ONTVANG 1,75% CASHCOINS Decathlon
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Nuon Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Nuon

Voor energie met korting stap je over naar Nuon!

Nuon is energieleverancier voor stroom en gas. Bij Nuon zijn er diverse mogelijkheden op energiegebied; of je nu de voorkeur geeft aan flexibel of vast, gewoon, duurzaam of schoon. Nuon regelt je overstap en geeft compensatie van alle opzegkosten. Bij Nuon kom je nooit zonder stroom en gas te zitten.

Nuon Beoordelingen

Harry Nak  | 12/05/19  08:45:16 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al eens eerder klant geweest van Nuon, toen beviel Nuon ons ook heel goed. De reden dat we overgestapt waren is dat we ergens anders ook een mooie welkomstbonus kregen, die kregen we nu ook weer van Nuon, die krijg je niet als je klant blijft.
irene van kuijk  | 11/05/19  08:14:08 | Winkelbeoordeling :
Nuon is voor mij de beste die er is zit er nu 3 jaar en geen enkel probleem gehad ik raad dan ook de Nuon aan bij andere mensen omdat ik zelf een perfecte ervaring heb bij ze en ze hebben goeie service
M.J. Buller-Mak  | 06/05/19  10:06:32 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk en staan open voor vragen . erg klantvriendelijk ,goede ervaring. krijg regelmatig mails met verbruik en advies. Hebben voor klanten een leuke kortings regeling ,dat gaat per jaar omhoog. dus hoe langer je klant bent ,hoe meer korting je krijgt.
Esther Roodenburg  | 05/05/19  15:16:17 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn leverancier waar ik al zeker meer dan 30 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog eren prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Gilbert Van Dongen  | 04/05/19  21:56:04 | Winkelbeoordeling :
goede energieleverancier die mee denkt over de mogelijkheid om te besparen tevevens zijn ze zeer actief bezig met de alternatieve energie bronnen zoals windenergie en zonne-energie ik nuon zeer zeker aan bevelen bij vrienden
Peter Voogt  | 01/05/19  07:23:02 | Winkelbeoordeling :
Wil je ook besparen op je energie of ben je op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Dan is Nuon misschien een optie voor jou. Als je jouw nieuwe energiecontract afsluit via Enqueteclub krijg je ook nog eens een mooie cashback!
ingrid van genderen  | 29/04/19  10:12:33 | Winkelbeoordeling :
Wij zitten nu al 10 jaar bij Nuon/Vattenfall. Dit bedrijf is zeer vriendelijk. Als je belt ook altijd een hele goede service. Nog nooit problemen mee gehad. Ook niet met verhuizen. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Zeker met de nuon blijven loont actie.
George Westerhof  | 20/04/19  08:40:50 | Winkelbeoordeling :
Stap nu over naar Nuon, misschien wel de grootste energieleverancier van Nederland ! Waarom zou je teveel betalen, het leven is al duur genoeg ! Dus ga naar de website en laat Nuon de overstap voor je regelen !
Jacks Teller  | 15/04/19  09:29:01 | Winkelbeoordeling :
Ben nu ruim 2 jaar klant bij NUON, had destijds bij mijn contract een tablet gekregen, ik moest toch ergens mijn gas en elektriciteit van krijgen, dus had ik meteen maar gekozen voor een deal inclusief een tablet, de prijs was zelfs toen ook nog een stuk goedkoper dan eerst bij Essent!
Hennie Loriaux  | 09/04/19  18:40:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Nuon. Zeer veel acties Oplopende korting voor klanten die blijven, start met 10% korting , elk jaar 5% extra korting tot bal na 3jaarblijvend voordeel van 25% korting bij afname van stroom en gas.
Patricia  | 06/04/19  16:04:24 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk en duidelijk. Mijn nieuwe energieleverancier geworden en alles wordt goed uitgelegd. Gebruiksvriendelijke website voor energie waar je de kennis niet hoeft te hebben maar wel informatie krijgt.
Chanel West Coast  | 06/04/19  16:41:58 | Winkelbeoordeling :
2 jaar geleden overgestapt naar Nuon, omdat ze mij het goedkoopste energie konden leveren. Het overstappen ging vlekkeloos en de communicatie verliep goed. De service die ze bieden op het gebied van energie zijn voor mij perfect en ik heb het meeste vertrouwen in Nuon als energieleverancier.
