis mij daarover vertelden dat gsmweb.nl de voordeligste abonnementen heeft van alle providers en dat daar ook verschillende mogelijkheden zijn met of zonder telefoon en ook met behoud van eigen nummer en dat daar geen kosten in rekening voor worden gebracht zodra mijn abonnement is afgelopen ga ik zeker eens bij gsmweb.nl kijken en als het daar goedkoper kan zal ik daar zeker gebruik van gaan maken
Cindy Kalou  | 09/03/18  08:30:05 | Winkelbeoordeling :
Zeer betrouwbaar en snel geleverd bij GSMWEB.nl. Veel goedkoper dan via site provider. Bij GSMWEB hoefde ik niets bij te betalen voor hetzelfde toestel en bij provider 100 euro bijbetalen. Verder maandkosten exact hetzelfde. Al twee keer verlengd met toestel bij GSMWEB, zeer tevreden
Lady G  | 02/03/18  08:37:39 | Winkelbeoordeling :
Ik vind GSMWEB.nl een van de beste telefoon sites die er zijn en ze zijn ook het goedkoopste vind ik. Ik kan volgende maand weer een ander telefoon met abonnement uitzoeken. Ik kan niet wachten op mijn nieuwe Samsung.
Leo Paans  | 09/07/17  05:57:30 | Winkelbeoordeling :
Bij GSMWEB.nl kun je terecht voor je mobiele abonnement met of zonder toestel. Ook voor sim only kun je hier kiezen uit alle providers en de site rangschikt altijd in jou voordeel zodat je weet dat je niet teveel betaald
Tam Nguyen  | 02/07/17  03:04:03 | Winkelbeoordeling :
Goede service en betrouwbaar! Goede personeel en klantenservice. Goede telefoons met garantie. Veel aanbod. Reparaties binnen 1 dag. Ruime keuze in het assortiment. Altijd bereikbaar. Goed geprijsde telefoons
Pepijn Bostelaar  | 31/03/17  23:22:41 | Winkelbeoordeling :
Veel aanbod en een goede kwaliteit en kwantiteit. De service is zeer vriendelijk! Ik ben dus enorm tevreden en goed te spreken over deze (web) gsm winkel.Ik zou zonder twijfel voor deze winkel gaan zonder pardon!
Kim Kimi  | 30/03/17  13:42:41 | Winkelbeoordeling :
Na intensief zoeken bleek toch GSMWeb.nl weer net iets goedkoper dan de andere aanbieders. En in tegenstelling tot de concurrentie GEEN verzendkosten. Dus de keuze was snel gemaakt. De levering was supersnel.
Beppie Sultana  | 29/03/17  10:05:40 | Winkelbeoordeling :
Snel, duidelijk, voordelig en goed. Alles wat je mag verwachten en meer. Net als 2 jaar geleden weer 2 telefoons besteld. Opvallend dat bij GSMweb de telefoons goedkoper zijn dan bij andere aanbieders. Gewoon Nederlandse toestellen. Super. Weer super tevreden en tot over 2 jaar!
Jean..  | 27/03/17  10:19:29 | Winkelbeoordeling :
Snel, duidelijk, voordelig en goed. Alles wat je mag verwachten en meer. Twee telefoons besteld. Opvallend dat bij GSMweb de telefoons goedkoper zijn dan bij andere aanbieders. Gewoon Nederlandse toestellen. Super.
d. bhulai  | 26/03/17  21:40:41 | Winkelbeoordeling :
GSMweb.nl biedt verschillende abonnementen aan met betrekking tot belminuten, sms en internet zoals maandabonnementen en sim only. Tevens kun je kiezen uit verschillende telefoons zoals Samsung, HTC, Huawei, enz.
haantje smid  | 22/03/17  16:10:42 | Winkelbeoordeling :
Gsm web is eigenlijk al jarenlang mijn favoriete webswinkel als het gaat om telefoons en de daaruit voortvloeiende producten en diensten natuurlijk. Ze leveren hele goede producten en hun dienstverlening is zelf superieur te noemen.
govers govers  | 10/03/17  15:39:20 | Winkelbeoordeling :
waardeloos ze beloven gouden bergen maar maken dit niet waar ze zijn helemaal niet de goedkoopste en als je iets besteld hebt en het is niet zo als het moet zijn kun je ze via de klantenservice heel erg slecht bereiken
EricW  | 11/03/17  07:19:16 | Winkelbeoordeling :
GSMWEB.nl geeft net als andere telefoonabonnementen vergelijkingssites schijnbaar de beste koop. Grappig is dat deze nog steeds GSM als woord gebruikt. Onduidelijk is of de site echt de beste aanbieding biedt?
