ONTVANG 17,50% CASHCOINS ONTVANG 17,50% CASHCOINS

OHRA Autoverzekering Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over OHRA Autoverzekering

De OHRA Autoverzekering, waarbij u zelf bepaalt en dus minder betaalt!

"Goedendag, ik moest uitwijken voor een eend en ik heb een boom geraakt..." "U heeft een boom geraakt met uw eend?" Met een OHRA Autoverzekering kun je rekenen op direct de juiste hulp ter plaatse na een ongeval. Geen omslachtige helpdesk, maar meteen de juiste hulp op de juiste plaats. Met de OHRA Autoverzekering ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week in binnen- én buitenland verzekerd van directe hulp. Als je auto gerepareerd moet worden wordt er vervangend vervoer geregeld, zodat je meteen weer op weg kunt. Ook heb je recht op sleepservice naar de dichtstbijzijnde garage, in Nederland en in het buitenland. Profiteer maximaal van je schadevrije jaren met een no-claimkorting tot 80%! De WA-verzekering kun je gemakkelijk uitbreiden met een WA plus, of All risk autoverzekering. Met de aanvullende modules Diefstal, Ruit, Aanrijding, Ongeval, Schade en meer ben je optimaal verzekerd, tegen elk denkbare probleem.

OHRA Autoverzekering Beoordelingen

Moniek Nijstad  | 12/04/21  20:58:27 | Winkelbeoordeling :
alles altijd netjes geregeld van schade afhandeling tot aan de leuke bedragen wat je voor een verzekering betaalt en je kunt uit heel veel verschillende soorten verzekeringen kiezen kies voor orhande beste verzekeringsmaatschappij die er is
Samantha De goeij  | 12/04/21  07:49:34 | Winkelbeoordeling :
Vind ik zelf niet echt veel van me schoon ouders regelen alles dus voor mij is het wel niet zo veeel over te vertellen. Het is handig auto verzekering maar of die goed is dat zou ik niet weten het is allemaal onduidelijk welke goedkoopste is en niet of je wel echt verzekert ben voor pech onder weg.
G.L. Bijzet-Warris  | 23/03/21  15:32:28 | Winkelbeoordeling :
Goede verzekering en niet duur. Vriendelijke en correcte medewerkers bij de klantenservice. Mijn man is al een paar jaar klant en is zeker van plan bij OHRA te blijven. Ook de app is compleet en zeer overzichtelijk.
Abbie Oumar  | 01/02/21  19:19:01 | Winkelbeoordeling :
OHRA Zorgverzekering - Vrije zorgkeuze: jij bepaalt Een scherpe premie, Fysio Meenemen en vrije zorgkeuze. Geen risico op achteraf bijbetalen. Stel je eigen zorgverzekering samen met aanvullende verzekeringen. Bereken je premie. Zonder paarse krokodillen. Mobiel declareren.
Frans Pennings  | 03/11/20  12:23:02 | Winkelbeoordeling :
OHRA autoverzekering gaat tot 82% No-claim korting bij 15 of meer schadevrije jaren. Is derhalve een goedkope autoverzekering naarmate je schadevrij auto rijdt!
Valeska Van Pie  | 22/10/20  15:03:34 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden sinds ik bij Ohra ben aangesloten. Door middel van vergelijkingssites ben ik bij Ohra uitgekomen. Het is in vergelijking goedkoop, overzichtelijk en heb al mijn verzekeringen inmiddels bij Ohra lopen.
Floortje Hack  | 10/10/20  09:48:28 | Winkelbeoordeling :
Voor een vakantie de auto geleend van vrienden en via OHRA super gemakkelijk een tijdelijke verzekering afgesloten. De polis zat binnen 10 minuten in mijn mailbox. Erg makkelijk en zo kun je met een gerust gevoel op vakantie.
Freddy Maertens  | 22/07/20  18:21:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ben per 1 januari met mijn autoverzekering overgestapt naar de Ohra, bij mijn vrouw op de polis en ik ben uitstekend en vriendelijk geholpen. Mijn vrouw heeft in al die jaren nog nooit problemen met Ohra gehad en de klantenservice is heel vriendelijk en dat is al heel wat tegenwoordig!
Manon Hoekstra  | 04/06/20  06:34:26 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijke service, makkelijk bereikbaar en niet duur. Als je combineert met andere verzekeringen krijg je ook nog pakket korting. Ik heb 1x schade gehad en werd snel en goed geholpen.