Ferry Swinkels  | 03/04/19  10:47:57 | Winkelbeoordeling :
Prima service en een goede klantvriendelijkheid van Nuon, daarom is Nuon een van de betere energie aanbieders. Ze hebben een prima en betrouwbaar netwerk en lage prijzen. Ook kan je via de website zelf je zaken regelen op een eenvoudige manier, ook de app is prima om te gebruiken.
Demi  | 28/03/19  12:31:37 | Winkelbeoordeling :
Goeie aanbieding ontvangen van nuon. Ook reden van overstap en ik ben tot nu toe tevreden. Snelle service als je vragen hebt en ook goeie afspraken makenn. Enige nadeel is dat hun aanbieding cadeaus lang kunnen duren.
Janny Sterling  | 25/03/19  20:18:53 | Winkelbeoordeling :
Enkele jaren geleden overgestapt naar Nuon, omdat ze mij het goedkoopste energie konden leveren. Het overstappen ging vlekkeloos en de communicatie verliep goed. De service die ze bieden op het gebied van energie zijn voor mij perfect en ik heb het meeste vertrouwen in Nuon als energieleverancier.
Margreet Stinissen  | 24/03/19  23:56:36 | Winkelbeoordeling :
Fijne service,betaalbaar,helder en fijne online webshop.We zijn al jaren klant bij ze. Niets te klagen en goede stapelkorting elk jaar . Zolang het zo blijft zijn we niet van plan om over te stappen naar een concurrent.
Fred Gasselich  | 22/03/19  14:57:53 | Winkelbeoordeling :
Nuon is mijn vaste energieleverancier, ze zijn met elke verhuizing meeverhuisd, vaste klantenkorting, nooit een probleem gehad met Nuon. Dag- en avondtarief, prettig, was ook meestal ' s avonds. 1x in de 2 maanden een overzicht van het verbruik, maandbedrag kun je ook eventueel bij stellen.
Gio Santana  | 16/03/19  08:49:22 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn nu 4 jaar klant bij Nuon en we hebben slimme meters en daarmee kunnen we via de app inzien wat ons verbruik is en ons maandtermijn hierop kunnen aanpassen. Omdat we al lang klant zijn krijgen we op de jaarafrekening ook nog eens korting!
Alexander Stefano Van Vlierden  | 17/03/19  19:34:37 | Winkelbeoordeling :
Als je energie nodig heb ben je bij Nuon aan het goede leverancier van groene stroom en gas tevens spaar je punten waarmee je dingen kunt kopen en als je langer klant bent krijg je hogere korting op de kosten
dilara Meinema  | 08/03/19  15:33:18 | Winkelbeoordeling :
goede site! altijd heel duidelijk, en ik zit ook al heel lang bij nuon en nog steeds trouwe fan! raad het zeker aan
kim schel  | 02/03/19  09:26:47 | Winkelbeoordeling :
Ben erg blij met de service van de nuon. je kan alles gemakkelijk bijhouden via de app hoeveel je verbruikt en wat je termijn bedrag is. Ook met nuon exclusief kan je sparen voor leuke cadeau´s en uitjes.
Dave Donk  | 04/03/19  10:36:30 | Winkelbeoordeling :
Wij zitten al best wat jaartjes bij Nuon en zijn tevreden over Nuon, het is een goed energiebedrijf, ontvangt regelmatig een email met interessante acties en aanbiedingen en ook de klantenservice is vriendelijk. Als je een slimme meter hebt houden ze je op te hoogte of je maandtarief nog wel klopt.
Ayman Ayub  | 03/03/19  14:44:35 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een goede energie en gas bedrijf, met een goede service en behulpzame personeels. alleen is hun prijs best hoog. Je kan bij hun punten sparen en dat gebruiken om korting te krijgen om huishoudelijk spullen te kopen via hun website.
dina de vries  | 19/02/19  11:12:07 | Winkelbeoordeling :
super goed bedrijf. snelle aansluiting en zeer goedkoop. goede service. en erg vriendelijke klantenservice. goede hulp en ook goede service bij problemen thuis. erg vriendelijk personeel dat ik aan de telefoon had toen ik hulp nodig had.
