ONTVANG Tot 21,25 CASHCOINS ONTVANG Tot 21,25 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

KoopJeDeal Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over KoopJeDeal

Shop met korting voor de allerleukste producten bij KoopJeDeal

KoopJeDeal biedt dagelijks de allerleukste producten aan tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag staan er enkele aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Elk product wordt bij KoopJeDeal met minimaal 50% korting aangeboden! Blijf KoopJeDeal dus in de gaten houden, want er komt vast en zeker ook iets leuks langs voor jou! Ook hebben zij een webshop waar meerdere producten op staan. Hier vind je producten uit de categorieën Elektronica, Home & Living, Sieraden en Verzorging. Daarnaast is KoopJeDeal de eerste dagaanbieding site met een volwaardige spaaractie. Zo krijg je 50 Punten als je je registreert bij ons en je inschrijft voor onze nieuwsbrief, 2 Punten per euro die je uitgeeft bij KoopJeDeal en 25 Punten per bestelling die een vriend plaatst als jij hem hebt uitgenodigd. Elke 10 punten zijn maar liefst 50 cent waard!

KoopJeDeal Beoordelingen

Harry Swinkels  | 05/11/22  11:07:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb deze keer gordijnen besteld bij KoopJeDeal en die zijn razendsnel geleverd en een prima kwaliteit voor deze prijs, geheel compleet met haken, hoefde alleen nog een zoom op maat zelf te doen, hangen perfect!
Anna Theune  | 06/10/22  20:55:36 | Winkelbeoordeling :
veel wisselende producten, de moeite waard om in de gaten te houden Snelle levering van mijn bestelling sneller Dan verwacht. Goede kwaliteit. Er komen wel extra kosten bij, naast de prijs van het product. Verzendkosten zijn. Niet goedkoop. Wel een nadeel: best verslavend...
Milan Milosevic  | 23/09/22  10:07:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb via KoopJeDeal bij SES computers het office 2021 SW pakket aangeschaft tegen een goedkope prijs. Ik kreeg bij installatie een foutcode. Na contact is dit probleem snel opgelost en heb ik office 2021 naar tevredenheid kunnen installeren, prima deal dus voor mij!
Harry de Boer  | 16/09/22  16:14:13 | Winkelbeoordeling :
Ik ben telkens heel tevreden over KoopJeDeal, bestelde artikelen steeds in prima staat en overeenkomstig met wat je via de site hebt gezien, snelle levering en vaak artikelen in promotie, we zijn tevreden klanten, zeker een aanrader!
Hans Visser  | 01/08/22  15:38:59 | Winkelbeoordeling :
Ik vond het shoppen leuk bij KoopJeDeal en makkelijk. Leuke producten bij diverse leveranciers tegen goede prijzen en bestellingen worden vlot afgehandeld. Ik ben erg tevreden met de producten, een absolute aanrader!
Ferry Bouman  | 13/07/22  20:31:10 | Winkelbeoordeling :
Tevreden over de producten die ik al heb besteld heb bij KoopJeDeal o.a: air fryer, gordijnen, lampjes voor buiten, hangmat en een parasol. Zeer tevreden over de producten en de goede prijs, prima geregeld alles, bestellen/ betalen en verzenden, gewoon alles goed!
Nanique van Drunen  | 12/07/22  07:40:53 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke duidelijke site met heel veel leuke akties! Voor ieder wat wils, direkt profiteren. Ik kijk altijd eerst hier als ik iets leuks wil kopen of ergens heen wil, echt de moeite waard! Dikke aanrader!
Timur Celik  | 29/06/22  20:01:40 | Winkelbeoordeling :
Prima service van KoopJeDeal. Ik wilde mijn bestelling wijzigen en werd meer dan uitstekend geholpen. bezorging keurig geregeld, goed te volgen via de computer. De bestelling kwam ook op de afgesproken tijd en het product voldeed aan mijn verwachting. Top!
Bert Friedrichs  | 01/07/22  07:49:30 | Winkelbeoordeling :
Dweil pads voor mijn dweilsysteem zijn helaas niet in de winkel te koop maar gelukkig wel online bij KoopJeDeal ! Ik kreeg deze in redelijke korte tijd thuisbezorgd, ondanks alle drukte bij de diverse bezorgdiensten, super!!
