ONTVANG 1,75% CASHCOINS Secret Escapes
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Wijnvoordeel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Wijnvoordeel

Wijn, prosecco en champagne koop je met korting bij Wijnvoordeel

Wijnvoordeel beschikt over een enorm assortiment van 350 wijnen. Deze wijnen zijn van alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Zo kan je onder andere wijnen bij Wijnvoordeel kopen uit de volgende gebieden: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Chili, Argentinië en Australië. Kortom je ontdekkingsreis in de wereld die wijn heet begint bij Wijnvoordeel. Voor zowel wijn, prosecco, champagne als port kun je bestellen bij Wijnvoordeel.

Wijnvoordeel Beoordelingen

Freddy Maertens  | 22/05/19  10:26:13 | Winkelbeoordeling :
Lekkere wijnen, ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt prima tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook word het heel snel verzonden en dus de volgende al in huis, zo hoort het.
Ferry Swinkels  | 08/05/19  07:42:16 | Winkelbeoordeling :
Heb nu al enkele keren besteld bij Wijnvoordeel en elke keer kwam het keurig op tijd binnen, de geleverde witte wijn Verdego, 6 flessen zijn heerlijk en mijn gasten waren dan ook dik tevreden, de rode wijn welke ik ook zelf heb gedronken, was ook heerlijk. Ga zeker hier weer bestellen!
Bert Visser  | 06/05/19  21:23:30 | Winkelbeoordeling :
Alleen maar uitstekende wijnen bij Wijnvoordeel voor een prima prijs! Via de online catalogus op je gemak selecteren na het lezen van de beschrijvingen en dan na bestelling is het ook zeer vlot geleverd aan huis, goede prijs-kwaliteitsverhouding, regelmatig nieuwe wijnen, prima!
Ben Thuis  | 29/04/19  08:29:15 | Winkelbeoordeling :
Prima website en prima wijnen bij Wijnvoordeel, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met goede/uitgebreide beoordelingen van de aangeboden wijnsoorten. Na bestelling volgt een vlotte levering aan huis. Ik ben super tevreden over Wijnvoordeel.
Dave Donk  | 22/04/19  06:49:48 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende bestellingen geplaatst bij Wijnvoordeel, wij bestellen tegenwoordig steeds meer soorten wijnen van over de hele wereld. Maar de Franse wijnen zijn toch verreweg het lekkerst. Ze hebben een ruime keuze en de prijzen zijn heel aardig te noemen.
Jane Sterling  | 08/04/19  21:06:00 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar goede en niet al te dure wijnen, moet je zeker eens gaan kijken bij Wijnvoordeel.nl. Daar heb je wijnen uit alle bekende wijnstreken wereldwijd. niet duur en het wordt keurig bij je thuis gebracht en je verdient nog wat extra cashback ook.
Fred Gasselich  | 05/04/19  20:18:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb na jaren de flessen hebben gedragen vanuit de super, toch maar eens een online bestelling geplaatst. Dat ik dit nog nooit eerder had gedaan. Snelle levering en prima wijnen. Goede wijnomschrijving, die ik in de super niet heb. Daar is het altijd een gok. snel maar nog een bestelling doen!
Sjaak Swart  | 29/03/19  08:22:15 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is een goede webshop, ik heb er al een paar bestellingen gedaan en ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis en zo hoort het ook!
Kluk Kluk  | 11/03/19  19:54:51 | Winkelbeoordeling :
Bij wijnvoordeel heb je werkelijk een ruime keuze, zowel uit gewone tafelwijn, als bijzondere wijnen. Keuze op land, kleur , jaar enz. en alles tegen zeer redelijke prijzen, echt een aanrader voor wijn liefhebbers zoals wij!
Chanel West Coast  | 09/02/19  10:39:26 | Winkelbeoordeling :
Vorige week nog een bestelling geplaatst bij Wijnvoordeel.nl, echt een goede online winkel ik ben dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt, wordt het snel verzonden en heb je de wijn de volgende al in huis, prima dus!