Frank Smid  | 09/03/17  17:56:09 | Winkelbeoordeling :
Nog nooit van gehoord en of over gelezen, eerlijk gezegd. Je hebt zoveel van dit soort webshops dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is wel een pakkende naam overigens dus dat moet ik ze wel weer meegeven.
Mitchell Dekker  | 06/03/17  15:51:21 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke website met duidelijk omschrijvingen bij elke telefoon. Veel goedkoper ook dan in de winkel omdat het een webshop. Tegenwoordig nog weinig reclame op tv. Door meer reclame te maken trekt het meer mensen
Fouzia Benboubker  | 05/03/17  14:21:25 | Winkelbeoordeling :
GSMweb.nl is een van de voordeeligste aanbieders van mobieleabonnementen van grote providers, toestellen en accesoires in Nederland, groot assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle bezorging, goede advies en klantenservice.
j.g.m helsloot  | 06/03/17  09:18:02 | Winkelbeoordeling :
Kopen via gsmweb is heel makkelijk. Ik ben niet zo een hele grote gebuiker van een mobieltje, dus heb niet zo een uitgebreide nodig. In tegenstelling van andere websites heeft gsmweb.nl ook hele simpele mobieltjes en daarmee ook hele lage prijzen Ik ben er blij mee
TJW van Dongen  | 02/03/17  11:15:02 | Winkelbeoordeling :
Je hebt hier uit genoeg telefoons en abonnementen te kiezen. De telefoons zijn zeer scherp geprijsd. Direct een iPhone besteld tegen de scherpste prijs van dat moment, zo'n 50 euro goedkoper dan op alle andere sites. Service en levering zijn top!
Ruudo arends  | 17/02/17  17:49:36 | Winkelbeoordeling :
Over gsmWEB.nl kan ik heel veel vertellen ,tenminste ik heb heel veel reclemes en verhalen over deze site gehoord..Want ze willen allemaal flink verkopen ,toch? Ik ken mensen , nou die zweren ewrop. Ikzelf heb er niet zo`n ervaringen mee,maar het zal best wel.Hun service is goed dus.Groet Ruudo..!..
Fred Bonaparte  | 16/02/17  13:11:55 | Winkelbeoordeling :
GSMWeb is een van de beste telecom online winkel in Nederland naast Mobiel.nl. Het is altijd aan te raden om eerst ook naar deze website te vergelijken met andere voordat je een abonnement gaat aanschaffen!
Jan van Nood  | 11/02/17  07:10:07 | Winkelbeoordeling :
GSMWEB.nl biedt een ruim assortiment op het gebied van mobile telefonie. De meest populaire en trendy toestellen tegen redelijke tarieven . Ge maakt afspraken worden stipt nagekomen en de klantenservice is uiterst behulpzaam.
Ricky Wamboso  | 13/02/17  10:43:31 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt gsm web.nl een van de beste telefoon sites die er zijn en ze zijn ook het goedkoopste vindt ik. Ik kan volgende maand weer een ander telefoon met abonnement uitzoeken Ik kan niet wachten ik wil graag de Samsung note7.
sabine simons  | 05/02/17  14:49:00 | Winkelbeoordeling :
bij gsmweb.nl heb je alle keuze. Of je op zoek bent naar een los toestel, een gsm met abo of een sim only, je vindt het er allemaal. En ze hebben vaak acties. Ga dus regelmatig op de website kijken en vindt de aanbieding die bij jou past.
Rieky Wamboso  | 26/01/17  13:05:50 | Winkelbeoordeling :
Een webshop waarin diverse aanbiedingen zijn van verschillende mobiele telefonie providers worden aangeboden. Ook is er een selectie van Topdeals waarbij de beste aanbiedingen zijn verzameld. Ook is het mogelijk een verzekering af te sluiten voor je mobiel of tablet.