Cor Veltman  | 22/03/20  21:41:53 | Winkelbeoordeling :
OHRA auto verzekering is een goede verzekering.Duidelijk en overzichtelijk. OHRA is snel in de afhandeling en uitbetaling.Ik zit al heel wat jaartjes tot volle tevredenheid bij OHRA.Ik ben er erg tevreden mee.
Miriam piccin  | 26/12/19  00:14:31 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik heb al jaren mijn autoverzekering bij OHRA, ik ben zeer tevreden en heb geen spijt dat ik naar hun ben overgestapt. De klantenservice is zeer klantvriendelijk en behulpzaam en kan het iedereen aanbevelen om ook eens een kijkje op de website van Ohra te nemen. Dat is beslist de moeite waard.
Rein Weele  | 22/12/19  12:24:36 | Winkelbeoordeling :
Ohra auto verzekering is een goede verzekering en is een van de goedkoopste en beste oplossing voor het verzekeren van uw auto of motor en gemakkelijk bereikbaar via internet en gemakkelijk af te sluiten bovendien
Ibra Mizorai  | 29/11/19  06:23:15 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar een ongeluk gemaakt, gelijk gebeld. Werd door de medewerkster goed geholpen, afhandeling werd door ze uitgelegd. Ook financieel geen problemen mee, betalingen allemaal op tijd. Auto rijd inmiddels weer als een zonnetje! Super service.
remond reichwein  | 23/11/19  19:30:04 | Winkelbeoordeling :
zeker een aanrader deze auto verzekering ze zijn zeer behulpzaam en zeer vriendelijk met al je auto vragen kun je bij hun terecht ze bieden de juiste hulp en ze zijn snel met resultaten zeker de moeite waard
Minakshi Soekhoe  | 24/09/19  19:17:34 | Winkelbeoordeling :
een van de beste auto verzekering van nl. beste prijs beste kwalitiet en altijd een persoonlijk assistent. de regelt alles van top tot teen. altijd de beste oplossing en nooit teleurgesteld in hun manier van werken.
 | 22/09/19  12:38:12 | Winkelbeoordeling :
ik heb een wa autoverzekering bij Ohra en ik ben zeer tevreden over hun klantenservice, je wordt goed snel en vakkundig geholpen. gelukkig heb ik hier mijn verzekering verder nog nooit nodig gehad....
ashvin ramdhani  | 21/09/19  11:57:25 | Winkelbeoordeling :
top verzekeringen klantvriendelijk en gericht Ik ben zeer tevreden over de behandeling en er wordt serieus met mijn vragen omgegaan. al met al een goed bedrijf en vriendelijk personeel Ik waardeer dit bedrijf met 5 sterren
Anne Smit  | 25/08/19  20:12:07 | Winkelbeoordeling :
OHRA autoverzekering is qua prijs kwaliteit verhouding echt een top verzekering een geweldige klantvriendelijkheid en waar klant nog echt koning is dat maak je niet vaak meer mee Hierdoor ga je altijd lekker op weg met de auto en zit je gewoon veel lekkerder achter het stuur ik ben er zeer tevreden mee en kan het daarom ook iedereen aanbevelen
Johan van Uffelen  | 03/03/19  08:23:03 | Winkelbeoordeling :
De OHRA zorgverzekering is een goede keuze: De helpdesk is deskundig en reageert snel. Ingediende declaraties worden snel in behandeling genomen en snel afgehandeld. De vrije zorgkeuze is een pluspunt.
Pascal Vermeule  | 22/01/19  04:37:19 | Winkelbeoordeling :
uitstekende producten snelle levering dus van mij een dikke 10 duidelijke en vriendelijke klantenservice en bij niet goed ook zeer snel je geld terug producten die van een ander bedrijf komen houden ze je goed op de hoogte ik zou hun zeker aanraden
miriam piccin  | 16/01/19  22:11:36 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de reisverzekering van Ohra betrouwbaar. Buiten de reisverzekering hebben ze vele andere verzekeringen. Op de website van Ohra vindt u een duidelijk overzicht van de vele verzekeringen. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Ohra te nemen.
