Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Geef jouw mening en win een jaar gratis boodschappen! Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Geef jouw mening en win een jaar gratis boodschappen!

Doe nu mee met het online onderzoek naar de levensstijl van Nederland.

Door jouw deelname maak je kans op een jaar lang gratis boodschappen ter waarde van 3.000 EUR bij een supermarkt naar keuze.

Geef jouw mening en win een jaar gratis boodschappen! Beoordelingen

kenneth van axeldongen  | 05/12/18  12:22:37 | Winkelbeoordeling :
wie zou nou niet graag een jaar gratis booschappen willen doen nou ik wiel hoor nou als ik win dan ga ik boooschappen voor het hele jaar en goed koop ook nog bij hoor ik ben niet van het dure spul ik let op mij centjes
annette blok  | 22/05/18  08:50:10 | Winkelbeoordeling :
Een hele leuke actie, je koopt verse producten,wordt goed geholpen en je kunt ook nog een jaar gratis boodschappen verdienen! Doen!!Het is eenvoudig te regelen, je hoeft er niet veel voor te doen maar beleeft er wel plezier aan!
Gonny De Veer  | 15/02/18  14:39:14 | Winkelbeoordeling :
Leuk om aan zulke dingen mee te doen. Vul een anqeute in en je kan een jaar lang boodschappen winnen. Je krijgt ook nog eens vijftien cent bij je geld wat je spaard voor uitbetaling kados of voor een goed doel dus onwijze leuk weer
pieter  | 18/12/17  16:55:51 | Winkelbeoordeling :
ze helpen je erg graan en ze zijn heel erg klantvriendelijk. als je een vraag hebt beantwoorden ze die zo en dit doen ze serieus (niet van dat soort verkopers praat) het heeft mij in ieder geval erg veel geholpen en daarom vindt ik deze winkel zeker een aanbeveler!
Sandra Tepas  | 29/10/17  14:56:47 | Winkelbeoordeling :
Producten van goede kwaliteit en zijn vers en de winkels zijn overzichtelijk. Personeel behulpzaam en altijd bereid te helpen. Kortom voor de juiste boodschappen moet je bij de Albert heijn zijn.......
Jettie Visser  | 29/10/17  09:27:37 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn blijft voor mij de beste supermarkt, heel veel keus en de smaak die bij ons past. Ik probeer wel eens een andere supermarkt omdat die dichterbij is, maar nee ik kom toch weer uit bij Albert Heijn.
Robert Gajkowski  | 16/10/17  03:00:10 | Winkelbeoordeling :
albertheijn is de beste winkel van Nederland! !! :)llekkkkeeerrree dingen zo als bij albertheijn krijgt je nergens zulke lekkere dingen en ja ik blijf daar boodschappen doen bij appie !!!!!! Goede producten vers en lekker altijd goed !!!!
Lijda  | 27/09/17  13:27:58 | Winkelbeoordeling :
Doe ook altijd mijn boodschappen bij de Albert Hein. Goede kwaliteit en vriendelijke personeel die je altijd te woord staan en je willen helpen. Ook hebben ze leuke spaaractie's zowel voor kinderen als voor volwassenen.
Christa De Jongh  | 21/08/17  23:32:38 | Winkelbeoordeling :
Sinds 1995 werk ik bij AH.Ook de gezinsboodschappen doen we elke dag bij AH.Als medewerker van AH kan je tot maximaal per 3MND €80,.aan cash korting terug krijgen.De hoogte ervan word bepaald aan je spaarpas en de hoeveelheid aan boodschap.ideaal.mvg Christa de Jongh
Wilma Eckhardt  | 12/08/17  14:22:12 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne en duidelijke site en een leuk om zeker elke dag even te kijken wat er voor die dag weer wat nieuws is, en dat tegelijk met een bakje koffie dan kan de dag heerlijk beginnen en heb je wat weer op je werk om er over te praten,
Karin Doolhof  | 10/08/17  02:53:52 | Winkelbeoordeling :
ik doe mijn boodschappen al 30 jaar bij albert heijn. ik vind het nog steeds de beste supermarkt. zowel voor service,kwaliteit, en prijs. heel af en toe ga ik vreemd, dan ga ik naar de lidl. maar daarna weer snel terug naar appie
Sabrina Vermeulen  | 08/08/17  14:34:59 | Winkelbeoordeling :
Ik doe elke dag boodschappen bij de jumbo.. Goede.producten en klantvriendelijkheid is heel goed. Alleen jammer dat de afgebakken broodjes en crossaintjes vaak niet te eten zijn. Voor de rest een topwinkel
Wilein  | 07/08/17  18:13:45 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel dolgraag bij Dekamarkt voor de dagelijkse boodschappen. De winkel is overzichtelijk, kan er snel mijn boodschappen doen, de prijs is goed en wat betreft de klantvriendelijkheid....een dikke pluim!
Shaya  | 03/08/17  13:49:45 | Winkelbeoordeling :
Ik doe al mijn boodschappen bij AH . Elke week check ik de folders. Goeie prijzen,leuke acties en ze hebben ook nog spaarzegels .Komt goed van pas dus. Tevens kan ik er lopend naar toe . Gewoon weg top!
Carmen Winters  | 28/07/17  18:14:19 | Winkelbeoordeling :
Ik doe mijn meeste boodschappen bij de Deen en de Vomar. Ze hebben leuke acties en kan er betaalbare boodschappen doen, Tevens kan ik hier lopend naar toe, dit scheelt weer in de brandstofkosten.Prettige bediening, en een nette afhandeling als een actie product is uitverkocht.
