ONTVANG Tot 2,50% CASHCOINS ONTVANG Tot 2,50% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Tommy Teleshopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Tommy Teleshopping

Shop bij Tommy Teleshopping exclusieve producten met korting!

Tommy Teleshopping is vooral bekend van de televisie. Ze bieden exclusieve producten die nog niet in de winkels verkrijgbaar zijn! Tommy Teleshopping heeft voor iedereen wat wils, ze hebben onder andere producten voor de auto, lichamelijke verzorging en voor de vrije tijd. Producten kun je ruilen binnen 30 dagen en niet goed is geld terug.

Tommy Teleshopping Beoordelingen

Tim Trabelsi  | 16/09/22  16:22:29 | Winkelbeoordeling :
Apparaat was kapot toen het al aan kwam. Contact opgenomen. Uiteindelijk na 2 weken een nieuwe toegestuurd gekregen. Ik snap dat er regels zijn om niet meteen een andere te sturen. Gevoelsmatig voelde dat niet zo. De service die naar mij toe geweest is moet ik zeggen was goed, duidelijk en netjes.
Hans Webber  | 24/08/22  11:33:06 | Winkelbeoordeling :
Onderdelen voor de Nutribullet besteld bij Tommy Teleshopping, zijn het goedkoopst daar en gratis verzending! Op de beker zou 2 tot 3 weken levertijd zitten stond op de website. Na 3 dagen had ik alles al in huis! Hoe snel wil je het hebben? Topservice!
Kim Kimich  | 15/08/22  08:14:18 | Winkelbeoordeling :
Werd duidelijk geinformeerd waar de bestelling op dat moment was. De tijd van aankomst was precies zoals het werd aan gegevan. De loopband uitgepakt en in elkaar gezet volgens het boekje wat erbij hoorde en het was perfect. Ik ben dik tevreden over Tommy Teleshopping.
Henk Gesink  | 17/07/22  08:25:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor de eerste keer wat gekocht bij Tommy Teleshopping en het is me prima bevallen, bestelling werd netjes op tijd geleverd en de airfryer werkt perfect, prijs is ook goed, een dikke 10 dus voor Tommy Teleshopping!
Henk Trabelsi  | 30/05/22  19:35:16 | Winkelbeoordeling :
Ik kan alleen maar zeggen dat het uitstekend is gegaan met mijn bestelling bij Tommy Teleshopping, Correcte behandeling van een bestelling van begin tot eind en de prijs-kwaliteit is ook prima bij Tommy!
Xantippe Visser  | 22/04/22  20:37:56 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd alleen maar goede ervaringen met Tommy Teleshopping, prima werkende website en ze hebben doorgaans een snelle levering en een goede service. Goede kwaliteit/prijs verhouding, dus zeker een aanrader!
Berry de Plakker  | 19/02/22  08:52:09 | Winkelbeoordeling :
Bestelling online gedaan bij Tommy Teleshopping, product werd 2 dagen later geleverd via DHL en het artikel was heel goed verpakt. Kon pakket volgen via track en trace. Is allemaal prima gegaan, dus tevreden!
Hans Bazoer  | 23/01/22  07:24:31 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn tevreden met onze eerste aankoop bij Tommy Teleshopping. Alles werd duidelijk vermeld qua vanaf welke datum ze het zouden versturen. Toen is alles keurig bezorgd, netjes verpakt en netjes ontvangen, super!
Bert Friedrichs  | 14/01/22  10:32:17 | Winkelbeoordeling :
Mijn gewonnen bestelling van Tommy Teleshopping was snel en correct met de levering. De verpakking was goed en heel stevig en het apparaat kwam zonder enige beschadiging aan, kortom Tommy is zeker een aanrader!
Pieter Nell  | 17/12/21  10:11:44 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk om de items online te vinden. Vervolgens een snelle levering aan huis. Zoals bij de bestelling werd aangeven was de levertijd van dit product wat langer. Keurig zoals aangegeven goed verpakt en geleverd. Fijn apparaat, ik ben tevreden over Tommy Teleshopping.
Henk van Dorp  | 12/11/21  16:23:28 | Winkelbeoordeling :
Perfecte levering van Tommy Teleshopping en ook bij telefonische navraag bij de klantenservice mijnerzijds keurig te woord gestaan. Gekocht artikel, een hometrainer voldoet aan alle verwachtingen en snel en netjes bezorgd, super!
Vero Nica  | 10/11/21  15:41:39 | Winkelbeoordeling :
Alles klopte bij Tommy Teleshopping. Van artikel tot verpakking en de super vlotte levering met ook als voordeel het achteraf kunnen betalen, superservice dus bij deze duidelijke website, zeker voor herhaling vatbaar!
Ronald Veltman  | 29/09/21  20:37:12 | Winkelbeoordeling :
Ik koop af en toe produkten bij Tommy Teleshopping. Niet omdat het de goedkoopste is. Maar wel omdat ze dingen verkopen die je nergens kunt kopen. En dan ook nog met prima klantenservice en garantie. Daar kun je op rekenen.
