ONTVANG % CASHCOINS ONTVANG % CASHCOINS

V&D Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over V&D

V&D is terug als warenhuis op het web: shop vanuit huis mode, elektronica, cosmetica, boeken en nog veel meer!

Vroom & Dreesman was het grootste warenhuis van Nederland. Maar in 2015 viel helaas het doek. Nu is V&D terug als online warenhuis, shop gewoon vanuit huis! Een zeer ruim assortiment, scherpe prijzen, continu wisselende collecties en goede kwaliteit en service. Naast internationale topmerken heeft V&D ook vertrouwde huislabels voor een zeer scherpe prijs. Shop bij V&D niet alleen voor de nieuwste dames-, heren- en kindermode, maar ook voor elektronica, cosmetica, boeken, cd's en sieraden! Bestellingen worden binnen 24 uur geleverd en vanaf € 20,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

V&D Beoordelingen

Bhakti Dharma  | 06/10/19  16:09:50 | Winkelbeoordeling :
Het was erg jammer dat de V en D warenhuizen dicht zijn gegaan. Maar ik ontdek nu dat er een V en D on line winkel is met deels bekende kleding en vrije tijds artikelen en nog meer on line te bestellen zaken. Best leuk.
gerry van dinther  | 04/09/19  05:23:51 | Winkelbeoordeling :
V%D een oude bekende jammer dat de winkels weg zijn waar ik altijd de dekbedovertrekken kocht . Nu zie ik opeens dat ze nog een webshop hebben waar ik ook de oude vertrouwde overtrekken kon bestellen . Ik heb ze gisteren binnen gekregen en het zijn dezelfde ben er super blij mee
Wilma Mateman - Hoogstraten  | 17/11/13  20:41:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Veel keus. Fijne kwaliteit.
Sjaak Hof  | 29/03/14  19:15:52 | Winkelbeoordeling :
v.d is top met verzending want word je met jou sms op de hoogte gehouden van je bestelling over waar en wanneer je hem op kan halen.
Mariska sylvana  | 11/02/13  19:00:08 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke winkel met goede service. Ook de webshop is erg goed. Alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen wanneer je een product retour stuurt.
Christel de Wolff  | 12/03/13  10:51:43 | Winkelbeoordeling :
V&D is een heel fijne zaak met een groot assortiment voor ieder wat wils en heeft een hele goede webwinkel. Ik heb er mijn winterjas besteld en had ik de volgnede dag al in huis, goed verpakt en in perfecte kwaliteit. Ik vind de V&D top om de snelle levering en de goede service.
Dinesh Bhulai  | 13/03/13  11:39:41 | Winkelbeoordeling :
Via Vd.nl kun je kiezen uit een ruim assortiment aan goederen; ook met kortingen. De bestelling en betaling verlopen vrij soepen en binnen enkele dagen worden de spullen bezorgd of kun je de goederen gratis in een kiala punt afhalen.
William Jong  | 16/03/13  09:23:45 | Winkelbeoordeling :
Een zeer goede webshop. Alles is heel overzichtelijk. En de producten die het meest verkocht worden staan ook heel duidelijk vooraan. Wel jammer dat een aantal dingen niet echt heel duidelijk te zien zijn, zoals kleding.
Thea meulen  | 07/04/13  19:43:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede en overzichtelijke site. Zeer veel leuke dingen en al diverse keren besteld.
Anita de Vries  | 10/04/13  18:43:13 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk lekker thuis online kunnen winkelen. V%D heeft ook leuke aanbiedingen en kortingen. En natuurlijk sparen met airmiles.
Ramon Snijders  | 16/04/13  10:07:49 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te gebruiken en overzichtelijke webshop en een goede levering van de producten.
victoria lindeborg  | 24/04/13  19:38:31 | Winkelbeoordeling :
v en d is een leuke winkel om je aankopen te doen voor de feestdagen
Padje Jansen  | 26/04/13  12:32:58 | Winkelbeoordeling :
ik vind v&d redelijk ze hebben het wel mooier gemaakt de afgelopen jaren maar het is daar gewoon slordig dingen te vinden. en de prijzen vind ik duur
Elena Vasilescu  | 29/04/13  13:00:49 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit,redelijk prijs,snel levering
Lisa Heijselaar  | 04/05/13  14:06:27 | Winkelbeoordeling :
veel verschillende producten, goede service en snele leveringen. ben zeer tevreden.
chantalle mee  | 07/05/13  14:53:21 | Winkelbeoordeling :
Bij v en d kan je heel veel goedkopen dingen kopen! het is super om te gaan kijken in de winkel! zeker aangeraden
John savenije  | 08/05/13  10:36:08 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestelt. En als het niet past kun je het gewoon retour doen i de winkel. Of natuurlijk gewoon terug sturen.
