Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Sjaak Swart  | 15/02/19  06:53:39 | Winkelbeoordeling :
Een complete winkel! Bij HEMA vind je van alles en nog meer voor heel weinig geld ze hebben ook etenswaren wat lekker en vers is je kan er met je VVV cadeaukaart betalen echt super echt een kijkje waard om naar warenhuis de HEMA te gaan.
Mirjam  | 14/02/19  14:46:55 | Winkelbeoordeling :
heerlijke verse taarten bij de Hema, vooral de slagroom is onze favoriet met verjaardagen. Ook leuk dat je de taarten ook kan aanpassen naar eigen smaak met afbeeldingen en foto's. Gewoon thuis bestellen en de volgende dag afhalen, lekker vers!
George Westerhof  | 15/02/19  06:53:30 | Winkelbeoordeling :
Voor de allerleukste hebbedingetjes ga je naar de Hema. Schoolspullen, kleding, make-up, je kan het zo gek niet opnoemen of de Hema heeft het. En dat voor wel heel voordelige prijzen. Ga naar de winkel of bezoek de website !
Bart Liempt  | 14/02/19  13:33:35 | Winkelbeoordeling :
Onlangs voor het eerst online geshopt en gekocht bij de Hema, normaal altijd naar de winkel maar het gemak van rustig achter mijn laptop kunnen shoppen en kunnen kopen is toch wel een groot voordeel. heb gelijk maar heerlijk taart besteld. die moest ik wel in winkel halen
Korstiaan Brouwer  | 11/02/19  19:53:24 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel, heeft veel te bieden en weet ook wat ze mogen en kunnen verkopen. Heeft veel handige en nuttige dingen in huis en heeft geen overbodige reclames. Aardig en gastvrij personeel die er altijd voor je zijn of je helpen.
Rosalie Duijveman  | 11/02/19  15:36:59 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel. Je vind er alles wat je in een huishouden nodig hebt. Goede prjis/ kwaliteit verhouding. Gewoon degelijk spul. Service is prima en het personeel vriendelijk. En ze hebben de allerlekkerste rookworst ;)
samantha  | 11/02/19  18:38:20 | Winkelbeoordeling :
Altijd super lekker gebak en ook heerlijke taarten, (kindertaarten met foto zijn als fondant ook niet te zoet, lekker zacht) echt heel vers en goed gevuld. We halen er al jaren onze taarten en gebak vandaan, echt een aanrader!!
Peter Voogt  | 06/02/19  08:22:28 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit voor een voordelige prijs: dat is Hema. De website werkt snel en ook via de app kun je snel bestellen. Gebruik de gebruiksvriendelijke Hema-app en spaar ook nog eens extra Hema-punten!
Hennie Loriaux  | 09/02/19  16:14:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met HEMA.Groot assortiment van veel verschillende artikelen. Leuke aanbiedingen. In winekel laten bezorgen zonder kosten. Goede service. Interessante klantenkaart. Met vr.gr. Hennie
Freddy Maertens  | 06/02/19  19:43:00 | Winkelbeoordeling :
HEMA blijft voor ons gewoon een erg fijne en leuke winkel. Ook de webshop is erg klantvriendelijk, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
emma govers  | 07/02/19  05:26:04 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel altijd al fan van geweest ben er altijd veel gekomen bij ons in het dorp maar nu het online gaar is het nog veel gemakkelijker hebben goede prijzen en een uitstekende service Met andere woorden Wat wil je nog meer
r. matray  | 08/02/19  11:24:26 | Winkelbeoordeling :
Veelzijdig aanbod overal en snel te bereiken niet duur Ook voor de kleinere producten goed aanbod en goed betaalbaar waarom ergens anders die producten kopen als het eenvoudig hier mogelijk is voor het geval je snel iets nodig hebt is dit een mooi alternatief om iets te kopen
Rifca Stam  | 10/02/19  19:02:17 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk shoppen is altijd wel wat naar smaak te vinden letterlijk en figuurlijk. van gebak tot lingerie van een wintermuts tot zwempak noem het maar op. kadobon of beltegoed. service is snel
Monique Vanhees  | 10/02/19  10:26:53 | Winkelbeoordeling :
Een erg leuke winkel met zeer vriendelijk personeel .ik kom er eigenlijk voor van alles ,ik haal er me vleeswaren, en kleding voor mijn kleinkinderen .ik kom hier erg graag , en vergeleken met andere winkels is het erg goedkoop en ze hebben een erg ruim en uitgebreid assortiment
Francine Storms  | 02/02/19  20:32:02 | Winkelbeoordeling :
Koop al heel lang in HEMA. Ben zeer tevreden over de kleding. Altijd leuke spullen en goede kwaliteit. Ook de overige dingen die ik koop zijn heel goed prijs-kwaliteit. Een heel tevreden klant. Ook voor feestdagen heel leuke dingen.