Pascal Vermeule  | 16/02/19  20:54:46 | Winkelbeoordeling :
uitstekende producten snelle levering dus van mij een dikke 10 duidelijke en vriendelijke klantenservice en bij niet goed ook zeer snel je geld terug producten die van een ander bedrijf komen houden ze je goed op de hoogte ik zou hun zeker aanraden
Johan Knippels  | 18/02/19  08:48:47 | Winkelbeoordeling :
omdat de energieprijzen zo omhoog zijn gegaan heb ik geshopt voor mijn energie om gebruik te maken van zo'n mooi welkom aanbieding. Die heb ik ook gekregen en was super deal voor ons. daar boven op ook nog mooie cashback van cashbackkorting.
Freddy Maertens  | 13/02/19  14:30:55 | Winkelbeoordeling :
Ik ben nu al enkele jaren klant bij NUON, had destijds bij mijn contract een tablet gekregen, ik moest toch ergens mijn gas en elektriciteit van krijgen, dus had ik meteen maar gekozen voor een deal inclusief een tablet, de prijs was zelfs toen ook nog een stuk goedkoper dan eerst bij Eneco!
Maaike Wesdorp -Haakma  | 09/02/19  17:48:08 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een goed bedrijf. En je kan kadootjes uitzoeken want hoe langer je lid bent hoe meer punten en dan kan je iets leuks kopen. En je hebt nuon blijven loont met oplopende korting tot 25%. Maar wel met gas enn stroom.
Els Veldt-de Keijzer  | 08/02/19  13:36:26 | Winkelbeoordeling :
Al 15 jaar klant bij NUON met heel veel voordelen! Als nieuwe klant mega kortingen maar ook als trouwe klant veel voordelen! spaar voor mooie cadeau's of vele andere voordelen. Aanpasbare termijn naar jouw portemonnee en nog veel meer! OVERSTAPPEN DUS!!
Assumar Gellis  | 08/02/19  15:38:09 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn nu al enkele jaren bij Nuon en wij willen geen andere meer. klantvriendelijk en een duidelijk. Daarbij ook nog goedkoop, heb nog nergens anders geld terug ontvangen bij eindafrekening. Bij Nuon wel! En als je meer verbruikt krijg je een berichtje. zo betaal je nooit te veel of te weinig!
Kluk Kluk  | 11/02/19  14:18:11 | Winkelbeoordeling :
4 jaar geleden kozen we voor Nuon om daar onze energie af te nemen, om te kiezen voor een energieleverancier is alleen de prijs en klantenservice bepalend en/of je groene energie wilt. Nuon is opzicht niet het goedkoopste energieleverancier maar hebben wel een uitstekende klantenservice!
Melyana Hasan  | 03/02/19  22:57:53 | Winkelbeoordeling :
Beste mensen het gaat niet om het een of ander maar laat u niet verleiden door die nep aanbieding van welke energie maatschappelijk dan ook ik ben al jaren vaste klant bij het nuon en zelf ik trapte erin. Maar werd op tijd wakker geschut en snel terug bij nuon gewoon de Nummer 1 van Nederland.
emma govers  | 29/01/19  09:58:18 | Winkelbeoordeling :
dit is mijn vorige energie leverancier geweest maar eigenlijk is Nuon veel te duur en zeker als je al lang klant bent krijg je helemaal geen voordeel, dus maar snel overgestapt en nu heb ik een leverancier waar ik wel beloond word als je al langer klant bent
Ben Thuis  | 28/01/19  11:12:45 | Winkelbeoordeling :
Nuon heeft een uitstekende service en een goede klantvriendelijkheid, daarom is Nuon een van de betere energie aanbieders. Ze hebben een prima en betrouwbaar netwerk en lage prijzen. Ook kan je via de website zelf je zaken regelen op een eenvoudige manier, ook de app is prima om te gebruiken.
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  13:03:10 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij de Nuon. We hebbeb slimme meters en daarmee kunnen we via de app inzien wat ons verbruik is en ons maandtermijn hierop aanpassen. Omdat we al lang klant zijn krijgen we op de jaarafrekening ook een korting.
Berry Stevens  | 23/01/19  18:43:00 | Winkelbeoordeling :
3 jaar klant bij Nuon en die hebben een best overzichtelijke site en MijnNuon is ook relatief eenvoudig te gebruiken. Je kunt er gemakkelijk zien wat de kosten zijn, en wat voor korting je kunt krijgen. Het enige min puntje is vaak dat de MijnNuon niet altijd werkt maar verders ben ik tevreden!
Joyce Den braber  | 22/01/19  09:40:40 | Winkelbeoordeling :
We kregen goede service toen we energie bij Nuon afsloten. Dat was wel heel fijn. We hebben eigenlijk nooit problemen met Nuon. Ook hanteren ze een erg goede prijs. Ik woon in een studentenhuis dus dan moet je ook wel voor een lage prijs gaan.
