ONTVANG 1,75% CASHCOINS Schuurman Schoenen
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Yarden Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Yarden

Geen uitvaart in Nederland is nog standaard. Maar waarom de verzekering dan wel? Met een uitvaartverzekering voorkom je dat je nabestaanden met een financiële last achterblijven.

Yarden Beoordelingen

Yvonne Krabbendam  | 16/09/19  18:50:49 | Winkelbeoordeling :
Gelukkig nog niet te maken gehad met het moeten maken met de uitvoering van de polissen, maar tot nu toe is het allemaal prima geregeld met de polissen en de informatie tijdens de looptijd. zo heb je een goed gevoel voor de nabestaanden.
Wendy Rozie  | 15/09/19  11:12:08 | Winkelbeoordeling :
hele goede uitvaart verzekering mijn vader is hier vroeger mee begonnen en ik ben fr mee doorgaan,prima verzekering .hele familie zit hierbij en heb hier nooit klachten over gehoord van ze dus ben hier ook bij gebleven
Jacks Teller  | 11/09/19  07:20:03 | Winkelbeoordeling :
Yarden heeft een fijne verzekering met een duidelijke website, en daardoor minder vervelend om je te verdiepen in een uitvaart. 1 keer een uitvaart meegemaakt onder leiding van Yarden. Top geregeld en erg meelevend personeel. Voor mij dus Yarden!
 | 11/09/19  09:47:15 | Winkelbeoordeling :
Een hele mooi website met een goed service.. Daarnaast uitstekende prijs kwaliteit vergouding! Dus echt een aanrader.
Margareth Du chatenier  | 21/08/19  12:10:04 | Winkelbeoordeling :
Goedkopen uitvaart verzekering, ben er tevreden over. De website is overzichtelijk en je kan zelf veel bepalen. Geen gedoe en dat zie je in de prijs terug. Wat wil je nog meer. Alles is zo geregeld en het gaat stap voor stap dus je kan niks vergeten . Ze denken echt met je mee!
Driek Boer  | 21/08/19  14:49:22 | Winkelbeoordeling :
Goede verzekering en niet duur ze nemen alle zorgen uit handen. Je geeft bij een kennis makings gesprek je wensen kenbaar. De uitvaart gaat dan precies zoals je eigen wensen zijn. Duidelijk en zonder rompslomp. Top dus
Bert Visser  | 19/08/19  08:15:30 | Winkelbeoordeling :
Mijn vader was verzekerd bij Yarden, zodat we na zijn overlijden daarmee contact hebben opgenomen, het werd snel en professioneel opgepakt. Uiteraard moet je een en ander zelf goed aansturen en ook dan gaan er kleine dingen mis, al met al een goede indruk van de dienstverlening van Yarden.
Henrie Nak  | 16/08/19  07:47:22 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Yarden een goede en vriendelijke uitvaartverzekering is die je altijd goed te woord staan en prijs-kwaliteit is ook goed, niet te duur dus goed betaalbaar en je kunt kiezen hoe je het graag wil en ze houden rekening mee met al je wensen!
Yvonne Douwenga  | 12/08/19  17:16:00 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Yarden.BInnen no time is de verzekering afgesloten. en ontvang je direct je inlogcodes in je mailbox. De premie is heel redelijk. Wij hopen hier niet heel snel gebruik van te moeten maken maar tot nu toeverloopt alles heel soepel. Wij vertrouwen op een hele soepele uitvaart.
Nancy Rovers  | 01/08/19  20:32:57 | Winkelbeoordeling :
Prima maatschappij. Niet echt een fijne verzekering om af te sluiten maar wel nodig. Zo laat je in elk geval geen financiële zorgen achter voor de nabestaanden.
 | 27/07/19  15:04:14 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke en duidelijke site.. voor iedereen duidelijk wat te doen in een heftige tijd.. dat geeft rust. heb het zelf meegemaakt met een sterfgeval en toen was ik zo ontzettend blij dat deze mensen er waren.
