ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Expert

ToolMax Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ToolMax

Bestel professioneel gereedschap online bij ToolMax

Geen klus is te groot met goed gereedschap van ToolMax. Met het uitgebreide assortiment gereedschap kan je echt iedere klus klaren. Of je nu een gaatje moet boren, in de tuin aan de slag gaat of moet zagen, bij ToolMax vind je voor iedere klus het juiste gereedschap van professionele merken.

ToolMax Beoordelingen

Heinz Friedrichs  | 24/05/21  15:33:40 | Winkelbeoordeling :
Ik had een Makita accuboormachine besteld op 20 mei en op de 22e was hij al binnen, hartstikke toppie!!! S’avonds besteld, Meerdere mails met updates over de status van de bestelling en de verwachte levertijd. Goede service! Zeker voor herhaling vatbaar!
Stoffel van Doorn  | 22/05/21  19:04:10 | Winkelbeoordeling :
Enkele maanden geleden een Bosch 18V accu en lader besteld bij Toolnation en na 2 maand en diverse mails verder, nog steeds niets ontvangen. Toen heb ik deze zelfde set besteld bij ToolMax. Maandagmiddag besteld, dinsdagmiddag al in huis, vanaf nu bestel ik dus alles bij ToolMax!
Leo Beenplakker  | 17/05/21  12:34:16 | Winkelbeoordeling :
Erg goeie service van ToolMax, in de morgen besteld en in de avond stond er een vrolijke chauffeur voor mijn deur en dat alles voor de scherpste prijs in het land. Ik bestel niet snel ergens anders meer. Top service!
Bor de Wolf  | 06/05/21  18:03:21 | Winkelbeoordeling :
Bij Toolmax gaat het allemaal buitengewoon snel. Bestelling geplaatst, bevestiging binnen en al binnen een uur bericht dat het was verzonden. De volgende ochtend stond de koerier al voor de deur. Kan niet beter, perfect!
Bernd Maylander  | 22/04/21  11:14:22 | Winkelbeoordeling :
Je bestelling wordt netjes bevestigd door ToolMax, op tijd verzonden en keurig verpakt aangeleverd. Geregeld acties van grote merken en als er vragen zijn worden ze via de online chat direct en netjes beantwoord. ik shop graag bij ToolMax!
Vero Nica  | 20/04/21  10:01:53 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch! ‘s Avonds een Bosch accuboor besteld, volgende dag in huis! Prima prijs en nog een gratis derde accu erbij van Bosch! Ik ben superblij dat ik deze bij ToolMax heb besteld, snel en super dus van ToolMax!
Jos Thi  | 15/04/21  07:25:13 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbiedingen bij ToolMax en ik ben erg blij met mijn aangeschafte DeWalt multitool! Makkelijk bestelproces en supersnel geleverd! Goede productomschrijvingen, helder in communicatie en prijs-kwaliteit is ook prima!
Veronica Veronica  | 31/03/21  09:23:52 | Winkelbeoordeling :
Donderdag besteld. Vrijdag geleverd. Hoe snel wil je het hebben. Later nog even contact via de chat gehad om de rekening als pdf te krijgen voor de gratis accu actie van Makita. Binnen 1 minuut opgelost. Chapeau!!!
Vladimir Bepnikov  | 29/03/21  09:49:02 | Winkelbeoordeling :
Schuurzolen en stofzakjes voor een Makita schuurmachine besteld en evenals mijn vorige bestelling werd het weer binnen 24 uur bezorgd. Track&Trace werkt zoals het hoort. Ook het feit dat ToolMax heel veel in voorraad heeft spreekt me bijzonder aan. En dat dan ook nog voor een scherpe prijs!
Freddy Maertens  | 24/03/21  12:07:14 | Winkelbeoordeling :
Tegenwoordig is er veel namaak gereedschap, daarom bestel ik graag bij een gerenommeerd dealer, wat ToolMax is, want weet je dat het goed zit. Mijn ervaring is dat de prijzen er het scherpst zijn en de leveringen gaan verder snel en het is netjes verpakt. Niks mis mee dus en absoluut een aanrader!
Sjaak Swart  | 12/03/21  08:56:18 | Winkelbeoordeling :
Maandag schuurpapier besteld. Op de site stond dat 1 maat een latere leverdatum zou hebben. Gelukkig zat ook deze maat gewoon bij de levering in. Dinsdag werd mijn bestelling al thuis afgeleverd! Geweldig! ToolMax is een heerlijk website!
Ricky Wamberto  | 10/03/21  10:23:25 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer dat ik bij ToolMax bestelde, maar zeker niet de laatste! Laat in de avond besteld en de dag erop geleverd, superrrrr en ook goede prijzen, ik heb een top machine ( Makita ) ontvangen, goed product en een prima bestelproces, prima!