Petra Meijer Schoormans  | 21/01/19  16:45:48 | Winkelbeoordeling :
de nuon is een goed bedrijf zit al dat ik een eigen woning hebt bij de nuon dat is nu al 39 jaar prima bedrijf. je krijg altijd heel veel mail om over te stappen ben daar nooit op in gegaan de nuon komt altijd zijn afspraken na en met de eind afrekening zeer duidelijk
Harry Webber  | 20/01/19  08:20:27 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bij Nuon en ik ben heel tevreden over Nuon, het is een goed energiebedrijf, hoe langer je bij Nuon zit, hoe meer korting je ontvangt! je krijgt regelmatig een email met interessante acties en aanbiedingen en ook de klantenservice is vriendelijk.
Marinus Rossel  | 15/01/19  15:10:34 | Winkelbeoordeling :
Misschien Nuon wel een beetje aan de dure kant, maar je kunt er wel op vertrouwen. Ben jaren bij Nuon, voorheen Gamog, al wel meer dan 40 jaar. Bovendien hebben zij ook leuke acties. Daarom ga ik ook niet naar een andere leverancier
Sjaak Swart  | 11/01/19  11:07:27 | Winkelbeoordeling :
Een paar jaar geleden kozen wij voor Nuon, om te kiezen voor een energieleverancier is alleen de prijs en klantenservice bepalend en/of je groene energie wilt. Nuon is opzicht niet de goedkoopste energieleverancier maar hebben wel een uitstekende klantenservice!
Karin Gerritsen  | 08/01/19  06:40:16 | Winkelbeoordeling :
Nuon, misschien niet een van de goedkoopste maar wel een hele goede energieleverancier. Nooit geen problemen ondervonden. Wel eens overgestapt maar uiteindelijk ook weer teruggekomen. Leuk om mee te doen; punten sparen en Nuon exclusief!
Anouk de Wit  | 29/12/18  06:01:46 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website en goede service als je alsnog een vraag hebt. Nette en duidelijke afhandeling! Het welkomstcadeau is geen lokkertje, maar dat ontvang je netjes thuis. Heel tevreden met nuon. Bedankt!
Piet Bander  | 21/12/18  13:28:31 | Winkelbeoordeling :
Enkele jaren geleden overgestapt naar Nuon omdat ze mij het goedkoopste energie konden leveren. Het overstappen ging vlekkeloos en de communicatie verliep goed. De service die ze bieden op het gebied van energie zijn voor mij perfect en ik heb het meeste vertrouwen in Nuon als energieleverancier.
Noetje  | 29/12/18  13:05:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren lid van Nuon. Eerst bij essent maar Nuon was zoveel goedkoper. Toen ben ik nog een keer overgestapt op eneco maar die konden het ook niet waarmaken. Dus weer terug naar Nuon en dat bevalt super.
Diana Hop  | 29/12/18  15:00:37 | Winkelbeoordeling :
Top ben zeer tevreden alles loopt zo als het te horen. Ze sturen elke maand een gebruikers overzicht wat erg handig is.
poeskin  | 19/12/18  08:14:58 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen jaar zat ik bij energie leverancier Nuon. Elk jaar stap ik normaliter over in verband met de welkoms korting die je krijgt. Dit jaar blijf ik bij Nuon, omdat ze me ook een aantrekkelijke korting boden als ik bij hun bleef.
Martin reitsma  | 16/12/18  11:29:15 | Winkelbeoordeling :
We kregen een mooie welkomstbonus. We zijn eerder klant geweest, toen beviel de Nuon ons ook heel goed. De reden dat we overgestapt waren is dat we ergens anders ook een mooie welkomstbonus kregen. Die krijg je niet als je klant blijft.
Pieter Veenstra  | 17/12/18  13:50:24 | Winkelbeoordeling :
zit er al dertien jaar bij de nuon. ben er zeer tevreden over nog nooit hoeven te bellen voor een klacht.nuon doet ook nog wat voor bestaande klanten je kunt punten sparen en die inwisselen voor leuke cadeaus.