Hendrik Gertjan Dekker  | 21/07/19  21:02:39 | Winkelbeoordeling :
Sympathieke maatschappij, vriendelijke medewerkers, met oog voor de mens na een dierbaar verlies..Yarden denkt met je mee en biedt oplossingen voor dingen en vragen die onmogelijk lijken. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
 | 03/07/19  00:38:39 | Winkelbeoordeling :
erg fijne begeleiding! staat je ook netjes en vriendelijk te woord aan de telefoon als je vragen hebt. regelen snel dingen als je wat vraagt en zijn erg eerlijk! heb een tijd lang contact met ze gehad om verzekeringen te regelen en voelde mij erg gehoord
Jolanda Schuitemaker  | 27/06/19  07:38:10 | Winkelbeoordeling :
prima geregeld...simpel via mijn yarden. je kunt van alles zelf regelen...bijvoorbeeld welke muziek je wilt etc etc...zodat je nabestaande niet voor die lastige keuzes komen te staan. ook niet duur...
Mark Bakker  | 20/06/19  22:12:20 | Winkelbeoordeling :
Een goed afscheid helpt bij een/het rouwproces. Yarden maakt uitvaartverzorging betaalbaar en bereikbaar voor iedereen, daarom beveel ik yarden aan, deze als zeer betrouwbare en stabiele organisatie voor een ieder!
Fred Bonaparte  | 14/06/19  13:00:01 | Winkelbeoordeling :
Website van Yarden is prima, makkelijk te bedienen, goeie klantenservice, echt geweldig! Goede verzekering, een prachtige prijs/ kwaliteit verhouding. Ik kreeg makkelijk geld terug. Het een top organisatie zonder van al die addertjes onder het gras.
Carola van der Waal  | 11/06/19  22:54:12 | Winkelbeoordeling :
Goede uitvaartverzekeraar. De website geeft alles duidelijk aan waardoor je meteen aan de slag kan. Ook is alles te bespreken met een uitvaartconsulent zodat alle wensen duidelijk ik kaart kunnen worden gebracht.
Amar Gobinda  | 02/06/19  10:30:28 | Winkelbeoordeling :
Jaa heel netjes, werkt altijd zolas het hoort geen klachten en altijd een goeie service kan niet beter.
Touria Mamouni  | 31/05/19  03:24:51 | Winkelbeoordeling :
Heel overzichtelijk makkelijk alles te vinden en lezen alles is duidelijk en goedkoop vriendelijk websites alles is heel duidelijk te vinden en lezen echt een aanrander voor iedereen ik ben. Al lid
Nick van Erp  | 22/05/19  12:37:53 | Winkelbeoordeling :
Uitvaartspecialist die echt voldoet aan de wensen van de mooiste uitvaart die je je maar kunt wensen. Zijn heel meedenkend en staan altijd klaar om te helpen. Super bedrijf en ze hebben voor een waardig afscheid gezorgd.
Assumar Gellis  | 21/05/19  09:40:10 | Winkelbeoordeling :
Mijn uitvaartverzekering loopt nu bij Yarden en ik ben echt heel erg tevreden, goede prijzen ten opzichte van de verzekering die ik heb afgesloten. ik heb niet het idee dat ik teveel betaal en ik heb toch een goede verzekering.
 | 18/05/19  05:35:17 | Winkelbeoordeling :
Fantastische organisatie je word goed geholpen met verschillende zaken. De communicatie tussen klant en bedrijf verloopt ook uitstekend. Het is dus zeker aan te bevelen, nogmaals uitstekende service !