Jan Metaal  | 01/02/19  21:31:50 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel, ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Jacks Teller  | 21/01/19  15:18:14 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt een goede online winkel ik heb er al enkele bestellingen gedaan en ben er echt dik tevreden over de producten van Wijnvoordeel die ik tot nu heb gekocht, geen reden tot klagen, ook als je het koopt dan word het snel verzonden en je hebt het de volgende dag al in huis, zo hoort het.
Janny Sterling  | 24/12/18  14:48:36 | Winkelbeoordeling :
Met Wijnvoordeel krijg je een lekkere wijn voor een fijne prijs. Verder zijn er leuke kortingscodes zodat hun wijnen nog goedkoper worden. Verder is de bezorging erg snel en makkelijk en in een compacte verpakking.
Pieta Bambergen  | 08/12/18  12:07:09 | Winkelbeoordeling :
Prima wijn bij Wijnvoordeel voor een uitstekende prijs! Via de online catalogus op je gemak selecteren na het lezen van de beschrijvingen en dan na bestelling is het ook zeer vlot geleverd aan huis, goede prijs-kwaliteitsverhouding, regelmatig nieuwe wijnen, prima!
Buddie Spencer  | 10/12/18  10:31:14 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete Casa Safra word altijd op tijd geleverd, het heeft altijd een constante smaak kwaliteit! Geweldige webshop, het houdt zich aan de afspraken, en alles is tegen hele mooie prijzen beschikbaar.
Henrie Nak  | 27/11/18  13:58:40 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel.nl is een fijne webwinkel met altijd een snelle levering en als er onverhoopt een probleem voor doet, wordt er naar een goede oplossing gezicht! Ze hebben goede wijnen en ook altijd tevens leuke acties, alles prima dus!
Veronika Kalou  | 28/11/18  08:40:15 | Winkelbeoordeling :
Er zijn zeer regelmatig en mooie aanbiedingen van goede wijnen bij Wijnvoordeel.nl, betrouwbare en zeer snelle levering! Alleen jammer van de hoeveel reclame die je per post krijgt. Doe dat toch alleen digitaal, is anders zo jammer van het papier.
Assumar Gellis  | 22/10/18  07:51:03 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel heeft een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met goede/uitgebreide beoordelingen van de aangeboden wijnsoorten. Na bestelling volgt een vlotte levering aan huis. Ik ben erg tevreden over Wijnvoordeel.
Gio Santana  | 27/09/18  17:32:02 | Winkelbeoordeling :
Bestellen bij Wijnvoordeel betekent meestal vandaag bestelt morgen of binnen 2 dagen is de wijn in je bezit en daarnaast is de kwaliteit van de wijn altijd goed, voor een leuke prijs dus wij zijn heel tevreden klanten!
SPME Goessens-Toonen  | 25/05/14  07:43:37 | Winkelbeoordeling :
Goede wijnen voor een goede prijs. Snel geleverd
Lena Terra  | 20/07/14  13:50:44 | Winkelbeoordeling :
Bij wijnvoordeel kun je terecht voor je favoriete wijn. Uit 350 wijnsoorten kun je kiezen. en het is nu uitverkoop. Bij elke bestelling die je doet maak je kans om een barbecue te winnen en ook wordt de wijn thuisbezorgd. Sla gelijk een voorraad in.
Mariska sylvana  | 05/08/14  10:34:34 | Winkelbeoordeling :
Wat een super website! Vele wijnsoorten afgeprijsd. Regelmatig zijn er kortingscodes voor deze website te vinden waardoor er of een X bedrag van af gaat of waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen dus dan heb je voor weinig geld een doos wijn in huis!
Mrjn Zdm  | 10/12/14  11:33:52 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel beschikt over een enorm assortiment van wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Niet langer te veel betalen voor topwijnen, maar simpelweg prachtige wijnen, champagne of prosecco aankopen tegen zeer scherpe prijzen!