Samira  | 23/01/17  23:18:26 | Winkelbeoordeling :
GSM web.nl is zeker aan te bevelen! ik heb tot nu toe geen problemen gehad met deze site. Heel goed georganiseerd bedrijf. Snelle en makkelijke levering! Top service. Overzichtelijke site en leuke aanbiedingen.
Lewis Hamilton  | 11/01/17  09:10:11 | Winkelbeoordeling :
GSMWeb.nl is een leuke winkel met veel spullen voor de gsm, computer en toebehoren, ook zijn ze heel vriendelijk naar de klanten toe, dus wij blijven zeker klant, prima service doe zo verder wij hebben er niks op aan te merken.
Purcy Sledge  | 08/01/17  17:18:29 | Winkelbeoordeling :
Als ik op zoek ben naar een dikke gsm deal, dan gebruik ik altijd gsmweb.nl Dat is voor mij de ideale site om de nieuwste mobiel tegen een schappelijke maandpremie te bemachtigen. Een prima website voor de economische consument.
Thea Reintke  | 28/12/16  10:47:49 | Winkelbeoordeling :
Bij GSMWEB heb ik mijn laatste abonnement met een nieuwe telefoon afgesloten bij tele2! zeer klantvriendelijke site met de leukste deals allemaal op een rijtje! Kan ik zeker aanraden aan vrienden en familie.
Jesse Water  | 18/12/16  16:13:17 | Winkelbeoordeling :
GSMWEB.nl is een zeer mooi en ruim opgezette website. Met een duidelijke verwijzing naar de klantenservice. Ook heeft GSMWEB.nl een snelle levering en een goede afhandeling van eventuele vragen. Kortom een top website
ilonka  | 14/12/16  12:27:05 | Winkelbeoordeling :
Ik werd getipt door een kennis om te kijken op de website van gymweb.nl voor een telefoon en heb er gelijk 1 besteld. lage prijzen en snelle reactie van de klantenservice, helemaal top! Ik ga hier vaker een bestelling plaatsen.
Tim van Dongen  | 05/12/16  12:49:10 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop als je het mij vraagt. Scherpe aanbiedingen, snelle levering. Site past bij de scherpe prijzen, functioneel maar niet spectaculair. Zeker een aanrader om te kijken voor een nieuw abonnement of nieuwe telefoon!
Michelle Jansen  | 28/11/16  12:11:00 | Winkelbeoordeling :
gsmweb.nl is een site met scherpe aanbiedingen. Zowel met abonnementen als met losse toestellen. Je kan al snel tientallen euro's besparen. De levering is snel. Communicatie is echter wat minder als bij andere webshops. Toestellen komen niet altijd uit Nederland.
Christine  | 22/11/16  16:20:23 | Winkelbeoordeling :
gsmweb.nl is een goeie site om een mobiele telefoon abbonement af te sluiten. Veel providers kunnen hier vergeleken worden en je kan makkelijk een abbonement bestellen hier en ook betalen en bezorging is snel.
Henk F.D. smid  | 21/11/16  18:31:25 | Winkelbeoordeling :
GSM web is een hele fijne, snelle en betrouwbare winkel om online te shoppen voor je beste telefoondeals en alle andere relevante artikelen op het gebied van telecom en internetgerelateerde diensten.!
Tante Truus  | 16/11/16  11:14:05 | Winkelbeoordeling :
De site was erg duidelijk. Ik kon meteen vinden welke gsm ik wilde kopen. Snelle levering. Groot pluspunt vond ik dat ik er een passend abonnement bij kon zoeken en kon verlengen bij mijn eigen provider via GSM Web.nl met nummerbehoud.
Petra Jansen  | 07/11/16  09:07:29 | Winkelbeoordeling :
Deze site werkt samen met veel goede/bekende merken, erg vertrouwd dus:)Je kunt heel makkelijk een abonnement afsluiten of verlengen! De site werkt snel en dat is zeker een pluspunt! Ook kun je je abonneren op de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen! Een aanrader!
sara isa  | 02/11/16  23:23:44 | Winkelbeoordeling :
Deze website heeft leuke acties en aanbiedingen. Neem eens een kijkje. Mocht je een iPhone 7 willen is dit het juiste website ervoor. Ik ben er tevreden over en jij zeker ook. Top!!
