Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

KPN Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over KPN

Overal bereikbaar en online met KPN Mobiel

KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatiediensten. Waar je ook bent, met KPN ben je altijd bereikbaar. Sluit jij jouw abonnement af bij KPN? Dan profiteer je van alle voordelen van KPN zoals overal betrouwbaar 4G netwerk, internetten & onbeperkt bellen in Europa en dag & nacht klantenservice.

KPN Beoordelingen

Brian Rep  | 28/03/19  13:02:22 | Winkelbeoordeling :
inmiddels alweer heel wat jaren ben ik klamt bij kpn. ik ervaar nooit storingen. bij problemen word er goed meegedacht helaas word van afstand nog wel eens het modem herstart waardoor de verbinding wegvalt. verder top.
Tilly  | 04/03/19  11:29:43 | Winkelbeoordeling :
De site van KPN is super handig, alle aanbiedingen en diensten makkelijk te vinden. Als je inlogt kan je zelf alles regelen en inzien. Zeer klantvriendelijke site, zeker een aanrader. Alleen de diensten nog iets goedkoper aanbieden
Gerry van der wens  | 13/02/19  03:10:24 | Winkelbeoordeling :
KPN al jaren hebben wij de abonnementen van kpn naar alle tevredenheid . Hoe langer je lid bent hoe meer korting je krijgt en tevens mag je onderling gratis bellen . Zijn er problemen wordt het direct opgelost .
F. Vos  | 26/01/19  18:56:57 | Winkelbeoordeling :
Sim only abonnement besteld via de website! Het ging supergemakkelijk en snel. De simcard werd vlot geleverd en werkte snel. Daarnaast is via deze website en mooi bedrag aan cashback toegekend! Een echte aanrader!
Miriam piccin  | 22/11/18  19:13:44 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind KPN de beste provider. Zowel voor de telefoon maar ook voor tv Internet. Ze hebben mooie pakketten en goede prijzen. De klantenservice is ook klantvriendelijk en behulpzaam. Neem ook eens een kijkje op de website van Kpn
Mark Bakker  | 11/11/18  23:15:47 | Winkelbeoordeling :
Deze Hollandse maatschappij is erg degelijk! Recentelijk uitgeroepen tot beste alles in 1 en beste mobiele provider van Nederland! KPN behoord tot de top van Nederland! Met scherpe prijzen en prima aanbiedingen, voor een ieder die van kwaliteit houdt!
Rene Krijgsman  | 09/10/18  10:14:02 | Winkelbeoordeling :
K.P.N. Al jaren zijn we tevreden klant bij KPN. We hebben All in abonnement dan zijn de kosten vrij laag. iedere persoon heeft zijn eigen bundel , maar die kun je na behoeven delen. Ook bellen wij onderling gratis dus we zijn zeer tevreden
Bhakti Dharma  | 18/05/18  05:44:14 | Winkelbeoordeling :
Vertrouwde site van een van de oudste providers in Nederland voor telecommunicatie. Nog altijd goed voor een abonnement voor mobiele telefoon, televisie en internet met veelzijdig aanbod. On line af te sluiten.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

visit register click click