Bas Reuver  | 21/06/14  13:45:04 | Winkelbeoordeling :
Bij wijnvoordeel.nl vind je de beste wijnen voor een goede prijs. Overzichtelijke site met goede aanbiedingen. Vaak zijn er aanbiedingen waarbij je 1 of 2 flessen gratis krijgt. Zeer de moeite waard dus!
Nicole L’Espoir  | 22/05/14  06:10:40 | Winkelbeoordeling :
zoek de wijn uit en bestel die vervolgens online heeft de laagste prijsgarantie snelle levering vandaag besteld binnen 48 uur geleverd heeft tevreden klanten betrouwbaar heeft t thuiswinkel waarborg vignet
Rinie Rotman  | 06/06/14  11:41:29 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel.nl is een webshop waar je heel goede wijnen voor een mooie prijs kunt kopen, voor elke smaak is er wel een keuze te maken of de wijn nu rood of wit , droog of zoet is er is altijd wel een leuke aanbieding. De bezorging en levering is snel en correct.
Denise Verbakel  | 10/06/14  10:36:10 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn best wel goed van kwaliteit geen reden tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis zo hoort het.
TheFonZzz van der Hart  | 24/06/14  09:59:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Wijnvoordeel kan je terecht voor rode, witte, rosé en mousserende wijnen tegen de laagste prijzen. Betaal je via Ideal dan wordt een bestelling boven de 50 euro gratis thuisbezorgd. Wat wil je nog meer! Bestel onder het genot een lekker wijntje en krijg extra voordeel.
Marianne Hiemstra  | 12/07/14  08:34:03 | Winkelbeoordeling :
Ik ben geen wijnkenner en eigenlijk drinken wij niet veel alcohol. Voor een feestje bij ons thuis wil ik wat bestellen en kwam bij Wijnvoordeel terecht. Duidelijke site, goed advies voor leken en de service was subliem! Snel in huis.
Lenie Belien  | 20/07/14  12:19:39 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service en zeer snelle levering. Mocht er iets mis gaan met de bestelling dan wordt dit zeer goed opgelost. Prachtige wijnen tegen topprijzen. Zeer veel keus en regelmatig nieuw aanbod. Ook voor cadeaus diverse mogelijkheden.
Dima Kutincheva  | 27/07/14  07:38:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd prima prijs/kwaliteit wijnen. Bij tijd en wijle zelfs zeer goede wijnen tegen betaalbare prijzen. Vlot geleverd en dat bespaart een hoop gesleep! Geweldige acties. Een heel tevreden wijnliefhebber.
Marion Simons  | 01/08/14  16:45:30 | Winkelbeoordeling :
Krijg iedere keer aanbiedingen van Wijnvoordeel, wat veel soorten en heerlijke wijnen uit verschillende landen hebben ze. De aanbiedingen zijn altijd heel aantrekkelijk om toch iets te kopen. Ook de prijzen zijn uitstekend
Double Trouble  | 03/08/14  14:17:51 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Els van Oortmerssen  | 17/08/14  15:09:41 | Winkelbeoordeling :
Dit is een prima site voor een zeer uitgebreid aanbod aan wijnen van klein tot groot en van goedkoop tot duur(der). Wat ik vooral erg leuk vind is dat je er je eigen etiket kunt laten ontwerpen! Een uitstekend idee voor een persoonlijk cadeau!
Christine Chu  | 30/08/14  14:48:10 | Winkelbeoordeling :
Met Wijnvoordeel.com krijg je goedkope wijn voor een fijne prijs. Verder zijn er leuke kortingscodes zodat hun wijnen nog goedkoper worden. Verder is de bezorging erg snel en makkelijk en in compact verpakking.
nusca rosa  | 04/09/14  01:37:18 | Winkelbeoordeling :
ik vindt het lekker om wijn te drinken of om te proeven ik raad iedereen om te kopen bij wijnvoordeel .nl het is goed en goedkoop voor je portemonee ik zo he took aan vrienden aanraden om een kijken te nemen bij wijnvoordeel.nl
José van Ansem  | 04/09/14  15:35:25 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Denisli Spor  | 04/10/14  16:29:21 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Stephanie van der Hart  | 07/10/14  17:09:47 | Winkelbeoordeling :
Bij Wijnvoordeel kan je terecht voor rode, witte, rosé en mousserende wijnen tegen de laagste prijzen. Betaal je via Ideal dan wordt een bestelling boven de 50 euro gratis thuisbezorgd. Wat wil je nog meer! Bestel onder het genot een lekker wijntje en krijg extra voordeel.