Delayla Monnee  | 30/10/16  10:14:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren een mobiele telefoon in combinatie met een abonnement afgesloten via de website GSMweb.nl. Deze website heeft altijd zeer voordelige en goede aanbiedingen en een zeer snelle service.
Theo Hopmans  | 30/10/16  07:41:35 | Winkelbeoordeling :
Bij GSMWEB.NL kun je natuurlijk een abonnement afsluiten met een mobieltje. Ook kun je kiezen voor een prepaid abonnement zonder telefoon. Daarbij krijg je ook nog eens extra cashbacks op je account bijgeschreven.
anke plomp  | 13/10/16  14:28:33 | Winkelbeoordeling :
Bij GSMWEB.nl heeft mijn zoon pas een nieuwe telefoon besteld. Dit is heel goed bevallen. De verzending was erg snel, en de service was heel goed. Het is zeker de moeite waard om hier eens rond te kijken.
Marianne Hoetmer  | 05/10/16  10:07:26 | Winkelbeoordeling :
In één oogopslag alle aanbiedingen in beeld. Ik vind zelf de informatie een beetje te druk. Maar je kunt alles wel terig vinden. En de site werkt ontzettend snel. Persoonlijk vind ik het te snel overkomen ik zou er niets bestellen.
Piet Bandiet  | 01/10/16  14:04:42 | Winkelbeoordeling :
De site was erg duidelijk. Ik kon meteen vinden welke gsm ik wilde kopen. Snelle levering. Groot pluspunt vond ik dat ik er een passend abonnement bij kon zoeken en kon verlengen bij mijn eigen provider via GSM Web.nl met nummerbehoud.
Rolf Dahlmanns  | 27/09/16  19:41:24 | Winkelbeoordeling :
De website van gsmweb is overzichtelijk. Je kunt goed naar de artikelen kijken en de informatie zien. Er staan genoeg gegevens op de website. GSMWEB heeft een groot genoeg assortiment. Er komen steeds nieuwe gsm's en artikelen bij.
Jan Sterling  | 24/09/16  05:23:31 | Winkelbeoordeling :
De site was erg duidelijk. Ik kon meteen vinden welke gsm ik wilde kopen. Snelle levering. Groot pluspunt vond ik dat ik er een passend abonnement bij kon zoeken en kon verlengen bij mijn eigen provider via GSM Web.nl met nummerbehoud.
Doreen Blanken  | 24/09/16  13:53:54 | Winkelbeoordeling :
GSMweb.nl heeft van alle grote winkels, zoals KPN, Telfort of Vodafone, de voordeligste mobiele abonnementen. Je kan er een abonnement zowel met als zonder een telefoon afsluiten. En ze hebben er de nieuwste telefoons.
Bhakti Dharma  | 21/09/16  21:47:02 | Winkelbeoordeling :
Aanbieder van vele soorten telefoonabonnementen met verschillende telefoons van vele merken en aanbieders. Sim only, apple iPhone, samsung telefoon. Alles is mogelijk bij hen. Overzichtelijke vergelijking met voorbeelden en voorwaarden.
Pars Ramautar  | 12/09/16  07:45:04 | Winkelbeoordeling :
GSMweb.nl biedt maandabonnementen van vele verschillende providers aan zoals Vodafone, Ben, enz. Tevens kun je ook toestellen komen zoals smartphones. Je kunt gemakkelijk zoek en bestellen. Binnen enkele heb je je product.
Henny  | 01/09/16  15:09:42 | Winkelbeoordeling :
Hele goede web shop, zeker als je een ander abonnement wilt, met of zonder mobile telefoon. Ook voor verlening van je huidige abonnement kun je bij hun terecht. Helaas hadden ze deze keer voor mij niet de juiste kleur van toestel voorradig.......