Leroy Bohms  | 30/12/18  12:38:51 | Winkelbeoordeling :
Een erg goede verzekering die koste wat het kost het geld aan jij vergoed. Ze hebben goede klantenservice die 24/7 klaar staat om jou te helpen met zeer goede raad. Ik vind dit bedrijf dus zeker een aanrader!
simone dekker  | 14/11/18  01:09:35 | Winkelbeoordeling :
Top bij OHRA ik ben voor meer verzekerd bij jullie!! Ik ben zeer tevreden een OHRA app maakt het nog makkelijker.
M James  | 03/11/18  17:36:55 | Winkelbeoordeling :
vrezelijk dure verzekering en je kan niet binnen een jaar opzeggen als je niet te vreden bent. ook hun reisverzekering is zwaar bud. ik zal nooit meer een verzekering bij ohra nemen ga ik nog liever onverzekerd op vakantie
jas perrenet  | 01/09/18  19:26:46 | Winkelbeoordeling :
ik ben supertevreden over deze site en verzekering. gemakkelijk en overzichtelijk is de site. goede service van de vezekering. als je schade hebt kan je dat ook via de site regelen. ook op mailtjes of via het contactformulier reageren ze heel snel terug.
 | 23/08/18  12:21:18 | Winkelbeoordeling :
zijn vaak duurder dan de rest en keren soms niet uit maar voor de rest best aardige verzekering. Mijn premie is alleen veel te hoog bij hun maar overstappen is veel te veel gedoe dus blijf ik maar bij hun.
Jessica Spel  | 19/05/18  03:06:00 | Winkelbeoordeling :
goed auto verzekeraar raad het zeker aan andere aan goed koop en veilig check de site en beslis zelf of je het wat vind ik ben al lid bij ohra en me auto is goed verzekerd en goed koop.....ik geef hem 5 sterren
Ka Wong  | 28/04/18  21:23:58 | Winkelbeoordeling :
Snel geregeld online. Wat ik wel jammer vind is de cashback laat erg lang op zich wachten. Ik heb een wettelijk aansprakelijk privé als autoverzekering afgesloten maar duurt nu reeds 2 mnd en status blijft in behandeling. Andere maatschappijen zijn sneller is mijn ervaring met zorgverz.
Love Jacky  | 07/02/18  14:28:00 | Winkelbeoordeling :
een prima verzekering die veel schade dekt voor een relatief lage premie. snelle afhandeling . geen moeilijke toestanden als er uitbetaald moet worden, kortom een fijne verzekering zonder kopzorgen
 | 02/02/18  00:36:45 | Winkelbeoordeling :
Goede service en betrokken klantenservice maar wel een stuk duurder dan de rest. De aansprakelijkheidsverzekering is echter absoluut geen aanrader. Tien jaar betalen zonder één claim te doen waar men vervolgens moeilijk doet over 600 euro!
Eduard Middelkoop  | 26/01/18  23:28:18 | Winkelbeoordeling :
Oké. goede verzekering maatschappij. Ben er lang lid van geweest en altijd de juiste lage bedragen betaald. misschien in de toekomst ga ik weer naar deze toe om ons te verzekeren. Kijken of zij dan ook concurrent zijn met anderen
Charlie Klijn  | 03/05/17  22:09:49 | Winkelbeoordeling :
Fijne site, waar je makkelijk en snel je autoverzekering kunt afsluiten. Afsluiten is een minuut geregeld. Site is erg overzichtelijk . Heb je toch hulp nodig is de klantenservice goed bereikbaar. Kortom, top service!
Leo Paans  | 19/12/16  00:32:57 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al 18 jaar klant bij Ohra en niet voor niets. Jaar in jaar uit hebben zij doorgaans de beste premie en voorwaarden met de autoverzekering en kun je Ohra nog steeds goed bereiken op een normaal telefoonnummer zonder lange wachttijden.
Leo Paans  | 19/12/16  00:19:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al 18 jaar klant bij Ohra en niet voor niets. Jaar in jaar uit hebben zij doorgaans de beste premie en voorwaarden met de autoverzekering en kun je Ohra nog steeds goed bereiken op een normaal telefoonnummer zonder lange wachttijden.
Dinesh Bhulai  | 03/12/16  00:04:10 | Winkelbeoordeling :
Ohra.nl biedt vele soorten verzekeringen aan zoals inboedel, woonhuis en aansprakelijkheid. op de site vindt je veel informatie. Je kunt gemakkelijk een verzekering afsluiten.