Willeke Van Der Vlist  | 10/05/19  15:18:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne verzekering. Duidelijke website, en daardoor minder vervelend om je te verdiepen in een uitvaart. 1 keer een uitvaart meegemaakt onder leiding van Yarden. Top geregeld en erg meelevend personeel. Voor mij Yarden.
wesley Zanting  | 06/05/19  16:44:55 | Winkelbeoordeling :
fijne service en de andere klikte gewoon niet meer maar volgens mij ben ik hier wel aan het juiste adres alles wordt betrouwbaar uitgelegd en de klantvriendelijkheid is goed hoor geen sprake van een onderbuikgevoel
Bibi Provence  | 06/05/19  13:16:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer vriendelijk en nette bedrijf. Geloofwaardig, vriendelijk, korrekt, belleefd Zeer duidelijker en best een goede prijs, goede verzorging en aandacht voor de klant, goeie service en klantvriendelijk
christien soijer  | 27/04/19  06:59:09 | Winkelbeoordeling :
Ben er al jaren mee bekent vind het een fijne organisatie met mijn vader zijn overlijden stonden ze dag en nacht voor ons klaar dat was in 2003 jaren later met mijn broer 2015 hebben ze opnieuw de tijd genomen om ons op een goede manier er door heen te helpen
Paddy Sibbing  | 19/04/19  12:04:14 | Winkelbeoordeling :
het is een mooie duidelijke website met veel dingen erop die je kunt aanklikken. Ik heb zelf niet heel veel op de website gezeten maar heb kennissen die de website veel gebruiken/gebruikt hebben ik vind dat de site een mooie design heeft
Geraldine Maarleveld  | 21/04/19  07:22:18 | Winkelbeoordeling :
prima services, overzichtelijk denkt mee met de mensen persoonlijke benadering. Alle kosten op een rij. Mooie site, heb er veel aan gehad wat er allemaal bij komt kijken bv muziek keuzes teksten voor op kaarten
Arthuro Masters  | 20/04/19  09:08:36 | Winkelbeoordeling :
Dit is een prima service, je wordt zeer snel geholpen en alles is wordt duidelijk uitgelegd en de aanmelding wordt zeer snel verwerkt. De klantenservice is zeer vriendelijk en je wordt er heel duidelijk door geholpen. Je premie word zorgvuldig berekend en als je het vergelijkt met andere leveranciers dan zul je zien dat ze een zeer goede prijs hebben voor een zeer goede dekking.
Berry Stevens  | 17/04/19  10:26:32 | Winkelbeoordeling :
Yarden is een goede en vriendelijke uitvaartverzekering die je altijd goed te woord staan en prijs-kwaliteit is ook goed, niet te duur dus goed betaalbaar en je kunt kiezen hoe je het graag wil en ze houden rekening mee met al je wensen!
Diana Otten  | 15/04/19  11:02:53 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Klantvriendelijk. Niet gericht op winst maken. Kijkend naar wat je nodig hebt als persoon en familie.
Eline Boersma  | 08/04/19  20:33:51 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk, alles vermeld. Duidelijk menu bovenin zodat alle informatie die je nodig hebt snel en makkelijk te vinden is. Ook staat het telefoonnummer duidelijk vermeld zodat je snel contact op kunt nemen. Ook het menu onderin is duidelijk en overzichtelijk
Sila Schil  | 01/04/19  20:25:44 | Winkelbeoordeling :
nette site, integer, duidelijkheid helpt om keuzes te maken, met mogelijkheden voor verzekeringen en doorklikken naar bloemisten en steenhouwers, heeft erg fijn geholpen bij afscheid van mijn oma en opa
sandra.kuijpers@gmail.com Kuijpers  | 19/03/19  09:30:20 | Winkelbeoordeling :
Goed geregeld. Compleet verzekerd voor weinig. Met het hele gezin . Alles wat nodig is wordt gedekt. Dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Fijn voor de nabestaanden, deze zekerheid. Met de klantenservice gelukkig nog niet hoeven bellen.
Ahmet Kasumi  | 17/03/19  23:03:39 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over Yarden. Ze leven mee en zijn meedenkend met wat passend is en niet. Ook zijn de mederwerkers vriendelijk. En als je het geld terug wilt dan doen hun daar zeker niet moeilijk over bij Yarden
Fred Gasselich  | 15/03/19  08:45:42 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat Yarden zo goed helpt met afscheid nemen, het lijkt me behoorlijk lastig om dit voor een emotionele familie/vrienden te doen, maar ze doen het geweldig, laatst is een familielid overleden, Yarden heeft ons geweldig geholpen!