Chantal Van Renselaar  | 07/12/18  18:57:42 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf met goeie tarieven. Jaren klant geweest en overgestapt naar Essent voor een paar cadeaubonnen. Na een hoop gedoe bij de Essent en hoge jaarafrekening terug naar de Nuon en niks geen hoge rekeningen meer! Ik stap nooit meer over
Diona Kohlbrugge  | 08/12/18  14:24:38 | Winkelbeoordeling :
vorige maand is het oversluiten naar Nuon in orde gemaakt en kan niet anders zeggen dan dik tevreden. geen problemen en het welkomscadeau van bol.com bonnen heb ik al keurig gekregen dus kerstcadeaus kunnen ingeslagen worden
Jan Van Nood  | 09/12/18  09:07:50 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een uitstekend bedrijf gericht op alle vormen van energie en volledig met de tijd meegaand. De grijze energie gaat er daar waar mogelijk uit en groene energie is de toekomst. De prijzen zijn redelijk en de voorwaarden gunstig!
Melvin Boterman  | 06/12/18  20:02:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben overgestapt naar Nuon ben er heel blij mee met de actie die Nuon mij gegeven heeft en bij deze laat ik het op deze manier nogmaals bevestigt zijn bij deze site en raad iedereen aan bij Nuon overtestappen Gegroet m boterman
Jan Metaal  | 07/12/18  09:19:28 | Winkelbeoordeling :
Ben al enkele jaren klant bij NUON, heb destijds een contract inclusief een tablet gekregen. Je moet toch ergens je gas en elektriciteit van krijgen, dus had ik meteen maar gekozen voor een deal inclusief een tablet. Wat betreft de prijs was dat zelfs ook nog goedkoper dan eerst bij Essent!
peggy  | 03/12/18  14:52:35 | Winkelbeoordeling :
via site een contract aangevraagd, dag erna telefonisch contact gehad ivm onjuist contract. Zou opgezegd/gewijzigd worden, echter NIET bleek het contract niet opgezegd en niet gewijzigd. Vervolgens mail naar Nuon gestuurd maar tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen
gradie Esmeijer  | 02/12/18  09:58:14 | Winkelbeoordeling :
zijn altijd zeer correct en staan je altijd keurig te woord,en dat is soms ook wel eens anders,en als de medewerkers bij je aan huis moeten komen voor een probleem dan zijn ze allemaal heel netjes in de omgang met ons als klant.
Lindsay Janssen  | 02/12/18  12:21:24 | Winkelbeoordeling :
Geweldig goeie verzekering top echt geweldig . Zou niet zonder Nuon kunnen in deze maatschappij toppie hoor hoe jullie je werk doen de prijs is wel wat hoog maar dan heb je ook echt het goeie kwalit
Wim Speelberg  | 01/12/18  08:13:51 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het nieuwe jaar 2019 kijken of er iets voor mij bij zit.
Ronald Van De Schuur  | 02/12/18  10:25:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben recent overgestapt omdat het toch voordeliger is. Alles ging heel gemakkelijk en snel. En ik heb voorderest nergens omkijken naar. En op de koop toe krijg ik nog een intresante waardebon en cashback .dus alles bij elkaar opgeteld perfect
F.j Van Wijk  | 27/11/18  00:28:11 | Winkelbeoordeling :
zeer netjes goede service we hebben een tijdje van hun levering mogen genieten en ging vlekken loos zeer netjes en attent . mvg v wijk sinds ik zakelijk werk zit ik op ander stroom maar deze is zeker een aanrader
Annabel  | 23/11/18  00:14:32 | Winkelbeoordeling :
Super klanten service. Ik ben over gestapt van een andere energie leverancier en ben blij dat ik dat heb gedaan! Alles is snel geregeld en nuon is ook eens makkelijker bereikbaar. Prijs is dus prima, voor de service die je krijgt!
Pieter Holleman  | 19/11/18  12:48:09 | Winkelbeoordeling :
Door middel van de Nuon spaarpunten al een paar kado's kunnen bestellen. Dit is altijd tot volle tevredenheid door NUON afgehandeld. Leuk, gratis en nog gemakkelijk ook. Een echte aanrader. Ook iedere maand kans op prijzen. Jammer genoeg nog nooit gewonnen.