Toon Gesink  | 24/09/21  20:11:11 | Winkelbeoordeling :
Geweldig product. Prijs/kwaliteit uitstekend. Snelle levertijd. Duidelijke montage instructie, ik heb her al een paar keer wat besteld. Producten zijn goed, levering goed. Geen klachten, ik ben een tevreden klant!
Jos Verstappen  | 08/09/21  20:36:54 | Winkelbeoordeling :
De levering van mijn bestelling verliep prima en heel snel. Alle bestelde producten kwamen in één keer. Ik was verbaasd dat de korting uit de folder kennelijk niet van toepassing was op mijn bestelling maar de topper is uitstekend en de bezorging was oké.
Tom Dumoulin  | 29/08/21  19:51:08 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden met mijn eerste bestelling bij Tommy Teleshopping. Goede communicatie en spoedig levering (binnen vermelde levertijd). Product keurig verpakt en in uitstekend en werkend toestand ontvangen.
Stoffel van Doorn  | 14/08/21  12:06:57 | Winkelbeoordeling :
De bestelling plaatsen ging heel erg gemakkelijk bij Tommy Teleshopping, en de levering was ook supersnel, bij mij thuis binnen 24 uur via DHL pakket bezorgdienst. Producten zijn netjes afgeleverd. Ben erg tevreden over de Motion Ciser!
Bernd Maylander  | 06/08/21  09:41:55 | Winkelbeoordeling :
Prima service, eerste pakket waren paar dingen wat niet compleet was, hele doos weer retour, na ontvangst 2de keer was het goed. verder is deze winkel wel aan te bevelen, het kan altijd een keer niet goed gaan, maar is goed opgelost door de klantenservice.
Ricky Wamberto  | 05/05/21  13:28:09 | Winkelbeoordeling :
De bestelling was er zeer snel van TommyTeleshopping. Helaas het verrassingscadeau vergeten mee te sturen. Na een snelle reactie van de klantenservice kwam het cadeau een paar dagen later, prima service, eerlijk en duidelijk!
Sjaak Swart  | 23/04/21  08:52:56 | Winkelbeoordeling :
In tegenstelling tot andere leveranciers die de MotionCiser verkopen werd deze door Tommy Teleshopping zeer snel en binnen 2 dagen geleverd in goede verpakking, bovendien bevalt het apparaat prima. Duidelijk, goede communicatie tijdens levering, prima!
Mark Webber  | 16/04/21  20:29:37 | Winkelbeoordeling :
Tommy Teleshopping biedt echt kwaliteitsvolle producten aan tegen een zeer scherpe prijs. De producten komen netjes verpakt toe en handig dat je het kan traceren. De producten doen echt hun werk zoals voorgesteld op tv.
Heinz Friedrichs  | 08/03/21  17:19:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb onlangs de Molino airfryer gekocht bij Tommy Teleshopping. Ik had hem, ondanks de bezorgdrukte met de corona tijd al binnen 2 dagen in huis. Het is een heel mooi apparaat en voldoet aan de verwachtingen, zoals zo op de tv laten zien.
Fred Heineken  | 05/03/21  09:11:53 | Winkelbeoordeling :
Topper en kussens gekocht, ik ben daar zeer tevreden over en ook een vlotte levering, stevig verpakt. Ik kocht de eazzzy topper matras op maandag en op dinsdag stond hij al voor mijn deur. Sindsdien is het zalig slapen, perfect!
Jax Teller  | 10/02/21  09:19:59 | Winkelbeoordeling :
Mijn vorige stoomreiniger was kapot en heb dus een nieuwe uitgezocht bij Tommy Teleshopping, makkelijk besteld en 2 dagen later al binnen! Vanaf het eerste gebruik ben ik super tevreden over mijn nieuwe stoomreiniger!
Clint Eastwood  | 25/09/20  21:14:45 | Winkelbeoordeling :
Airfryer gekocht bij Tommy Teleshopping en prijs en kwalitatief aantrekkelijke product. Vlotte en snelle verwerking en bezorging van mijn bestelling. Fijne update en info over het verloop van bezorgproces.
Adri Veltman  | 26/04/18  19:16:30 | Winkelbeoordeling :
Na een filmpje op tv een bestelling gedaan. Het ontvangen artikel was echter niet wat ik er van verwachtte. Terugsturen kan tot 1 maand na ontvangst. Formuliertje printen en terug in de doos. Snel een ontvangsbevestiging ontvangen en al na 1 week het geld terug. Top.
Mariska Sylvana  | 02/12/16  10:27:41 | Winkelbeoordeling :
Vandaag een bestelling gedaan bij tommy teleshopping. Volgens de website zou ik de bestelling binnen 2-5 werkdagen geleverd krijgen. De site is overzichtelijk en wanneer je via deze site een bestelling plaatst krijg je er een leuke vergoeding voor!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
Magazijnopruiming: €5 extra korting bij Tommy Teleshopping
Code:opruiming5
ONTVANG Tot 2,50% CASHCOINS ONTVANG Tot 2,50% CASHCOINS
visit register click click