ONTVANG 2,50% CASHCOINS Doenkado.nl
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Plein Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Plein

Bij Plein.nl vind je alles voor jouw baby, huishouden, huisdier of eigen verzorging

Plein.nl is de verzamelplek geworden voor verzorging van jezelf, jouw kind, huisdier of huis. Voor elke categorie heeft Plein.nl een ruim assortiment producten, zo staan er bijvoorbeeld meer dan 10.000 producten klaar om morgen bij jou geleverd te worden. Je vindt hier werkelijk alles wat jij nodig hebt voor jezelf of een ander. Zoek daarom niet verder en shop jouw producten bij de specialist, bij de Plein.nl.

Plein Beoordelingen

Dimitri Anastopoulos  | 30/07/22  09:38:02 | Winkelbeoordeling :
De bestelling was meer dan op tijd geleverd, en goed ingepakt. Geen al te grote verpakking. Plein doet echt wat ze beloven en de prijzen zijn goed, vaatwastabletten besteld, snelle levering. Zou Plein.nl zeker aanbevelen!
Frans van Dusschoten  | 18/07/22  14:03:00 | Winkelbeoordeling :
Snelle verzending van Plein die ook goed is ingepakt, makkelijk bestellen en prima prijzen. Helemaal perfect en snel aangekomen, daarom is Plein zeker een website om nog vaker te bestellen. Keep up the goodwork!
Henk Gesink  | 26/06/22  09:17:22 | Winkelbeoordeling :
Niks op aan te merken! Alles vlot verlopen en snel geleverd! Duidelijke website en makkelijk bestellen, prima voordelige prijzen en je bestelling is prima te traceren door track & trace. Wij kopen zeker nog meer bij Plein.nl, aanrader!
Bert Friedrichs  | 27/05/22  18:26:20 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. Plein is zeker een aanrader om je spullen te bestellen. S'avonds besteld, de volgende dag in huis. Ik ben al jaren super tevreden over Plein!
Farce Majeur  | 04/05/22  14:39:47 | Winkelbeoordeling :
Assortiment van Plein is groot. Specifieke artikelen bestel ik dan ook bij Plein. Het inpakken gebeurt zonder opvulkarton waardoor de artikelen tijdens het vervoer schuiven, waardoor er een tube lekte. Klantenservice was supervriendelijk. Nieuwe tube had ik snel en zonder extra kosten in huis.
Hans Webber  | 27/04/22  10:30:10 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service van Plein.nl, super snelle levering, goede producten, alles goed verpakt en bovendien ook nog eens goedkoop. Goede communicatie per mail aangaande je bestelling. Het kan niet beter eerlijk gezegd.
Piet Bazoer  | 22/04/22  21:00:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden met Plein, alles prima geregeld, top. Alles was goed gegaan precies zoals het hoort, alleen werd het bezorgmoment op de dag zelf verzet naar een dag later maar dat lag volgens mij aan postnl.
Theo Janssen  | 14/04/22  11:27:33 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en netjes verpakt. Prijs/kwaliteit verhouding is perfect, Super snelle levering, producten goed omschreven, helaas bij binnenkomst 1 product kapot maar dat is heel netjes opgelost. Goede site van Plein om te bestellen!
Hans Visser  | 07/04/22  10:10:19 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, heb vaak bij Plein besteld maar toevallig één keer een melding moeten maken bij de klantenservice omdat ik een kapot artikel ontvangen had en kreeg direct een nieuwe toegestuurd en kreeg gewoon 5% korting terwijl dit niet eens hun schuld was. Nette prijzen en een superservice!
Henk Trabelsi  | 04/04/22  11:13:56 | Winkelbeoordeling :
Het bestellen via Plein.nl ging heel gemakkelijk en het betalen ook. Je kon gewoon op de producten zoeken wat je nodig had, super makkelijke site. 2 dagen later was de bestelling al geleverd dus dat was heel snel en fijn!
Dik Advocaat  | 02/02/22  09:38:18 | Winkelbeoordeling :
Plein heeft veel en altijd goede aanbiedingen voor het hele gezin (zelfs huisdieren). Ze houden je goed op de hoogte van de verzending. De bestellingen worden altijd super snel geleverd! Plein is een top webshop welke ik zeker aanraad!
