ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA

Plein Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Plein

Bij Plein.nl vind je alles voor jouw baby, huishouden, huisdier of eigen verzorging

Plein.nl is de verzamelplek geworden voor verzorging van jezelf, jouw kind, huisdier of huis. Voor elke categorie heeft Plein.nl een ruim assortiment producten, zo staan er bijvoorbeeld meer dan 10.000 producten klaar om morgen bij jou geleverd te worden. Je vindt hier werkelijk alles wat jij nodig hebt voor jezelf of een ander. Zoek daarom niet verder en shop jouw producten bij de specialist, bij de Plein.nl.

Plein Beoordelingen

Jax Teller  | 25/11/20  19:55:46 | Winkelbeoordeling :
Vrij snel het artikel ontvangen dat ik besteld heb, maar twee eyeliners kunnen in een brievenbus pakketje worden verzonden. Het te grote doosje moest ik vanwege afwezigheid laten bezorgen bij een ophaalpunt, verders is alles wel prima bij Plein !
Crash Chenko  | 03/10/20  18:00:26 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen bij Plein, wat is jammer vindt voor het millieu is dat de bestelling vaak in 2 x wordt geleverd. Een tip voor Plein; De klant zelf de keuze te geven door aan te vinken of iemand wil wachten tot de bestelling compleet is, of dat de klant de bestelling in 2 x wil ontvangen.
Harry Spotter  | 18/09/20  17:43:14 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van Plein.nl. Snelle, goede, effectieve reactie. Producten 's-avonds besteld, afleveradres via reactie aangepast en de volgende ochtend werd alles geleverd. Fantastische service van Plein!
Piet Vettel  | 10/09/20  17:09:37 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben op zondagavond besteld bij Plein.nl en maandagmorgen hadden we onze bestelling al in huis!!! Een heel groot aanbod en zeer scherpe prijzen en dus prima verpakt en supersnel geleverd! Hier gaan we zeker nog een keer meer bestellen!
Cindy Kalou  | 30/08/20  10:50:31 | Winkelbeoordeling :
Het deurtje van mijn peewee kattenbak was helaas afgeknapt. Bij Plein.nl meteen een nieuwe besteld. En de volgende dag al in huis!! Supersnelle service. Gelukkig... Want 3 poepende katten op een kattenbak zonder deurtje is absoluut geen pretje in huis!!
Freddy Maertens  | 24/08/20  08:31:45 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop met veel keuze en goede prijzen. Niet onbelangrijk; mocht er een keer iets mis gaan dan wordt het correct en snel opgelost door de klantenservice van Plein, bestellingen worden snel uitgeleverd, prima dus!
Peter Faber  | 21/08/20  09:37:20 | Winkelbeoordeling :
Super service van Plein, Ik heb in het weekend een bestelling geplaatst met in mijn gedachte ervan uitgaand dat het op zijn vroegste dinsdag bezorgd zou worden, tot mijn grote bezorging kwam het pakketje maandag al binnen! heel erg tevreden over de service van Plein.
Steelo Brim  | 19/08/20  18:57:53 | Winkelbeoordeling :
Witte reus toiletblokken van Plein zijn in één woord fantastisch schoon fris glanzend en super ruikend! Het is net of je niet naar het toilet bent geweest. Supersnelle levering! ‘s Middags besteld...andere ochtend in huis, TOP!
Jacks Teller  | 12/08/20  19:03:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Plein, Denk ook wel dat ik nu meer dingen bij hun gaat bestellen. Zeer te spreken over hun makkelijke website, snelle levering en prijs vriendelijke items, tot nu toe 2 keer besteld tot volle tevredenheid!
Rob Dyrdek  | 10/08/20  13:26:31 | Winkelbeoordeling :
Meer en meer wordt Plein mijn vaste leverancier Ze hebben veel, en leveren vlot. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle en correcte levering, alle producten die ik wilde hebben waren aanwezig. Op naar de volgende bestelling want ik was nog wat vergeten.
Harry Webber  | 27/07/20  11:22:13 | Winkelbeoordeling :
Het bestelde product was zeer goed en naar volle tevredenheid. Levering was razend snel, woensdag om 17:00 uur besteld en de volgende dag reeds binnen. Kon het door mij bestelde product niet bij een bouwmarkt aanschaffen of een levertijd van een week aan verbonden. Plein.nl was de oplossing!
Berry Stevens  | 24/07/20  19:37:17 | Winkelbeoordeling :
Mooie en zeer duidelijke website van Plein.nl met veel goede en voordelige producten met een snelle levering, ze maken waar wat ze beloven, al verschillende bestellingen hier geplaatst, gewoon goed!!!!!
Rawina Lalai  | 20/07/20  11:42:08 | Winkelbeoordeling :
Ik had zonnebrandcrème nodig en zag een goede aanbieding op Plein, toen besloot ik daar voor het eerst wat te bestellen. Ik moet zeggen dat het bestellen soepel ging en dezelfde dag kreeg ik nog een mail dat mijn bestelling is verzonden. Ik ben erg tevreden met het bestelproces en mijn bestelling.
Sjaak Swart  | 17/07/20  14:07:11 | Winkelbeoordeling :
Nu al een aantal jaren mondverzorgingsproducten besteld bij Plein.nl en het is altijd hetzelfde liedje. Nooit een probleem met een bestelling, altijd snel geleverd en compleet én voordelig. Ik zou zeggen Plein.nl keep up the good work.
Hans Kazan  | 29/06/20  08:02:24 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en voor de juiste prijs, mooie aanbiedingen. Bestel met grote regelmaat bij Plein.nl, Hier wordt tenminste wel waargemaakt (ondanks corona) vandaag besteld morgen in huis! Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.
Ferry Swinkels  | 15/06/20  10:36:46 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Plein.nl en ik kan niet anders zeggen dan uitstekend! Snelle levering, goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot aan de levering, keurig verpakt! In één woord TOP!! Ik zou hier absoluut nog een keer bestellen!
Arjan Bouman  | 18/04/19  16:13:24 | Winkelbeoordeling :
Plein is een goede drogist. Je kunt er makkelijk bestellen en ze hebben goede aanbiedingen. Ik had onze bestelling de volgende dag in huis. Dus daar zijn ze ook goed in. Al met al, kijk eens verder dan de bekende drogisterijen. Cashbacksnelheid is niet heel snel.
Sharona Perfors  | 23/11/18  17:37:13 | Winkelbeoordeling :
Wat een supersite, je kan er heerlijk shoppen en er zijn vaak acties. Of je nu iets voor je huisdier nodig hebt, van de drogist of voor je huishouden alles in 1 keer bestellen.De levertijd is ook snel en je kan er voor kiezen om het bij een afhaalpunt op te halen.
Marianne Hiemstra  | 08/07/18  09:06:10 | Winkelbeoordeling :
Wat een handige site! Alles voor baby huisdieren, drogisterij artikelen etc.etc. in een. Maar 1 site om alles te bestellen en alles supersnel te ontvangen! Voor de hond coolmat besteld en gelijk wat drogisterij artikelen. Deze site blijft in mijn favorieten staan!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click