M. Wiegink  | 08/09/16  10:52:05 | Winkelbeoordeling :
Mijn man heeft zijn autoverzekering bij OHRA en dit bevalt hem super. Goede service en nette prijs
Jessica Verhoef  | 22/05/16  22:10:53 | Winkelbeoordeling :
Goede autoverzekering voor een juiste prijs. Alles staat duidelijk vermeld en je weet zo goed waar je wel en niet voor verzekerd bent. Duidelijk,simpel en goedkoop!
Stefan Kremers  | 27/01/16  07:45:13 | Winkelbeoordeling :
Via OHRA je auto verzekeren is de beste manier en de goedkoopste variant voor een ook nog goede verzekering toe!! Aanrader
Harm Raspe  | 20/10/15  04:16:33 | Winkelbeoordeling :
Prima website en een duidelijke indeling.ook hier kan je weer diverse producten afnemen. Hun autoverzekering heeft een prima dekking voor een redelijke prijs. over het algemeen ben ik wel zeer tevreden met deze website
Christine Chu  | 16/10/15  12:37:33 | Winkelbeoordeling :
Ohra heeft erg goede autoverzekeringen. Ze hebben erg goede en voordelige pakketten waar je uit kan kiezen. De klantenservice is erg behulpzaam en begripvol bij onverwachte problemen. Echt aan te raden.
Foeke  | 13/10/15  14:36:52 | Winkelbeoordeling :
Bij Ohra heb je in ieder geval een degelijke verzekering. Dus grote kans dat je in geval van schade goed wordt geholpen. En dat is heel wat waard als je blij bent met je auto. Het is daarom voor velen aan te bevelen.
Hennie Loriaux  | 12/10/15  08:10:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met OHRA autoverzekering scherpe premie, altijd vaste lage prijs, en alles online regelen ook op je mobiel en tablet binnen 5 min. geregeld. No claimkorting tot 82 procent opbouwen.
p. ram  | 06/10/15  21:46:49 | Winkelbeoordeling :
OHRA iedt verschillende verzekeringen aan zoals autoverzekering, woonhuisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, enz. Vooral de autoverzekeringen zijn relatief goed geprijsd en kun je hierdoor maandelijks geld besparen.
Petra Jansen  | 06/10/15  14:48:24 | Winkelbeoordeling :
Met de voordelige OHRA Autoverzekering zit u nooit zonder auto. Dankzij hun uitstekende service krijgt u bij diefstal of total loss direct een gratis leenauto! Dat is één van de voordelen van hun complete autoverzekering.
Jeroen Peters  | 01/10/15  13:17:35 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf met een fijne schade afhandeling en een meedenkende instelling. Het is weliswaar niet de goedkoopste maar wel met goede voorwaarden zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Makkelijk en snel af te sluiten.
Lewisa Hamilton  | 27/09/15  09:35:37 | Winkelbeoordeling :
Indien u over wilt naar goedkope uitstekende verzekeringen bent u bij OHRA aan het goede adres. Ikzelf heb een autoverzekering bij hun afgesloten en dat bevalt uitstekend, laag tarief en een uitstekende dekking dus ik denk er al stevig aan om ook met de overige verzekeringen over te stappen.
Adrienne Mathijssen  | 27/09/15  15:32:56 | Winkelbeoordeling :
Ik heb OHRA autoverzekering website bekeken. Wat op valt is dat ik snel weet wat ik per maand aan premie ga betalen. Ik heb pas een nieuwe auto en dan kan ik heel goedkoop bij Ohra autoverzekering terecht. Ik ga zeker hier gebruik van maken. Even nog kijken of ik zo kan overstappen.
Xu lan  | 24/09/15  10:20:50 | Winkelbeoordeling :
Ohra autoverzekeringen is heel erg goed. Ze hebben goede pakketten voor wat bij jouw auto past en zijn erg voordelig. De klantenservice is erg behulpzaam en aardig voor als je vragen of problemen hebt.