anja van vessem  | 12/10/14  10:15:33 | Winkelbeoordeling :
deze site heeft werkelijk super acties laatst 6 flessen wijn voor €12,00 en echt heel goede wijn.zo wie zo zijn ze voordelig en 50% korting krijg je regelmatig,een aanrader voor wie een goede fles wijn waardeert
Mies Veninga  | 16/10/14  10:12:38 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar de beste deal of aantrekkelijke kortingen op heerlijke wijn? Op Wijnvoordeel.nl komen de meest uiteenlopende aanbiedingen en deals voorbij. Dus als je toch al van plan was een heerlijke fles wijn te kopen?
Elena Vasilescu  | 20/10/14  17:50:09 | Winkelbeoordeling :
De voordeligste wijnwinkel van Nederland waar u de lekkerste wijn voordelig en snel online kunt bestellen. Veilig en vertrouwd wijn kopen.Met laagste prijs garantie kun je bij wijnvoordeel centjes sparen.
emma govers  | 03/11/14  12:22:12 | Winkelbeoordeling :
wij zijn echte wijnliefhebbers en je kan bij Wijnvoordeel heerlijke wijnen kopen voor een mooie prijs ze geven een duidelijke beschrijving bij de wijn en ze leveren zoals afgesproken helemaal top deze website
gerda timmerman  | 06/11/14  00:01:44 | Winkelbeoordeling :
hele lekkere wijntjes op deze site en dan in het bijzonder de wijntjes uit frankrijk en italie.Deze wijnen zijn echt top merken en zijn ze van zeer grootte klasse van zeer bekende wijn huizen uit die landen.Tevens ook nog betaalbaar ook!
Maria van Roessel-Strassner  | 11/11/14  21:14:16 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hartstikke leuke en overzichtelijke site. Je hebt veel keuze, je kunt wijn uit 23 verschillende streken kiezen. Er is ook een wijnkeuzehulp, erg handig. Natuurlijk zijn er ook cadeaupakketten te bestellen. Ook zijn er altijd verschillende aanbiedingen en restanten te vinden.
Beppie Sultana  | 17/11/14  19:46:19 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende dag al in huis, zo hoort het.
ellen munnecom  | 27/11/14  07:21:39 | Winkelbeoordeling :
Recentelijk heb ik een keer een wijntje besteld via wijnvoordeel.nl Normaal doe ik dat niet, maar nu was er een goede aanbieding. De site is prima, bestelprocedure is duidelijk en de levering ging goed en snel.
Patricia Van Grootel  | 29/11/14  12:19:05 | Winkelbeoordeling :
Vooral het afleveren, retourgemak en het ongelooflijk uitgebreide aanbod is super. Een van de voordelen is ook het winkelen voor kinderen: in een winkel best lastig, maar thuis, met een paar maten en modellen zo gepiept, en wat niet goed is kun je retourneren. Prima!
Inge den Uijl  | 15/12/14  12:29:35 | Winkelbeoordeling :
Op wijnvoordeel.nl is er heel veel keuze in mooie en lekkere wijnen. Vaak ook leuke aanbiedingen of andere acties dus ook zeker goed geprijsd. Ook als een wijn een keer niet goed is, is de klantenservice op en top.
Roos van den IJssel  | 19/12/14  14:54:38 | Winkelbeoordeling :
Ik kreeg laatst zomaar een cadeaukaart van deze site, hij lag ineens in onze brievenbus. Echt heel erg aardig! Ik heb er alleen niks aan, want ik ben nog minderjarig, maar mijn ouders waren er erg blij mee.
