Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

OTTO Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over OTTO

Shop met korting bij het online warenhuis van Nederland: OTTO

OTTO is het online warenhuis waar je terecht kan voor alles op het gebied van mode, electronica, speelgoed en wonen & slapen. OTTO verkoopt alle grote merken, zoals Adidas, VILA, Samsung en Nikon. Het warenhuis heeft een uitgebreide collectie hoogwaardige producten, van dvd's tot bankstellen en van speelgoed tot lingerie voor grote maten.

OTTO Beoordelingen

Bert Visser  | 22/05/19  10:52:40 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment, goede kwaliteit, goede service, achteraf en termijn betaling mogelijk. Kleine pakketjes af te halen bij servicepunt. Soms is levertijd wat langer dan vermeld, dat vind ik niet zo erg, ik ben een tevreden klant van OTTO!
Fred Bonaparte  | 10/05/19  07:28:53 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel geregeld wel iets bij OTTO en ben nog altijd heel tevreden over OTTO, altijd goede service met een snelle levering en goede producten en heel veel keus iets retour sturen is ook geen probleem, een dikke prima dus!
Berry Stevens  | 26/04/19  14:32:05 | Winkelbeoordeling :
Keurige en nette webwinkel van OTTO en ze bieden een goede service, bij vragen over de producten wordt er direct gereageerd vanuit de klantenservice, bestelling besteld en gewoon netjes geleverd, helemaal niets op aan te merken!
Jacks Teller  | 17/04/19  10:36:31 | Winkelbeoordeling :
Otto heeft een prima webwinkel, ze hebben leuke kleding als ook apparatuur, meubels en alles wat je nodig hebt in en om het huis. Prettige site, overzichtelijk en fijn om te shoppen. Klantenservice is ook klantvriendelijk en behulpzaam bij velerlei vragen die gesteld worden.
Marianne Hiemstra  | 14/04/19  06:36:28 | Winkelbeoordeling :
Leuk online winkel. Ik bestel er al jaren. Goede kwaliteit of je nu kleding of een wasmachine koopt. En als je niet zoveel te besteden hebt die maand kan het op afbetaling. Reuze handig. Ze leveren snel, zeker als het bij een afhaalpunt is.
Ben Thuis  | 15/04/19  09:33:34 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen eigenlijk nooit bij Otto maar na onze eerste inkoop bij Otto waren we zo enthousiast over de kwaliteit en pasvorm dat we direct nog een bestelling geplaatst heb en dat met een dikke korting en zonder verzendkosten! Kijk dat maakt online winkelen tenminste nog extra leuk!
Malcolm Tw Patterson  | 01/12/17  11:03:26 | Winkelbeoordeling :
Otto is al sinds jaren een van de grootse Leveranciers in Duitsland, net als Wehkamp hier in NL , alleen maar nog groter, en je krijgt ook,van werkelijk alles en natuurlijk naar je thuis gestuurd, met afbetaalingregelinen en alles wat Wehkamp hier ook aanbiedt, maar dan nog veel meer.....
Beppie Sultana  | 26/01/18  09:07:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met Otto, steeds goede aanbiedingen, de helpdesk is zeer behulpzaam. Er zijn vaak goede aanbiedingen, zoals btw vrij kopen. Ze komen de retouren thuis ophalen. Trendy en moderne producten voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast ook vaak leuke acties.
Harrie Knarrie  | 07/02/18  10:20:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb heel vaak mooie kleding, voor een aantrekkelijke prijs gekocht bij OTTO. De pasvorm is perfect ,materiaal super en draagt heel fijn, Ik vind OTTO zeker een aanrader om bij te kopen, ook de webshop van OTTO heeft een hele ruime keuze!
appie ben  | 17/02/18  17:56:21 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site.makkelijk te bestellen.snelle levering.snelle omruiling. groot assortiment.begrijpelijke site.het logo vind ik oubollig.gratis verzendkosten.is betrouwbaar. voor elke leeftijd en doelgroep wat wils
Steelo Brim  | 26/02/18  06:52:19 | Winkelbeoordeling :
Vaak mooie kleding voor een aantrekkelijke prijs bij OTTO, pasvorm perfect ,materiaal super ,draagt heel fijn , zeker een aanrader om bij OTTO te kopen, daarnaast ook leuke acties en kortingen bij OTTO.
Britney Sledge  | 16/03/18  08:36:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben nog altijd dik tevreden geweest over Otto. Ik bestel er regelmatig. Altijd goede service met een snelle levering en goede producten en heel veel keus iets retour sturen is ook geen probleem, een dikke prima dus!