Brenda Van Der Aar  | 01/02/19  23:38:51 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke internetsite. Goed opgebouwd. Mooie producten. De fototaart wordt bij ons thuis altijd vol enthousiasme ontvangen en smaakt ook nog lekker
Monique Lemckert  | 02/02/19  20:21:36 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel. Bijna alles te krijgen. kleding is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Heerlijke en leuke taarten voor kinderverjaardagen. Leuke kado ideen. Speelgoed van hout, zo leuk voor de kleintjes. Voor ieder wat wils. Ik koop graag bij de Hema en zou het aan iedereen aanbevelen.
Christini Induzzi Lopes  | 01/02/19  00:25:00 | Winkelbeoordeling :
ik vind super leuk te kopen met Hema. Ik vind super leuk de korting van deze winkel. ik vind super leuk de kwaliteit van de producten van deze winkel. ik vind super leuk te delen met mijn vrienden deze winkel
Marc Houtepen  | 30/01/19  10:11:44 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel met ronde prijzen. Je kunt er voor een grote verscheidenheid aan producten terecht en hebben in die catergorieen producten eigenlijk altijd wel iets wat aan je wensen voldoet. Daarnaast werkt er vriendelijk personeel en kan je ook nog een lekker broodje worst scoren.
V. Cremers-Feijen  | 30/01/19  13:37:43 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel met een breed assortiment, van etenswaar tot knutselspullen en van kleding tot make-up. Voor elk wat wils en met goede acties! Fijne service met een glimlach en altijd een vriendelijk prijsje!
Gerry van der wens  | 30/01/19  06:50:16 | Winkelbeoordeling :
Hema een ouderwets goede winkel waar je alles kunt kopen . Voor de kleintjes kleding en nachtkleding . Ook kun je allerlei keukenartikelen kopen zoals handdoeken en theedoeken . Ook allerlei kantoorartikelen . Het is een winkel waar je voor alles terecht kunt .
Charlotte  | 28/01/19  07:40:36 | Winkelbeoordeling :
Heel veel leuke spullen te vinden via de webshop met makkelijke interface. Levering duurt soms iets langer dan wenselijk, maar nog zelden problemen gehad met de geleverde items. Prijs/kwaliteit zeer interessant.
Corrien Volleberg  | 28/01/19  18:39:26 | Winkelbeoordeling :
Hema een winkel waar je werkelijk alles kunt krijgen van brood, vleeswaren, kleding make-up lingerie tot boeken en alles voor een leuke prijs Of je nu de winkel bezoek of online iets besteld altijd vind je iets leuks. Prettig personeel en goede service
T C sne  | 28/01/19  12:07:00 | Winkelbeoordeling :
De Hema je kan er bijna overal voor terecht. Kwalitatief goed en bijna in elke stad is er wel een Hema te vinden. En lukt het niet in een winkel dan kun je het ook online bestellen. Gelukkig is er bij ons een Hema in de stad.
Kitty Oostenbrink  | 29/01/19  12:09:32 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, divers assortiment voor goede prijzen en degelijke kwaliteit. Punten sparen is makkelijk bij elke aankoop en daarnaast dus ook nog de cashback, dubbel verdienen dus. Ophalen of verzenden is beide mogelijk, zeker een aanrader
Gerben  | 28/01/19  18:41:39 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit producten tegen scherpe prijzen. Ruime keus en selle levering aan huis of af te halen in een filiaal naar keus. Nog nooit problemen gehad, dus geen erviarng met de klantenservice gehad. Snelle cashback.
Ricco  | 23/01/19  13:48:45 | Winkelbeoordeling :
Hema.nl beveel ik vanwege de prijs en de kwaliteit bijzonder aan wat betreft schrijfwaren, gebak en make-up. Deze artikelgroepen zijn voordelig en kwalitatief erg goed bij de Hema. Wat betreft andere artikelgroepen vind ik: vaak leuke artikelen, maar niet altijd goedkoop!