Lydia Groningen  | 01/01/15  14:00:55 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. De webshop is mooi en overzichtelijk. Heerlijke wijnen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Betalen kan ook achteraf, dat is soms makkelijk. Snelle levering! Goede service. Heb zelf al meerdere keren besteld!
Riet Baaijens  | 15/01/17  07:29:56 | Winkelbeoordeling :
Super voordelig!
Kyra van der Sluis  | 16/01/18  17:54:03 | Winkelbeoordeling :
Speciale wijnen die in de gewone winkels niet te verkrijgen zijn, goed te vinden hier. Voordelig, makkelijk en snel uit te kiezen, te bestellen en thuis laten bezorgen. Als je van een lekker drankje houdt voor verschillende gelegenheden moet je hier zeker even kijken.
Joeri Groen  | 19/04/18  03:04:33 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel.nl super goede website met heel veel korting en lekkere wijn, wordt ook nog gratis Thuisbezorgd hele goede service en je hoeft niet de deur uit dus een echte aanrader als je lekker thuis met een flesje wil zitten
Wim Speelberg  | 21/04/18  09:44:37 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het jaar 2018 kijken of er iets voor mij bij zit.
Fouzia Benboubker  | 30/04/18  11:30:18 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Wijnvoordeel.nl een van de beste websites in Nederland. Ruim assortiment, veel kortingen, goede prijs/kwaliteitsverhouding, overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, snelle bezorging, goede klantenservice, gratis retourneren zonder gedoe. Een echte aanrader.
annie deinum  | 30/04/18  12:30:12 | Winkelbeoordeling :
Mijn beoordeling is 4 sterren nav 3 bestellingen. De meeste wijnen zijn wat ze beloven in de aanbeveling! Soms valt een smaak tegen, maar over smaak valt niet te twisten. Voor wat betreft de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend! Ook de service en de levering zijn goed.
Cindy Kalou  | 13/05/18  20:26:00 | Winkelbeoordeling :
Wij als wijnkenners hadden toch een rode wijn foutief besteld (hoe ik dit gedaan had, is mij een groot raadsel, misschien een kwestie van vingervlugheid) zonder meer en zonder veel vragen omgeruild voor het gewenste (port). Grote klassen van Wijnvoordeel !!
Els Veldt-de Keijzer  | 14/05/18  17:40:59 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop! Mooie en zeer lekkere wijnen voor een mooie prijs! Prima service ook telefonisch. Snelle bezorging,goede aanbiedingen en als je via cashbbackkorting een bestelling plaatst verdien je er nog aan ook! Doen dus!!!
Chantal Koning  | 17/05/18  18:26:29 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, veel keuze en ook verschillende prijsklasses. Snelle levering ook. Ik vind de informatie die bij de wijnen gegeven is ook erg prettig en geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten en hoe jet kunt drinken.
Leen van Soest  | 18/05/18  07:10:40 | Winkelbeoordeling :
Leuke en overzichtelijke website / webshop met heel veel keuze uit rode en witte wijn en rosé uit diverse landen. De standaard prijzen zijn concurrerend maar er zijn ook vaak leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vrij snel.
Harm Raspe  | 22/05/18  08:44:39 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er simpel maar gemakkelijk uit en de indeling ziet er gemakkelijk en snel uit ze hebben leuke aanbieding voor een redelijke prijs en de vele keuze aan wijnsoorten het is de moeite waard om de website
George Westerhof  | 04/06/18  07:23:26 | Winkelbeoordeling :
Bij wijnvoordeel koop je jouw wijn wel heel voordelig. Vul je voorraad weer eens aan. Geen gesjouw met zware flessen, want alles wordt thuisbezorgd. Ga naar de website en sla je slag. Waarom nog langer wachten ?