Henk van Dorp  | 17/12/21  09:35:57 | Winkelbeoordeling :
Bestelling keurig op tijd en correct bezorgt. Ik vind het ook een bijzondere plus punt dat ik in de webshop voor de bezorglocatie kan kiezen, waardoor ik niet thuis hoef te blijven. Inmiddels hier twee keer besteld, twee keer perfect geregeld. Plein zit inmiddels bij mijn favorieten!
Harry Bellafonte  | 06/12/21  16:01:14 | Winkelbeoordeling :
Hele reeks aan goede ervaringen met de webshop van Plein.nl, betrouwbaar, scherp geprijsd en snel! Als er iets mis is staat de klantenservice gelijk paraat.Netjes en op tijd bezorgd, alles meteen geleverd, super!
Hans Bazoer  | 14/11/21  10:18:35 | Winkelbeoordeling :
Prima website van Plein en mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas was er een fles gaan lekken in de doos. Dit had ik gemeld bij de klantenservice en ik kreeg snel reactie en een compensatie! Heel goed geholpen!
John Wayn  | 04/11/21  14:57:44 | Winkelbeoordeling :
Plein heeft een prima overzichtelijke webshop en er is veel keus. Goede prijzen en een snelle levering, ik heb hier al meerdere keren besteld tot volle tevredenheid, Plein is zeker een blijvertje voor mij!
Lara Norris  | 02/11/21  17:27:25 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Plein en bestel er graag mijn spullen die ik nodig heb. Prima webshop met heel veel keus. Goede prijzen en een supersnelle levering. Ik heb hier al meerdere keren besteld, zeker een aanrader!
Pieter Nell  | 08/10/21  17:21:41 | Winkelbeoordeling :
‘s middags besteld en de volgende middag al keurig thuis bezorgd. Jammer alleen dat de verpakking erg groot was voor de zeer kleine inhoud. Verder ben ik zeer tevreden over mijn vorige bestellingen en de prijzen die Plein handteert.
Kim Kimich  | 06/10/21  20:38:45 | Winkelbeoordeling :
Heb een grastrimmer gekocht voor een redelijke prijs. De bestelling is snel en netjes en snel afgehandeld,er is veel keus bij Plein. De prijzen zijn voordelig, scheelt soms veel met de prijzen in de winkel. Mooi meegenomen in deze al dure tijd. En een supersnelle bezorging!
Toon Gesink  | 01/10/21  18:55:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Plein al verschillende bestellingen besteld, dit omdat de prijzen heel goed zijn, altijd alles keurig op tijd en volgens afspraak geleverd. Kortom Plein is zeker een prima en betrouwbaar adres!
Charley Brown  | 09/09/21  19:11:05 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke website en snelle levering met veel opties om het ergens te laten bezorgen op een handige plek. Duidelijke klantenservice als je vragen hebt krijg je duidelijk antwoord. Plein is erg klantvriendelijk!
Frank de Boer  | 06/09/21  18:51:54 | Winkelbeoordeling :
Bij Plein kun je vele bekende merken kopen voor gebruik in huis, Ik heb wasmiddel gekocht. Maar je hebt ook artikelen voor het huishouden. En de prijs - kwaliteit verhouding is zeer aantrekkelijk. Ook heb je het snel in huis, echt geweldig. En een goede service. Ik ben zeer tevreden.
Stoffel van Doorn  | 21/08/21  09:19:16 | Winkelbeoordeling :
Ik had een bestelling geplaatst bij Plein. Kreeg netjes een mail met alle info, volgende dag werd mijn bestelling op de post gedaan, zoals eerder werd aangegeven tijdens mijn bestelling, ook hier een mail over gehad. Mijn bestelling was netjes ingepakt. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!
Jos Thi  | 13/08/21  06:23:39 | Winkelbeoordeling :
Redelijk laat in de middag besteld en de volgende morgen al de bestelde spullen in huis van Plein. Werd verstuurd in een stevige doos, alles in orde en goede kwaliteit spullen voor een redelijke prijs bij Plein.nl.
Vero Nica  | 14/07/21  10:03:55 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Plein en doe daar graag mijn boodschappen, Bestelling gaat makkelijk en volgende dag gelijk geleverd. Alleen deze keer het inpakken klein minpuntje. Andrelon crème potje was open. Alles zat onder, controleren van de verpakking zou handig zijn. Voor de rest allemaal top!