IngeJ  | 21/01/19  20:03:19 | Winkelbeoordeling :
Wat heeft de HEMA leuke spullen! Mn hele kamer hangt er vol mee. , de meeste cadeautjes voor vrienden en kennissen bestel ik ook zeker hier! Ook de ijsjes en worst zijn erg lekker! Bestellen bij de HEMA gaat snel!
govers govers  | 21/01/19  08:48:53 | Winkelbeoordeling :
helemaal mijn winkel zowel online als gewoon de winkel in het dorp ze hebben altijd wel iets voor een hele mooie prijs, de website is uitgebreid maar heel erg overzichtelijk en de klantenservice werkt zoals je dat mag verwachten.
Cindy Cornelisse  | 19/01/19  07:36:15 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel wel eens bij hema.nl en dan vooral met de aanbiedingen. Dan kan ik voor heel weinig leuke dingen kopen. Ik vind dat ze een leuk aanbod hebben. Ik ben tevreden over de online webshop. Bestelling is compleet en snel.
Cindy Kalou  | 20/01/19  08:10:05 | Winkelbeoordeling :
Ik doe regelmatig online een aankoop bij de Hema. Ook kom ik nog steeds in de Hema zelf als ik ga winkelen. Ik vind het overzichtelijk en keuzes genoeg om een aankoop te doen bij de Hema. De prijzen zijn goed en voor eventuele vragen word je goed geholpen door de klantenservice.
Anne Bergsma  | 19/01/19  23:15:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede servive, kwaliteit is uitstekend, klantvriendelijk zeer goed!leuke webshop om te kijken en kopen!Je kan veel kopen aan verschillende producten en is zeker niet duur!Kleding doet mee wat er op dat moment mode is!
Els Jonker  | 19/01/19  15:11:49 | Winkelbeoordeling :
Prachtige handdoeken en gastendoekjes besteld bij de HEMA.nl. Prima kwaliteit en in de aanbieding. Mooie kleuren en bijpassende washandjes. Ik ben er blij mee. Redelijk snel thuisbezorgd en goed verpakt.
Ineke Westerbeke  | 18/01/19  07:13:36 | Winkelbeoordeling :
Hema webshop is geweldig. Je vindt er een rijk assortiment aan huishoudelijke artikelen, make up, kleding maar ook bijvoorbeeld koffie. Het is handig om met je klantenkaart te kopen, je krijgt dan veelal meer korting, artikelen worden snel geleverd. Echt een aanrader!
Daphne  | 17/01/19  11:12:27 | Winkelbeoordeling :
Heel fijne winkel met leuke spulletjes en vriendelijk personeel. Groot aanbod van verschillende spullen. Ik vind dat de prijs voor sommige producten soms te hoog ligt, zoals de kleding. Maar Hema heeft vaak goede aanbiedingen en afprijzingen dus dat maakt het vaak wel weer goed.
Wilma Kuijntjes  | 17/01/19  10:20:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd een fijne winkel om te shoppen. Maar ook de webshop is prima. De bestelde artikelen worden op verzoek thuis bezorgt maar wat ik zelf handig vind is dat je ook in een winkel naar keuze gratis kunt laten bezorgen. Een mailtje ontvang je als je bestelling klaar Staat.
Marion Janssen  | 17/01/19  21:15:29 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke aanbiedingen en snelle leveringen . Ook op de site klantvriendelijk , geen probleem met retour zendingen. Tevens fijne foto service, levert mooie heldere foto’s voor lage prijs .
Poeskin  | 16/01/19  17:55:35 | Winkelbeoordeling :
Ik kom geregeld bij de Hema of bestel handig online. Ik ben fan van hun make up en hun lekkere knabbeltjes. Laatst had ik iets besteld en was kapot. Retourneren was geen enkel probleem en ik kreeg snel mijn geld terug.
Bonnie Boutellier  | 12/01/19  12:57:24 | Winkelbeoordeling :
Een complete winkel met een goede prijscategorie. Voor ieder wat wils en alles te vinden voor dagelijks gebruik maar ook om cadeau ideeën op te doen en kopen. Van de rookworst tot de onderbroek en véél meer, hier vind je het.