Danielle Pronk  | 06/06/18  06:55:53 | Winkelbeoordeling :
fantastische webshop waar je voor de lekkerste wijnen terecht kunt. Het assortiment is enorm dus voor ieder wat wils.De prijzen zijn prima en veelal zijn er acties. Het bezorgen gaat vrij vlot op tijdstip naar keuze.
lion van der wens  | 10/06/18  05:15:01 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel welke wijn lust je zoek maar uit rode en witte rosé wijnen de keuze is enorm . Hoe meer je besteld hoe voordeliger het is . Bestellingen worden vrij snel geleverd . Fijn om zo'n webshop te hebben
K J K Koopman  | 10/06/18  15:26:40 | Winkelbeoordeling :
Webshop voor wijnen. Op de site worden verschillende wijnen aangeboden. Bij elke wijn is een beschrijving te vinden over de wijn. Je kunt kiezen op land van herkomst, regiso, type/kleur, smaakprofiel en jaargang.
Hennie Loriaux  | 12/06/18  07:23:31 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Wijnvoordeel. Ze verkopen gerenommeerde wijnen via Internet voor een spectalure prijzen. assortiment van 400 wijnen. Wijnpaketten voor leuke prijzen.gratis thuisbezorgd vanaf 35 euro
Orson Harms  | 19/06/18  17:32:53 | Winkelbeoordeling :
wijnvoordeel kwalitatief een zeker te weten top bedrijf, kwam direct tot een super goed gevoel hun hebben een super site, en ging direct tot bestellen over, mijn verjaardagfeestje was hierdoor meer dan geslaagd
Rick Ricciardo  | 22/06/18  08:36:09 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Wijnvoordeel.nl. Ik bestel regelmatig verschillende wijnen en heb uiteraard ook wel mijn favorieten. Leuke acties en goede service, ook wat betreft verzending! Mooie beschrijving van de wijnen op de website om een goede keuze te kunnen maken. Niets dan lof.
Karin gerritsen  | 24/06/18  06:01:23 | Winkelbeoordeling :
Meestal koop ik wijn in de winkel maar nu eens online en dat bevalt me heel erg goed. De keuze is enorm en de wijn is erg lekker! Er is voor ieder wat wils. Het hele proces van zoeken, bestellen tot afrekenen verloopt heel prettig. Een hele fijne webshop!
Harrie Knarrie  | 25/06/18  09:54:07 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer besteld bij Wijnvoordeel en alles kwam keurig op tijd binnen, de geleverde witte wijn verdego, 6 flessen zijn heerlijk en de gasten waren dik tevreden. De rode wijn welke ik ook zelf heb gedronken, was ook heerlijk. Ga zeker hier weer bestellen!
henny gerits  | 30/07/18  08:16:57 | Winkelbeoordeling :
Er zijn hele goede aanbiedingen bij, als ik het nodig heb dan bestel ik het. Soms valt het product tegen maar over het algemeen zijn het goede spullen. vriendelijke groet, Om aan die 200 tekens te voldoen is moeilijk. Henny
Jan Buffel  | 30/07/18  12:51:24 | Winkelbeoordeling :
Voor een Italiaans diner op zondag en had een bestelling geplaatst die op zaterdag zou worden bezorgd. Ik had meerdere dozen besteld, waaronder chianti. Vrijdag kreeg ik bericht dat deze niet op voorraad was, maar wel een goede vervanger hadden. Meerwaarde voor rekening Wijnvoordeel, prima geregeld!
Mitchell  | 06/08/18  12:26:36 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website met veel aanbod. Ook met veel andere soorten dure en oude wijn. Alleen de levering is wat aan de late kant vind ik zelf want je moet van tevoren bestellen en pas dagen later krijg je het pas ipv 24 uur
Poeskin  | 08/08/18  15:30:47 | Winkelbeoordeling :
Zin in wijn en geen tijd, energie of zin om naar de supermarkt te gaan, dan is de online Wijnvoordeel winkel een uitkomst. Niet duur en keuze uit vele lekkere kwaliteit wijnen. Het wordt snel thuisbezorgd.
Kees Beest  | 10/08/18  18:37:20 | Winkelbeoordeling :
Prima wijn voor een uitstekende prijs. Regelmatig grote kortingen. En als bij een bestelling een wijn niet te leveren is krijg je een alternatief dat 2 keer zoveel waard is. Vooral Bordeaux is uitmuntend
Mariet Coppers  | 13/08/18  11:22:33 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel, een fijne presentatie van goede wijnen, rood of wit, zuur of zoet, heerlijk voor bij een feest of een feestdinee met je gezin, nu de winterdagen weer komen, lekker lang borrelen en buurten.