Jax Teller  | 27/01/21  18:48:56 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke website van ToolMax, duidelijke stappen voor een bestelling, ik heb een M4 box besteld met inlay. Netjes op tijd geleverd in een stevige doos, producten waren netjes. Eigenlijk een bestelling zoals een bestelling hoort te zijn!
Fred Heineken  | 08/01/21  06:26:14 | Winkelbeoordeling :
Breed assortiment bij ToolMax en een zeer snelle levering, zelfs in deze periode van lange levertijden. Chapeau! Levertijd zou een paar dagen zijn. Maar artikel werd meteen verstuurd en was, netjes verpakt, een dag later al in huis, super!
Hans Kazan  | 04/01/21  19:15:31 | Winkelbeoordeling :
2 Makita machines gekocht bij ToolMax. Netjes en goed ingepakt verzonden. Alle juiste Mboxen en materiaal er in en voor vragen werkt de klantenservice van ToolMax ook goed, goede service en scherpe prijzen!
Crash Chenko  | 20/12/20  13:10:20 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende website van ToolMax, Snelle levering en goede producten. Ik heb al diverse machines gekocht bij ToolMax. Altijd snelle levering en prima concurrerende prijzen. Vraagje over bezorging (het bleek in twee delen te komen) werd via de chat snel beantwoord, uitstekend!
Mark Webber  | 20/11/20  18:35:26 | Winkelbeoordeling :
Perfect in orde, levering zoals beloofd. De bestelling was een Bosch werktafel, niet goedkoop maar uitstekend materiaal en zeer handig in gebruik. Bij bestelling stond het toestel voorradig en ik kreeg het dan ook de volgende dag geleverd. Toolmax houdt zich aan zijn levering beloften.
Jesse James  | 28/10/20  12:38:56 | Winkelbeoordeling :
ToolMax is een keurige webshop, overzichtelijk met goede merken Prima prijs - kwaliteits verhouding. Snelle levering van de goederen, waarbij je goed op de hoogte word gehouden van de voortgang van het bestelde, prima dus !
Harry Spotter  | 23/10/20  20:19:23 | Winkelbeoordeling :
Toch snel een goeie keuze kunnen maken bij ToolMax, filter toegepast en snel mijn product kunnen vinden en gelijk bestellen voor een mooie prijs. Besteld en binnen 24uur binnen gekregen. Helemaal blij mee. Thx ToolMax !
Harry Nak  | 04/10/20  10:16:45 | Winkelbeoordeling :
Festool MFT 3 en een Makita multitool besteld bij ToolMax, scherpe prijs, goede service, helder van a t/m z, duidelijke website en levering op tijd zoals afgesproken, om hier nog een keer te bestellen is zeker voor herhaling vatbaar!
Piet Vettel  | 05/10/20  10:58:18 | Winkelbeoordeling :
Dit keer geen gereedschap maar Bosch blauwe koffers opbergkisten gekocht. Zoals altijd originele producten voor een scherpe prijs en verzending was weer snel, zoals beloofd was dit ook de volgende dag in huis, super van ToolMax !
Jacks Teller  | 28/09/20  20:19:42 | Winkelbeoordeling :
Ook over deze bestelling ben ik weer zeer tevreden over ToolMax. Ik hoop hier nog vaak gereedschappen te mogen kopen, ze hebben een groot aanbod en hele mooie prijzen met een zeer snelle levering, top van ToolMax !
Clint Eastwood  | 18/09/20  18:12:20 | Winkelbeoordeling :
Bestelling keurig geleverd van ToolMax. Vriendelijke telefonische klantenservice met tevens ook een zeer ruim assortiment. Hier kun je best wel vaker bestellen. Levering was keurig op schema binnen 24 uur, perfect!
Peter Faber  | 18/09/20  18:31:51 | Winkelbeoordeling :
Prima website van ToolMax en onlangs een eerste bestelling geplaatst bij ToolMax. Goede prijs, goed product en volgens afspraak geleverd. Er gaan nu waarschijnlijk nog wel wat bestellingen meer volgen bij ToolMax!
Lance Hamilton  | 20/09/20  11:54:21 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling snel en goed geleverd maar omdat ik een e-mail had verstuurd waar niet op is gereageerd had ik mijn twijfels. Maar dat komt bij meerdere bedrijven voor die in coronatijd extra worden belast. Toch maar de bestelling geplaatst en dat pakte dus heel goed uit.
Klus Klus  | 13/08/20  17:22:19 | Winkelbeoordeling :
Een dompelpomp besteld bij ToolMax en zou binnen 2 weken geleverd worden, het duurde uiteindelijk 4 dagen. Een snel reagerende klantenservice van ToolMax. Pomp heb ik netjes en goed beschermd in een doos ontvangen, prima ervaring!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
visit register click click