Vivien Verschoor  | 24/06/22  14:52:26 | Winkelbeoordeling :
Ik had voor mijn man onderhemden besteld. hij vind ze prima. mijn is blij lang gezocht naar zulke hemden. alleen moest ik lang wachten voor de levering. Hij is lang en de meeste van deze hemden zijn kort. omdat ze bij geschreven hebben extra lang. heb ik het gekocht
Theo Janssen  | 02/06/22  18:17:00 | Winkelbeoordeling :
Bij mijn bestelling van "Solar Tuinfakkel 6-pack" was bij een fakkel een pootje stuk. Een mailtje verstuurd en kreeg al snel een nieuwe doos met 2 fakkels erin. De doos met de kapotte fakkel hoefde ik niet terug te sturen. Prima service van KoopJeDeal!
Lara Norris  | 01/06/22  18:04:44 | Winkelbeoordeling :
Verkoop van nuttige, duurzame artikelen tegen redelijke prijzen - zo zie ik KoopJeDeal. Ik heb al menig maal iets besteld bij KoopJeDeal en ik heb nog nooit een klacht gehad. Levertijden zijn ook best wel snel, prima dus!
Ron Weijmer  | 26/05/22  18:21:01 | Winkelbeoordeling :
KoopJeDeal.nl is het regelmatig bezoeken meer dan waard. Ik heb er als Nederlander in Lanaken (vlak tegen M'tricht) toch al de nodige deals weten te ontdekken. Ook in de toekomst zal ik de site regelmatig bezoeken op zoek naar koopjes!
Hans Webber  | 18/05/22  19:34:24 | Winkelbeoordeling :
Mooie kast, super leuke prijs. Werd netjes en volgens afspraak geleverd. Beschrijving voor montage duidelijk en eindresultaat net als op website foto. One happy customer! KoopJeDeal is zeker een aanrader!
Sandra Stolker  | 07/05/22  09:51:13 | Winkelbeoordeling :
Bij KoopJeDeal vindt je altijd wel iets naar je gading. Je hebt er genoeg leuke koop deals en het is niet moeilijk om er een te vinden! Ook wordt het netjes afgehandeld en is er een snelle thuisbezorging.
Mirjam Engels  | 04/05/22  16:47:06 | Winkelbeoordeling :
Leuke website. Heb hier verschillende koopjes besteld. Ben vooral fan van de bulkdeals , gelijk en grote hoeveelheid en kan er dan lang mee vooruit. Het word snel geleverd dus hoef ook niet met de spullen te sjouwen En echte aanrader
Farce Majeur  | 13/04/22  16:28:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb via KoopJeDeal een licentiecode besteld voor Microsoft Office. Dat voelde wat ongemakkelijk, ik kende de leverancier niet. Maar de code is netjes geleverd en installatie ging probleemloos! Gewoon goede producten dus bij KoopJeDeal voor gewoon goede prijzen!
Frans van Dusschoten  | 05/03/22  16:26:34 | Winkelbeoordeling :
Alle artikelen die ik tot op heden bij KoopJeDeal heb besteld en ontvangen zijn top. Zowel prijs/kwaliteit verhouding als de snelle levering! Breed assortiment, goede prijzen, snelle levering, wat wil je nog meer?
John Wayn  | 28/02/22  09:26:10 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde gordijnen, maar met ringen terwijl ik haken nodig had.Ik mailde de klantenservice met hoop op een antwoord en dit kwam nog dezelfde dag! Ik mocht gratis retourneren,kreeg 2 dagen later wel de juiste gordijnen geleverd en binnen de week ook het geld van de verkeerde bestelling terug!
Piet Bazoer  | 11/02/22  20:14:42 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk overzicht van de aangeboden goederen en zeer snelle levering!! Enkel krijg je wekelijks een mail dat bepaalde goederen aan 50% of meer zijn en dit enkel op de dag dat de mail is verstuurd!! Een week later wordt hetzelfde aangeboden!! Dus eigenlijk heb je langer kans op die korting!