Nico Hendrix  | 13/01/19  19:40:57 | Winkelbeoordeling :
Vindt de HEMA maar een niet compleete winkel heeft van alles wat maar niet een echt compleet assortiment. Wat je zoekt is er neit of net iets anders . Kom er daarom niet vaak ga dan naar een webshop waar ze breed zijn op gebied wat ik zoek
Alexander van Vlierden  | 10/01/19  15:46:22 | Winkelbeoordeling :
Bij HEMA vind je van alles en nog meer voor heel weinig geld ze hebben ook etenswaren wat lekker en vers is je kan er met je VVV cadeaukaart betalen echt super echt een kijkje waard om naar warenhuis de HEMA te gaan
Trijnie ten Hoor  | 11/01/19  09:31:39 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel graag bij de Hema , alleen het Hema pasje werkt voor veel mensen erg lastig ,steeds voucher activeren en maar 1 kop koffie per keer kunnen activeren per dag en andere artikelen ook , verder is de snert naar half zes niet meer te krijgen , er wordt ook veel eten weggegooid
Mirjam Hoekman  | 09/01/19  21:18:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd stabiele kwaliteit. Vast assortiment waar je op terug kunt vallen. Laatst wilde ik een specifieke agenda en dacht aan Hema. Uiteraard vond ik bij de Hema wat ik moest hebben. Leuke kleur samenstelling zoals alleen Hema dat kan.
youri florijn  | 09/01/19  13:17:30 | Winkelbeoordeling :
ALTIJD GOED DE HEMA KOM ER AL JAREN . EN BEN ZEER TEVREDEN . KLANTEN SERVIES IS OOK GOED ALTIJD NETJES GEHOLPEN EN SNEL HEMA DE GOED KOOPSTE VOOR AL JE KLEINE DINGEN EN DE WORST WIE IS ER NIET MEE OP GEGROEID
Stacey Tipker  | 09/01/19  20:10:53 | Winkelbeoordeling :
Ik vind HEMA een hele fijne winkel omdat ze een ruim assortiment hebben en de werknemers zijn altijd vriendelijk
Hinke Collewijn-Bouwman  | 06/01/19  09:55:28 | Winkelbeoordeling :
super kwaliteit /vriendelijk personeel /mooie aanbiedingen/ mooie ruime winkels/goeie service/ mooi assortiment/ heerlijk gebak en broodjes/ in vele dorpen of steden altijd wel een hema in de buurt/ spaarpunt actie mag wel met wat leukere vouchers/
Petra Simmelink  | 29/12/18  14:08:20 | Winkelbeoordeling :
De hema is een leuke winkel waar je veel onder een dak kunt kopen. Altijd handig als je meerdere dingen nodig hebt en niet allerlei verschillende winkels wilt bezoeken. Tevens is er een gelegenheid om er iets te eten en te drinken
Richard Storm  | 03/01/19  08:26:19 | Winkelbeoordeling :
Topwinkel, veel aanbod en goede service. Ik hoop dat deze fijne winkel niet zoals vele andere moet verdwijnen omdat de online concurrentie te groot is. Online is HEMA overigens niet achtergebleven. Ze hebben een prima online shop. Ik blijf HEMA shoppen
Wim de Jong  | 25/12/18  10:18:11 | Winkelbeoordeling :
Ik kom graag bij de Hema in Amersfoort. Je kunt er van alles kopen en ze hebben ook een leuk restaurant. Vooral de saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en worstenbroodjes zijn erg lekker. Maar er gaat niets boven de halve Hema worst.
Janny Veen  | 29/12/18  21:50:28 | Winkelbeoordeling :
Hema bestaat al vele jaren en nu is het heel gemakkelijk om online te bestellen. Je kunt kiezen om het thuis te laten bezorgen of je haalt het later op naar jou uitgekozen hema in de plaats die bij jou past en betaalt aan de kassa. Ze hebben zelfs een spaarkaart.
Familie v.Foxy Rohlen  | 31/12/18  09:27:55 | Winkelbeoordeling :
Door ziekte helaas niet meer in staat lekker te gaan winkelen bij de Hema, maar gelukkig hebben ze website en kan online besteld worden Supersnel in huis, altijd goede aanbiedingen en koopjes. Echt een Aanrader
Ilona Vis  | 21/12/18  11:01:46 | Winkelbeoordeling :
met de pas van de Hema kan je ook leuke aanbiedingen kopen. Goede kwaliteit en klantvriendelijk personeel. leuk en mooi assortiment! voor elk wat wils! je kan ook lekker ontbijten/lunchen. Alles is vers!
