ONTVANG 0,40 CASHCOINS TicketVeiling.nl

Yarden Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Yarden

Geen uitvaart in Nederland is nog standaard. Maar waarom de verzekering dan wel? Met een uitvaartverzekering voorkom je dat je nabestaanden met een financiële last achterblijven.

Yarden Beoordelingen

Jamila Riemeijer  | 02/02/20  10:07:43 | Winkelbeoordeling :
Fijne site!, goede service en fijne werknemers. Alles staat goed en duidelijk omschreven om de site.
Anita Dagevos-Kuiper  | 02/02/20  09:51:57 | Winkelbeoordeling :
Bij de begrafenissen van mijn man en dochter hebben ze alles keurig en erg goed geregeld. Ook hebben ze ons als familie erg goed begeleid. Zo werd er goed gekeken en geluisterd naar onze wensen. Kortom, zeer goede ervaring....
Amy Hollander  | 30/01/20  14:12:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al van af mijn achtiende levensjaar verzekerd bij Yarden. De klantenservice is goed bereikbaar, en er word tijd genomen om je wensen te bespreken en daar een polis op af te sluiten. Als je iets wil veranderen word daar ook weer goed de tijd voor genomen.
 | 11/01/20  20:43:27 | Winkelbeoordeling :
Alles keurig netjes geregeld en verzorgd en respectvol naar de overledene en nabestaanden. Was een mooie uitvaart. Zeer goede, prettige en professionele begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart Wij zijn zeer tevreden over Yarden. Onze uitvaartverzorger heeft ons op een erg fijne wijze bijgestaan
Simone Loevering  | 04/01/20  10:32:48 | Winkelbeoordeling :
Niets anders dan lof. Niets anders dan lof voor onze uitvaartondernemer John Heskes. Midden in de nacht bereikbaar, gelijk schakelen en alles prima geregeld. Meelevend, maar toch met gepaste humor wat wij kunnen waarderen. Heeft alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Liet ruimte voor hetgeen wat wij wilde en niets was te gek. Mijn moeder was altijd zeer kritisch als er iets georganiseerd moest worden maar zij zou hier trots op zijn en blij van zijn geworden.
Marga Kuijlenborg  | 30/12/19  09:23:13 | Winkelbeoordeling :
snel makkelijk en duidelijk een verzekering afsluiten. binnen 48 uur polis in je inbox en een duidelijke uitleg. eigen account waarin je je eigen wensen vast kunt leggen. Dus geen gedoe en duidelijk voor iedereen
Nabila Bendriss  | 14/12/19  19:21:43 | Winkelbeoordeling :
mijn complimenten voor de respectvolle behandeling bij het overlijden van mijn moeder. Wij zijn als moslimfeministe erg goed opgevangen. En mijn moeder volgens Islamitische voorschriften verzorgd. Erg veel respect voor deze mensen.
Anouska Poets  | 22/11/19  20:31:05 | Winkelbeoordeling :
Mijn uitvaartverzekering was niet al te duur, ben er tevreden over. De website is overzichtelijk en je kan zelf veel bepalen. Geen gedoe en dat zie je in de prijs terug. Wat wil je nog meer. Alles is zo geregeld en het gaat stap voor stap dus je kan niks vergeten . Ze denken echt met je mee!
Gioia Huizenga  | 25/11/19  07:52:00 | Winkelbeoordeling :
Onze ervaring was goed en we zijn ontzettend positief over begeleiding, aandacht, communicatie en hulp van de uitvaartverzorger en de andere betrokkenen vanuit Yarden. Werkelijk uitstekend. Alleen de kosten vind ik wel wat aan de hoge kant.
Milan van Doorn  | 15/11/19  17:42:32 | Winkelbeoordeling :
Gebruik het bewerkingspictogram om clips vast te zetten, toe te voegen of te verwijderen.Gebruik het bewerkingspictogram om clips vast te zetten, toe te voegen of te verwijderen.Gebruik het bewerkingspictogram om clips vast te zetten, toe te voegen of te verwijderen.Gebruik het bewerkingspictogram om clips vast te zetten, toe te voegen of te verwijderen.Gebruik het bewerkingspictogram om clips vast te zetten, toe te voegen of te verwijderen.Gebruik het bewerkingspictogram om clips vast te zetten
Bert Visser  | 13/11/19  07:14:46 | Winkelbeoordeling :
Mooie uitvaart, alles was heel goed geregeld. Wij bedanken Yarden voor zijn professionaliteit en integerheid, de prettige omgang en het persoonlijke contact in deze moeilijke dagen voor onze familie. Wij zijn heel tevreden over Yarden.
