ONTVANG 1,75% CASHCOINS The Kids Republic

Wijnvoordeel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Wijnvoordeel

Wijn, prosecco en champagne koop je met korting bij Wijnvoordeel

Wijnvoordeel beschikt over een enorm assortiment van 350 wijnen. Deze wijnen zijn van alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Zo kan je onder andere wijnen bij Wijnvoordeel kopen uit de volgende gebieden: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Chili, Argentinië en Australië. Kortom je ontdekkingsreis in de wereld die wijn heet begint bij Wijnvoordeel. Voor zowel wijn, prosecco, champagne als port kun je bestellen bij Wijnvoordeel.

Wijnvoordeel Beoordelingen

Crash Chenko  | 11/01/21  08:57:53 | Winkelbeoordeling :
Ben een echte Prosecco liefhebber en heel toevallig kreeg ik een bon van Wijnvoordeel.nl.Daar heb ik toen een doos Prosecco, extra dry besteld, echt de lekkerste Prosecco,die ik ooit gedronken heb. Wijnvoordeel.nl raakt mij als klant nooit meer kwijt, snel thuis bezorgd,ondanks de drukte bij PostNL
Veronica Veronica  | 22/12/20  09:09:57 | Winkelbeoordeling :
Ik had alvast wijnen besteld bij Wijnvoordeel voor kerstavond en hoopte op een snelle levering en dat klopte gelukkig. Ze zijn snel geleverd en heel goed verpakt. Met het voordeel van 20euro mooie wijnen voor een leuke prijs, prima!
Jesse James  | 16/12/20  18:40:23 | Winkelbeoordeling :
Al sinds jaar en dag klant bij Wijnvoordeel. In wisselende frequentie. De kwaliteit van de wijnen is altijd meer dan goed geweest. Daarnaast zijn de regelmatige aanbiedingen en kortingsacties interessant en bieden veel voordeel. De communicatie, en de bezorging altijd vlot en probleemloos.
Anton Gesink  | 06/12/20  10:54:11 | Winkelbeoordeling :
De laatste bestelling is in 2 keer geleverd. Toevallig waren we de tweede keer nog thuis. Voorkeur van ons is levering in één keer. Ook had ik deze bestelling geen mogelijkheid om een keuze te maken wanneer levering het beste uitkomt, dat is wel jammer, maar verder is Wijnvoordeel voortreffelijk.
Akio Kaminaga  | 20/10/20  14:12:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de wijnen van Wijnvoordeel. Goede uitleg waar de druiven vandaan komen en waar de wijnen bij welke vleessoorten vis, wild of pasta's horen. Een goede service. Heb je trek in een goede wijn met vrienden onder mekaar, voor ieder wat wils.
Klus Klus  | 09/10/20  18:06:10 | Winkelbeoordeling :
In de Lonely Planet zat een kortingsbon van Wijnvoordeel van € 20. De korting gebruikt voor een rioja-pakket met goede rioja-wijnen, zelfs 2 grand reserve. Hierdoor 6 flessen voor een aantrekkelijke prijs aangeschaft. Levering en factuur zoals altijd volgens de regels en vlot op tijd.
Lance Hamilton  | 04/10/20  10:24:17 | Winkelbeoordeling :
De digitale bestelling wordt, zoals altijd, keurig afgeleverd van Wijnvoordeel.nl. Zelf de afleveringsdatum kiezen is ook super handig. Daarnaast zijn de wijnen, vind ik, in het algemeen van zeer goede kwaliteit.
Ricky Wamberto  | 08/09/20  15:05:19 | Winkelbeoordeling :
Bij Wijnvoordeel.nl heb je tenminste waar voor je geld! Heerlijke wijnen tegen scherpe prijzen. Uitstekende aanbiedingen. Snelle bezorging van de bestelling en prima service. Goed verzorgde zending die netjes op de afgesproken dag bezorgd werd.
Daley van Gaal  | 22/08/20  18:27:35 | Winkelbeoordeling :
Dit is een uitstekende winkel om nieuwe wijnen te leren kennen. Ze hebben een groot assortiment en ook veel betaalbare wijnen. Iedereen kan zo slagen voor een lekkere wijn. Ze hebben vaak leuke acties en verzenden is ook snel en goedkoop.