Henk van Dorp  | 04/02/22  16:57:09 | Winkelbeoordeling :
Altijd interessante aanbiedingen bij KoopJeDeal. Niet dat ik alles nodig heb, maar dat is wat anders. Ik loop wel altijd de aanbiedingen door, want je weet maar nooit! De afhandeling van de bestelling zijn ook altijd heel correct, prima webshop!
Harry Bellafonte  | 17/01/22  10:19:29 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden voor een leuk bedrag een bestelling gedaan bij KoopJeDeal en het was ook zeer vlot geleverd, communicate via mail is uitstekend en de kwaliteit van de producten zijn zeer goed, ik ben zeer tevreden en een fan van KoopJeDeal geworden.
Frank de Boer  | 27/12/21  08:45:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor de eerste keer een bestelling gedaan bij KoopJeDeal en ben voor 100% tevreden, supersnelle levering van mijn bestelling, prima producten, alles keurig en snel geregeld! Voldoet volledig aan onze verwachtingen, top!
Pieter Nell  | 19/11/21  17:33:53 | Winkelbeoordeling :
Nu heb ik 2 keer in korte tijd gordijnen besteld bij KoopJeDeal, beide keren snel en correct geleverd, alles goed verpakt en prima op tijd. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Ik ben heel tevreden over KoopJeDeal.
Dik Advocaat  | 17/11/21  09:12:47 | Winkelbeoordeling :
Zwaartedeken besteld bij KoopJeDeal vlak voordat de actie af zou lopen. Per mail is goed aangegeven hoe de status van de verzending was. De levering door DHL vond helaas een dag later plaats, waarschijnlijk door drukte. Alsnog vond ik de levering supersnel, ben er heel blij mee!
Bernd Maylander  | 29/10/21  15:50:23 | Winkelbeoordeling :
Onvoorstelbaar, Koopjedeal met reusachtige kortingen, mooi assortiment van producten, die er niet om liegen, Met prijzen, zoals niemand, die kent! Vlotte levering en afhandeling. Kwaliteit/prijs is goed en product zijn zoals beschreven.
Charley Brown  | 15/10/21  18:35:27 | Winkelbeoordeling :
KoopJeDeal is gemakkelijk en overzichtelijk, bestellen gaat prima en het is snel in huis en je weet wanneer het thuis gebracht wordt. Ik heb onlangs een goede koop gedaan, vier hoofdkussens, en die zijn precies als omschreven, zijn heerlijk veerkrachtig en goed vocht afstotend, super!
C.Visser Visser  | 08/08/21  15:29:59 | Winkelbeoordeling :
ik vind koopjedeal een leuke website waar je van alles kunt scoren, op allerlei gebieden je kunt zo gek niet opnoemen of je kunt het daar vinden. De prijzen zijn ook leuk veel goedkope aanbiedingen. De verzendkosten zijn normaal. De service is uitstekend, klacht wordt opgelost. De cashbacksnelheid is ook top.
Vero Nica  | 04/08/21  09:12:03 | Winkelbeoordeling :
Om eerlijk te zijn het was mijn eerste bestelling bij KoopJeDeal en ben toch zeer tevreden met mijn matrastopper, helemaal geweldig met een supersnelle levering. Zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn bij KoopJeDeal!
Toon Gesink  | 30/07/21  12:48:49 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de Apple iMac Core i5-4260U 1.4 Ghz gekocht. Het apparaat was zeer verzorgd en stevig verpakt, ook een zeer snelle levering. Geen opmerkingen, alles was zoals gewoonlijk perfect verlopen van KoopJeDeal!
Vladimir Bepnikov  | 28/06/21  16:08:39 | Winkelbeoordeling :
Mooie deal bij KoopJeDeal gemaakt. De zweefparasol moet nog geleverd worden (backorder), maar dat wist ik. Kleur grijs was op dat moment niet voorradig en zit op nalevering. Heb al eens eerder bij KoopJeDeal.nl gekocht en toen ook tevreden, vertrouw dit bedrijf volledig!