Jos Verstappen  | 30/06/21  14:20:57 | Winkelbeoordeling :
Prima producten voor een mooie prijs bij Plein. Helaas was er bij mijn bestelling één fles beschadigd. Dit heb ik gemeld bij de klantenservice en hiervan kreeg ik gelijk mijn geld teruggestort op de rekening, toch prima geregeld zo!
Bernd Maylander  | 17/06/21  14:08:04 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering van Plein, netjes verpakt, en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, ik ben heel tevreden! Van de bestelling tot levering werd ik goed op de hoogte gehouden. Snel besteld en snel geleverd!
Loise Hamilton  | 16/06/21  17:53:58 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel met een uitgebreid assortiment en snelle levering. Goed verpakt en uitstekende prijs en kwaliteit. Helemaal tevreden, netjes op tijd en prima keuze wat artikelen betreft! Ik blijf echt klant bij Plein!
Akio Kaminaga  | 07/04/21  09:42:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb gekregen wat ik besteld heb, op tijd en bezorgd op aangegeven locatie! Top dus! en de bestelde producten zijn goedkoper dan elders. Ik ben dus een tevreden klant die de komende tijd meer bestellingen via Plein.nl gaat afnemen!
Anouska Bepnikova  | 14/03/21  12:34:20 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is Plein de goedkoopste en beste webwinkel van iedereen, altijd alles goedkoper als een andere webwinkel, daarom bestel ik al jaren bij Plein, altijd veel acties en afprijzingen en snelle leveringen, prima webshop!
Fred Heineken  | 12/03/21  09:17:56 | Winkelbeoordeling :
Alles supersnel geleverd. 1 artikel was niet meer leverbaar en dat bedrag was teruggestort voordat de bestelling werd geleverd, dat vind ik erg netjes van Plein! De geleverde artikelen voldoen perfect aan de belofte. Ik ben heel tevreden over Plein!
Mark Webber  | 05/03/21  08:50:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling weer bij Plein, zoals gewoonlijk goed verpakt, gunstige prijzen en op de afgesproken tijd afgeleverd. Prima! Gewoon top, Plein is een echte aanrader !
Ricky Wamberto  | 06/01/21  19:00:27 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, zelfs in deze tijd, en de prijs van het product was ook een goede aanbieding. Helaas was 1 van de 3 producten beschadigd. Maar deze klacht is zeer snel en naar tevredenheid opgelost. Ik voeg deze winkel toe aan mijn lijst van betrouwbare webwinkels en zal er zeker weer bestellen.
Jax Teller  | 25/11/20  19:55:46 | Winkelbeoordeling :
Vrij snel het artikel ontvangen dat ik besteld heb, maar twee eyeliners kunnen in een brievenbus pakketje worden verzonden. Het te grote doosje moest ik vanwege afwezigheid laten bezorgen bij een ophaalpunt, verders is alles wel prima bij Plein !
Crash Chenko  | 03/10/20  18:00:26 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen bij Plein, wat is jammer vindt voor het millieu is dat de bestelling vaak in 2 x wordt geleverd. Een tip voor Plein; De klant zelf de keuze te geven door aan te vinken of iemand wil wachten tot de bestelling compleet is, of dat de klant de bestelling in 2 x wil ontvangen.
Harry Spotter  | 18/09/20  17:43:14 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van Plein.nl. Snelle, goede, effectieve reactie. Producten 's-avonds besteld, afleveradres via reactie aangepast en de volgende ochtend werd alles geleverd. Fantastische service van Plein!
Piet Vettel  | 10/09/20  17:09:37 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben op zondagavond besteld bij Plein.nl en maandagmorgen hadden we onze bestelling al in huis!!! Een heel groot aanbod en zeer scherpe prijzen en dus prima verpakt en supersnel geleverd! Hier gaan we zeker nog een keer meer bestellen!
Cindy Kalou  | 30/08/20  10:50:31 | Winkelbeoordeling :
Het deurtje van mijn peewee kattenbak was helaas afgeknapt. Bij Plein.nl meteen een nieuwe besteld. En de volgende dag al in huis!! Supersnelle service. Gelukkig... Want 3 poepende katten op een kattenbak zonder deurtje is absoluut geen pretje in huis!!