Clint Eastwood  | 07/08/20  13:07:24 | Winkelbeoordeling :
Prettige manier om nieuwe wijnen te leren kennen. Wijnen die beter zijn en meer bijzonder dan de supermarkt wijnen. Eerste fles was ook goed daarna voor een leuke prijs twee dozen wijn gekocht. (1 plus 1 gratis) Op de afgesproken tijd geleverd en heel aangekomen.
Berry Stevens  | 01/07/20  14:21:16 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk bestelproces bij Wijnvoordeel met prettige prijzen en goede betaalmogelijkheden. Snelle levering en een heerlijke wijn ! Wij gaan bij Wijnvoordeel zeker nog meer van die geweldige wijn bestellen! super!
Veronika Kalou  | 26/05/20  16:34:55 | Winkelbeoordeling :
De afhandeling bij Wijnvoordeel gaat goed. Alleen de levering via Post NL mag wel beter. Ze gaven aan dat de wijn op dinsdagochtend bezorgd werd zoals ik op de site van Wijnvoordeel opgegeven had. Echter, doos 1 kwam op zaterdag en doos 2 op maandag binnen.
Steelo Brim  | 22/05/20  11:09:45 | Winkelbeoordeling :
Tijdens het bestelproces ging iets niet helemaal goed, maar op mijn mail werd snel gereageerd en werd het probleem direct opgelost. Kortom: ook de aftersales wordt goed opgepakt door wijnvoordeel.nl en de wijnen zijn ook altijd erg lekker !!
Rob Dyrdek  | 22/03/20  09:06:44 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel heeft een hele nuttige webwinkel, ik heb er al een paar bestellingen gedaan en ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht, geen reden dus tot klagen ! bestellingen worden heel snel verzonden, je hebt het de volgende dag al in huis en zo hoort het ook!
Ferry Swinkels  | 17/03/20  13:43:12 | Winkelbeoordeling :
Prima wijn voor een super prijsje! ook zijn er verder leuke kortingscodes zodat de wijnen nog goedkoper worden bij Wijnvoordeel. Verder is de bezorging erg snel en makkelijk en in een compacte verpakking.
Hans Kazan  | 14/03/20  10:21:56 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site van Wijnvoordeel met goede/uitgebreide beoordelingen van de aangeboden wijnsoorten. Na bestelling volgt een vlotte levering aan huis. Ik ben super tevreden over Wijnvoordeel.
Sjaak Swart  | 27/12/19  19:10:54 | Winkelbeoordeling :
Lekkere wijn, bestelling plaatsen en vervolgens verliep de levering goed. Je wordt goed geïnformeerd met een nette aflevering. Hele goede wijn voor een vriendelijke prijs. Super aanbieding met als extraatje 4 wijnglazen, ik ben dik tevreden!
Harry Webber  | 30/12/19  18:46:58 | Winkelbeoordeling :
Ik wil alleen maar goede wijnen en dat lukt heel aardig bij Wijnvoordeel en ook voor een prima prijs! Via de online catalogus op je gemak selecteren na het lezen van de beschrijvingen en dan na bestelling is het ook zeer vlot geleverd aan huis, regelmatig nieuwe wijnen, prima!
Freddy Maertens  | 25/12/19  18:56:50 | Winkelbeoordeling :
Perfecte webshop van Wijnvoordeel, met goede wijnen in alle categorieën en tegen redelijke prijs. Kortom ik geniet van de nieuwsbrief, en de bestelde wijnen met de snelle leveringen, echt een aanrader, Wijnvoordeel!!
Jacks Teller  | 09/12/19  18:16:37 | Winkelbeoordeling :
Prima wijnen tegen zeer redelijke prijzen met regelmatig lucratieve aanbiedingen bij Wijnvoordeel. Wijnbeschrijvingen zijn accuraat en service is uitstekend en kosteloos. Kortom, al vele jaren tot volle tevredenheid mijn vaste wijnleverancier.