Liesvan88  | 02/01/19  10:45:21 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webshop met veel leuke aanbiedingen! Vooral als er hemarkt is, kun je erg goed je slag slaan. Ik winkel graag in deze webshop. Je kunt je aankoop gratis bij de winkel laten bezorgen (hoe klein je aankoop ook is). Dat maakt het nog laagdrempeliger.
Adrienne Mathijssen  | 02/01/19  22:35:33 | Winkelbeoordeling :
Hema is er voor iedereen, ook samen even bijkletsen met een kopje koffie en een gebakje. Altijd gezellig en de Hema is echt met de tijd meegegaan. Ik ga regelmatig naar Hema en kom altijd tevreden terug. De HEMA heeft een groot assortiment. Ook online kun je goed winkelen.
Silke Reich  | 21/12/18  21:04:16 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke spullen te vinden. Heel vaak ook karsen en theelichthouderd in de aanbieding. Mooie bonte en ook zwart witte theelichtjes voor een paar euro's. Maar de website werkt soms best traag met het laden van een pagina. Fotokados worden heel leuke prints van gemaakt.
Priscilla Ras  | 22/12/18  17:52:19 | Winkelbeoordeling :
De HEMA heeft een fijne webshop en alles is makkelijk te vinden. Je kan heel eenvoudig bestellen en het dan ophalen in de winkel die jou het beste uitkomt. En ze hebben een klantenkaart waar je punten mee spaart en op je verjaardag een gratis tompouce
Berry Stevens  | 26/12/18  11:09:28 | Winkelbeoordeling :
Voor ons blijft de HEMA gewoon een erg fijne en leuke winkel. Ook de webshop is erg klantvriendelijk, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Annette Blok  | 30/12/18  00:02:54 | Winkelbeoordeling :
Heb je nog iets nodig voor oud en nieuwjaarsviering of een andere gelegenheid, kijk dan eens bij de Hema! Hier kun je heerlijke taarten, koekjes, broden,beleg,maar ook div soorten wijn krijgen! Verder verkopen ze kleding, servies, make-up elektriciteit e.d. voor een redelijke prijs!
Kluk Kluk  | 24/12/18  14:30:54 | Winkelbeoordeling :
De HEMA blijft gewoon een erg fijne winkel. Ook de webshop is erg klantvriendelijk, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Corby Wullings  | 02/01/19  15:52:34 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijke winkel, je kan er alles kopen! En alles is van zeer goede kwaliteit!!! Hoop dat de Hema nog lang zal bestaan, en niet zoals V&D ook uit onze stad verdwenen is helaas!! Ik raad iedereen aan om toch is meer naar de Hema te gaan!!!
Marinus Rossel  | 17/12/18  10:15:13 | Winkelbeoordeling :
HEMA is dan misschien niet zo best in het nieuws de laatste tijd, toch vind ik dat de HEMA een uitstekende web shop heeft. Ik maak daar ook regelmatig gebruik van. Niet alleen voor diverse artikelen maar ook foto's laten ontwikkelen. Keurig allemaal
Ineke Westerbeke  | 18/12/18  07:35:48 | Winkelbeoordeling :
Super winkel. Vooral als je een klantenkaart hebt. Ik drink veel koffie en bij de Hema is het niet alleen het goedkoopst, het is nog lekker ook. Ik kies altijd voor de dark roast. Als ik de actie 3 + 1 gratis en daarna ook nog een extra korting met de klantenkaart heb dan drink ik vaak gratis!!
helma hagenaars  | 16/12/18  12:48:35 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. Assortiment vaak groter dan in de winkels. Alles wordt goed verpakt en snel geleverd. Eventueel ruilen of ophalen kan bij een Hema filiaal, maar het hoeft niet. Je kan het ook laten bezorgen.
Christini Induzzi Lopes  | 07/12/18  21:07:05 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij Hema. Hema biedt kwaliteitsproducten. garanties voor service. waardevolle kortingen. verscheidenheid aan producten. geweldige locatie. Ik koop graag bij Hema en snack in de eigen winkel van Hema. Het is een plezier om Hema met iedereen te delen.