Leo Beenplakker  | 21/06/21  16:13:08 | Winkelbeoordeling :
Na het bestellen van diverse producten bij KoopJeDeal.nl kan ik alleen maar zeggen en schrijven dat ik zeer tevreden ben. Prima kwaliteit en een snelle verzending. Kortom : Zeer tevreden en zeker het kopen waard!
Jos Thi  | 04/06/21  13:10:16 | Winkelbeoordeling :
Na enkele bestellingen bij KoopJeDeal kan ik alleen maar concluderen dat alles loopt zoals het hoort. Prima website met een goede service en een correcte levering. Ik ben tevreden over de producten en ik raad deze site dan ook iedereen aan!
Jos Verstappen  | 02/06/21  12:55:40 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling vertoonde fabrieksfouten. Via chat heeft de klantenservice een nieuwe bestelling geregeld in minder dan 5 minuutjes. Ik ben heel tevreden met deze super vlotte service!! Bedankt KoopJeDeal, blijft een aanrader!
Fred Heineken  | 28/05/21  12:29:47 | Winkelbeoordeling :
Top aanbiedingen voor een heerlijke prijs. Bijzonder interessante aanbiedingen en niet opdringerig. Ik heb een prachtige bananenplant en grote cactus gekocht bij KoopJeDeal en ben er ontzettend blij mee! De planten zijn heel mooi en zijn snel bezorgd!
Loise Hamilton  | 26/05/21  09:53:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vond het dekbedovertrek geweldig en heb daarom meteen het bijpassende hoeslaken er bij gekocht, mooi en fijn materiaal, inderdaad echte hotelkwaliteit. Top site, steeds snelle levering en ben heel tevreden met de aangekochte producten. Prijs/ kwaliteit is prima, meer zelfs, super koopjes!
Jesse James  | 24/03/21  09:20:08 | Winkelbeoordeling :
Goede, snelle en uitstekende levering van KoopJeDeal. Ik had de IPad mini tegen een voordelige prijs en kwaliteitsverhouding gekocht, er werd geleverd zoals beloofd op de website, correct gecommuniceerd over de levering en prima ingepakt!
Mark Webber  | 19/03/21  09:15:53 | Winkelbeoordeling :
Na vele, vele bestellingen ging er een keer iets mis. Een zending kwam niet aan. Waar ging het fout, bij Koopjedeal of PostNL? Niks van het kastje naar de muur sturen. Het werd heel snel door Koopjedeal naar tevredenheid opgelost om gelijk nog een pakket op te sturen wat nu wel gewoon aankwam!
Anouska Bepnikova  | 07/03/21  13:20:51 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelde spullen waren op tijd binnen, 1 product kon niet meer geleverd worden en KoopJeDeal kwam gelijk met een oplossing, mijn geld terug of andere producten uitkiezen voor de waarde van het product die niet meer geleverd kon worden. Ik raad KoopJeDeal zeker aan !!!
Ricky Wamberto  | 27/01/21  18:19:16 | Winkelbeoordeling :
Ik had problemen met een espresso apparaat dat lekte. Hiervoor contact gehad met de klantenservice. Zij kwamen met een uitstekende oplossing van het probleem, namelijk een nieuwe en zo behouden ze een tevreden klant met veel vertrouwen in de uitstekende service van KoopJeDeal, toppers!
Crash Chenko  | 21/11/20  07:18:54 | Winkelbeoordeling :
Bestelling is enorm aantrekkelijk qua prijsstelling bij KoopJeDeal, De trolley van Wolf met alle gereedschap denkbaar ziet er prima uit en gewoonweg supersnel bezorgd en voldoet ook nog eens uitstekend aan mijn verwachtingen. Dus beter kan eigenlijk niet!
Harry Webber  | 09/11/20  18:43:18 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben de laatste tijd regelmatig wat besteld bij KoopJeDeal. We zijn hierover heel tevreden. Het betreft uiteraard de prijs van de artikelen, maar ook de snelle bezorging en de artikelen zijn prima!
Akio Kaminaga  | 03/11/20  12:58:06 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en alles was heel zorgvuldig verpakt! Recent 4 nieuwe gordijnen besteld, makkelijk bestellen en ik ben er erg blij mee, zijn van goede kwaliteit! KoopJeDeal is voor mij echt een aanrader!!!