Adri Veltman  | 22/10/19  22:12:10 | Winkelbeoordeling :
Ik weet welke wijn ik lekker vind of niet. Maar echt verstand heb ik er niet van. Daarom vertrouw ik op het oordeel van wijnvoordeel. nl. Goede kwaliteit wijnen voor een eerlijke prijs. En ook nog supersnel in huis.
Chanel West Coast  | 21/10/19  08:20:21 | Winkelbeoordeling :
Prima assortiment van Wijnvoordeel, van wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Niet langer te veel betalen voor top-wijnen, maar simpelweg prachtige wijnen, champagne of prosecco aankopen tegen zeer scherpe prijzen!
Sjaak Swart  | 26/07/19  12:53:21 | Winkelbeoordeling :
Bij Wijnvoordeel heb je ruime keus, redelijke prijzen en goed advies. Geen gesjouw met flessen maar gewoon thuis bezorgt. Erg goede webwinkel met een goed aanbod. Vul je wijn voorraad aan en bestel, zeker weten dat je hier wat lekkers vind, erg goed!
lion van der wens  | 19/06/19  04:08:31 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel de beste wijnen die je kunt kopen hebben ze daar . Een goede witte zoete of een frisse wijn . De rode wijnen zijn ook goed vertegenwoordigd uit verschillende landen . Maar smaak is zo persoonlijk . Bestelling is snel binnen .
Harry Webber  | 27/05/19  08:00:05 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel heeft de beste wijnen voor een zéér voordelige prijs, meestal worden deze aangeboden in een superaanbod wat je zeker niet mag missen! De leveringen verlopen perfect alsook de soepele betalingsmogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen tevreden klant bij Wijnvoordeel is!
Bert Visser  | 06/05/19  21:23:30 | Winkelbeoordeling :
Alleen maar uitstekende wijnen bij Wijnvoordeel voor een prima prijs! Via de online catalogus op je gemak selecteren na het lezen van de beschrijvingen en dan na bestelling is het ook zeer vlot geleverd aan huis, goede prijs-kwaliteitsverhouding, regelmatig nieuwe wijnen, prima!
Ben Thuis  | 29/04/19  08:29:15 | Winkelbeoordeling :
Prima website en prima wijnen bij Wijnvoordeel, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met goede/uitgebreide beoordelingen van de aangeboden wijnsoorten. Na bestelling volgt een vlotte levering aan huis. Ik ben super tevreden over Wijnvoordeel.
Dave Donk  | 22/04/19  06:49:48 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende bestellingen geplaatst bij Wijnvoordeel, wij bestellen tegenwoordig steeds meer soorten wijnen van over de hele wereld. Maar de Franse wijnen zijn toch verreweg het lekkerst. Ze hebben een ruime keuze en de prijzen zijn heel aardig te noemen.
Jane Sterling  | 08/04/19  21:06:00 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar goede en niet al te dure wijnen, moet je zeker eens gaan kijken bij Wijnvoordeel.nl. Daar heb je wijnen uit alle bekende wijnstreken wereldwijd. niet duur en het wordt keurig bij je thuis gebracht en je verdient nog wat extra cashback ook.
Fred Gasselich  | 05/04/19  20:18:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb na jaren de flessen hebben gedragen vanuit de super, toch maar eens een online bestelling geplaatst. Dat ik dit nog nooit eerder had gedaan. Snelle levering en prima wijnen. Goede wijnomschrijving, die ik in de super niet heb. Daar is het altijd een gok. snel maar nog een bestelling doen!
Kluk Kluk  | 11/03/19  19:54:51 | Winkelbeoordeling :
Bij wijnvoordeel heb je werkelijk een ruime keuze, zowel uit gewone tafelwijn, als bijzondere wijnen. Keuze op land, kleur , jaar enz. en alles tegen zeer redelijke prijzen, echt een aanrader voor wijn liefhebbers zoals wij!
Jan Metaal  | 01/02/19  21:31:50 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel, ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Janny Sterling  | 24/12/18  14:48:36 | Winkelbeoordeling :
Met Wijnvoordeel krijg je een lekkere wijn voor een fijne prijs. Verder zijn er leuke kortingscodes zodat hun wijnen nog goedkoper worden. Verder is de bezorging erg snel en makkelijk en in een compacte verpakking.