Denise Verbakel  | 19/09/15  18:49:06 | Winkelbeoordeling :
Indien u over wilt naar goedkope uitstekende verzekeringen bent u bij OHRA aan het goede adres. Ikzelf heb een autoverzekering bij hun afgesloten en dat bevalt uitstekend, laag tarief en een uitstekende dekking dus ik denk er al stevig aan om ook met de overige verzekeringen over te stappen.
annie deinum  | 17/09/15  19:03:35 | Winkelbeoordeling :
OHRA heeft een autoverzekering die past bij je budget én je wensen. Bereken de premie en regel het direct. Voordelen:scherpe premie: altijd een vaste lage prijs Alles online regelen: ook op mobiel en tablet Eenvoudig afsluiten: binnen 5 minuten geregeld
Daan Cleeren  | 14/09/15  13:15:45 | Winkelbeoordeling :
Ohra is een zeer interessante website. Alles staat duidelijk aangegeven op de website waardoor je alles gemakkelijk kan terugvinden. Het is zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen! Ook hun acties zijn leuk.
Harry van de Sunweb  | 13/09/15  09:26:34 | Winkelbeoordeling :
Indien u over wilt naar goedkope uitstekende verzekeringen bent u bij OHRA aan het goede adres. Ikzelf heb een autoverzekering bij hun afgesloten en dat bevalt uitstekend, laag tarief en een uitstekende dekking dus ik denk er al stevig aan om ook met de overige verzekeringen over te stappen.
Eveline Marres  | 06/09/15  19:28:47 | Winkelbeoordeling :
Al jaren zeer tevreden over de Ohra en met name de zorgverzekering en aanvullende tandverzekering. Ze hebben een klantenservice die zeer goed is en ook snel. Uitbetalingen altijd stipt op tijd en zonder complicatie.
Andries Tongeren  | 01/09/15  09:37:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb OHRA een verzekering afgesloten, gelukkig maar want nog nooit zo tevreden geweest. goedkope premie voor inboedel en alles op en top verzekerd! van mij mag men blijven. heb 1 keer schade gehad en na 10 dagen was alles geregeld, dat noem ik nou goeie service.
Wim Speelberg  | 16/08/15  09:28:06 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Alma Selimovic  | 14/08/15  03:43:11 | Winkelbeoordeling :
Uitstekend geregeld. Met 1 telefoontje na verkoop van mijn auto was de verzekering stopgezet en hij blijft 1 jaar "in de wacht" en als ik een nieuwe auto heb kan ik hem zo weer activeren. Alles geregeld binnen 5 minuten
Ruudo arends  | 03/08/15  13:20:53 | Winkelbeoordeling :
Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne.Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handelen.De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten.Scherpe prijs met een goede kwaliteit. Groet Ruud Arends..!..
Rensina Vink  | 31/07/15  11:56:22 | Winkelbeoordeling :
Ohra is een goed verzekeringsbedrijf en mat name op het gebied van autoverzekeringen zijn ze goed. Ze hebben een uitgebreid pakket aan verzekeringen. Alle zaken kunnen via de web shop worden geregeld. De kwaliteit, service en garantie zijn goed.
Shalini Bhulai  | 29/07/15  08:06:33 | Winkelbeoordeling :
OHRA.nl biedt allerlei soorten verzekeringen aan waaronder de autoverzekering. Op de site kun je heel snel de maandelijkse premie berekenen, de voorwaarden inzien en aanvullende informatie vinden. De site werkt heel snel.
Johan van de Put  | 24/07/15  21:49:08 | Winkelbeoordeling :
Een goede autoverzekering is zeer belangrijk en dat kan je rustig over laten aan Ohra autoverzekeringen die naast een goede service ook alles snel en naar tevredenheid afwikkelen, kortom mijn keuze is Ohra.
Harry Nak  | 10/07/15  14:50:31 | Winkelbeoordeling :
Indien u over wilt naar goedkope uitstekende verzekeringen bent u bij OHRA aan het goede adres. Ikzelf heb een autoverzekering bij hun afgesloten en dat bevalt uitstekend, laag tarief en een uitstekende dekking dus ik denk er al stevig aan om ook met de overige verzekeringen over te stappen.
yoyo elsayed  | 07/07/15  09:25:39 | Winkelbeoordeling :
de website van Ohra is erg informatief, helder en overzichtelijk. je kunt er gemakkelijk een overzicht zien van alles wat ze bieden en er is een goede uitleg bij. Ik zou een ieder aanraden om je bij Ohra te verzekeren. Voordelig, goed in service en duidelijk
mary kes-hoppe  | 01/07/15  11:10:36 | Winkelbeoordeling :
een perfecte verzekering met snelle uitbetaling en een lage premie met een perfecte dekking. Kortom ben je goedkoop en toch goed verzekerd Waar wacht u nog op ? Velen zijn u al voorgegaan om bij OHRA te verzekeren
Ingrid Noppen  | 08/06/15  14:57:04 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website. De autoverzekering, alsmede de extra dekkingen, is makkelijk aan te vragen en je krijgt meteen de premie te zien die voor jou relevant is. De premie is ook nog eens redelijk en de no-claimkorting kan oplopen tot 82%. Wijzigingen zijn makkelijk online aan te brengen.