Gio Santana  | 21/03/18  08:49:14 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een overzichtelijke webshop, een goede service en de levering is altijd volgens aangegeven tijd/dagen! Iets retour sturen is ook geen enkel probleem voor OTTO. Al met al een zaak waar ik graag kom en koop!
Chanel West Coast  | 09/04/18  21:19:32 | Winkelbeoordeling :
Otto is een hele prettige online zaak om iets te kopen en terug sturen is ook heel gemakkelijk, de kleding is mooi en voor een zacht prijsje meestal. De winkel zelf is erg klantvriendelijk. Al met al is Otto een zaak waar ik dus graag koop!
Jan Buffel  | 27/04/18  06:58:41 | Winkelbeoordeling :
Al sinds ik klein bent besteld mijn moeder kleren bij de Otto, tegenwoordig bestel ik nog steeds kleren bij de Otto. Vaak dubbel ook nog eens ivm de maat. De bedragen zijn dan ook al meer dan eens opgelopen tot zeer hoge bedragen. Nog nooit problemen met dit bedrijf gehad. Pakketjes netjes op tijd.
Tessa  | 02/05/18  11:31:56 | Winkelbeoordeling :
Bestellen was makkelijk op de website van Otto. Ook werden de bestelde spullen snel bezorgd en allemaal in goede staat ontvangen. Het retourneren van enkele zaken gaf geen problemen en alles werd correct verrekend. Prima webwinkel.
Lady Gaga  | 11/05/18  20:47:27 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met Otto en winkel er regelmatig, steeds goede aanbiedingen, de helpdesk is zeer behulpzaam. Er zijn vaak goede aanbiedingen, zoals btw vrij kopen. Ze komen de spullen die retour moeten zelfs thuis ophalen.
Cindy Kalou  | 25/05/18  06:17:05 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een duidelijke website, makkelijk bestellen, fijne service, gratis een andere maat bestellen zonder extra verzendkosten, levering altijd volgens aangegeven tijd/dagen, Alles prima bij OTTO!!
Veronique Bam  | 18/06/18  08:57:42 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een breed assortiment, snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Ik vind OTTO één van de betere winkels!
Assumar Gellis  | 25/06/18  10:07:33 | Winkelbeoordeling :
Bij OTTO heb je een ruim assortiment, goede kwaliteit, goede service, achteraf en termijn betaling mogelijk. Kleine pakketjes af te halen bij servicepunt. Soms is levertijd wat langer dan vermeld, dat vind ik niet zo erg, een tevreden klant dus!
Rick Ricciardo  | 27/06/18  11:37:06 | Winkelbeoordeling :
Problemen met een soundmaster nostalgische cd/radio van bijna 2 jaar oud., Helaas hield de cd er mee op, apparaat niet veel gebruikt. Mail gestuurd naar Otto en Otto belde netjes terug en kon ander product uitzoeken of het geld terug krijgen.Heb ondertussen ander apparaat besteld. Otto klasse !!
Buddie Spencer  | 30/07/18  13:08:37 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Otto een uitstekende webshop heeft met een breed assortiment, snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden OTTO er in!
Pieta Bambergen  | 04/08/18  14:41:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas een kledingkast online gekocht bij Otto, omdat ik hun model en uitvoering het leukste vond. De levering was een paar weken vertraagd, dit was jammer, maar kan gebeuren. Toen de kast binnen kwam waren er een paar kleine issues. Dit is door Otto heel netjes opgelost.
Kluk Kluk  | 15/08/18  09:13:21 | Winkelbeoordeling :
Na mijn eerste inkoop bij OTTO was ik zo enthousiast over de kwaliteit en pasvorm dat ik direct nog een bestelling geplaatst heb en dat met een dikke korting en zonder verzendkosten! Kijk dat maakt online winkelen extra leuk!
Ron Veltman  | 16/09/18  13:19:45 | Winkelbeoordeling :
Toen ik het verlanglijstje vroeg voor een huwelijk van vrienden zag ik daar allemaal wensen staan van producten die verkocht worden bij Otto. Zo kwam ik ze sinds lange tijd weer tegen. Er is veel veranderd. Ze zijn veel leuker en moderner geworden.
Lewis Hamilton  | 28/09/18  08:40:43 | Winkelbeoordeling :
Het bestellen bij Otto gaat in één woord geweldig, lekker vlot en makkelijk, er zijn altijd veel kortingen, fantastisch groot aanbod en een goede kwaliteit, Ik ben al jaren lid van Otto, een klant voor het leven !!
Betsie Butsers  | 12/10/18  13:42:10 | Winkelbeoordeling :
Zojuist eerste bestelling gedaan bij Otto, dat ging op zich heel snel. Je hebt heel veel keuze bij Otto en dat is niet altijd even makkelijk. Nou ja, ik hoop dat mijn bestelde jas mij wel past, ben best wel benieuwd!
Veronika Kalou  | 24/10/18  09:01:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een hele tijd klant bij OTTO, bestellen gaat makkelijk op de site en betalingen geven ook geen problemen. Verzending is altijd goed en snel en eventuele retouren is ook geen enkel probleem, fantastisch groot aanbod en veel kortingen maken het bovendien ook nog leuk!