Carla Postma  | 10/12/18  22:21:20 | Winkelbeoordeling :
Een mooie winkel,goed en betrouwbaar.Een winkel die in de Nederlandse straten hoort.Alleen jammer dat niet alle Hema`s een koffie hoek hebben ,dat mis ik wel ,om na het shoppen ff een lekker bakkie koffie te kunnen drinken.
Wilfred Bakx  | 08/12/18  17:59:28 | Winkelbeoordeling :
De hema online is top goede producten net als in de winkel voor een goede prijs. De verzending is ook niet duur. snel in huis de volgende dag al. Zeker een aanrader om spullen aan te schaffen . de vertrouwde hema in een webshop.
Mary nijenboer  | 10/12/18  12:55:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ken de Hema al zolang als ik leef. Ik vind het een gezellige winkel en ik hoop dat deze nog lang zal blijven bestaan. Ze hebben leuke spullen te koop. Ook voor de kerstdagen die er nu aan komen hebben ze leuke spullen.
Astrid Vd Meer  | 11/12/18  16:59:24 | Winkelbeoordeling :
de meest degelijkste winkel met een leuk aanbod. de koekjes zijn heerlijk en ook het beleg brood en gebak zijn een echte aanrader.ook een lekker kopje koffie kun je er drinken, en met de hema card krijg je nog extra korting in het restaurant.
Patrick van der Sman  | 09/12/18  09:39:26 | Winkelbeoordeling :
Wie is er niet groot geworden met de HEMA? Prima producten voor een eerlijke prijs. De warme worst in natuurlijk een must bij elk bezoekje. En voor een lekkere (verjaardags)taart is de HEMA ook een zekerheidje. Gewoon top!
Yvonne Kooij  | 09/12/18  15:48:15 | Winkelbeoordeling :
ik ben al jaren klant van de hema elke week haal ik de koffie van de hema familie die bij ons een bakkie doen vragen vaak wat voor koffie heb jij en als ik dan zeg van de hema krijg ik vaak een verbazende blik en als ik de prijs ook zeg kijken ze helemaal rsar op de meesten zijn ook overgestapt naar de koffie van de hema maar vergeet zeker niet de rookworst daar kan toch niemand tegen op ik ben en blijf zeker een klant van de hema
Agnieszka wysocka  | 06/12/18  19:53:46 | Winkelbeoordeling :
Onlangs heb ik nieuwe gordijnen op maat laten maken bij de hema, waarbij ik meer dan tevreden ben over het eindresultaat. Het is een aanrader om deze op maat bij de Hema te laten maken. De vervaardigde bestelde gordijnen hangen stuk voor stuk perfect!!
Carolien Valkenburg  | 05/12/18  10:06:16 | Winkelbeoordeling :
Hema is echt iets Nederlands en een geweldige webshop hebben ze, waar leuke kadootjes en vele andere dingen kunt kopen. Ook de rookworst van Hema is de beste en lekkerste, zalig zo nu in de winter maanden.
Denise Piels  | 06/12/18  06:55:15 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft goed kwaliteit producten Zijn klantvriendelijk en als je hulp nodig heb komt er altijd iemand je helpen . Echt een leuke winkel om leuke spulletjes voor in huis te kopen. Of leuke kleding voor volwassenen of kinderen
Monique Schreurs  | 04/12/18  21:29:11 | Winkelbeoordeling :
Leuke fleurige site en altijd weer net wat anders dan wat je bij veel andere shops ziet. Prijs/kwaliteit verhouding ook best goed en ook altijd wel weer leuke acties. Voordeel dat je ook altijd bij een Hema in de buurt kan checken als je ergens over twijfelt.
Regina Ruizendaal  | 05/12/18  12:08:16 | Winkelbeoordeling :
Mooe winkels warme uitstraling en vooral ook kwalitatief goed ondergoed en pyama's voor de kids! Prijzen van de dameskleding vind ik de laatste jaren wat aan de dure kant jammer want dan halen mensen het voor dezelfde prijs in de kledingwinkel maar ik ben bovenal een tevreden klant!