Sigvianca barbolina  | 04/11/19  10:02:37 | Winkelbeoordeling :
geweldige mensen werken hier, de service is prime ik heb eigenlijk niks te klagen over deze mensen. wanneer ik bel dan zijn ze erg klantvriendelijk en staan bereid je te helpen, geven ook een prima uitleg als je vragen hebt.
Lucia Hendriks-Stevens  | 31/10/19  12:39:07 | Winkelbeoordeling :
Yarden regelt alles netjes. Leeft mee met de mensen en is een zeer net bedrijf waar je op kan vertrouwen. Alles wordt heel goed verzorgd. Ik ben er zeer tevreden over. De prijs is wat duur maar wel goede kwaliteit.
Berry Stevens  | 23/10/19  07:37:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb alles compleet geregeld bij Yarden, verzekerd voor weinig voor het hele gezin. Alles wat nodig is wordt gedekt. Dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Fijn voor de nabestaanden, deze zekerheid, ik heb de klantenservice gelukkig nog niet te hoeven bellen!
Harry Webber  | 21/10/19  07:50:01 | Winkelbeoordeling :
Na 3 jaar geleden de uitvaart van mijn vader te hebben gehad, was nu de uitvaart voor mijn moeder. Ondanks andere uitvaart begeleider alles perfect verlopen, alle tijd voor het gesprek waar je alles regelt voor de plechtigheid en goed meegedacht over rouwdrukwerk, niets dan lof voor Yarden.
Shirley Stuijfzand  | 20/10/19  19:29:40 | Winkelbeoordeling :
het is een heel erg goed uitvaart bedrijf ben er erg tevr edelen mee en hoop dat veel meer mensen er dan ook mee tevreden mee zijn. ook wil ik graag compliment geven aan de klanten service die luisteren altijd goed naar je
Tamara Doruijter  | 17/10/19  21:40:32 | Winkelbeoordeling :
Hele goede service, heel vriendelijk personeel, duidelijkheid in wat je krijgt een wat je kan verwachten. Gewoon goed! Ik heb voor heel mijn gezin en uitvaart verzekering afgesloten en de prijs is zeer goed!
Kimberley Sullivan  | 13/10/19  15:00:14 | Winkelbeoordeling :
Heel vriendelijk en goed geholpen, wij hadden een lastige vraag over een moeilijk onderwerp. Jullie waren zeer respectvol en toonden veel begrip.
Ibra Mizorai  | 04/10/19  06:28:16 | Winkelbeoordeling :
Heldere site, goed overzichtelijk. Dienstverlening is super, medewerkers zijn vriendelijk en bij vragen ben ik goed geholpen. Prijs kwaliteit is prima, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Zeker aan te raden!
 | 02/10/19  07:12:38 | Winkelbeoordeling :
Super verzekeringsmaatschappij, altijd vriendelijk en behulpzaam. Nooit geen problemen. Goedkope alternatieven op andere verzekeringen, problemen kun je altijd melden, bij de vriendelijke medewerkers.
Mandy Kramer  | 01/10/19  22:04:32 | Winkelbeoordeling :
Yarden ,net een verzekering bij ze afgesloten,netjes een bevestiging van de polis gehad. Afgesloten omdat de uitvaart van mijn oma ook door Yarden werd geregeld ,erg goed gedaan alles was goed verzorgd ,vandaar ook dat mijn keuze op Yarden is gevallen .
Sandra Leijen  | 29/09/19  09:27:28 | Winkelbeoordeling :
Nooit geen problemen met Yarden. Ze beglijden je goed bij een uitvaart. Ze luisteren goed naar je ook tijdens de rouw,om je te steunen. Ze luisteren ook naar de wensen die je graag wilt tijdens de uitvaart. Ben erg tevreden over Yarden.
Steelo Brim  | 27/09/19  06:38:42 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn compleet verzekerd bij Yarden voor weinig. Met het hele gezin, alles wat nodig is wordt gedekt. Dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Fijn voor de nabestaanden, deze zekerheid. Met de klantenservice gelukkig nog niet hoeven bellen.