Sandra Gouw  | 21/08/16  16:32:04 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt gsm web.nl een van de beste en goedkoopste mobiele abonnementen van dit moment.ik heb er nog nooit een abonnement afgesloten maar ga dat wel volgende maand doen.de Samsung note7 lijkt me wel wat.
danielle Leppink  | 21/08/16  20:05:12 | Winkelbeoordeling :
Bij gsm web slaag ik vrijwel altijd voor een goede deal De service en levering is altijd snel en eenvoudig Ruim assortiment en goede aanbiedingen Kortom ideaal als je op zoek bent naar een ander toestel
Erik Geldermann  | 15/08/16  17:19:10 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar op mobiel telefoon gebied kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Karlijn  | 04/08/16  07:34:24 | Winkelbeoordeling :
Echt geweldig, dat GSMweb.nl. Ze hebben werkelijk alles wat je nodig hebt en dat tegen heel redelijke prijzen. De bezorging was ook vlot en we troffen alle door ons aangeschafte producten in goede staat aan.
Ria V delen  | 03/08/16  09:43:35 | Winkelbeoordeling :
deze web site is helemaal nieuw voor ons als familie zelfs van de naam nog nooit gehoord het zier er allemaal wel goed uit maar toch niet helemaal ons ding in de toekomst misschien zullen wij hem nog een keer bezoeken en eventueel iets aan inkopen doen ga zo door en maak er iets moois van
ruud brom  | 27/07/16  19:51:06 | Winkelbeoordeling :
bij gsmweb is het goed winkelen en daarom heb ik al tijden een account met tevredenheid en voorlopig ziet het er naar uit dat dit wel zo blijft Never change a winning mood zal ik maar zeggen en tevens is het wel zo makkelijk dat je de spullen thuis al kan laten bezorgen
Shalini Bhulai  | 24/07/16  21:04:43 | Winkelbeoordeling :
GSMWEB.nl biedt veel mobiele telefoons aan zoals Samsung en Iphone. Verder bieden ze sim only en maandabonnementen aan zoals belminuten, sms en internet. Je kunt een abonnement kiezen uit verschillende providers.
cheryl schubert  | 21/07/16  08:30:31 | Winkelbeoordeling :
gsmweb nou je kan van alles krygen by hun telefoons welke je maar ook wild ik heb nu een samsung maar wil platte telefoon met tyd mee gaan natuurlyk hy de jeugd koopt de duurste telefoons tegewoordig maar ja ik ben hun niet want ik heb maar een uitkering nou ik ben klaar en raad iedereen aan
s. ram  | 19/07/16  13:04:09 | Winkelbeoordeling :
Op de site van gsmweb.nl vindt je vele duizenden mobiele telefoons en sim only en maandabonnementen. Tevens zijn ze aangesloten bij verschillende providers. Je kunt op de site gemakkelijk zoeken en bestellen.
Ate TIJTSMA  | 19/07/16  14:25:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb via gsmweb een nieuwe abonnement afgesloten voor een iphone 6s bij Tele2 en dat is best gaaf ik kan onbeperkt smsen en heel veel gig om te gebruiken al met al ben ik heel erg tevreden met deze deal.
Nicole L’Espoir  | 17/07/16  08:18:45 | Winkelbeoordeling :
56% van de klanten zijn tevreden over gsmweb.nl kies t abonnement dat bij jou past kies de aanbieder die bij jou past ruimaanbod dus voor ieder wat wils betaalbaar betrouwbaar prima klantenservice zeker de moeite waard om eens te bezoeken
Riza Abdat  | 18/07/16  11:43:23 | Winkelbeoordeling :
GSMWeb is een van de beste telecom online winkel in Nederland naast studentmobiel. Het is altijd aangeraden om eerst ook naar deze website te vergelijken met andere voordat je een abonnement gaat aanschaffen!
Hennie Loriaux  | 13/07/16  20:31:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring metGSMWEB.nl zij zijn de grootste onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland en hebben de voordeligste mobiele abonnementen van de grote providers in Nederland o.a.T-Mobile, Tele 2 en vele anderen
Marya Astakhova  | 13/07/16  10:30:34 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreide keuze op de website en voordelig en duidelijk overzicht van de aanbod. Geen verborgen kosten en super snelle levering, volgende dag in huis. Goed en snel geholpen. Vriendelijke medewerkers.
parsram ramautar  | 13/07/16  08:32:44 | Winkelbeoordeling :
GSMWEB.nl beidt verschillende abonnementen aan van verschillende providers zoals van Ben, Vodafone, enz. Tevens kun je er ook terecht voor verschillende mobiele toestellen zoals Nokia, Samsung en Iphone.