Stephanie Landsaat  | 15/03/19  09:33:22 | Winkelbeoordeling :
Goede duidelijke website! Klantenservice goed te bereiken. Je word netjes geholpen aan de telefoon met allerlei vragen, en ze geven goed advies. Ik ben er blij dat ik hier gebruik van mag maken.
Jessica Vrijvogel  | 12/03/19  14:47:22 | Winkelbeoordeling :
waarde voor het geld. En super service. altijd vriendelijk personeel als ik vragen heb of tegen een probleem op loop! Ik zou zeker iedereen yarden aanraden en heb ik ook al bij velen gedaan en waren net zo te vreden als ik
Dave Donk  | 11/03/19  20:16:58 | Winkelbeoordeling :
Héél tevreden over Yarden, ze kwamen eerst uitgebreid met ons praten over de wensen en wat ze voor je kunnen betekenen na de dood van onze moeder. Het was een prachtige uitvaart, goede voor- tijdens en nazorg. Werkelijk alles wordt voor je geregeld en je uit handen genomen!
Robert  | 03/03/19  14:38:58 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website met een duidelijke visie. De website is duidelijk, en je weet waar je aan toe bent op deze website. Ook de recensies zijn goed verder, dus het vetrouwen is er weldegelijk. Goed bezig
Bianca Leendertz  | 02/03/19  10:26:39 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf, de uitvaart van mijn opa was tot in de puntjes naar zijn wensen verzorgd. Mijn oma is hun daar nog steeds dankbaar voor
tjeerd vdWerff  | 20/02/19  16:57:44 | Winkelbeoordeling :
Net goed geholpen via de chat met de vragen en keuzes om een verzekering af te sluiten. Gezien de vergelijkende uitvaartverz. maatschappijen is de premie heel gunstig. Afsluiten verzekering gaat heel snel en simpel
Miriam piccin  | 15/02/19  23:38:23 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik heb alles bij Yarden geregeld. Ik heb het van dichtbij meegemaakt hoe mijn vriendin werd gesteund en begeleid door Yarden. Het nam haar veel zorgen weg omdat ze zo goed werd begeleid. sindsdien ben ik ook bij Yarden en het geeft mijn een gevoel van rust dat alles goed is geregeld nu.
Miriam Piccini  | 15/02/19  23:31:17 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind Yarden een goede onderneming om als het zover is het allemaal Door hun te laten regelen. Ze zijn nauw betrokken en dat is het gene wat mij zo boeit,betrouwbaar en respectvol .Ze gaan heel goed met de familie om en je voel je eigen echt gesteund wat je op dat moment goed kan gebruiken . Vandaar dat ik alles voor mezelf en mijn kinderen daar heb geregeld.
Fef Martina  | 09/02/19  04:28:19 | Winkelbeoordeling :
Top site. Duidelijk en effectief. Met slechts 1 klik kom je waar je moet zijn. Ook is het erg overzichtelijk ingedeeld zonder overbodige banners en dergelijke. Het kleurenpalet is voor dit bedrijf uitstekend gekozen. Niet schreeuwerig maar warm. Persoonlijk maak ik geen gebruik van Yarden maar hoe het loopt in de toekomst weet niemand. Ik sluit dan ook zeker niet uit dat ik opnieuw deze top site bezoek om alsnog gebruik te gaan maken van een der services die Yarden mij kan bieden.
Amin Saddiki  | 07/02/19  18:56:09 | Winkelbeoordeling :
Yarden is een geweldige site om te gebruiken, alles is overzichtelijk en zit duidelijk in elkaar. Je kunt je snel aanmelden en alles snel regelen voor de uitvaart zonder stress. Door het nummer te bellen, spreekt u met een vriendelijke klantenservice en ze stellen je nooit teleur.