Peter Faber  | 21/08/20  09:37:20 | Winkelbeoordeling :
Super service van Plein, Ik heb in het weekend een bestelling geplaatst met in mijn gedachte ervan uitgaand dat het op zijn vroegste dinsdag bezorgd zou worden, tot mijn grote bezorging kwam het pakketje maandag al binnen! heel erg tevreden over de service van Plein.
Jacks Teller  | 12/08/20  19:03:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Plein, Denk ook wel dat ik nu meer dingen bij hun gaat bestellen. Zeer te spreken over hun makkelijke website, snelle levering en prijs vriendelijke items, tot nu toe 2 keer besteld tot volle tevredenheid!
Rob Dyrdek  | 10/08/20  13:26:31 | Winkelbeoordeling :
Meer en meer wordt Plein mijn vaste leverancier Ze hebben veel, en leveren vlot. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle en correcte levering, alle producten die ik wilde hebben waren aanwezig. Op naar de volgende bestelling want ik was nog wat vergeten.
Harry Webber  | 27/07/20  11:22:13 | Winkelbeoordeling :
Het bestelde product was zeer goed en naar volle tevredenheid. Levering was razend snel, woensdag om 17:00 uur besteld en de volgende dag reeds binnen. Kon het door mij bestelde product niet bij een bouwmarkt aanschaffen of een levertijd van een week aan verbonden. Plein.nl was de oplossing!
Berry Stevens  | 24/07/20  19:37:17 | Winkelbeoordeling :
Mooie en zeer duidelijke website van Plein.nl met veel goede en voordelige producten met een snelle levering, ze maken waar wat ze beloven, al verschillende bestellingen hier geplaatst, gewoon goed!!!!!
Rawina Lalai  | 20/07/20  11:42:08 | Winkelbeoordeling :
Ik had zonnebrandcrème nodig en zag een goede aanbieding op Plein, toen besloot ik daar voor het eerst wat te bestellen. Ik moet zeggen dat het bestellen soepel ging en dezelfde dag kreeg ik nog een mail dat mijn bestelling is verzonden. Ik ben erg tevreden met het bestelproces en mijn bestelling.
Sjaak Swart  | 17/07/20  14:07:11 | Winkelbeoordeling :
Nu al een aantal jaren mondverzorgingsproducten besteld bij Plein.nl en het is altijd hetzelfde liedje. Nooit een probleem met een bestelling, altijd snel geleverd en compleet én voordelig. Ik zou zeggen Plein.nl keep up the good work.
Hans Kazan  | 29/06/20  08:02:24 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en voor de juiste prijs, mooie aanbiedingen. Bestel met grote regelmaat bij Plein.nl, Hier wordt tenminste wel waargemaakt (ondanks corona) vandaag besteld morgen in huis! Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.
Ferry Swinkels  | 15/06/20  10:36:46 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Plein.nl en ik kan niet anders zeggen dan uitstekend! Snelle levering, goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot aan de levering, keurig verpakt! In één woord TOP!! Ik zou hier absoluut nog een keer bestellen!
Arjan Bouman  | 18/04/19  16:13:24 | Winkelbeoordeling :
Plein is een goede drogist. Je kunt er makkelijk bestellen en ze hebben goede aanbiedingen. Ik had onze bestelling de volgende dag in huis. Dus daar zijn ze ook goed in. Al met al, kijk eens verder dan de bekende drogisterijen. Cashbacksnelheid is niet heel snel.
Sharona Perfors  | 23/11/18  17:37:13 | Winkelbeoordeling :
Wat een supersite, je kan er heerlijk shoppen en er zijn vaak acties. Of je nu iets voor je huisdier nodig hebt, van de drogist of voor je huishouden alles in 1 keer bestellen.De levertijd is ook snel en je kan er voor kiezen om het bij een afhaalpunt op te halen.
Marianne Hiemstra  | 08/07/18  09:06:10 | Winkelbeoordeling :
Wat een handige site! Alles voor baby huisdieren, drogisterij artikelen etc.etc. in een. Maar 1 site om alles te bestellen en alles supersnel te ontvangen! Voor de hond coolmat besteld en gelijk wat drogisterij artikelen. Deze site blijft in mijn favorieten staan!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,00% CashCoins
10% korting op alle koffie van Koffielust bij Verse Maling
Code:koffielust10
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Doenkado.nl
visit register click click