Buddie Spencer  | 10/12/18  10:31:14 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete Casa Safra word altijd op tijd geleverd, het heeft altijd een constante smaak kwaliteit! Geweldige webshop, het houdt zich aan de afspraken, en alles is tegen hele mooie prijzen beschikbaar.
Henrie Nak  | 27/11/18  13:58:40 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel.nl is een fijne webwinkel met altijd een snelle levering en als er onverhoopt een probleem voor doet, wordt er naar een goede oplossing gezicht! Ze hebben goede wijnen en ook altijd tevens leuke acties, alles prima dus!
Assumar Gellis  | 22/10/18  07:51:03 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel heeft een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met goede/uitgebreide beoordelingen van de aangeboden wijnsoorten. Na bestelling volgt een vlotte levering aan huis. Ik ben erg tevreden over Wijnvoordeel.
Gio Santana  | 27/09/18  17:32:02 | Winkelbeoordeling :
Bestellen bij Wijnvoordeel betekent meestal vandaag bestelt morgen of binnen 2 dagen is de wijn in je bezit en daarnaast is de kwaliteit van de wijn altijd goed, voor een leuke prijs dus wij zijn heel tevreden klanten!
SPME Goessens-Toonen  | 25/05/14  07:43:37 | Winkelbeoordeling :
Goede wijnen voor een goede prijs. Snel geleverd
Lena Terra  | 20/07/14  13:50:44 | Winkelbeoordeling :
Bij wijnvoordeel kun je terecht voor je favoriete wijn. Uit 350 wijnsoorten kun je kiezen. en het is nu uitverkoop. Bij elke bestelling die je doet maak je kans om een barbecue te winnen en ook wordt de wijn thuisbezorgd. Sla gelijk een voorraad in.
Mariska sylvana  | 05/08/14  10:34:34 | Winkelbeoordeling :
Wat een super website! Vele wijnsoorten afgeprijsd. Regelmatig zijn er kortingscodes voor deze website te vinden waardoor er of een X bedrag van af gaat of waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen dus dan heb je voor weinig geld een doos wijn in huis!
Mrjn Zdm  | 10/12/14  11:33:52 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel beschikt over een enorm assortiment van wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Niet langer te veel betalen voor topwijnen, maar simpelweg prachtige wijnen, champagne of prosecco aankopen tegen zeer scherpe prijzen!
Bas Reuver  | 21/06/14  13:45:04 | Winkelbeoordeling :
Bij wijnvoordeel.nl vind je de beste wijnen voor een goede prijs. Overzichtelijke site met goede aanbiedingen. Vaak zijn er aanbiedingen waarbij je 1 of 2 flessen gratis krijgt. Zeer de moeite waard dus!
Nicole L’Espoir  | 22/05/14  06:10:40 | Winkelbeoordeling :
zoek de wijn uit en bestel die vervolgens online heeft de laagste prijsgarantie snelle levering vandaag besteld binnen 48 uur geleverd heeft tevreden klanten betrouwbaar heeft t thuiswinkel waarborg vignet
Rinie Rotman  | 06/06/14  11:41:29 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel.nl is een webshop waar je heel goede wijnen voor een mooie prijs kunt kopen, voor elke smaak is er wel een keuze te maken of de wijn nu rood of wit , droog of zoet is er is altijd wel een leuke aanbieding. De bezorging en levering is snel en correct.
Denise Verbakel  | 10/06/14  10:36:10 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn best wel goed van kwaliteit geen reden tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis zo hoort het.
TheFonZzz van der Hart  | 24/06/14  09:59:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Wijnvoordeel kan je terecht voor rode, witte, rosé en mousserende wijnen tegen de laagste prijzen. Betaal je via Ideal dan wordt een bestelling boven de 50 euro gratis thuisbezorgd. Wat wil je nog meer! Bestel onder het genot een lekker wijntje en krijg extra voordeel.
Marianne Hiemstra  | 12/07/14  08:34:03 | Winkelbeoordeling :
Ik ben geen wijnkenner en eigenlijk drinken wij niet veel alcohol. Voor een feestje bij ons thuis wil ik wat bestellen en kwam bij Wijnvoordeel terecht. Duidelijke site, goed advies voor leken en de service was subliem! Snel in huis.