Ria Vink-Jongboer  | 07/06/15  11:50:25 | Winkelbeoordeling :
De Ohra autoverzekering is een van de beste die je af kan sluiten. Ze hebben verschillende soorten verzekeringen in diverse prijsklassen. Alle handelingen aangaande het afsluiten kunnen via de web shop. De kwaliteit en service zijn goed.
Kristin Herholz  | 12/06/15  11:24:40 | Winkelbeoordeling :
ohra is ook van mij de verzekering daarom raad ik het iedereen aan zich een eigen beeld van te maken en zelf ook misschien je eigen premie uit rekenen,misschien is het ook wel wat voor jou?!verglijk zelf
Fedde feelders  | 31/05/15  16:32:20 | Winkelbeoordeling :
je hebt altijd wel iets in huis wat je niet meer wilt hebben en dan is het altijd leuk en handig als je daar je medemens blij mee kan maken en er zelf ook nog wat mee opschiet door het te verkopen ruilen of weggeven op orah
Harm Raspe  | 25/05/15  09:01:45 | Winkelbeoordeling :
aardige website had er wel wat meer van verwacht.Hier kan je diverse verzekeringen afsluiten.Ik ben in het verleden wel klant bij hun geweest, maar vindt ze vrij prijzig met hun producten.jammer dat ze niet iets lager gaan met hun prijzen.
Arie Wanningen  | 17/05/15  11:53:28 | Winkelbeoordeling :
Ohra heeft echt een geweldige site! Je kunt er op allerlei manieren geld verdienen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de aangeboden kortingen. Op de site vindt je ook vele aanbiedingen die je bij anderen niet vindt.
Theresia Hulskamp  | 15/05/15  09:59:54 | Winkelbeoordeling :
OHRA autoverzekering ga naar de site aantrekkelijke premie online is zo gebeurt bellen kan ook de service is uitmuntend wordt vriendelijk te woord gestaan zij adviseren wat het beste bij u past welke verzekering.
Angel de Wit  | 11/05/15  20:23:06 | Winkelbeoordeling :
Kies wat jij wil verzekeren binnen 5 minuten is je auto verzekerd bij schade krijg je meteen n leenauto vul je gegevens in en ontvang meteen 15% korting regel je schade online behalve de autoverzekering hebben ze meer verzekeringen duidelijke site
Margo de Wit  | 03/05/15  13:48:57 | Winkelbeoordeling :
Een goede verzekeraar die aan veel dingen denkt! het is echt een aanrader om bij deze verzekeraar een verzekering af te sluiten! je weet wat je er aan hebt, ze zijn duidelijk en betrouwbaar! een echte aanrader!
Marianne Hiemstra  | 03/05/15  07:49:09 | Winkelbeoordeling :
Al jaren heb ik een autoverzekering van OHRA en tot mijn grote tevredenheid. Bij schade snel uitbetaald (1 keer gebeurd) en toen er laatst iemand tegen mijn bumper was gereden en doorgereden, kreeg ik zelfs 800 euro voor een herstelreparatie. Met andere verzekeringen erbij krijg je ook pakketkorting
Stephanie van der Hart  | 30/04/15  15:48:11 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een voordelige autoverzekering maar wel met alles verzekerd? Ga dan eens naar Ohra Autoverzekering.Daar staan ze je graag te woord om je te helpen met je autoverzekering.En dat is wel zo fijn.
louis roodenburg  | 28/04/15  08:18:57 | Winkelbeoordeling :
Bij Ohra kunt u uw auto heel goed verzekeren tegen een zeer scherpe premie,alles is eenvoudig af te sluiten en u kunt no-claimkorting opbouwen tot wel 82 % Als u dit zo leest,dan is de keus toch niet zo moeilijk meer,ik kies voor Ohra.