Yvonne Krabbendam  | 16/09/19  18:50:49 | Winkelbeoordeling :
Gelukkig nog niet te maken gehad met het moeten maken met de uitvoering van de polissen, maar tot nu toe is het allemaal prima geregeld met de polissen en de informatie tijdens de looptijd. zo heb je een goed gevoel voor de nabestaanden.
Wendy Rozie  | 15/09/19  11:12:08 | Winkelbeoordeling :
hele goede uitvaart verzekering mijn vader is hier vroeger mee begonnen en ik ben fr mee doorgaan,prima verzekering .hele familie zit hierbij en heb hier nooit klachten over gehoord van ze dus ben hier ook bij gebleven
Jacks Teller  | 11/09/19  07:20:03 | Winkelbeoordeling :
Yarden heeft een fijne verzekering met een duidelijke website, en daardoor minder vervelend om je te verdiepen in een uitvaart. 1 keer een uitvaart meegemaakt onder leiding van Yarden. Top geregeld en erg meelevend personeel. Voor mij dus Yarden!
 | 11/09/19  09:47:15 | Winkelbeoordeling :
Een hele mooi website met een goed service.. Daarnaast uitstekende prijs kwaliteit vergouding! Dus echt een aanrader.
Margareth Du chatenier  | 21/08/19  12:10:04 | Winkelbeoordeling :
Goedkopen uitvaart verzekering, ben er tevreden over. De website is overzichtelijk en je kan zelf veel bepalen. Geen gedoe en dat zie je in de prijs terug. Wat wil je nog meer. Alles is zo geregeld en het gaat stap voor stap dus je kan niks vergeten . Ze denken echt met je mee!
Driek Boer  | 21/08/19  14:49:22 | Winkelbeoordeling :
Goede verzekering en niet duur ze nemen alle zorgen uit handen. Je geeft bij een kennis makings gesprek je wensen kenbaar. De uitvaart gaat dan precies zoals je eigen wensen zijn. Duidelijk en zonder rompslomp. Top dus
Henrie Nak  | 16/08/19  07:47:22 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Yarden een goede en vriendelijke uitvaartverzekering is die je altijd goed te woord staan en prijs-kwaliteit is ook goed, niet te duur dus goed betaalbaar en je kunt kiezen hoe je het graag wil en ze houden rekening mee met al je wensen!
Yvonne Douwenga  | 12/08/19  17:16:00 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Yarden.BInnen no time is de verzekering afgesloten. en ontvang je direct je inlogcodes in je mailbox. De premie is heel redelijk. Wij hopen hier niet heel snel gebruik van te moeten maken maar tot nu toeverloopt alles heel soepel. Wij vertrouwen op een hele soepele uitvaart.
Nancy Rovers  | 01/08/19  20:32:57 | Winkelbeoordeling :
Prima maatschappij. Niet echt een fijne verzekering om af te sluiten maar wel nodig. Zo laat je in elk geval geen financiële zorgen achter voor de nabestaanden.
 | 27/07/19  15:04:14 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke en duidelijke site.. voor iedereen duidelijk wat te doen in een heftige tijd.. dat geeft rust. heb het zelf meegemaakt met een sterfgeval en toen was ik zo ontzettend blij dat deze mensen er waren.
Hendrik Gertjan Dekker  | 21/07/19  21:02:39 | Winkelbeoordeling :
Sympathieke maatschappij, vriendelijke medewerkers, met oog voor de mens na een dierbaar verlies..Yarden denkt met je mee en biedt oplossingen voor dingen en vragen die onmogelijk lijken. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
 | 03/07/19  00:38:39 | Winkelbeoordeling :
erg fijne begeleiding! staat je ook netjes en vriendelijk te woord aan de telefoon als je vragen hebt. regelen snel dingen als je wat vraagt en zijn erg eerlijk! heb een tijd lang contact met ze gehad om verzekeringen te regelen en voelde mij erg gehoord
Jolanda Schuitemaker  | 27/06/19  07:38:10 | Winkelbeoordeling :
prima geregeld...simpel via mijn yarden. je kunt van alles zelf regelen...bijvoorbeeld welke muziek je wilt etc etc...zodat je nabestaande niet voor die lastige keuzes komen te staan. ook niet duur...