Dani Zijlemans  | 08/05/13  15:15:26 | Winkelbeoordeling :
Ik koop er alltijd mijn kleren hele fijne winkel
Thomas Sloos  | 09/05/13  09:29:07 | Winkelbeoordeling :
deze warenhuis bevind zich ook bij ons in de stad. ik kom er regelmatig kijken voor verschillende dingen zoals huishoud artikelen kleding maar ook software. leuke veelzijdigheid!
kimberly  | 10/05/13  11:52:21 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een mooie site en handig site, met mooie kleren en ook niet te duur
Rita Erdei  | 12/05/13  13:51:21 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van V&D webshop. snel, makkelijk, heeft veel mogelijkheden, heeft goede zoekopties, veel merken en betrouwbaar
Patricia Smits  | 14/05/13  21:54:38 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel, uitgebreid assortiement en hele leuke kleding.
Suzan Plo  | 15/05/13  15:43:47 | Winkelbeoordeling :
Goede service, veel keuze. Snelle levering
willianne heikens  | 20/05/13  22:16:27 | Winkelbeoordeling :
Het is een fijne webshop waar je alles op kan vinden. Als je iets hebt besteld komt het op tijd aan. Ook de print en tint is leuk. Er zijn leuke kleren. En goede prijzen.
Chris Beekman  | 21/05/13  22:07:42 | Winkelbeoordeling :
V&D heeft vaak kortingsdagen en VIP acties. Bijna alle sportieve jasjes in mijn nieuwe assortiment kleding afgelopen maanden heb ik uitgekozen in deze winkel! Kortom echt een winkel die niet te missen is!
Lisa de Kok  | 04/06/13  10:14:19 | Winkelbeoordeling :
V&D heeft een erg duidelijke webshop, met goede verwijzingen. Het ziet er goed en verzorgd uit.
Piet Sloos  | 06/06/13  09:24:59 | Winkelbeoordeling :
Het warenhuis dat zo bekend is bij naam en al vele jaren meedraait, hier kom ik nog regelmatig om te kijken voor kleren en schoolspulletjes. ook hebben ze huishoudartikelen en snoepgoed.
Ilja van Bremen  | 10/06/13  20:46:06 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze en de prijs is goed!
dineke keijzer  | 14/06/13  13:26:28 | Winkelbeoordeling :
wanneer je goed op aanbiedingen en kortingcodes let, kan je veel voor weinig shoppen
Roy Jansen  | 18/06/13  21:22:08 | Winkelbeoordeling :
De spullen zijn geruim op vooraad en anders zeer duidelijk aangegeven. leuke sales en vooral een snelle en nette levering/ deellevering
Barbara Hofman  | 23/06/13  20:42:32 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site. Fijn dat je kunt retourneren in de winkel.
Anne Vd Meulen  | 23/06/13  21:19:30 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service en retourbeleid ook prima
Daniel Lock  | 24/06/13  12:57:13 | Winkelbeoordeling :
V&D is een top zaak! Vaak online artikelen besteld, en altijd in goede orde ontvangen! Hun assortiment is goed en uitgebreid!
jacqueline verschoor  | 25/06/13  12:09:43 | Winkelbeoordeling :
Een groot warenhuis met een veelzijdig assortiment aan producten. vaak ook aanbiedingen te vinden en een eetgelegenheid om de hoek.
Mieke Kooima  | 25/06/13  14:42:56 | Winkelbeoordeling :
Nadat V&D een totale make over heeft gehad ,vind ik het niet langer een saaie winkel.Integendeel ,modern , licht en vooral een totaal nieuw assortiment aan kleding ( Ook merkkleding ) blijft alles toch betaalbaar.Dit geld voor hun hele assortiment die zij te bieden hebben Ik kom er nu graag !!
Ronald Leenders  | 29/06/13  06:27:42 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, makkelijk te retourneren en leuk geld verdienen met de Cashbackkorting
Cora Lor  | 04/07/13  12:23:30 | Winkelbeoordeling :
Mooie site, duidelijke vormgeving, inspirerend, gemakkelijk in gebruik en zeer verleidend om Es' te bestellen
frank smid  | 08/07/13  12:22:54 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de V&D vestigingen te groot en te onoverzichtelijk. Er loopt niet echt professioneel personeel rond en het is vaak een rommeltje..