Cate Aarnoutse  | 15/11/18  17:23:01 | Winkelbeoordeling :
Goede energieleverancier, regelmatig mail om je op de hoogte te houden van je verbruik. Hoe langer klant hoe hoger de korting!
gijsje  | 07/11/18  13:12:34 | Winkelbeoordeling :
top contact via telefoon, blij met de srvice. we zijn erg tevreden met wat we geleverd krijgen en zouden dit aan iedereen aanraden om je hier bij aan te sluiten. Ook is het goedkoper dan de rest en dat vinden wij een extra punt.
qt13qt  | 07/11/18  15:08:43 | Winkelbeoordeling :
Super goede deal met overstappen, maar liefst 250 terug op de eerste jaarrekening. Ging snel en handig, aanrader voor energie. Cashback nog niet in overzicht, hopelijk wel snel. volgens mij is klantenservice ook prima
Charles Alberto Out  | 05/11/18  16:30:36 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een goede ernegie leverancier. daarbij zijn de prijzen heel goed tot zover. Ook kan je ounten sparen. Met die punten heb je de kans om leuke spullen te kopen met korting. Ook dankzij Nuon heb ik mijn CV installatie weten te bemachtigen.
Pieter Holleman  | 21/10/18  12:01:46 | Winkelbeoordeling :
NUON biedt op hun website niet alleen veel informatie over electriciteit en gasverbruik, maar ook mogelijkheden om maandelijks prijzen te winnen. Daarnaast kun je ook sparen voor kado's door maandelijks punten te sparen. Een aanrader.
Pieta Bambergen  | 20/10/18  12:28:24 | Winkelbeoordeling :
Pas overgestapt van een andere aanbieder omdat Nuon goedkoper is en betere service leverde het ging heel makkelijk ik heb zelf niks hoeven te doen behalve een contract met Nuon ondergaan, nou scheelt me dat elke keer per jaar toch weer een leuk bedrag!
 | 19/10/18  06:09:06 | Winkelbeoordeling :
nuon is en vinden wij een goede en betrouwbare energie leverancier. weinig tot geen problemen met de service en levering dan het product. goede prijs kwaliteit verhouding. duidelijk in waar ze voor staan.
Pyrouschka Sylewko  | 17/10/18  23:37:44 | Winkelbeoordeling :
hëel tevreden over Nuon geen klachten over mein moeder is al 4jaar bij hun ze promoot om .bij hun een contract te nemen en noch veel jaren bij hun te blijven met vriendelijke groeten een blij klant ..
Abdelhafid Bechrouri  | 10/10/18  17:00:02 | Winkelbeoordeling :
hallo ik ben zelf lid met dit maatschappij, ik vind het leuk maatschappij met goed service,medewerker zijn vrouwelijk en ervaringen,telefonisch zijn altijd bereikbaar en zijn klaar voor jou,succes groetjes.
Lena Terra  | 07/10/18  12:31:25 | Winkelbeoordeling :
De site van Nuon is een duidelijke site. Je kunt als klant je gegevens veranderen en de meterstanden inzien. Ik spreek graag persoonlijk met iemand, dus bel ik de klantenserce als ik een probleem heb of bij het verlengen van het contract.
Gerrit van Stam  | 02/10/18  07:39:29 | Winkelbeoordeling :
Als klant van Nuon krijg ik maandelijks de afrekening toegemaild. Daarin staat altijd een link naar de website van Nuon. Niet altijd link ik mij door, maar zou dat eigenlijk wel moeten doen. Want daar staat veel nuttige informatie en kan je meedoen aan aantrekkelijke wedstrijden.
lady invisible1  | 28/09/18  21:22:59 | Winkelbeoordeling :
hele slechte ervaring gehad , vertrouw ik nooit meer. Geen goede service ,geen duidelijke informatie en vragen extra geld maar niet duidelijk waarom. gewoon een slechte leverancier. jammer echt ...
Anton Klijmij  | 25/09/18  22:05:51 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf, doet wat ze zeggen en levert ook groene stroom. Bij mij is het vastrecht hoger dan wat voor stroom en gas ik afneem. Dus het vaste recht mag wel wat lager. Nuon is al 20 jaar mijn vaste energieleverancier.
Diana de Rijke  | 28/09/18  13:55:28 | Winkelbeoordeling :
In meerdere opzichten fijne energieleverancier. Duidelijke communicatie (geen vakjargon of andere lastige termen), inzicht,-en overzichtelijke facturen en jaarafrekeningen, benaderbaar, transparant, webshopartikelen via spaarsysteem snel geleverd.
Dominique Steenmam  | 15/09/18  16:30:20 | Winkelbeoordeling :
bestellen in de Nuon exclusief shop ging makkelijk! ook snel binnen. alleen jammer dat je zo lang moet sparen voor iets. zelf zit ik al jaren bij Nuon en vind het wel prima, ook bij het nieuwe huis was er voorheen al Nuon aangesloten dus ging snel.
