ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

Independer Zorgverzekering Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Independer Zorgverzekering

Vergelijk alle zorgverzekeringen van Nederland bij Independer.nl! Vind de beste zorgverzekering tegen de scherpste premie en ontvang extra korting

Op Independer.nl vergelijk je eenvoudig online alle zorgverzekeringen van Nederland. Independer.nl onderhandelt met alle verzekeraars om voor jou de beste deals te regelen. Vind de beste zorgverzekering tegen de scherpste premie en bespaar fors op je zorgverzekering. Ontvang tot 10% korting als je gebruik maakt van de collectiviteitskorting!

Independer Zorgverzekering Beoordelingen

Ellen Bakker  | 18/03/20  10:42:49 | Winkelbeoordeling :
afgelopen jaar voor het eerst gebruik gemaakt van deze prettige dienst...En meteen overgestapt! het is een prettige site die makkelijk en duidelijk is en stapsgewijs vooruit helpt naar de beste deal! Wat ons betreft gaan we hier vaker gebruik van maken!
 | 31/12/19  07:12:13 | Winkelbeoordeling :
een fijne site waar je goede vergelijkingen kan maken. ik heb nu voor het tweede jaar op rij gebruik gemaakt van Independer om via hun een zorgverzekering af te sluiten en voor het tweede jaar op rij goedkoper uit dan het jaar ervoor
Anne Smit  | 13/11/19  21:40:05 | Winkelbeoordeling :
Independer zorgverzekering is ze mijn ogen de enige verzekering die eerlijk betrouwbaar en oprecht is en ik durf te Wedden voor een van de laagste prijzen van Nederland je ziet overal om je heen de zorgpremies omhoog gaan en bij Independer zorgverzekering valt echt reuze mee En dat terwijl je dezelfde service krijgt als bij iedere andere verzekering Ik ben er zeer content over en kan het echt iedereen aanraden
Kars16  | 03/03/19  17:13:30 | Winkelbeoordeling :
Snelle service in overstappen van zorgverzekering; en ook nog eens een gratis tandongevallenverzekering erbij! Je hebt makkelijk contact via whatsapp, dat is fijn. De cashbacksnelheid is helaas niet zo goed, wacht daar nog steeds op na ruim twee maanden.
CHANEL Wienke  | 08/12/18  10:53:52 | Winkelbeoordeling :
Ook dit jaar weer gebruik gemaakt van independer bij het vergelijken van verzekeringen, wat weer goed bij mij aansluit. Super snel gelukt en ook meteen afgesloten! De gratis ongevallen tanden verzekering ben ik ook heel blij mee! Aanrader!
Anoniem  | 31/12/17  09:06:40 | Winkelbeoordeling :
Al een paar keer een verzekering via Independer afgesloten, onder andere de zorgverzekering. Wat ik het belangrijkste voordeel vind van deze vergelijkingssite is hun goede klantenservice. Verder natuurlijk handig dat je er een gratis tandongevallenverzekering bij krijgt en de cashback!
Nicole  | 27/12/17  17:22:59 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk overzicht van verschillende zorgverzekeraars die bij jou wensen passen. Inmiddels al een aantal jaar zorgverzekeringen vergelijken via independer. Handig is dat je er ook een gratis tandongevallen verzekering bij krijgt. Toch mooi meegenomen.
Ron Veltman  | 07/12/17  15:05:38 | Winkelbeoordeling :
December voelt als een huiswerk-maand. Welke zorgverzekering kies ik volgend jaar? Of blijf ik waar ik al zit? Ik had al enige voorkeur. Independer heeft de rest voor mij geregeld en toen kreeg ik ook nog een gratis tand-ongevallenverzekering.
Adri Veltman  | 01/12/17  14:35:04 | Winkelbeoordeling :
Zorgverzekeringen vergelijken heb je bijna een HBO opleiding voor nodig. Ook vergelijkingssites zijn er meerdere. Maar alleen bij Independer krijg je gratis een tand-ongevallenverzekering. Da's mooi meegenomen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA
visit register click click