Mervin Munnecom  | 09/07/13  09:46:03 | Winkelbeoordeling :
Prima assortiment, makkelijk bestellen en prima levering. Ik bestel regelmatig wat via de site van V&D en dat werkt prima. Zeker als ik even geen zin heb om de deur uit te gaan.
Hans Goossens  | 11/07/13  08:24:22 | Winkelbeoordeling :
Prima en betrouwbare webshop. Snelle levering, in optima forma!
yvonne nijnatten  | 18/07/13  17:04:14 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel en site
Diane Engelblik  | 19/07/13  15:21:08 | Winkelbeoordeling :
mooi winkel leuk resturant
Hans Rijnders  | 20/07/13  11:46:22 | Winkelbeoordeling :
uitgebreide informatie en wel makkelijk,rustig thuis op je gemak uitzoeken wat leuk is, niet meer tussen de rekken snuffelen een genot voor vele mannen
Didi Didi  | 21/07/13  07:36:51 | Winkelbeoordeling :
Shoppen bij V&D is altijd gezellig :)
Michaela Horsten  | 21/07/13  13:17:00 | Winkelbeoordeling :
Goed en overzichtelijk.
Eduard Middelkoop  | 22/07/13  16:18:25 | Winkelbeoordeling :
ik heb er laatst koffie gekocht wat heel goed bevallen is. Betaalde voor een kilo minder dan bij Bas vd Heijden
Jolanda den Engelse  | 01/08/13  11:08:30 | Winkelbeoordeling :
V&D is een van de leukste warenhuizen die ik ken. Ze hebben een breed assortiment en regelmatig leuke aanbiedingen. Als VIP-klant heb ik nog extra voordelen, zoals eerste keus voordat het prijzencircus begint. Airmiles kunnen sparen is een leuk extraatje.
Jacqueline Verschoor  | 02/08/13  10:29:42 | Winkelbeoordeling :
voor mij de bekendste warenhuis van nederland, meestal ergens in een stad te vinden. breed assortiment aan kleren, huishoudelijke producten en voedingswaren.
Ria Verkuijl  | 03/08/13  10:52:50 | Winkelbeoordeling :
V&D is van oudsher 'n vertrouwde winkel met voor ieder wat wils met een prima prijs-/kwaliteit-verhouding.
Annabelle Sommers  | 11/08/13  15:22:14 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een goede winkel je kan er van alles kopen ik kom er zelf heel erg vaak en het gaat niet snel kapot ik vindt dat v&d echt een super goede winkel is
michel krul  | 17/08/13  16:02:38 | Winkelbeoordeling :
mijn moeder koop daar veel kleding en zij vind het goed
Mehmet Elci  | 23/08/13  22:29:59 | Winkelbeoordeling :
Ik vind v&d een prachtige winkel met mooie kleding en de personeel os zeer vriendelijk
Adil Asri  | 30/08/13  13:13:55 | Winkelbeoordeling :
Iets duurder dan andere winkels Goede kwaliteit ook basisprodikten die voor iedereen betaalbaar zijn lekkere dingen bij la place leuke acties
erica Bouw  | 31/08/13  07:51:25 | Winkelbeoordeling :
Mooie overzichtelijke website, met regelmatig leuke en goede aanbiedingen. Er is een hoort aanbod in webshop. Retouren gaat gemakkelijk via de website.
Nicole L'Espoir  | 06/09/13  13:09:29 | Winkelbeoordeling :
betaalbare mode voor elk wat wils modern soms wel duur
Jeanette Sullivan  | 07/09/13  16:03:27 | Winkelbeoordeling :
Een vrij groot aanbod aan artikelen. 30 Dagen omruil garantie. Er wordt niet moeilijk gedaan; allerlei formulieren en gegevens invullen. Vriendelijke medewerkers. De laatste paar jaar kwalitatief goed en betaalbare producten.
Gerard van der plas  | 07/09/13  21:16:58 | Winkelbeoordeling :
nederlands grootste warenhuis online geweldig hoef ik er niet meer uit
Bert van Kats  | 08/09/13  08:45:36 | Winkelbeoordeling :
Bij de V&D kan alles inkopen gaan doen, zoals ondergoed, sokken, nylon lkousen, beha's, broeken, t-shirts, riemen, tassen, portemonnee's, enz. Het is echt aan te raden om bij de V&D inkopen te doen. Eventueel kan je ook terecht bij de websiter V&D.
Iris Wagensveld  | 15/09/13  11:45:49 | Winkelbeoordeling :
Goede internet winkel, leuke acties, makkelijk producten kunnen vinden.