John Stoffers  | 14/09/18  10:45:00 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een naam om trots op te zijn levert stroom en gas tegen lage tarieven en specialistische klantenservice ik zou het iedereen aanraden een dikke 10 geld Overmaken of terug krijgen is in 1 keer gebeurt er word nooit moeilijk over iets gedaan en er wordt van alles aan gedaan om de klanten te breiden te houden ze geven aan goede doelen en dus denken niet alleen aan hun eigen welzijn maar ook het welzijn van een schoon product voor een betere wereld
Rolf Rolink  | 09/09/18  14:07:48 | Winkelbeoordeling :
Sinds drie maanden neem ik stroom en gas af bij Nuon. Ik ben tot nu toe erg tevreden. Ik heb inzicht in mijn verbruik en kan mijn maandelijkse termijn eenvoudig zelf aanpassen. Binnen 3 weken ontving in mijn welkomst geschenk. Een parasol met zonnecellen. Dit was erg bruikbaar in het buitenland.
 | 04/09/18  00:57:13 | Winkelbeoordeling :
slechte service en de deur aan deur verkopers zijn oplichters. Gebruiken nooit de werkelijke cijfers, dus aan de deur altijd goedkoper als je huidige aanbieder. Mijn advies verdiep je zelf in je aanbieder scheelt je een hoop geld.
Dima van Doorn  | 27/08/18  09:43:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben nogal honkvast en derhalve al bij NUON vanaf zolang ze bestaan. Nooit moeilijkheden gehad en de klantenservice is klatvriendelijk. Als vaste en blijvende klant krijg ik korting op mijn stroom dat kan oplopen tot 25%.!
Arnold Smit  | 18/08/18  02:09:33 | Winkelbeoordeling :
fijne leverancier van mijn gas en electra ! Ben zeer tevreden over het systeem " Nuon blijven loont " Hiermee zit ik in de hoogste schaal en dat scheelt aanzienlijk! Verder een prettige website en app
Petronella Smit  | 21/08/18  14:06:20 | Winkelbeoordeling :
Nuon is voor mij al vele jaren een hele betrouwbare en constante energie en gasleverancier. En het mooie van Nuon is dat ze zowel voor nieuwe klanten als ook voor bestaande klanten mooie deals hebben, top!!
Mariet Coppers  | 19/08/18  09:43:22 | Winkelbeoordeling :
Nuon, een wat goedkopere energieleverancier, die toch wel een bekende op de markt is, zit bij de 3 beste topmerken in Nederland, toch wel een om iets wat wat te doen misschien, denkt U niet? Onder de 100 euro.
Tessa  | 17/08/18  07:48:50 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een prima energieleverancier. Niet de allergoedkoopste, maar wel duidelijk. Zo sturen ze bijvoorbeeld overzichtelijke rekeningen en kan je op hun website snel en makkelijk vinden wat je zoekt. En dat is ook wat waard.
Harry Nak  | 26/07/18  09:04:03 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben nu Nuon al meer dan 18 jaar en zijn zeer tevreden. We hebben nooit gezeur over rekeningen, het gaat al jaren goed en wat ook een pré is dat je punten kan sparen en er gratis en voor niets mooie cadeaus kunt uitzoeken van Rituals huisparfum of douche, BK pannen, uitjes enz.
Zabida Razab-Shek  | 29/07/18  21:06:14 | Winkelbeoordeling :
super site, als je inlogt kun je alles vinden wat je nodig hebt. elke maand vul ik mijn standen door en je weet in mum als je overgebruik heb of niet. ook kan je elke maand sparen voor mooie aanbieding en en meedoen voor mooie prijzen. Ik zou het iedereen aanraden om zich aangemeld en. top
Harrie Knarrie  | 25/07/18  13:29:14 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar overgestapt naar Nuon, omdat ze mij het goedkoopste energie konden leveren. Het overstappen ging vlekkeloos en de communicatie verliep goed. De service die ze bieden op het gebied van energie zijn voor mij perfect en ik heb het meeste vertrouwen in Nuon als energieleverancier.
Barbara Wanningen  | 22/07/18  17:31:11 | Winkelbeoordeling :
Als je goedkoop van stroom en gas gebruik wilt gaan maken dan kom je uiteraard vanzelf bij NUON terecht. Naast de goedkope tarieven ook een betrouwbare leverancier die zijn afspraken nakomt. Bij diverse acties kan je zelfs nog een cadeautje krijgen.