Lenie Belien  | 20/07/14  12:19:39 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service en zeer snelle levering. Mocht er iets mis gaan met de bestelling dan wordt dit zeer goed opgelost. Prachtige wijnen tegen topprijzen. Zeer veel keus en regelmatig nieuw aanbod. Ook voor cadeaus diverse mogelijkheden.
Dima Kutincheva  | 27/07/14  07:38:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd prima prijs/kwaliteit wijnen. Bij tijd en wijle zelfs zeer goede wijnen tegen betaalbare prijzen. Vlot geleverd en dat bespaart een hoop gesleep! Geweldige acties. Een heel tevreden wijnliefhebber.
Marion Simons  | 01/08/14  16:45:30 | Winkelbeoordeling :
Krijg iedere keer aanbiedingen van Wijnvoordeel, wat veel soorten en heerlijke wijnen uit verschillende landen hebben ze. De aanbiedingen zijn altijd heel aantrekkelijk om toch iets te kopen. Ook de prijzen zijn uitstekend
Double Trouble  | 03/08/14  14:17:51 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Els van Oortmerssen  | 17/08/14  15:09:41 | Winkelbeoordeling :
Dit is een prima site voor een zeer uitgebreid aanbod aan wijnen van klein tot groot en van goedkoop tot duur(der). Wat ik vooral erg leuk vind is dat je er je eigen etiket kunt laten ontwerpen! Een uitstekend idee voor een persoonlijk cadeau!
Christine Chu  | 30/08/14  14:48:10 | Winkelbeoordeling :
Met Wijnvoordeel.com krijg je goedkope wijn voor een fijne prijs. Verder zijn er leuke kortingscodes zodat hun wijnen nog goedkoper worden. Verder is de bezorging erg snel en makkelijk en in compact verpakking.
nusca rosa  | 04/09/14  01:37:18 | Winkelbeoordeling :
ik vindt het lekker om wijn te drinken of om te proeven ik raad iedereen om te kopen bij wijnvoordeel .nl het is goed en goedkoop voor je portemonee ik zo he took aan vrienden aanraden om een kijken te nemen bij wijnvoordeel.nl
José van Ansem  | 04/09/14  15:35:25 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Denisli Spor  | 04/10/14  16:29:21 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de produkten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt enzo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende al in huis, zo hoort het.
Stephanie van der Hart  | 07/10/14  17:09:47 | Winkelbeoordeling :
Bij Wijnvoordeel kan je terecht voor rode, witte, rosé en mousserende wijnen tegen de laagste prijzen. Betaal je via Ideal dan wordt een bestelling boven de 50 euro gratis thuisbezorgd. Wat wil je nog meer! Bestel onder het genot een lekker wijntje en krijg extra voordeel.
anja van vessem  | 12/10/14  10:15:33 | Winkelbeoordeling :
deze site heeft werkelijk super acties laatst 6 flessen wijn voor €12,00 en echt heel goede wijn.zo wie zo zijn ze voordelig en 50% korting krijg je regelmatig,een aanrader voor wie een goede fles wijn waardeert
Mies Veninga  | 16/10/14  10:12:38 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar de beste deal of aantrekkelijke kortingen op heerlijke wijn? Op Wijnvoordeel.nl komen de meest uiteenlopende aanbiedingen en deals voorbij. Dus als je toch al van plan was een heerlijke fles wijn te kopen?
Elena Vasilescu  | 20/10/14  17:50:09 | Winkelbeoordeling :
De voordeligste wijnwinkel van Nederland waar u de lekkerste wijn voordelig en snel online kunt bestellen. Veilig en vertrouwd wijn kopen.Met laagste prijs garantie kun je bij wijnvoordeel centjes sparen.
emma govers  | 03/11/14  12:22:12 | Winkelbeoordeling :
wij zijn echte wijnliefhebbers en je kan bij Wijnvoordeel heerlijke wijnen kopen voor een mooie prijs ze geven een duidelijke beschrijving bij de wijn en ze leveren zoals afgesproken helemaal top deze website
gerda timmerman  | 06/11/14  00:01:44 | Winkelbeoordeling :
hele lekkere wijntjes op deze site en dan in het bijzonder de wijntjes uit frankrijk en italie.Deze wijnen zijn echt top merken en zijn ze van zeer grootte klasse van zeer bekende wijn huizen uit die landen.Tevens ook nog betaalbaar ook!