Daniel Ham  | 22/08/18  09:43:16 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is een perfect bedrijf. Je vindt er allerlei verschillende soorten wijnen, voor ieder wat wils. Ook staat er bij de wijnen recensies geschreven door en voor klanten zodat je altijd een eerlijke recensie hebt.
Jan Van Nood  | 02/09/18  06:35:35 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel biedt een scala aan vele goede wijnen tegen alleszins redelijke prijzen . De smaak van deze wijnen is prima en voor ieder wat wils. De aanbiedingen zijn bijzonder interessant en bestellingen kunnen thuis worden bezorgd.
Jacky  | 03/09/18  22:36:10 | Winkelbeoordeling :
Af en toe bestel ik hier wijn. Het is een supergoede website. Levering is prima. Ruim op tijd en betaling gaat altijd vlot en probleemloos. Keuze uit wijnen is reuze en vaak leuke aanbiedingen. Ik ben blij.
Veronique Bam  | 07/09/18  08:28:23 | Winkelbeoordeling :
Suppersnelle levering en een super service van Wijnvoordeel.nl., vorige week nog 4 dozen wijn besteld, één er van was een verkeerde doos geleverd en 1 dag later kwam de juiste doos alweer binnen en de verkeerde mocht ik zelfs houden, prima service!
Theresia Hulskamp  | 28/06/14  13:16:53 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is een prima webshop, diversen wijnen kan je uitzoeken, service is prima. Vragen kan je altijd direct contact opnemen , binnen 2 dagen heb je je de besteld wijnen in huis. 1 druk op de knop en je wijnen zijn besteld.
Bhakti Dharma  | 29/06/14  08:10:35 | Winkelbeoordeling :
Goede site met veel keuze aan wijnen uit alle windstreken. Duidelijk overzichtelijk samengesteld en voor de wijnliefhebber zal er iets zijn om te bestellen. Informatie is goed in de site gezet en de site zelf ziet er goed uit.
Huub Stolle  | 29/06/14  10:14:33 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar goede en niet al te dure wijnen, moet je zeker eens een bezoekje brengen aan wijnvoordeel.nl. Daar heb je wijnen uit alle bekende wijnstreken wereldwijd. niet duur en het wordt keurig bij je thuis gebracht en je verdient nog wat extra coins ook.
Tiny Schakel  | 29/06/14  20:14:40 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een echte wijnliefhebber. Het liefste haal ik wijn op uit het land van herkomst. Deze site heeft echter daarnaast best leuke aanbiedingen en meerdere flessen wijn tegen een goedkope tarief. Het geeft je echt meer voordeel
Roy Willms  | 03/07/14  09:26:33 | Winkelbeoordeling :
Voor goede wijnen hoef je niet langer naar een fysieke slijter toe. Wijnvoordeel.nl biedt een ruim assortiment wijnen aan tegen de laagste prijs garantie. De levering is snel & de website heeft een thuiswinkel waarborg keurmerk. Top!
Ate Tijtsma  | 08/07/14  18:19:56 | Winkelbeoordeling :
Alle wijnsoorten zijn vaak duur. Deze site geeft soms leuke kortingen bij diverse soorten wijn. Vaak leuke aanbiedingen waar je gemakkelijk op kunt ingaan en direct te bestellen. Na je bestelling heb je het via wijnvoordeel snel in huis
Henriët van Wieren  | 08/07/14  19:36:55 | Winkelbeoordeling :
Je kunt hier heerlijke wijnen halen. Het zijn ook niet dure wijnen, en ze hebben een goede kwaliteit. Dus het heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik raad mensen deze site zeker weten aan. Ik koop hier zelf heel graag.