Johannes Kuipers  | 24/04/15  23:34:41 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakelijk af te aan te vragen het wijst zich zelf op de site en het is gelijk geregeld geen zorgen meer mooi de weg op zorgeloos de weg op geen zorgen aan je hooft het is zo gemakelijk en snel geregeld
Double Trouble  | 19/04/15  10:25:58 | Winkelbeoordeling :
Al een paar jaar op rij gebruik gemaakt van Independer om een zorgverzekeraar uit te kiezen. Al kijk ik ook buiten Independer om naar andere zorgaanbieders, goedkoper voor een prima zorg dan OHRA kan ik echt niet vinden. Super!
Love Hartje  | 18/04/15  14:57:53 | Winkelbeoordeling :
Een goede verzekeraar die aan veel dingen denkt! het is echt een aanrader om bij deze verzekeraar een verzekering af te sluiten! je weet wat je er aan hebt, ze zijn duidelijk en betrouwbaar! een echte aanrader!
Henriet van Wieren  | 09/04/15  21:59:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor OHRA gekozen omdat ik hierover van anderen al goede dingen hoorden, en ik moet zeggen, ik ben zelf ook zeker niet ontevreden. over OHRA, ik heb er een goede service, en ik ben ook zeer tevreden over de kwaliteit
Robert-Jan de Raad  | 08/04/15  06:55:53 | Winkelbeoordeling :
Informatie aangevraagd bij ohra via ipay.nl.Tevens een verzekering afgesloten. Goede voorwaarden en scherpe premies. Tevens kreeg ik via ipay.nl ook nog eens wat geld terug in mijn account. Echt een aanrader.
Lady Vriendig  | 07/04/15  20:19:36 | Winkelbeoordeling :
Al een paar jaar op rij gebruik gemaakt van Independer om een zorgverzekeraar uit te kiezen. Al kijk ik ook buiten Independer om naar andere zorgaanbieders, goedkoper voor een prima zorg dan OHRA kan ik echt niet vinden. Super!
Denisli Spor  | 02/04/15  21:25:04 | Winkelbeoordeling :
Al een paar jaar op rij gebruik gemaakt van Independer om een zorgverzekeraar uit te kiezen. Al kijk ik ook buiten Independer om naar andere zorgaanbieders, goedkoper voor een prima zorg dan OHRA kan ik echt niet vinden. Super!
Dima Kutincheva  | 29/03/15  09:17:59 | Winkelbeoordeling :
De verzekeringen die ik heb lopen, hebben een gustige prijs ten opzichte van andere aanbieders met vergelijkbare verzekeringen. Dit mede door het bonussysteem bij meer verzekeringen. Bij telefonisch contact word ik snel en adequaat geholpen.
TheFonZzz van der Hart  | 28/03/15  10:31:21 | Winkelbeoordeling :
Met een Autoverzekering van OHRA ben je altijd goed uit. Een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland draagt zorg voor een goede dekking en goede voorwaarden en dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs.
Maria Catharina Van Rijn  | 19/03/15  08:35:34 | Winkelbeoordeling :
Bij OHRA ben je goed verzekerd, je hebt vrije keuze om zelf de arts en apotheek te kiezen. De maandelijkse premie valt ook ontzettend mee, en je kunt alles gewoon online afhandelen. Ze hebben zelfs overeenkomsten met zorgverleners in het buitenland en soms kan dat best handig zijn.
Huub Stolle  | 16/03/15  13:24:15 | Winkelbeoordeling :
Ohra bekend van het andre van Duin spotje. Hun autoverzekeringspremie zijn echt laag. Je kunt alles simpel afsluiten via hun app of pc. Service is echt goed. Super snelle afwikkeling van je schade. Je hebt vrije keus. Echt top!!!
Anne Vessem  | 15/03/15  11:06:53 | Winkelbeoordeling :
ik ben altijd verzekerd bij Ohra met mijn auto.gewoon no nonsens lage prijs en goede service staan je altijd vriendelijk te woord en schade is best wel snel geregeld.gelukkig hoef ik er niet zo vaak gebruik van te maken
Ineke Roffel  | 12/03/15  14:43:02 | Winkelbeoordeling :
Vooral op tv zie ik vaak reclame van OHRA, ik heb nog nooit iets bij deze bedrijf afgesloten maar ik vind wel dat zij geloofwaardig en betrouwbaar overkomen. Ik vind hun site ook overzichtelijk en duidelijk.