Maria van Roessel-Strassner  | 11/11/14  21:14:16 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hartstikke leuke en overzichtelijke site. Je hebt veel keuze, je kunt wijn uit 23 verschillende streken kiezen. Er is ook een wijnkeuzehulp, erg handig. Natuurlijk zijn er ook cadeaupakketten te bestellen. Ook zijn er altijd verschillende aanbiedingen en restanten te vinden.
Beppie Sultana  | 17/11/14  19:46:19 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al 2 bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende dag al in huis, zo hoort het.
ellen munnecom  | 27/11/14  07:21:39 | Winkelbeoordeling :
Recentelijk heb ik een keer een wijntje besteld via wijnvoordeel.nl Normaal doe ik dat niet, maar nu was er een goede aanbieding. De site is prima, bestelprocedure is duidelijk en de levering ging goed en snel.
Patricia Van Grootel  | 29/11/14  12:19:05 | Winkelbeoordeling :
Vooral het afleveren, retourgemak en het ongelooflijk uitgebreide aanbod is super. Een van de voordelen is ook het winkelen voor kinderen: in een winkel best lastig, maar thuis, met een paar maten en modellen zo gepiept, en wat niet goed is kun je retourneren. Prima!
Inge den Uijl  | 15/12/14  12:29:35 | Winkelbeoordeling :
Op wijnvoordeel.nl is er heel veel keuze in mooie en lekkere wijnen. Vaak ook leuke aanbiedingen of andere acties dus ook zeker goed geprijsd. Ook als een wijn een keer niet goed is, is de klantenservice op en top.
Roos van den IJssel  | 19/12/14  14:54:38 | Winkelbeoordeling :
Ik kreeg laatst zomaar een cadeaukaart van deze site, hij lag ineens in onze brievenbus. Echt heel erg aardig! Ik heb er alleen niks aan, want ik ben nog minderjarig, maar mijn ouders waren er erg blij mee.
Lydia Groningen  | 01/01/15  14:00:55 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. De webshop is mooi en overzichtelijk. Heerlijke wijnen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Betalen kan ook achteraf, dat is soms makkelijk. Snelle levering! Goede service. Heb zelf al meerdere keren besteld!
Riet Baaijens  | 15/01/17  07:29:56 | Winkelbeoordeling :
Super voordelig!
Kyra van der Sluis  | 16/01/18  17:54:03 | Winkelbeoordeling :
Speciale wijnen die in de gewone winkels niet te verkrijgen zijn, goed te vinden hier. Voordelig, makkelijk en snel uit te kiezen, te bestellen en thuis laten bezorgen. Als je van een lekker drankje houdt voor verschillende gelegenheden moet je hier zeker even kijken.
Joeri Groen  | 19/04/18  03:04:33 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel.nl super goede website met heel veel korting en lekkere wijn, wordt ook nog gratis Thuisbezorgd hele goede service en je hoeft niet de deur uit dus een echte aanrader als je lekker thuis met een flesje wil zitten
Wim Speelberg  | 21/04/18  09:44:37 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het jaar 2018 kijken of er iets voor mij bij zit.
Fouzia Benboubker  | 30/04/18  11:30:18 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Wijnvoordeel.nl een van de beste websites in Nederland. Ruim assortiment, veel kortingen, goede prijs/kwaliteitsverhouding, overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, snelle bezorging, goede klantenservice, gratis retourneren zonder gedoe. Een echte aanrader.
annie deinum  | 30/04/18  12:30:12 | Winkelbeoordeling :
Mijn beoordeling is 4 sterren nav 3 bestellingen. De meeste wijnen zijn wat ze beloven in de aanbeveling! Soms valt een smaak tegen, maar over smaak valt niet te twisten. Voor wat betreft de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend! Ook de service en de levering zijn goed.