Mark Bakker  | 20/06/19  22:12:20 | Winkelbeoordeling :
Een goed afscheid helpt bij een/het rouwproces. Yarden maakt uitvaartverzorging betaalbaar en bereikbaar voor iedereen, daarom beveel ik yarden aan, deze als zeer betrouwbare en stabiele organisatie voor een ieder!
Fred Bonaparte  | 14/06/19  13:00:01 | Winkelbeoordeling :
Website van Yarden is prima, makkelijk te bedienen, goeie klantenservice, echt geweldig! Goede verzekering, een prachtige prijs/ kwaliteit verhouding. Ik kreeg makkelijk geld terug. Het een top organisatie zonder van al die addertjes onder het gras.
Carola van der Waal  | 11/06/19  22:54:12 | Winkelbeoordeling :
Goede uitvaartverzekeraar. De website geeft alles duidelijk aan waardoor je meteen aan de slag kan. Ook is alles te bespreken met een uitvaartconsulent zodat alle wensen duidelijk ik kaart kunnen worden gebracht.
Amar Gobinda  | 02/06/19  10:30:28 | Winkelbeoordeling :
Jaa heel netjes, werkt altijd zolas het hoort geen klachten en altijd een goeie service kan niet beter.
Touria Mamouni  | 31/05/19  03:24:51 | Winkelbeoordeling :
Heel overzichtelijk makkelijk alles te vinden en lezen alles is duidelijk en goedkoop vriendelijk websites alles is heel duidelijk te vinden en lezen echt een aanrander voor iedereen ik ben. Al lid
Nick van Erp  | 22/05/19  12:37:53 | Winkelbeoordeling :
Uitvaartspecialist die echt voldoet aan de wensen van de mooiste uitvaart die je je maar kunt wensen. Zijn heel meedenkend en staan altijd klaar om te helpen. Super bedrijf en ze hebben voor een waardig afscheid gezorgd.
Assumar Gellis  | 21/05/19  09:40:10 | Winkelbeoordeling :
Mijn uitvaartverzekering loopt nu bij Yarden en ik ben echt heel erg tevreden, goede prijzen ten opzichte van de verzekering die ik heb afgesloten. ik heb niet het idee dat ik teveel betaal en ik heb toch een goede verzekering.
 | 18/05/19  05:35:17 | Winkelbeoordeling :
Fantastische organisatie je word goed geholpen met verschillende zaken. De communicatie tussen klant en bedrijf verloopt ook uitstekend. Het is dus zeker aan te bevelen, nogmaals uitstekende service !
Willeke Van Der Vlist  | 10/05/19  15:18:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne verzekering. Duidelijke website, en daardoor minder vervelend om je te verdiepen in een uitvaart. 1 keer een uitvaart meegemaakt onder leiding van Yarden. Top geregeld en erg meelevend personeel. Voor mij Yarden.
wesley Zanting  | 06/05/19  16:44:55 | Winkelbeoordeling :
fijne service en de andere klikte gewoon niet meer maar volgens mij ben ik hier wel aan het juiste adres alles wordt betrouwbaar uitgelegd en de klantvriendelijkheid is goed hoor geen sprake van een onderbuikgevoel
Bibi Provence  | 06/05/19  13:16:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer vriendelijk en nette bedrijf. Geloofwaardig, vriendelijk, korrekt, belleefd Zeer duidelijker en best een goede prijs, goede verzorging en aandacht voor de klant, goeie service en klantvriendelijk
christien soijer  | 27/04/19  06:59:09 | Winkelbeoordeling :
Ben er al jaren mee bekent vind het een fijne organisatie met mijn vader zijn overlijden stonden ze dag en nacht voor ons klaar dat was in 2003 jaren later met mijn broer 2015 hebben ze opnieuw de tijd genomen om ons op een goede manier er door heen te helpen
Paddy Sibbing  | 19/04/19  12:04:14 | Winkelbeoordeling :
het is een mooie duidelijke website met veel dingen erop die je kunt aanklikken. Ik heb zelf niet heel veel op de website gezeten maar heb kennissen die de website veel gebruiken/gebruikt hebben ik vind dat de site een mooie design heeft
Geraldine Maarleveld  | 21/04/19  07:22:18 | Winkelbeoordeling :
prima services, overzichtelijk denkt mee met de mensen persoonlijke benadering. Alle kosten op een rij. Mooie site, heb er veel aan gehad wat er allemaal bij komt kijken bv muziek keuzes teksten voor op kaarten
Arthuro Masters  | 20/04/19  09:08:36 | Winkelbeoordeling :
Dit is een prima service, je wordt zeer snel geholpen en alles is wordt duidelijk uitgelegd en de aanmelding wordt zeer snel verwerkt. De klantenservice is zeer vriendelijk en je wordt er heel duidelijk door geholpen. Je premie word zorgvuldig berekend en als je het vergelijkt met andere leveranciers dan zul je zien dat ze een zeer goede prijs hebben voor een zeer goede dekking.
