ONTVANG 18,75% CASHCOINS NordVPN

JBL Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over JBL

Als goed geluid is wat je zoekt, ben je bij JBL aan het juiste adres. Shop bij JBL en krijg korting

De geluidssystemen van JBL die je hoort bij de grootste live-evenementen zijn nu ook beschikbaar voor iedereen! JBL levert producten voor de grootste clubs, bioscopen, recording studio’s en versterking van het geluid tijdens optredens in concerthallen. JBL levert dezelfde technologie, hetzelfde materiaal en hetzelfde vakmanschap voor desktop speakers, home-theater systemen, hoofdtelefoons, iPod- en iPhone docks en nog veel meer. Als goed geluid is wat je zoekt, is JBL het merk dat je kunt vertrouwen. Het geluid van JBL is op veel plaatsen te horen. Nu is deze pure kwaliteit ook beschikbaar voor alle huishoudens.

JBL Beoordelingen

Freddy Maertens  | 27/05/20  10:50:58 | Winkelbeoordeling :
JBL Xtreme-2 besteld en vervolgens heb ik geen factuur gehad per e-mail, maar gelukkig snel opgelost door de klantenservice met zelfs een kortingscode van 25 procent erbij thanks JBL! volgende dag al gelijk binnen met DPD.
Linda Van der Putten  | 16/05/20  13:11:38 | Winkelbeoordeling :
Heb een koptelefoon van jbl.... Ik wil echt niet anders meer. De sound zo helder en de bass is krankzinnig. Geen krasje of kraakje te horen. Oook is deze afgesloten voor geluiden als je koptelefoon op je hoofd hebt. Top. Ik zeg voor een licht prijsje een zwaar goede koptelefoon. Aanrader.....
remond reichwein  | 13/04/20  17:32:22 | Winkelbeoordeling :
jbl de beste geluids systeem en betaal baar van de hele wereld er zit altijd goed geluid in de boxen van jbl mooie strakke geluiden die real klinken en heel mooi klinken zeker de moeite waard om er een te kopen
Hans Kazan  | 20/09/19  07:01:02 | Winkelbeoordeling :
Was opzoek naar een draagbare speaker van JBL. Op deze website vond ik naast de nieuwe producten ook gerepareerde producten met en korting van 40% en een jaar garantie.. Na de betaling kreeg ik ook netjes (2dagen) mijn bestelling binnen.
Adri Veltman  | 07/05/19  20:58:41 | Winkelbeoordeling :
Parfum, bloemen, plantjes of sieraden? Wel nee joh. Voor Moederdag wil ik gewoon een JBL hoofdtelefoon. En dat kan ook refurbished. Want ze leveren alleen maar top spullen. Dan heb ik een top-Moederdag dit jaar.
Fred Gasselich  | 03/05/19  08:48:15 | Winkelbeoordeling :
Was opzoek naar een draagbare speaker van JBL, op de website vond ik naast de nieuwe producten ook gerepareerde producten met en korting van maar liefst 40% en een jaar garantie. Na de betaling kreeg ik ook netjes (2dagen) mijn bestelling binnen.
M W C A Pragt  | 30/12/18  09:15:18 | Winkelbeoordeling :
Voor mijn dochter gaven we een jbl koptelefoon met de kerst cadeau. Geweldig goed artikel en voldoet zeer zeker aan de artikelomschrijving. Een aanrader, ook gezien de verwerking van bestelling en verzending.
Chanel West Coast  | 27/07/18  08:02:57 | Winkelbeoordeling :
Was opzoek naar een draagbare speaker van JBL. Op deze website vond ik naast de nieuwe producten ook gerepareerde producten met en korting van 40% en een jaar garantie.. Na de betaling kreeg ik ook netjes (2dagen) mijn bestelling binnen, prima dus!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Ontdek jouw verrassingskorting bij Body & Fit
Code:SURPRISE
ONTVANG 1,38% CASHCOINS Belvilla
visit register click click