Arnold Smit  | 28/11/18  19:34:13 | Winkelbeoordeling :
wow echt een te gekke zaak de HEMA ik mag een heel graag komen en meestal kom ik dan niet met lege handen thuis de HEMA heb echt zo'n assortiment als je het daar niet kan krijgen kan je het nergens krijgen en dat alles voor een HEMA prijsje Ja ik zweer bij deze winkel goede kwaliteit voor een lage prijs Ik kan deze zaak aan iedereen aanbevelen
Briggitte Happe  | 30/11/18  10:25:42 | Winkelbeoordeling :
vind ik een hele goede winkel en een warme sfeer de sevice en de prijzen zijn heel goed voor iedereen wat wils ik kon het niet laten voor aan iedereen te zeggen voor dit uit te proberen het is echt geweldig
miriam piccin  | 30/11/18  21:33:22 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik doe regelmatig aankopen via de website van de Hema. Ook kom ik nog steeds in de Hema zelf als ik ga winkelen. Ik vind het overzichtelijk en keuzes genoeg om een aankoop te doen bij de Hema. De prijzen zijn goed en voor eventuele vragen kunt u de klantenservice bellen. Ik zou zeggen neem ook eens een kijkje op de website van de Hema.
Henk Bostdorp  | 29/11/18  08:56:21 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk je gebak besteld bij de Hema en de volgende dag opgehaald in de winkel..Via de website is alles overzichtelijk en aantrekkelijk geordend zodat je een goede keuze kan maken. je wordt optimaal op de site gecorrigeerd als er iets verkeerd gaat. Ik ben best tevreden met deze web winkel.
Marion Fischer  | 03/12/18  11:33:54 | Winkelbeoordeling :
ik heb kleding bestelt zeer Snell bezorgt .alles was goed verpakt.retour bonen anwesig en hoe terug te sturen.ik zal zo weder bij hun bestellen .ben heel erg tevreden . ik zal hun echt aan familie en vrienden doorgeven
Evi VaN H  | 29/11/18  15:24:39 | Winkelbeoordeling :
Bestelling was er snel. Chocoladeletters waren keurig extra verpakt. Mooie stevige doos. En ik vind de sale bij de Hema erg aantrekkelijk. Jammer alleen dat er sommige dingen niet geleverd werden die ik wel besteld had.
Shona Raven  | 28/11/18  21:55:38 | Winkelbeoordeling :
De winkelketen Hema is een erg fijne winkel met veel opties van jong tot oud. Leuk om tussen te snuffelen en heeft altijd iets wat je zoekt. Met standaard artikelen en wisselende is de Hema echt Hema voor iedereen.
Sander Verbeek  | 23/11/18  18:18:06 | Winkelbeoordeling :
Voor mij blijft de HEMA gewoon een erg fijne winkel. Ook de webshop is erg klantvriendelijk, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
jelke rooks  | 18/11/18  12:23:42 | Winkelbeoordeling :
Ach hoe lang ken ik deze winkelketen al .Altijd gezellig winkelen ,mooie prijzen en kwaliteit ook is de service prime voor elkaar Nu voor sinterklaas en kerst is dit de winkel voor leuke cadeaus. Ook de vele lekkernijen doen het goed met de feestdagen.
Ilja Van bremen  | 18/11/18  19:27:54 | Winkelbeoordeling :
Heel erg goede webshop met erg veel keus. En ook de prijs is aan de lage kant waar we dus sowieso altijd heel erg blij van worden. Hema is gewoonweg heel erg top en de keuze blijft natuurlijk altijd reuze......
koen blok  | 19/11/18  09:37:15 | Winkelbeoordeling :
Tijdelijk veel reclame op de site vanwege black friday. Vind de site overzichtelijk. Ook met de reclame van black friday kun je goed je weg vinden. Erg prettig zijn de kopjes waaronder je de artikelen kunt vinden.
Marianne Gommers  | 19/11/18  13:18:13 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema kan je goed online bestellen . Boven de 25 euro gratis thuisbezorgd anders 3,95 kosten of je kan het ophalen in de winkel. Online ruimer aanbod en is makkelijker. Gelijk cashcoins sparen
Bernhard Kramer  | 16/11/18  07:24:35 | Winkelbeoordeling :
De Hema in Schiedam heeft de lekkerste broodjes halve worst en binnen in de winkel zelf is het heel netjes en schoon en de verse afdeling met brood beleg en zoete lekkernijen is een echte aanrader! Voor de beste winkeltijden zie de referenties op de website van de Hema.nl
Veronique Bam  | 14/11/18  09:26:17 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een hele fijne webshop met veel keuzes in goederen van speelgoed tot beddengoed, kleding voor iedereen en babyspullen. Goed te retourneren als het niet goed is, zeker aan te bevelen om bij deze webshop te kopen, ik heb nog nooit geen klachten gehad en ook niet met retourneren!
annie deinum  | 10/11/18  15:57:13 | Winkelbeoordeling :
De website van HEMA is snel, ik kan via het menu vinden wat ik zoek en de site ziet er mooi uit. Ik zou hem zeker aan anderen aanbevelen. Bovendien hebben ze online het grootste assortiment (in vergelijking met de 'stenen' winkels). Bezorging is snel.