Jax Teller  | 28/10/20  13:13:14 | Winkelbeoordeling :
Goede service en een mooi en breed aanbod. Heb nu al meerdere bestellingen gedaan bij KoopJeDeal. Erg tevreden over de producten en alle processen verlopen vlot en makkelijk. Aanbod is aantrekkelijk en ik zal zeker vaker terugkeren voor aankopen!
Henk Sanders  | 26/09/20  13:38:14 | Winkelbeoordeling :
De gekochte artikelen zijn goed en snel geleverd. De betaalde prijs is acceptabel. Al met al tevreden. Enige minpunt zijn de hoge verzendkosten.
Ferry Swinkels  | 07/09/20  15:10:55 | Winkelbeoordeling :
2 weken geleden een product besteld bij KoopJeDeal. Echter het kwam niet in goede staat aan en ook het product zelf liet te wensen over, dus retour. de klantenservice krijgt wel een compliment voor de snelle reactie op mijn klacht en de correcte afhandeling en snelle terugbetaling, prima service!
Hans Kazan  | 17/07/20  14:58:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de Cenocco bodytoner gekocht bij KoopJeDeal, gebruik hem nu dagelijks en mijn buik is niet meer opgezet en pijnlijk! Echte aanrader, prima deal van KoopJeDeal! Mijn bovenbenen doe ik ook !!! Het kost niets dit apparaat maar doet bij mij goed zijn werk alles wordt slanker!
Ben Thuis  | 15/07/20  20:58:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb recentelijk 2 Orthopedische Anti-Stress Hoofdkussens gekocht.Deze bleken bij aflevering niet helemaal aan mijn wensen te voldoen en ik heb daarover contact gehad. De klantenservice heeft daarop snel gereageerd en ik kreeg een passende oplossing aangeboden!
Harry Spotter  | 11/07/20  16:00:29 | Winkelbeoordeling :
Na aankoop van mijn artikel bij KoopJeDeal bleek het artikel tijdelijk te zijn uitverkocht, ik kreeg daarop netjes een email met opties en de keuze om te wachten dat het weer op voorraad was. Uiteindelijk kwam het artikel toch nog sneller dan verwacht!
Clint Eastwood  | 25/06/20  09:38:30 | Winkelbeoordeling :
Koopjedeal: fijne en spannende site, want scherpe prijzen zijn aantrekkelijk. Nu heb ik de ideale airconditioner, licht en wendbaar met een meer dan duidelijk gebruiksaanwijzing. Voorts zijn de andere door mij aangeschafte produkten en apparaten van een goede kwaliteit. Chapeau!
Veronika Kalou  | 16/06/20  09:51:39 | Winkelbeoordeling :
Ook deze keer weer een prima ervaring bij met onze aankopen bij KoopJeDeal. De bestelling en levering verliepen vlot en we zijn uiterst tevreden over onze scherp geprijsde aankopen. Dus volgende keer bestellen we hier zeker weer!
Berry Stevens  | 08/05/20  19:10:37 | Winkelbeoordeling :
Prachtige dadelpalmen gekocht! Eind maart tuinplanten gekocht waaronder twee dadelpalmen. Ze staan nu in onze tuin en zijn een lust voor het oog. Bijzondere palmen tegen een zeer lage prijs. Elk jaar zullen ze mooier worden en daar kijken we nu al naar uit!
Chanel West Coast  | 10/04/20  10:12:19 | Winkelbeoordeling :
KoopJeDeal heeft altijd leuke aanbiedingen en verder is de bezorging ook goed dus in één woord: geweldig! Goede en snelle afhandeling van de order. Duidelijke informatie over levertijd en beschikbaarheid!
Steelo Brim  | 03/04/20  13:37:42 | Winkelbeoordeling :
Gelukkig ben ik wel eens vaker tevreden over iets, maar deze planten die ik via Koopjesdeal bestelde: SUPER!!! Ik ben er heel blij mee, zeker nu ik toch binnen moet blijven geniet ik er enorm van, makkelijk besteld en snel geleverd, prima!