Wil Jansen  | 17/09/13  09:35:26 | Winkelbeoordeling :
Heel veel keus op deze site! Een paar tips:Van 12-17 sept. 21% korting op de nieuwe collectie! Op werkdagen besteld voor 21.00? Morgen in huis! En boven de 75.- gratis thuis bezorgd! Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u 10.- korting!
Laurens Jansen  | 27/09/13  13:23:17 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen maand een overhemd besteld via de website. Zeer snel geleverd en niet duur! Aanrader voor iedereen die snel en eenvoudig voor niet teveel geld wil bestellen.
Harm Jonge  | 01/10/13  11:36:46 | Winkelbeoordeling :
Met recht het grootste warenhuis van Nederland . Bijna alles is er te koop . Je winkelt er gezellig , het personeel is echt vriendelijk en behulpzaam en bovendien kun je er lekker uitrusten en eten bij Laplace . Loop er gewoon eens binnen en ervaar het zelf .
Emir Semic  | 04/10/13  17:22:12 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden
Erik Keeris  | 05/10/13  10:34:51 | Winkelbeoordeling :
V&D is een gezellige winkel met uitgebreidassortiment en geode prijs-kwaliteit verhouding. Ik ga er graag naar toe, daarna nog lekker iets eten bij La Place....
Serhat Akp  | 05/10/13  18:10:18 | Winkelbeoordeling :
Zoals altijd kan ik alles vinden wat ik er zoek.
Anna Mae Bouma  | 07/10/13  17:27:47 | Winkelbeoordeling :
zowel de webshop en de winkel ziet erg erg leuk ui. niet al te dure spullen en goede kwaliteit !
Mak altun  | 13/10/13  11:49:39 | Winkelbeoordeling :
Je kan je urenlang vermaken in de winkel, er ligt altijd wel een product die jou aandacht zal trekken .
Renna Hariri  | 16/10/13  22:36:20 | Winkelbeoordeling :
Superleuke online site! Lekker online artikelen bekijken en bestellen!
H Hariri  | 17/10/13  00:40:18 | Winkelbeoordeling :
Superleuke winkel en website!
Lisa-Marie Sommers  | 19/10/13  19:24:40 | Winkelbeoordeling :
ik vind de v&d een hele goede winkel, ik koop er altijd mijn schoolspullen en ook leuke shirtjes kettingen oorbellen etc. eigenlijk heel veel dus ik ben altijd heel blij als er kortingsbonnen van de v&d komen.
Corine Ponder  | 20/10/13  10:34:59 | Winkelbeoordeling :
Een jas voor mijn dochter besteld,levering volgens aangegeven tijd, goed verpakt, goede kwaliteit. Voldoende betaal mogelijkheden. Erg tevreden en zal zeker blijven bestellen
Joran van Wanum  | 26/10/13  17:59:47 | Winkelbeoordeling :
V&D krijgt van mij een goede beoordeling vanwege hun brede assortiment en de samenwerking met La Place voor een goede afsluiting van de dag.
Arienne van Yperen  | 27/10/13  13:52:43 | Winkelbeoordeling :
Fijne van V&D is dat je zowel in een winkel als op internet kan kopen. Goede producten en echt van alles te koop. Ik shop graag via internet bij V&D waar ze vaak leuke actie's hebben. Ook kan je VIP klant worden, met vele voordelen. Ook kan je Airmales sparen bij V&D.
Herman van der Kooij  | 27/10/13  14:40:07 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkel met een prima keuze en aanbod van diverse artikelen tegen ook weer mooie prijzen. Gr. HvdK
Gijs Engels  | 28/10/13  15:16:11 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel, met veel producten. Altijd leuk om de winkel te bezoeken
Kaatje Stigte  | 29/10/13  14:05:42 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod, ruim assortiment! Goede kwaliteit en snelle en goede levering. Nog geen klantenservice nodig gehad, maar van andere hoorde ik positieve reacties.
Mario Schils  | 29/10/13  15:55:40 | Winkelbeoordeling :
het is een mooie overzichtelijke site ,,,en nodig uit om te kopen ,en alles word goed afgehandeld ,,betrouwbaar. ,voor herhaling vatbaar ,,
Johan Martens  | 30/10/13  19:58:37 | Winkelbeoordeling :
Voor van alles kan je terecht op vD ook online groot aanbod.. Ook bestelling plaatsen met kerst bij la place
Mo Nique  | 31/10/13  00:46:48 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk en ruime keuze! Makkelijk en snel!