Diana Otten  | 15/04/19  11:02:53 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Klantvriendelijk. Niet gericht op winst maken. Kijkend naar wat je nodig hebt als persoon en familie.
Eline Boersma  | 08/04/19  20:33:51 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk, alles vermeld. Duidelijk menu bovenin zodat alle informatie die je nodig hebt snel en makkelijk te vinden is. Ook staat het telefoonnummer duidelijk vermeld zodat je snel contact op kunt nemen. Ook het menu onderin is duidelijk en overzichtelijk
Sila Schil  | 01/04/19  20:25:44 | Winkelbeoordeling :
nette site, integer, duidelijkheid helpt om keuzes te maken, met mogelijkheden voor verzekeringen en doorklikken naar bloemisten en steenhouwers, heeft erg fijn geholpen bij afscheid van mijn oma en opa
sandra.kuijpers@gmail.com Kuijpers  | 19/03/19  09:30:20 | Winkelbeoordeling :
Goed geregeld. Compleet verzekerd voor weinig. Met het hele gezin . Alles wat nodig is wordt gedekt. Dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Fijn voor de nabestaanden, deze zekerheid. Met de klantenservice gelukkig nog niet hoeven bellen.
Ahmet Kasumi  | 17/03/19  23:03:39 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over Yarden. Ze leven mee en zijn meedenkend met wat passend is en niet. Ook zijn de mederwerkers vriendelijk. En als je het geld terug wilt dan doen hun daar zeker niet moeilijk over bij Yarden
Fred Gasselich  | 15/03/19  08:45:42 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat Yarden zo goed helpt met afscheid nemen, het lijkt me behoorlijk lastig om dit voor een emotionele familie/vrienden te doen, maar ze doen het geweldig, laatst is een familielid overleden, Yarden heeft ons geweldig geholpen!
Stephanie Landsaat  | 15/03/19  09:33:22 | Winkelbeoordeling :
Goede duidelijke website! Klantenservice goed te bereiken. Je word netjes geholpen aan de telefoon met allerlei vragen, en ze geven goed advies. Ik ben er blij dat ik hier gebruik van mag maken.
Jessica Vrijvogel  | 12/03/19  14:47:22 | Winkelbeoordeling :
waarde voor het geld. En super service. altijd vriendelijk personeel als ik vragen heb of tegen een probleem op loop! Ik zou zeker iedereen yarden aanraden en heb ik ook al bij velen gedaan en waren net zo te vreden als ik
Dave Donk  | 11/03/19  20:16:58 | Winkelbeoordeling :
Héél tevreden over Yarden, ze kwamen eerst uitgebreid met ons praten over de wensen en wat ze voor je kunnen betekenen na de dood van onze moeder. Het was een prachtige uitvaart, goede voor- tijdens en nazorg. Werkelijk alles wordt voor je geregeld en je uit handen genomen!
Robert  | 03/03/19  14:38:58 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website met een duidelijke visie. De website is duidelijk, en je weet waar je aan toe bent op deze website. Ook de recensies zijn goed verder, dus het vetrouwen is er weldegelijk. Goed bezig
Bianca Leendertz  | 02/03/19  10:26:39 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf, de uitvaart van mijn opa was tot in de puntjes naar zijn wensen verzorgd. Mijn oma is hun daar nog steeds dankbaar voor
tjeerd vdWerff  | 20/02/19  16:57:44 | Winkelbeoordeling :
Net goed geholpen via de chat met de vragen en keuzes om een verzekering af te sluiten. Gezien de vergelijkende uitvaartverz. maatschappijen is de premie heel gunstig. Afsluiten verzekering gaat heel snel en simpel
Miriam piccin  | 15/02/19  23:38:23 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik heb alles bij Yarden geregeld. Ik heb het van dichtbij meegemaakt hoe mijn vriendin werd gesteund en begeleid door Yarden. Het nam haar veel zorgen weg omdat ze zo goed werd begeleid. sindsdien ben ik ook bij Yarden en het geeft mijn een gevoel van rust dat alles goed is geregeld nu.