Gerard Hobbelen  | 12/07/14  02:46:09 | Winkelbeoordeling :
handig snelle levering veel keuze uit verschillende wijnen en samen gestelde proef pakketen voor ieders wat wils en overzichtelijke betaalbare producten kijk zelf en ondek heerlijke wijnen op deze fijne site
Frans Verdonck  | 13/07/14  10:38:29 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel bied de beste wijnen aan zéér voordelige prijzen, meestal worden deze aangeboden in een superaanbod wat je zeker niet mag missen! De leveringen verlopen perfect alsook de soepele betalingsmogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen tevreden klant is! Zeker doen dus!!
Maria Catharina Van Rijn  | 14/07/14  17:58:45 | Winkelbeoordeling :
Wie houdt nou niet van een lekker glaasje wijn? Bij wijnvoordeel heb je werkelijk een ruime keuze, zowel uit gewone tafelwijn, als bijzondere wijnen. Keuze op land, kleur , jaar enz. en alles tegen zeer redelijke prijzen. Echt een aanrader!
harm de jonge  | 15/07/14  09:12:48 | Winkelbeoordeling :
De juiste wijn zoek je uit met de wijnkeuzehulp van Wijnvoordeel. Daarna is het bestellen een fluitje van een cent. De keuze is enorm groot en de bestelkosten zijn zeer redelijk. Bestellingen boven €50 zijn zelfs gratis. Een echte aanrader.
Denise Zwanziger  | 19/07/14  08:06:17 | Winkelbeoordeling :
Was op zoek naar een speciaal wijntje voor het jubileum van mijn ouders en kwam in winkels vrij duren flessen tegen. Dezelfde flessen kwam ik op deze site ook tegen tegen een scherpe prijs en in een leuke verpakking.
Darek De Groot  | 20/07/14  07:08:22 | Winkelbeoordeling :
Wat wil je nog meer? Een goede wijn, voordelig gekocht en ook nog eens thuis afgeleverd! Goede service en de wijnen worden goed beschermd verpakt opgestuurd. Vanavond weer een heerlijk wijntje! Echt een aanrader!
Alycia Colijn  | 24/07/14  12:02:03 | Winkelbeoordeling :
Een goedkope site om aan uw wijntje te komen. Een groot, gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils, zeer uiteenlopende wijnen. Snelle levering en zeer betrouwbaar, weinig op aan te merken! Misschien zou er ook iets voor bij de wijnen verkocht kunnen gaan worden op deze site, een borrelhapje?
Dirk Klinkenberg  | 24/07/14  18:41:00 | Winkelbeoordeling :
Ruime keus, redelijke prijzen en goed advies. Geen gesjouw met flessen maar gewoon thuis bezorgt. Erg goede web winkel met een goed aanbod. Vul je wijn voorraad aan en bestel, zeker weten dat je hier wat lekkers vind, erg goed!
Linda van 't Hoog  | 10/08/14  08:33:30 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel ik vind het de voordeligste wijnwinkel van Nederland, keuze uit de lekkerste wijnen voor een mooie en voordelige prijs. Online bekijken naar jouw wijntje, makkelijk bestellen en binnen een zeer korte tijd thuisbezorgd.
Aukje van der Heide  | 15/08/14  09:01:39 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is echt een aanrader, lekkere wijn voor een zacht prijsje. Snelle levering en ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen. Wij zijn inmiddels vaste klant geworden en zodra de wijn bijna op is bestellen we weer nieuwe.
Bert Renkema  | 24/08/14  10:17:50 | Winkelbeoordeling :
Met een leuk aanbod en geschikte prijzen en bovendien groot gemak heb je snel de juiste wijnen in huis. Service is prima. En - heel belangrijk - regelmatig een héél goeie aanbieding! Kortom, een aanrader!
Kel Pro  | 26/08/14  18:55:45 | Winkelbeoordeling :
Wijn voordeel Heeft heel veel keuze en smaken. En daar maken we graag gebruik van Meestal kopen wij de aanbiedingen. En deel heg met vrienden. Want meestal gaat het per doos. En je kan voor weinig geld lekkere wijn bestellen. Het is een fijne site
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 17,50% CASHCOINS NordVPN
visit register click click