Appa Sapp  | 31/10/13  11:30:24 | Winkelbeoordeling :
Vd komt altijd de afspraken na, zeer goed. Leuke winkel en vaak veel korting om te shoppen. Vd heeft van alles te koop van laptops to rokjes, je kan er echt alles vinden, top
Yvonne Warnier  | 01/11/13  17:58:42 | Winkelbeoordeling :
Goede snelle site. Werkt prima, ook fijn dat als je iets in de winkelmand plaatst en het is bijv. het laatste artikel, dan kan iemand anders het ook niet meer selecteren (super). Ruime collectie en geweldige uitverkoopjes!! AANRADER
Claudia Hoorn - van der Wel  | 02/11/13  13:12:43 | Winkelbeoordeling :
Een bestelling gedaan bij V&D, lekker handig bestelling in de filiaal ophalen. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook maar dan zijn er meer kosten aan verbonden. Ruilen kan ook ter plekke, en je krijgt je geld gelijk terug.
Francisco Boleli  | 04/11/13  03:21:50 | Winkelbeoordeling :
Er zitten veel dingen om te kopen ik vind het een uitstekend winkel
Annet Boven  | 04/11/13  08:22:26 | Winkelbeoordeling :
Niks mis mee, een kind kan de was doen. Lekker duidelijk, daar hou ik van.
Bep Ooms  | 04/11/13  10:12:31 | Winkelbeoordeling :
bij v&d kun je zorgeloos shoppen doordat de service 100% is dat garandeer ik uit ervaring
W.j. van der Hoeven  | 04/11/13  17:15:53 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk, subgroepen staan duidelijk onder de hoofdgroep. Website laad snel en de folder ook, Mag iets meer kleur op de pagina's zijn, maar voor de rest vindt ik het een makkelijk en overzichtelijke website/winkel.
Alice de Stigter-de Jong  | 06/11/13  15:24:07 | Winkelbeoordeling :
Top winkel, snelle service. Je kan er altijd wel slagen!
Richard Boetier  | 06/11/13  16:13:33 | Winkelbeoordeling :
Oude maar gezellige winkel
William De Bont  | 07/11/13  10:25:18 | Winkelbeoordeling :
oudbollig en niet op de massa gericht
Bianca Dissel  | 07/11/13  17:53:48 | Winkelbeoordeling :
Lekker neuzen zonder manlief. Lekker shoppen zonder de deur uit te gaan. Ze hebben mooie spullen en helemaal niet duur. En via deze site nog korting ook. Wat wil je nog meer. Vend helemaal mijn winkel.
Cynthia frings  | 08/11/13  02:28:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel veel keuze aan merk. m'n lievelingsmerk is jane norman..
Martine Albers  | 09/11/13  17:29:05 | Winkelbeoordeling :
Goed assortiment, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Ik was ook blij verrast door het assortiment van de V&D. Had niet door dat ze zo'n leuke, hippe spullen hadden. Kom zeker nog terug!
Jorn brekelmans  | 10/11/13  09:07:03 | Winkelbeoordeling :
een goede winkel. je hebt er alles
Debora Cossu  | 10/11/13  11:08:19 | Winkelbeoordeling :
Een van mijn favorieten, je vindt er alles voor je huis en zeer ruim kledingassortiment. Snelle levering en goede service!
Ruben Weijer  | 11/11/13  18:59:16 | Winkelbeoordeling :
egt best goede webshop
diana vergeer  | 12/11/13  15:04:50 | Winkelbeoordeling :
ik vind deze website overzichtelijk en leuk om op te kijken
Arjan Bouman  | 12/11/13  18:44:57 | Winkelbeoordeling :
Je kunt makkelijk online bestellen bij V&D. Waarbij je kunt kiezen tussen thuis laten bezorgen of gratis ophalen in de winkel. Ook kun je makkelijk iets wat je terug wilt sturen, terugbrengen in de winkel. Wij hebben nooit enig probleem gehad bij V&D.
martin romeijn  | 14/11/13  16:58:36 | Winkelbeoordeling :
wel een mooie site, maar wel behoorlijk duur. Ook niet een heel groot assortiment. wel overzichtelijk geheel
dominique pan  | 15/11/13  12:10:41 | Winkelbeoordeling :
deze winkel lijkt meer en meer op de achtergrond te verdwijnen. ik zie er niet veel meer over. Jammer!
P.J.M Schers - Bertrams  | 16/11/13  15:24:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service en snelle levering. Ben heel tevreden over V&D
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- kerstkorting bij Groupon Shopping
Code:CHRISTMAS
ONTVANG % CASHCOINS ONTVANG % CASHCOINS
visit register click click