Maria van Roessel-Strassner  | 12/03/15  09:31:25 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je op zoek bent naar een andere verzekeraar, dan is Ohra.nl een prima optie! De premies zijn in het algemeen zeker niet te hoog. Vanaf 1 maart starten ze een leuke proef, waarbij je lagere premies betaalt als je "goed rijgedrag" vertoont. Dus, neem gerust een kijkje op hun site!
Sanne Hakkens  | 04/03/15  15:50:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zelf verzekerd bij de OHRA autoverzekering. Ik hoop natuurlijk nog heel lang schade vrij te kunnen rijden maar voor het geval dat het een keer nodig is vind ik het heel fijn om te weten dat ik OHRA achter de hand heb die mij een fantastische service kunnen bieden.
Mies Veninga  | 02/03/15  11:10:38 | Winkelbeoordeling :
Wist je dat je bij Ohra voor veel verschillende producten en diensten terecht kan? Van zorgverzekering tot autoverzekering en woonhuisverzekeringen en bankproducten. Gunstige voorwaarden en tarieven uiteraard.
Ada Busman  | 01/03/15  13:43:16 | Winkelbeoordeling :
Al heel lang hadden wij een zorgverzekering bij OHRA. Altijd tot volle tevredenheid. uitbetalingen gebeuren stipt en correct. Fouten worden zonder problemen hersteld. Helaas de zorgverzekering bij Ohra was hoger dan sommige anderen en daarom heb ik deze nu met pijn in mijn hart vaarwel gezegd.
Els van Oortmerssen  | 01/03/15  10:14:40 | Winkelbeoordeling :
Ik ben bij OHRA Autoverzekering vooral onder de indruk van de goede service. Je kunt alle online regelen, nooit onnodig gezeur en als je iets fout doet kun je het moeiteloos herstellen. En ze zijn razendsnel in uitkeren!
dine bhulai  | 27/02/15  22:49:35 | Winkelbeoordeling :
Ohra.nl biedt verschillende soorten verzekeringen aan zoals zorgverzekering, woonhuisverzekering, aansprakelijkheidsverzekeing, autoverzekering, enz. Je kunt online snel je premie berekenen en meteen je polis afsluiten.
Marina Londerman van Dongen  | 27/02/15  21:09:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb van Ohra o.a. een huisdierenverzekering en heb daar laatst helaas gebruik van moeten maken. Maar niets dan lof, want alleen door het invullen van een online formulier had ik binnen een week mijn geld op mijn rekening. klasse.
Rob Schooten  | 10/02/15  12:43:25 | Winkelbeoordeling :
Een geweldige autoverzekering afgesloten bij Ohra! Ik ben gaan kijken naar aanleiding van die leuke reclame van '' de ohra app'' heb me rot gelachen :) kreeg netjes een offerte thuis gestuurd en ze bieden nette prijzen aan
max hazenoot  | 08/02/15  11:52:06 | Winkelbeoordeling :
ik ben ooit klant geweest van ohra autoverzekering. Prima verzekering en prima dekking voor een redelijke prijs. Ben alleen maar overgestapt omdat ik een collectieve autoverzekering kon aanvragen die nog voordeliger was
SJ Van der Hart  | 01/02/15  15:50:30 | Winkelbeoordeling :
Bij OHRA Autoverzekering zit je gegarandeerd goed.Hoe dat komt? Omdat OHRA er alles aandoet dat jij de beste deal krijg.En ook als er wat gebeurt je altijd een goeie auto voor terug krijgt.Wat wil je nog meer?
Nel Koopmans  | 30/11/14  21:13:19 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijke rustige site. De kern waar het om gaat is helder. Bij het doorklikken is snel de prijs zichtbaar een het is duidelijk wat het gaat kosten. Wel is het even zoeken bij de aanvullende verzekeringen.
ilse bomert  | 13/11/14  08:31:17 | Winkelbeoordeling :
Deze website is zeer duidelijk en overzichtig. Echter is het als je inlogt op je eigen account een beetje rommelig. Het is lastig om precies te achterhalen waar bepaalde kosten voor zijn gemaakt. Verder een goede verzekering zonder gezeur.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 17,50% CASHCOINS ONTVANG 17,50% CASHCOINS
visit register click click