Cindy Kalou  | 13/05/18  20:26:00 | Winkelbeoordeling :
Wij als wijnkenners hadden toch een rode wijn foutief besteld (hoe ik dit gedaan had, is mij een groot raadsel, misschien een kwestie van vingervlugheid) zonder meer en zonder veel vragen omgeruild voor het gewenste (port). Grote klassen van Wijnvoordeel !!
Els Veldt-de Keijzer  | 14/05/18  17:40:59 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop! Mooie en zeer lekkere wijnen voor een mooie prijs! Prima service ook telefonisch. Snelle bezorging,goede aanbiedingen en als je via cashbbackkorting een bestelling plaatst verdien je er nog aan ook! Doen dus!!!
Chantal Koning  | 17/05/18  18:26:29 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, veel keuze en ook verschillende prijsklasses. Snelle levering ook. Ik vind de informatie die bij de wijnen gegeven is ook erg prettig en geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten en hoe jet kunt drinken.
Leen van Soest  | 18/05/18  07:10:40 | Winkelbeoordeling :
Leuke en overzichtelijke website / webshop met heel veel keuze uit rode en witte wijn en rosé uit diverse landen. De standaard prijzen zijn concurrerend maar er zijn ook vaak leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vrij snel.
Harm Raspe  | 22/05/18  08:44:39 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er simpel maar gemakkelijk uit en de indeling ziet er gemakkelijk en snel uit ze hebben leuke aanbieding voor een redelijke prijs en de vele keuze aan wijnsoorten het is de moeite waard om de website
George Westerhof  | 04/06/18  07:23:26 | Winkelbeoordeling :
Bij wijnvoordeel koop je jouw wijn wel heel voordelig. Vul je voorraad weer eens aan. Geen gesjouw met zware flessen, want alles wordt thuisbezorgd. Ga naar de website en sla je slag. Waarom nog langer wachten ?
Danielle Pronk  | 06/06/18  06:55:53 | Winkelbeoordeling :
fantastische webshop waar je voor de lekkerste wijnen terecht kunt. Het assortiment is enorm dus voor ieder wat wils.De prijzen zijn prima en veelal zijn er acties. Het bezorgen gaat vrij vlot op tijdstip naar keuze.
K J K Koopman  | 10/06/18  15:26:40 | Winkelbeoordeling :
Webshop voor wijnen. Op de site worden verschillende wijnen aangeboden. Bij elke wijn is een beschrijving te vinden over de wijn. Je kunt kiezen op land van herkomst, regiso, type/kleur, smaakprofiel en jaargang.
Hennie Loriaux  | 12/06/18  07:23:31 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Wijnvoordeel. Ze verkopen gerenommeerde wijnen via Internet voor een spectalure prijzen. assortiment van 400 wijnen. Wijnpaketten voor leuke prijzen.gratis thuisbezorgd vanaf 35 euro
Orson Harms  | 19/06/18  17:32:53 | Winkelbeoordeling :
wijnvoordeel kwalitatief een zeker te weten top bedrijf, kwam direct tot een super goed gevoel hun hebben een super site, en ging direct tot bestellen over, mijn verjaardagfeestje was hierdoor meer dan geslaagd
Rick Ricciardo  | 22/06/18  08:36:09 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Wijnvoordeel.nl. Ik bestel regelmatig verschillende wijnen en heb uiteraard ook wel mijn favorieten. Leuke acties en goede service, ook wat betreft verzending! Mooie beschrijving van de wijnen op de website om een goede keuze te kunnen maken. Niets dan lof.
Karin gerritsen  | 24/06/18  06:01:23 | Winkelbeoordeling :
Meestal koop ik wijn in de winkel maar nu eens online en dat bevalt me heel erg goed. De keuze is enorm en de wijn is erg lekker! Er is voor ieder wat wils. Het hele proces van zoeken, bestellen tot afrekenen verloopt heel prettig. Een hele fijne webshop!