Miriam Piccini  | 15/02/19  23:31:17 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind Yarden een goede onderneming om als het zover is het allemaal Door hun te laten regelen. Ze zijn nauw betrokken en dat is het gene wat mij zo boeit,betrouwbaar en respectvol .Ze gaan heel goed met de familie om en je voel je eigen echt gesteund wat je op dat moment goed kan gebruiken . Vandaar dat ik alles voor mezelf en mijn kinderen daar heb geregeld.
Fef Martina  | 09/02/19  04:28:19 | Winkelbeoordeling :
Top site. Duidelijk en effectief. Met slechts 1 klik kom je waar je moet zijn. Ook is het erg overzichtelijk ingedeeld zonder overbodige banners en dergelijke. Het kleurenpalet is voor dit bedrijf uitstekend gekozen. Niet schreeuwerig maar warm. Persoonlijk maak ik geen gebruik van Yarden maar hoe het loopt in de toekomst weet niemand. Ik sluit dan ook zeker niet uit dat ik opnieuw deze top site bezoek om alsnog gebruik te gaan maken van een der services die Yarden mij kan bieden.
Amin Saddiki  | 07/02/19  18:56:09 | Winkelbeoordeling :
Yarden is een geweldige site om te gebruiken, alles is overzichtelijk en zit duidelijk in elkaar. Je kunt je snel aanmelden en alles snel regelen voor de uitvaart zonder stress. Door het nummer te bellen, spreekt u met een vriendelijke klantenservice en ze stellen je nooit teleur.
Petronella smit  | 08/02/19  09:19:46 | Winkelbeoordeling :
Yarden is voor mij een goed en betrouwbaar uitvaartcentrum, waarbij je alles op jouw manier kunt regelen. Yarden is ook snel en neemt een hoop van je over zodat je zelf ook aan rouwen toekomt. Yarden gaat ook met respect om met de wensen van de overledene, top! Prima uitvaartcentrum. met
charissa van de kamp  | 05/02/19  17:53:19 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne verzekering, waar ik al jaren met fijne samenwerking bij aangesloten sta. Ik raad het iedereen aan!
Harry Webber  | 04/02/19  08:28:30 | Winkelbeoordeling :
Mijn ouders hebben mij hier verzekerd voor de uitvaart en ik ook weer mijn kinderen, prima dienst. zo had ik het ook ervaren bij het overlijden van mijn vader. alles tot in de puntjes geregeld en inmiddels kun je ook vooraf al veel van je wensen vast leggen zoals muziek e.d.
Ferry Dengerink  | 05/02/19  10:23:40 | Winkelbeoordeling :
super goede service. duidelijk en overzichtelijk. altijd fijn contact met yarden. fijne betalen via iDEAL link. noet te duur en goede voorwaarden voor de verzekering. zou iedereen deze verzekering aanbevelen
dina de vries  | 29/01/19  18:08:22 | Winkelbeoordeling :
super goede verzekeringen. mooie website hebben ze. niet duur. ze bieden een goede service. snelle afhandeling. goed in contact te komen met hun. aardige mensen die er werken. telefonisch goed te bereiken.
piet willemsen  | 30/01/19  12:58:54 | Winkelbeoordeling :
Goeie website, makkelijk bedienen, goeie klanten service. Echt geweldig!!! Goede verzekering, een prachtige prijs/ kwaliteit verhouding. Ik kreeg makkelijk geld terug. Het een top organisatie zonder van al die addertjes onder het gras. Ik zou zeggen doen!!!
 | 23/01/19  14:31:19 | Winkelbeoordeling :
Top service. Geen vraag is te gek, ze denken echt super mee. En organiseren alles echt heel goed. Het personeel is heel vriendelijk en meelevend. Kortom ik zou yarden echt bij iedereen aanraden. Top bedrijf
Kluk Kluk  | 21/01/19  15:00:22 | Winkelbeoordeling :
Yarden is een hele goede uitvaartverzekering, zit er al jaren en het bevalt mij prima kan mezelf bijna geen andere verzekering bedenken, dus een aanrader voor iedereen, goedkoop, betrouwbaar, klant vriendelijk en ieder jaar een duidelijk overzicht.