Assumar Gellis  | 12/11/18  07:19:58 | Winkelbeoordeling :
Onlangs heb ik nieuwe gordijnen op maat laten maken bij de Hema, waarbij ik meer dan tevreden ben over het eindresultaat. Het is een aanrader om deze op maat bij de Hema te laten maken. De vervaardigde bestelde gordijnen hangen stuk voor stuk perfect!!
marisca van herk  | 13/11/18  08:06:25 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema echt een hele leuke winkel. je heb er van alles en het assortiment wordt steeds meer uitgebreid, ik heb sinds kort ook een zorgverzekering bij de hema en die is ook helemaal top. dat is ook super goed geregeld
Annie Deinum  | 10/11/18  15:53:39 | Winkelbeoordeling :
Iedere keer als ik in de winkel kom wordt je vriendelijk gegroet door de medewerker of bedrijfsleider. De winkel ziet er schoon uit en met name het restaurant ziet er schoon en fris uit. Je ziet ook bij regelmaat de medewerker koelingen en de desk schoonhouden.
D. Steketee broekhuizen  | 12/11/18  10:15:31 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de website van Hema overzichtelijk en kleurrijk. Daardoor wordt het al aantrekkelijk om iets te zoeken. Ik maak vooral gebruik van de taarten service, elke verjaardag met foto's van mijn kinderen. Zij worden hier altijd blij van. Categorien zijn overzichtelijk en hebben leuke acties
karin iwema  | 14/11/18  06:28:26 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel zowel online als winkel zelf ,bijna altijd alles op voorraad goede service en leuke artikelen,ik koop er altijd de koffiebonen die komen ook goed uit de bus :) bij de hema laat ik ook altijd de fotos afdrukken ,mooie kwaliteit en klein prijsje
Lisah de Koning  | 10/11/18  11:20:05 | Winkelbeoordeling :
Al jaren koop ik beleg bij de Hema. Altijd kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Daarnaast is er bijna altijd wel een product in de aanbieding. Het personeel is vriendelijk en dan heb je ook nogeens de Hema spaarkaart. Allemaal redenen om naar de Hema te gaan,
Jan Van Nood  | 11/11/18  13:20:41 | Winkelbeoordeling :
De Hema is under new management, maar ik hoop dat de producten en de prijzen in grote lijnen hetzelfde blijven. Ik winkel er altijd met plezier en word goed geholpen. En als ik eenmaal klaar ben dan wacht me die heerlijke worst.
Loes van den Top  | 09/11/18  13:27:13 | Winkelbeoordeling :
Alles keurig thuisbezorgd. Helaas wel een dag later dan annvankelijk gepland. Retourneren kan kosteloos als je het zelf terugbrengt naar de Hema. Het retourbedrag wordt binnen enkele dagen teruggestort op je rekening
Willie Hilleger  | 08/11/18  14:07:12 | Winkelbeoordeling :
zeer goede kwaliteit producten overheerlijk gebak zeer vriendelijk personeel je wordt er altijd zeer goed geholpen mag er zeer graag even winkelen en een bakje koffie met wat lekkers als afsluiter de hema bij ons is niet erg groot maar dat maakt het echt bijzonder om te winkelen
Jaylee Deinum  | 05/11/18  16:16:28 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keren bij Hema besteld. Iedere keer zijn ze te laat met de levering, en iedere keer hebben ze een ander excuus. Mijn bestelling zou vandaag aankomen maar omdat het zo druk is geweest in hun webshop duurt het langer en hoor ik wel wanneer het word verstuurd.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

  Thuisbezorgd.nl
Close
tot 1,10 CashCoins
7 loten halen = 6 betalen bij Eurojackpot
Code:EJP7is6
visit register click click