ONTVANG 1,13% CASHCOINS HEMA
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

NordVPN Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over NordVPN

NordVPN, de beste VPN serviceprovider

Houd je online activiteiten veilig en afgeschermd met NordVPN. De dubbele VPN-technologie van NordVPN codeert gegevens niet eenmaal, maar tweemaal. Deze technologie voldoet aan de strengste veiligheidscriteria waardoor jij zonder zorgen kan surfen en shoppen op het internet.

NordVPN Beoordelingen

Joh van Soest  | 28/04/19  18:51:45 | Winkelbeoordeling :
Veilig en beschermd internetten via dit exclusieve abonnement van deze aanbieder. Met hoogstaande beveiligingstechnologieën wordt je internetverkeer beschermd. Je kunt zo internetten zonder sporen achter te laten.
George Westerhof  | 27/04/19  06:50:56 | Winkelbeoordeling :
Versleutel je internetverkeer. Browse veilig en privé met NordVPN. Makkelijke apps voor al je apparaten: Android, iOS, macOS, Windows, Linux, Android TV. Geen Logbestanden Beleid. Wees zuinig op jouw privicy !
Ilonka  | 18/04/19  08:40:52 | Winkelbeoordeling :
met NordVPN kan ik online gemakkelijk mijn werkmail lezen en gebruiken. Veilige internetverbindingen, maar vooral ook snel. Kan via hun de amerikaanse website van Netflix gebruiken. Zeer gebruiksvriendelijk!
Christini Induzzi Lopes  | 15/04/19  18:14:25 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van deze winkel als het gaat om browsers voor mijn internet. Ik zoek altijd naar dit merk. Ik surf graag op het web op een anonieme en veilige manier. en ik beveel dit merk aan voor alle consumenten. Bedankt.
Roy W  | 03/10/18  13:03:38 | Winkelbeoordeling :
NordVPN is nog niet zo heel erg bekend op de Nederlandse markt, maar toch is het een professionele speler waar ik graag van gebruik wil maken. Niemand krijgt mijn privé-informatie zodoende onder ogen. Superveilig tegen hackers dus en geruststellend voor mij.
Orson Harms  | 02/10/18  17:09:52 | Winkelbeoordeling :
Nord VPN ja is een mooi iets om direct mee in huis te vallen, zeer sympathiek kwamen ze voor mij direct over terwijl ik voor het eerst met hun des tijds in contact kwam. wat een gaaf iets te weten dat hun zo gedreven zijn en dit dan ook overbrengen
Dima van Doorn  | 03/10/18  08:48:01 | Winkelbeoordeling :
Een goede service en de servers gaar behoorlijk snel. ze zijn behulpzaam en ze zijn vriendelijk. En ze hebben heel veel servers waar je veel aan heb en ik heb het ook op mijn telefoon geïnstalleerd NordVPN en dat gaat perfect. top ga zo door
martin  | 01/10/18  20:55:56 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Nord VPN nu een jaar en mag zeggen naar tevredenheid. Echter heb ik een vraag over het gebruik op mijn iPhone. Telkens als ik de telefoon gaat gebruiken moet de VPN opnieuw connectie maken met een server.
Bhakti Dharma  | 28/09/18  01:04:15 | Winkelbeoordeling :
Een bedrijf dat je privacy beveiligt op een professionele moderne manier zoals on line op de site is te zien. Tijdens het surfen op internet beschermd tegen bv. hackers. Ook apparaten kunnen zo goed worden beveiligd.
Mariet Coppers  | 24/09/18  06:07:19 | Winkelbeoordeling :
NordVPN, een kwaliteitsvolle onderneming waar U op een redelijke goedkope manier kunt kopen, iets nieuws, modern, voldoet aan de eisen van nu, de tegenwoordige tijd en dat is toch mooi meegenomen, nietwaar?
Jan Van Nood  | 23/09/18  08:31:48 | Winkelbeoordeling :
NordVPN biedt de optimale bescherming tegens hackers en ander ongewenst gespuis voor uw dure en zo dierbare Soft- en hardware. Alle post wordt optimaal beschermd en geeft hackers geen kans en dat voor 4 dollar per maand. Gewoon doen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 2,25% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 1,75% CASHCOINS Decathlon
visit register click click