Nel Koopmans  | 23/07/18  13:30:06 | Winkelbeoordeling :
Als je naar de web site van de Nuon gaat heb je niet het idee dat je bij een energie maatschappij bent. Eerste indruk is een telefoon provider. Vind het niks dat je klanten probeert te trekken met cadeaus veel liever had ik korting gezien. Ben niet echt positief over de opzet van de web site
Christian Lintelo  | 11/07/18  05:39:54 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een energiebedrijf dat al jarenlang ruim 2.000.000 mensen van stroom en gas voorziet. Nuon is een zeer betrouwbaar bedrijf dat voordelig gas en stroom inkoopt. Daarom zeg ik Nuon een betrouwbaar en concurrend bedrijf.
Dennis Vink  | 11/07/18  05:57:35 | Winkelbeoordeling :
Mooie kwaliteitsproducten in een prettige veilige winkelomgeving. Producten die worden aangeraden dragen bij aan een schonere omgeving en helpen je om de energiekosten omlaag te brengen. Zo’n advies van de energieleverancier vind ik toch wat fijner omdat ik bij andere shops toch vaak mijn bedenkingen heb bij de aangeboden producten. Kortom, fijne winkel!
Irma de Roos  | 06/07/18  08:22:38 | Winkelbeoordeling :
Een duidelijke website waar je makkelijk het juiste contract kan kiezen. Ook fijn dat je echt alles met betrekking tot je contract hier kan regelen. En als iets toch niet helemaal duidelijk is, leg je makkelijk contact met de klantenservice die je dan weer goed op weg helpt
Mar Vd Berg  | 05/07/18  13:55:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een paar jaar gebruiker van gas en elektriciteit van Nuon. Ik ben blij dat ik destijds ben overgestapt van Essent naar Nuon, want ik bespaar echt 437,00 euro per jaar, waar ik bij Essent moest bijbetalen. Nuon loont is een mooie bijkomstigheid met extra korting op energie en je spaart iedere maand punten voor gratis producten enzo. Ik ben blij dat ik voor Nuon heb gekozen.
Veronique Bam  | 27/06/18  11:29:02 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn vorig jaar al overgestapt naar Nuon in verband met de overstapbonus. Het opzeggen van mijn contract bij Essent heeft Nuon prima geregeld. En ook de uitbetaling van 250 euro overstapbonus heeft Nuon na het verstrijken van het eenjarig contract direct op mijn rekening gestort, alles goed!
Betsie Butsers  | 26/06/18  13:58:12 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn pas overgestapt van een andere aanbieder omdat Nuon goedkoper is en betere service leverde het ging heel makkelijk ik heb zelf niks hoeven te doen behalve een contract met Nuon ondergaan nou scheelt me dat elke keer per jaar toch weer een leuk bedrag!
klaas derksen  | 24/06/18  00:08:57 | Winkelbeoordeling :
Prima geholpen met de vraag die ik had. wel lang aan in de wacht gestaan, maar dan heb je wel wat. Mensen denken goed mee. Wel had ik het soms het idee dat ik meer een nummer was dan een goede klant. Hopelijk volgende keer minder lang wachten.
Vera Westland  | 18/06/18  18:30:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de stap gewaagd om weg te stappen van de Nuon en spijt gehad als haren op mijn hoofd. Voordat je af bent van de andere uiterst onbetrouwbare energieleverancier ben je een half jaar verder maar weer hartelijk welkom geheten met een diner bon
Christini Induzzi Lopes  | 13/06/18  00:15:17 | Winkelbeoordeling :
Kies voor een duurzame wereld met groene stroom van Nuon. Stap gemakkelijk over! Ruim 2 miljoen klanten. Scherpe tarieven. Betrouwbare leverancier. Duurzame oplossingen. Goede service.ik vind super leuk!!
Christini Induzzi Lopes  | 12/06/18  23:32:11 | Winkelbeoordeling :
Kies voor een duurzame wereld met groene stroom van Nuon. Stap gemakkelijk over! Ruim 2 miljoen klanten. Scherpe tarieven. Betrouwbare leverancier. Duurzame oplossingen. Goede service. deze energie ik vind super leuk!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 2,25% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 1,75% CASHCOINS Decathlon
visit register click click