Sjaak Swart  | 20/12/19  13:37:40 | Winkelbeoordeling :
Een van beide geleverde WiFi-repeaters bleek defect, retour gestuurd. Jammer van de verzendkosten want die waren blijkbaar voor mijn rekening, contact opgenomen met Koopjedeal en die hebben het artikel vergoed en de verzendkosten, prima geregeld!
Jacks Teller  | 16/12/19  07:44:20 | Winkelbeoordeling :
Retro platenspeler besteld en vrij snel ontvangen, een goede en snelle afhandeling, en ben zeer tevreden over het product. Heel leuk om weer een LP te draaien, ook al kun je het geluid niet vergelijken met de sound van nu.
Ilonka  | 08/12/19  14:17:50 | Winkelbeoordeling :
Super goedkope en leuke acties via deze website. Dagdeals en voor een leuk prijsje. Kwam via google hier terecht en heb nu meerdere bestellingen geplaatst. Zeker een aanrader om te kijken en bestellen!
Jannine  | 07/12/19  12:57:26 | Winkelbeoordeling :
Op de website van KoopJeDeal.nl vindt je super aanbiedingen, van 4-seizoenendekbedden, bladblazers tot Gillette scheermesjes, dit allemaal voor zeer acceptabele prijzen ! De Dagdeals zijn extra scherp geprijst, uiteenlopende artikelen voor mooie prijzen.
Karin gerritsen  | 11/12/19  05:43:45 | Winkelbeoordeling :
Meldt je aan en je ontvangt dagelijks een email met leuke en afwisselende aanbiedingen. Aanbiedingen zijn zeker de moeite waard en de website werkt super. Enige minpuntje vind ik de bezorgkosten, heb je echt een koopje, betaal je naar mijn mening iets te veel bezorgkosten
Anne Smit  | 07/12/19  00:03:18 | Winkelbeoordeling :
Koop jeDeal is een super goedkoop online winkelketen met 100% garantie op de artikelen en de verzending en eigenlijk op alles Ik heb er een paar keer wat gekocht lekker goedkoop en vandaag betalen is morgen in huis perfect klantenservice Als er wat is kan je altijd bellen Ja ik ben er zeer content over en kan het iedereen aanbevelen
Roelfiena Aukema  | 04/12/19  22:07:45 | Winkelbeoordeling :
bij koopjedeal helaas niet altijd even snel geleverd, er zijn trouwens erg leuke aanbiedingen en ik kijk regelmatig even of er iets leuks tussen zit. De kwaliteit van de producten die ik koop zijn goed.
Adri Veltman  | 22/11/19  15:31:53 | Winkelbeoordeling :
Omdat we met Kerst onverwacht niet thuis zijn gaan we toch uitgebreid Sinterklaas vieren. Snel, snel, cadeautjes inkopen. Bij Koopjedeal vind je veel mooie spullen. En je hebt het ook nog zeer snel in huis.
Samantha Van de merbel  | 14/10/19  15:29:54 | Winkelbeoordeling :
Geregeld bestel ik bij koopjedeal. Het is een fijne online winkel en gemakkelijk in gebruik. Alle items die ik heb besteld kwamen netjes aan en voldeden aan de omschrijving zoals vermeld op de site. Ik raad het zeker aan.
Henk ten Broeke  | 17/02/18  20:27:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vaak producten via Koopjedeal aangeschaft. Ze zijn goedkoop en van goede kwaliteit. Naast de goedkope producten krijg je bij iedere aankoop ook nog eens spaarpunten die korting bij volgende aankopen opleveren.oftewel NOG GOEDKOPER. De levertijd zou wat sneller kunnen.
Martina Deenen  | 09/01/18  11:48:45 | Winkelbeoordeling :
goede dag Ik heb in middels paar keer een product gekocht via koopjedeal.nl. positief:hele snelle levering en altijd via email op de hoogte gehouden.prijzen zijn meestal goed.kwaliteit van de product is soms anders dan men heeft verwacht.nog nooit wat terug gestuurd dus hier kan ik nog geen beoordeling van doen.cashback die ga ik nu pas voor de eerste keer mee maken dus ook even geen beoordeling voor
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG Tot 21,25 CASHCOINS ONTVANG Tot 21,25 CASHCOINS
visit register click click