Akeem Litecia  | 14/01/19  07:38:04 | Winkelbeoordeling :
Dit is een van mijn favoriete sites, altijd goede producten en ook een goede klantenservice ik raad u dit zeer zeker aan
Monique Lemckert  | 12/01/19  14:23:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben echt heel erg tevreden met Yarden. Goede prijzen ten opzichte van de verzekering die ik heb afgesloten. ik heb niet het idee dat ik teveel betaal en ik heb toch een goede verzekering. Ik ben zelf overgestapt van een andere aanbieder en ik zou het zo opnieuw doen.
joost donders  | 06/01/19  20:21:52 | Winkelbeoordeling :
Leuke naam! Er is goed gebruik gemaakt van de webshop de layout is super de overige dingen zijn top de bestelling was binnen 4 werkdagen geleverd en de clanten service was on point vaker dingen bestellen.
Piet Bander  | 04/01/19  18:43:56 | Winkelbeoordeling :
Wij waren uiterst tevreden over Yarden, ze kwamen eerst uitgebreid met de familie praten over de wensen en wat ze voor je kunnen betekenen na de dood van onze moeder. Het was een prachtige uitvaart, goede voor- tijdens en nazorg. Werkelijk alles wordt voor je geregeld en je uit handen genomen!
Domingo Gerrits  | 06/01/19  12:53:17 | Winkelbeoordeling :
goed bedrijf goeie snelle service en mooie dingen op de site niet te duur en ziet er goed uit goede kwaliteit kwa prijs verhouding dus zou er zeker nog een paar keer spullen bestellen dus mij complimenten
Charlie Jarratt  | 04/01/19  02:28:01 | Winkelbeoordeling :
Yarden is absoluut niet duur ik moet een bericht invullen en ze willen weten wat voor waardering ik ze ga geven moet ook mijn naam en alle gegevens invullen plus ik moet het in ongeveer plus minus de 200 letters invoeren
Fenna Spelde  | 29/12/18  22:41:15 | Winkelbeoordeling :
professioneel, meedenkend, mee levend. goede service. ook aan de kleintjes wordt gedacht na het verlies van een dierbare. onze zoon kreeg een mooi boekje over het overlijden van dierbare in dit geval opa.
 | 25/12/18  12:04:55 | Winkelbeoordeling :
Super leuke webshop met super veel leuke producten, er is van alles en nog wat. Er zijn haren spullen, meubels, keuken spullen beauty spullen ect.. Ik zou daar zeker gaan bestelen als als je ongeduldig bent.
Wendel Hard  | 22/12/18  23:28:28 | Winkelbeoordeling :
Een goede generatie. Aan te raden. ze staan snel voor je klaar.wordt netjes te woord gestaan. wat er ook is. ben zelf erg blij met ze.en vind ze niet duur. nou moest ik dit vol maken weet nou niet veel er over te vertellen.
Charissa Van der heijden  | 24/12/18  21:57:49 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over Yarden, mijn Zusjes en ik zijn goed geholpen door de mensen.Vooral voor mijn zusjes vond ik het heel fijn hoe de medewerkers bsn Yarden het hebben geregeld, ze zijn nog jong en begrepen niet alles, ook zijn de kosten heel erg goed geregeld en hebben we goed afscheid kunnen nemen van onze ouders. Beter konden wij ons niet wensen. Super bedankt
Carlo Kanninga  | 20/12/18  07:32:56 | Winkelbeoordeling :
zeer goed snelle service niet goed geld terug na bestelling binnen 2 dagen in huis beschrijving klopt helemaal ben zeer tevreden echt top web winkel echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar !
sigrid harbers  | 19/12/18  21:55:02 | Winkelbeoordeling :
al klant ze mogen wel.de.mensen een beetje eerder waarschuwen als de premie met 0,13 omhoog gaat voor ik het wist kreeg ik een brief van debiteuren slaat nergens opverders wel een goede ondernemers bv hopelijk dat ik er nog lang ben maar als ik er niet meer ben dat mijn nabestaanden niet met een verrassing komen te zitten
Roelfina Kuiper  | 18/12/18  17:55:55 | Winkelbeoordeling :
goede uitvaartverzekering en vriendelijk staan goed te woord en prijs kwaliet is ook goed niet te duur dus goed betaalbaar en je kunt kiezen hoe je het graag wil en ze houden rekening mee met de wensen
Freddy Maertens  | 15/12/18  07:05:24 | Winkelbeoordeling :
Beste keuze in mijn mening, ik heb via uitvaartverzekeringnu.nl verschillende aanbieders vergeleken en daar kwam Yarden als beste uit de bus voor mij! Gelijk verzekering afgesloten, Nu mag ik hopen dat ik deze verzekering voorlopig niet hoef te hebben!
Silvano Ramdas  | 18/12/18  11:11:21 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden met jullie alleen zou het wel wat sneller kunnen voor de rest vind ik dat jullie top werk doen!
Lucinda Van Lemel  | 16/12/18  19:32:18 | Winkelbeoordeling :
het is super goeedd lever heel snell dus alles is top , zo door gaan jullie zijn toppers ik geef jullie 4 sterrenn jullie zijn goed bezig maar toch meer kwalliteit nodig dan is alles echt top goedzooo
Irene Van Rijn  | 11/12/18  11:33:30 | Winkelbeoordeling :
Snelle afhandeling van de aanvraag. Goedkope premies. De mensen zijn erg betrokken en vriendelijk. Ik heb ervaring met uitvaarten die door Yarden zijn geregeld in de familie en ze zijn nog steeds begaan. Dus ook sprake van nazorg
Cheryl Smits  | 10/12/18  19:49:09 | Winkelbeoordeling :
Fijne shop. Goede klantenservice. Snelle reactie en betrouwbaar. Ik vond het fijn om hier te bestellen. Ik doe het zeker nog een keer!
daisyhardeman@gmail.com Hardeman  | 08/12/18  01:06:26 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne uitvaartverzekering. Altijd goed te bereiken. Vriendelijke medewerkers. En voor mij een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik had vele wensen en hoge eisen zij gingen hier keurig mee om en gaven eerlijk aan wat wel haalbaar is en wat niet.
Hetty Kwaytaal van Elburg  | 05/12/18  12:36:28 | Winkelbeoordeling :
Prima organisatie goede service en erg behulpzaam. Het is niet zo duur om je daar te verzekeren voor je laatste rust plaats. Ze zijn geduldig met het uitzoeken van je benodigdheden en neem alle tijd er voor.
Dirkjan Ranzijn  | 04/12/18  10:46:21 | Winkelbeoordeling :
Prima bedrijf. Zorgzaam en heel veel positiefs over gehoord . Goed georganiseerd , en heel erg betrokken
francis torenstra  | 03/12/18  20:02:06 | Winkelbeoordeling :
Yarden, alles wat je nodig hebt voor de nabestaanden. En voor jezelf alles geregeld naar je overlijden. Geen gedoe, makkelijk af te sluiten. Website ziet er goed verzorgd en duidelijk uit. Ik zou zeggen neem een kijkje.
Danielle Pama  | 30/11/18  19:15:44 | Winkelbeoordeling :
Ziet er overzichtelijk uit nette site en telefonisch netjes te woord gestaan al zit nog wel voor mezelf te twijfelen of ik ook daadwerkelijk de overstap zal gaan maken voor mijn gezin bestaande uit 5 personen
Yorick Berger  | 24/11/18  23:56:01 | Winkelbeoordeling :
Goede overzichtelijke site met veel keuze mogelijkheden een goed aanbod. Fijne layout en de medewerkers zijn erg vriendelijk.
Michel Hakkers  | 25/11/18  14:48:02 | Winkelbeoordeling :
mooi man ik vind het super man i love it ik vind het ook een prachtige site ik zou graag gratis 100000 euro willen van jullie dus ik verwacht het binnen 3 uur op mn rekening dus i love it ik vind het helemaal gei5
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL
ONTVANG 0,40 CASHCOINS TicketVeiling.nl
visit register click click