Miriam Piccini  | 28/10/18  16:12:12 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van Otto een overzichtelijke en goed betaalbare site. Ik doe regelmatig aankopen via de website . Ik vind Otto goed en de klantenservice is ook klantvriendelijk en behulpzaam.
miriam piccin  | 28/10/18  16:16:06 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van Otto geweldig. Het is overzichtelijk en de prijzen zijn ook betaalbaar. Ze hebben leuke aanbiedingen en kun je genieten van de vele producten die ze hebben. Ik zou zeggen neem ook eens een kijkje op de website van Otto.
Janny Sterling  | 05/11/18  21:47:01 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende keren een bestelling gedaan bij OTTO en dat bevalt mij prima je kan heel goed zien of iets op voorraad is en hoelang het duurt voor je bestelling kan verwachten ik heb nog nooit iets terug te hoeven sturen omdat het mij niet bevalt.
Piet Bander  | 30/11/18  08:28:51 | Winkelbeoordeling :
Otto vind ik een heel goed postorderbedrijf, ze hebben leuke kleding als ook apparatuur, meubels en alles wat je nodig hebt in en om het huis. Prettige site, overzichtelijk en fijn om te shoppen. Klantenservice is ook klantvriendelijk en behulpzaam bij velerlei vragen die gesteld worden.
Fred Gasselich  | 14/12/18  10:29:59 | Winkelbeoordeling :
Otto is een heel goed postorderbedrijf. Leuke kleding als ook apparatuur en alles wat je nodig hebt in en om het huis. Prettige site, overzichtelijk en fijn om te shoppen, klantvriendelijk en behulpzaam bij vragen. Tot nu toe ben ik altijd goed geholpen en voor elk probleem is er een oplossing.
Gonny De Veer  | 28/01/19  14:20:42 | Winkelbeoordeling :
Helefijne online shop word goed geholpen. Laten alles op tijd weten als er wat onderweg is of als er iets wat later komt.Word er wat gebracht word netjes neer gezet op plaats waar moet.
Sjaak Swart  | 08/03/19  09:00:10 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig bij OTTO en zijn nog altijd dik tevreden geweest over OTTO, altijd goede service met een snelle levering en goede producten en heel veel keus iets retour sturen is ook geen probleem, een dikke prima dus!
Dave Donk  | 25/03/19  20:14:42 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een overzichtelijke webwinkel en een goede service en de levering is altijd volgens aangegeven tijd/dagen! Iets retour sturen is ook geen enkel probleem voor OTTO. Al met al een zaak waar ik graag kom en koop!
Iris Benjaminsen  | 05/03/18  15:47:47 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop, maar helaas lange levertijden en het retouren is met de thuisophaalservice wat vervelend omdat ze geen tijdstip geven, alleen een datum waardoor je de hele dag thuis zit te wachten. De tapijten die ik kocht zijn wel van een goede kwaliteit!
Yvonne kooij  | 20/05/18  17:46:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan bij otto en dat bevalt mij prima je kan heel goed zien of iets op voorraad is en hoelang het duurt voor je bestelling kan verwachten ik heb eingelijk nog nooit iets terug hoeven stuuren omdat het mij niet bevalt tot nu toe wat ik heb gezien zag er ook zo uit en dat vind ik super fijn bij otto dat kk niet voor verrassingen kom te staan dus otto krijgt van mij een dkkke
Adri Veltman  | 22/09/18  20:53:28 | Winkelbeoordeling :
Otto bestaat al zo lang als ik me kan herinneren. Heel fijn om daar iets te bestellen. Het is betrouwbaar en van goede kwaliteit. Het bestellen op de site is eenvoudig en je hebt je bestelling snel in huis.
Yvon Berger  | 03/10/18  16:56:26 | Winkelbeoordeling :
Ben al jaren klant van otto ben zeer tevreden goede service waar voor z'n geld heb m'n vrienden ook al aangeboden dat ze klant moeten worden hoop dat ze dat snel gaan doen m'n familie heeft ook al veel laten komen en echt tevreden is het niet goed geld terug of je kunt het opnieuw bestellen nou dat is toch super Gr mevr berger
Miriam Piccin  | 28/10/18  16:19:28 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van Otto geweldig. Hij is overzichtelijk en de prijzen zijn ook goed betaalbaar. Ze hebben regelmatig diverse aanbiedingen en de klantenservice is ook goed behulpzaam als je met vragen zit. Ik doe graag mijn aankopen via de site van Otto.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

visit register click click