Nan De Meijer  | 18/05/17  14:51:32 | Winkelbeoordeling :
Ik doe mijn meeste boodschappen bij AH, Lidl en Vomarde afhankelijk welke prijzen en welk een leuk spaaractie heeft. Alle drie is de bereikbaarheid en de parkeermogelijkheden prima. En soms laten we door Ah het bezorgen.
milaja sierat  | 22/04/17  15:44:29 | Winkelbeoordeling :
eind vorig jaar is hier een dirk dichtbij gekomen en die is nu wel favoriet door zijn aanbod en prijs jammer dat er vaak lege vakken zijn zeker als het van de aanbiedingen is dat hoort niet daarnaast is AH get dichtste bij dus een goed alternatief
Nirmala Biharie-Nathe  | 16/04/17  18:57:52 | Winkelbeoordeling :
Wij doen de meeste boodschappen bij de AH en de Boni mooie aanbiedingen vaak Het zijn nette winkels met vriendelijke personeel helemaal top. Af en toe gaan we ook naar de Lidel ook goede en betaalbaar producten. Wij zijn tevreden met onze supermarkten.
Ess Zentveld  | 28/03/17  18:51:55 | Winkelbeoordeling :
De supermarkt waar ik het meeste koop is AH. Veel producten en van hoge kwaliteit. De producten van AH basic zijn heel goedkoop en daar zitten ook goede en lekkere producten tussen. Als tweede supermarkt koop ik ook bij Lidl of Aldi. Beide goed en voordelig.
G. Op den buijsch  | 19/03/17  14:02:35 | Winkelbeoordeling :
De plus is voor ons gezin de grote favoriet. Altijd goed verzorgd en goed betaalbaar! Ook het vriendelijke personeel die een grote familie vormen zorgen ervoor dat we er graag onze boodschappen doen :)
silvia tiveron  | 10/03/17  17:56:24 | Winkelbeoordeling :
Ik doe het meeste boodschappen in de jumbo. top winkel nu gaan we sinds kort weer na de lidel daar zijn ook veel kwaliteit producten je hebt meer waar voor je geld. Net zoals het brood allemaal lekker vers.
Yvonne Kauwenbergh  | 26/02/17  12:24:18 | Winkelbeoordeling :
Ik doe mijn meeste boodschappen bij Dirk III, Lidl en AH de prijs en kwaliteit van de producten is goed en het personeel is erg vriendelijk. Ook de bereikbaarheid en de parkeermogelijkheden van de winkels is voor mij belangrijk.
Maria-Louise Blanker  | 27/10/16  14:18:15 | Winkelbeoordeling :
Ik doe de meeste boodschappen bij Jumbo Gildeplein Purmerend fijne winkel en personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Ga meestal met de auto (is ook niet in de buurt) kan dan tevens boodschappen doen bij de andere winkels.
Trees Snijder- Rasing  | 24/10/16  14:04:14 | Winkelbeoordeling :
Doe altijd de boodschappen bij AH en Aldi. Goede kwaliteit en bij AH altijd even behulpzaam. Goede aanbiedingen van producten die je dagelijks gebruikt en dat op fietsafstand. Perfect. Ook mijn man is een vaste klant bij AH. Hij vindt het ook een ruime Prettige winkel met vriendelijk personeel.
Tilly Van Ham  | 17/10/16  10:42:18 | Winkelbeoordeling :
wij doen altijd boodschappen bij AHXL in Naaldwijk, het is een zeer prettige winkel, altijd netjes,vriendelijk personeel en de vers afdeling ziet er ook altijd perfect uit. ze hebben ook elke week we weer leuke aanbiedingen.
Dirkjen  | 14/10/16  08:47:47 | Winkelbeoordeling :
Wij doen altijd onze wekelijkse boodschappen bij de Jumbo (Cadier en Keer) en Lidl(Eijsden), mooie winkels, schoon, vriendelijk personeel, in principe met de fiets te bereiken, maar omdat wij maar 1 x per week boodschappen doen, nemen we de auto.
Peter Schenk  | 21/09/16  09:47:46 | Winkelbeoordeling :
Doe altijd mijn boodschappen bij de Plus. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment. Schoon en kraakhelder. Prachtige winkel.Een regelrechte aanrader! Dit alles op loopafstand.!
Theo Eertwegh  | 25/08/16  20:03:18 | Winkelbeoordeling :
ik doe mijn boodschappen altijd bij de Lidl een goede supermarkt eerlijk vriendelijk goedkoop kan een ieder aanbevelen om je boodschappen bij de Lidl te halen en kijk na een maand in je portemonnee en je ziet dat je geld over hebt gehouden
Terence Lackin  | 18/04/16  17:23:04 | Winkelbeoordeling :
iPay biedt mij de kans om met hoge kortingen producten on line te bestellen bij diverse winkels. Bovendien worden bij elke gelezen e-mail gratis i-coins bijgeschreven in mijn account. Wil je ook sparen voor een zakcentje? Schrijf je dan vandaag nog in bij iPay! Jouw deelname wordt altijd beloond!
jac Smeets  | 12/02/16  14:25:10 | Winkelbeoordeling :
ik heb enige weken geleden 2 krabpalen voor onze katten gekocht bij Zooplus.nl snelle levering goede kwaliteit de katten zijn er blij mee.hier heb je een uitgebreid assortiment voor al je huisdieren en bij nieuwe klanten die krijgen nog eens extra korting
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

  Footer-Banner
visit register click click