Patricia van der Made  | 05/07/16  17:03:02 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk en goed overzicht van de meest voorkomende aanbieders met prijzen. Ook fijn dat je boven aan de site het merk toestel aan kan klikken en dan alle toestellen met de verschillende aanbieders op een rijtje krijgt. Zo kan je zelf makkelijk je toestel + abonnement uitzoeken handig!
J De+b  | 03/07/16  11:07:32 | Winkelbeoordeling :
Tot voor kort kocht ik hier altijd mijn telefoonabonnementjes omdat ze altijd goeie voordelige aanbiedingen hadden met mooie toestellen erbij, ben nu overgestapt naar gewoon zelf de toestellen kopen dus niet meer nodig maar prima zaak
pars ram  | 01/07/16  07:39:17 | Winkelbeoordeling :
Op GSMWEB.nl worden honderden tot duizenden abonnementen aangeboden van verschillende providers zoals Vodafone, Telfort, enz. Tevens kun je er terecht voor aankoop van mobiele telefoons zoals Samsungs.
tiny den hartog  | 28/06/16  19:19:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuw abonnement met of zonder nieuwe telefoon. Vergelijk de diverse aanbieders en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Kortom, top een top site
Jo39 van Soest  | 28/06/16  19:38:52 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuw abonnement met of zonder nieuwe telefoon. Vergelijk de diverse aanbieders en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Kortom, een aanrader.
Johan van de Put  | 28/06/16  13:32:26 | Winkelbeoordeling :
GSMWEB.nl is een echte prijsvechter, veel goede en interessante aanbiedingen tegen top prijzen, de volgende keer als ik een abonnement nodig heb of een sim only dan ga ik absoluut op hun site kijken om een goede deal te doen.
Nizar Abdat  | 28/06/16  12:11:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij gsmweb.nl. Deze winkel vind ik een van de telecom winkels die vaak een goede acties hebt. Het is zeker aanrader ook naar hun website eerst te kijken voordat je een nieuw telefoon of abonnement gaat aanschaffen!
Leen van Soest  | 28/06/16  10:09:22 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuw abonnement met of zonder nieuwe telefoon. Vergelijk de diverse aanbieders en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Kortom, een aanrader
Leen van Soest  | 28/06/16  10:07:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuw abonnement met of zonder nieuwe telefoon. Vergelijk de diverse aanbieders en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Kortom, een aanrader
Love Hartje  | 25/06/16  08:14:18 | Winkelbeoordeling :
Een leuk bedrijf waar je de mooiste telefoons en de beste en voordeligste abonnementen af kunt sluiten! er is voor ieder wel wat wils! voor jong en voor oud, en voor groot en voor klein! een echte aanrader!
dinesh bhulai  | 27/06/16  23:25:05 | Winkelbeoordeling :
Op GSM.shop kun je verschillende soorten mobiele telefoons kopen zoals Samsung. Qua abonnementen kun je kiezen tussen sim only of maandabonnementen. Vaak hebben ze nog leuke aanbiedingen. Hierdoor zijn je maandlasten lager.
Alma Selimovic  | 27/06/16  02:07:15 | Winkelbeoordeling :
Ik heb van de week een nieuwe telefoon besteld bij gsmweb, en heb werkelijk niets te klagen over de gang van zaken. Heel vlot en snel in huis, en de betaling wordt pas na ontvangst een goede week later via eenmalige incasso geiind.
Berry Wagensveld  | 25/06/16  13:32:06 | Winkelbeoordeling :
Wat en geweldige website is dit. Je kan hier vele mooie smart telefoons bestellen met sim only of los toestel en leuke accessoires. Met elke dag leuke aanbiedingen op de bekende top merken smart telefoons.
Johan Van De Put  | 26/06/16  16:28:19 | Winkelbeoordeling :
GSMWEB.nl is een echte prijsvechter, veel goede en interessante aanbiedingen tegen top prijzen, de volgende keer als ik een abonnement nodig heb of een sim only dan ga ik absoluut op hun site kijken om een goede deal te doen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
visit register click click