ONTVANG tot 1,00% CASHCOINS ONTVANG tot 1,00% CASHCOINS

Surfshark Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Surfshark

Beveilig jouw digitale leven met Surfshark

Veilige toegang tot internet met Surfshark. Je geniet van alles wat internet te bieden heeft, zonder je zorgen te maken. Met Surfshark is jouw computer namelijk goed beveiligd. Ontdek nu de verschillende pakketten en ontvang cashback!

Surfshark Beoordelingen

Steelo Brim  | 19/06/20  06:26:10 | Winkelbeoordeling :
Na heel wat research werk ben ik uitgekomen bij Surfshark. Na deze VPN enkele weken gebruikt te hebben, moet ik zeggen dat ik geen spijt heb van mijn keuze. De VPN-verbinding wordt snel tot stand gebracht en de prestaties zijn prima. De prijs is daarenboven nog heel goed.
E.B.T Tran  | 17/06/20  13:21:36 | Winkelbeoordeling :
In één woord geweldig! Als je heel erg op je privacy gesteld bent, dan is Surfshark de site voor jou. Je betaalt 1,75 euro per maand om hun VPN te gebruiken. Een manier om jezelf te beschermen tegen hackers is een VPN. Je verandert hiermee je locatie. Ik zeg doen!
Freddy Maertens  | 17/06/20  14:55:26 | Winkelbeoordeling :
Surfshark is een hele goede VPN die makkelijk te installeren is daarnaast ook op al je andere apparaten te installeren zonder extra licenties. Deze VPN doet echt wat hij moet doen in tegenstelling tot sommige andere die alleen maar je internet trager maken.
Job Clarck  | 09/06/20  17:19:27 | Winkelbeoordeling :
Het is erg fijn om voor zo'n mooie prijs veilig op het internet kunt surfen, ikzelf ben erg alert op het internet maar het is toch altijd nog fijn om die extra beveiliging te hebben. Ik raad Surfshark aan.
Jacks Teller  | 08/06/20  07:51:29 | Winkelbeoordeling :
Goed en super goedkoop, Snelle reactie via mail als iets niet duidelijk is, en met snelle verbindingen, Handige app. Doet gewoon wat het moet doen...geeft mij tenminste een veilig gevoel buiten de deur voor mijn laptop op locatie.
Kees Veerman  | 16/05/20  10:32:53 | Winkelbeoordeling :
Met Surfshark is internetten voor mij weer veilig geworden! Waar ik ook ben, ik weet dat ik overal wifi kan pakken en dat het veilig is dankzij Surfshark. Ook in het buurthuis of in het buitenland kan mij nu niets overkomen!
Roelfiena Aukema  | 16/05/20  16:50:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb kennis gemaakt met surfshark om mijn internet optimaal te beveiligen. Ik ben er erg blij mee en tot nu toe pakt het allemaal goed uit, daarom ben ik er erg tevreden over. Ik heb goede adviezen gehad
Zoulia  | 16/05/20  05:36:26 | Winkelbeoordeling :
Een echte aanrader, ik vond het helemaal Top! Ik raad dit zeker en vast aan aan alle nieuwe mensen die op zoek zijn naar een VPN. op de site staat alles klaar en duidelijk uitgelegd ! Aarzel zeker en vast niet ;)
Rolf Rolink  | 13/05/20  12:40:14 | Winkelbeoordeling :
Met Surfshark voelt het internetten een stuk veiliger dan voorheen! Met Surfshart weet ik gewoon dat ik overal in de wereld kan netwerken zonder bang te zijn dat mijn vertrouwelijke gegevens zoals creditcard of pincodes niet gestolen kunnen worden!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 1,00% CASHCOINS ONTVANG tot 1,00% CASHCOINS
visit register click click