Harrie Knarrie  | 25/06/18  09:54:07 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer besteld bij Wijnvoordeel en alles kwam keurig op tijd binnen, de geleverde witte wijn verdego, 6 flessen zijn heerlijk en de gasten waren dik tevreden. De rode wijn welke ik ook zelf heb gedronken, was ook heerlijk. Ga zeker hier weer bestellen!
henny gerits  | 30/07/18  08:16:57 | Winkelbeoordeling :
Er zijn hele goede aanbiedingen bij, als ik het nodig heb dan bestel ik het. Soms valt het product tegen maar over het algemeen zijn het goede spullen. vriendelijke groet, Om aan die 200 tekens te voldoen is moeilijk. Henny
Jan Buffel  | 30/07/18  12:51:24 | Winkelbeoordeling :
Voor een Italiaans diner op zondag en had een bestelling geplaatst die op zaterdag zou worden bezorgd. Ik had meerdere dozen besteld, waaronder chianti. Vrijdag kreeg ik bericht dat deze niet op voorraad was, maar wel een goede vervanger hadden. Meerwaarde voor rekening Wijnvoordeel, prima geregeld!
Mitchell  | 06/08/18  12:26:36 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website met veel aanbod. Ook met veel andere soorten dure en oude wijn. Alleen de levering is wat aan de late kant vind ik zelf want je moet van tevoren bestellen en pas dagen later krijg je het pas ipv 24 uur
Poeskin  | 08/08/18  15:30:47 | Winkelbeoordeling :
Zin in wijn en geen tijd, energie of zin om naar de supermarkt te gaan, dan is de online Wijnvoordeel winkel een uitkomst. Niet duur en keuze uit vele lekkere kwaliteit wijnen. Het wordt snel thuisbezorgd.
Kees Beest  | 10/08/18  18:37:20 | Winkelbeoordeling :
Prima wijn voor een uitstekende prijs. Regelmatig grote kortingen. En als bij een bestelling een wijn niet te leveren is krijg je een alternatief dat 2 keer zoveel waard is. Vooral Bordeaux is uitmuntend
Mariet Coppers  | 13/08/18  11:22:33 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel, een fijne presentatie van goede wijnen, rood of wit, zuur of zoet, heerlijk voor bij een feest of een feestdinee met je gezin, nu de winterdagen weer komen, lekker lang borrelen en buurten.
Daniel Ham  | 22/08/18  09:43:16 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is een perfect bedrijf. Je vindt er allerlei verschillende soorten wijnen, voor ieder wat wils. Ook staat er bij de wijnen recensies geschreven door en voor klanten zodat je altijd een eerlijke recensie hebt.
Jan Van Nood  | 02/09/18  06:35:35 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel biedt een scala aan vele goede wijnen tegen alleszins redelijke prijzen . De smaak van deze wijnen is prima en voor ieder wat wils. De aanbiedingen zijn bijzonder interessant en bestellingen kunnen thuis worden bezorgd.
Jacky  | 03/09/18  22:36:10 | Winkelbeoordeling :
Af en toe bestel ik hier wijn. Het is een supergoede website. Levering is prima. Ruim op tijd en betaling gaat altijd vlot en probleemloos. Keuze uit wijnen is reuze en vaak leuke aanbiedingen. Ik ben blij.
Veronique Bam  | 07/09/18  08:28:23 | Winkelbeoordeling :
Suppersnelle levering en een super service van Wijnvoordeel.nl., vorige week nog 4 dozen wijn besteld, één er van was een verkeerde doos geleverd en 1 dag later kwam de juiste doos alweer binnen en de verkeerde mocht ik zelfs houden, prima service!
Theresia Hulskamp  | 28/06/14  13:16:53 | Winkelbeoordeling :
Wijnvoordeel is een prima webshop, diversen wijnen kan je uitzoeken, service is prima. Vragen kan je altijd direct contact opnemen , binnen 2 dagen heb je je de besteld wijnen in huis. 1 druk op de knop en je wijnen zijn besteld.
Bhakti Dharma  | 29/06/14  08:10:35 | Winkelbeoordeling :
Goede site met veel keuze aan wijnen uit alle windstreken. Duidelijk overzichtelijk samengesteld en voor de wijnliefhebber zal er iets zijn om te bestellen. Informatie is goed in de site gezet en de site zelf ziet er goed uit.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 0,79% CASHCOINS Badkamerwinkel.nl
visit register click click