Petronella smit  | 08/02/19  09:19:46 | Winkelbeoordeling :
Yarden is voor mij een goed en betrouwbaar uitvaartcentrum, waarbij je alles op jouw manier kunt regelen. Yarden is ook snel en neemt een hoop van je over zodat je zelf ook aan rouwen toekomt. Yarden gaat ook met respect om met de wensen van de overledene, top! Prima uitvaartcentrum. met
charissa van de kamp  | 05/02/19  17:53:19 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne verzekering, waar ik al jaren met fijne samenwerking bij aangesloten sta. Ik raad het iedereen aan!
Harry Webber  | 04/02/19  08:28:30 | Winkelbeoordeling :
Mijn ouders hebben mij hier verzekerd voor de uitvaart en ik ook weer mijn kinderen, prima dienst. zo had ik het ook ervaren bij het overlijden van mijn vader. alles tot in de puntjes geregeld en inmiddels kun je ook vooraf al veel van je wensen vast leggen zoals muziek e.d.
Ferry Dengerink  | 05/02/19  10:23:40 | Winkelbeoordeling :
super goede service. duidelijk en overzichtelijk. altijd fijn contact met yarden. fijne betalen via iDEAL link. noet te duur en goede voorwaarden voor de verzekering. zou iedereen deze verzekering aanbevelen
dina de vries  | 29/01/19  18:08:22 | Winkelbeoordeling :
super goede verzekeringen. mooie website hebben ze. niet duur. ze bieden een goede service. snelle afhandeling. goed in contact te komen met hun. aardige mensen die er werken. telefonisch goed te bereiken.
piet willemsen  | 30/01/19  12:58:54 | Winkelbeoordeling :
Goeie website, makkelijk bedienen, goeie klanten service. Echt geweldig!!! Goede verzekering, een prachtige prijs/ kwaliteit verhouding. Ik kreeg makkelijk geld terug. Het een top organisatie zonder van al die addertjes onder het gras. Ik zou zeggen doen!!!
 | 23/01/19  14:31:19 | Winkelbeoordeling :
Top service. Geen vraag is te gek, ze denken echt super mee. En organiseren alles echt heel goed. Het personeel is heel vriendelijk en meelevend. Kortom ik zou yarden echt bij iedereen aanraden. Top bedrijf
Kluk Kluk  | 21/01/19  15:00:22 | Winkelbeoordeling :
Yarden is een hele goede uitvaartverzekering, zit er al jaren en het bevalt mij prima kan mezelf bijna geen andere verzekering bedenken, dus een aanrader voor iedereen, goedkoop, betrouwbaar, klant vriendelijk en ieder jaar een duidelijk overzicht.
Akeem Litecia  | 14/01/19  07:38:04 | Winkelbeoordeling :
Dit is een van mijn favoriete sites, altijd goede producten en ook een goede klantenservice ik raad u dit zeer zeker aan
Monique Lemckert  | 12/01/19  14:23:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben echt heel erg tevreden met Yarden. Goede prijzen ten opzichte van de verzekering die ik heb afgesloten. ik heb niet het idee dat ik teveel betaal en ik heb toch een goede verzekering. Ik ben zelf overgestapt van een andere aanbieder en ik zou het zo opnieuw doen.
joost donders  | 06/01/19  20:21:52 | Winkelbeoordeling :
Leuke naam! Er is goed gebruik gemaakt van de webshop de layout is super de overige dingen zijn top de bestelling was binnen 4 werkdagen geleverd en de clanten service was on point vaker dingen bestellen.
Piet Bander  | 04/01/19  18:43:56 | Winkelbeoordeling :
Wij waren uiterst tevreden over Yarden, ze kwamen eerst uitgebreid met de familie praten over de wensen en wat ze voor je kunnen betekenen na de dood van onze moeder. Het was een prachtige uitvaart, goede voor- tijdens en nazorg. Werkelijk alles wordt voor je geregeld en je uit handen genomen!
Domingo Gerrits  | 06/01/19  12:53:17 | Winkelbeoordeling :
goed bedrijf goeie snelle service en mooie dingen op de site niet te duur en ziet er goed uit goede kwaliteit kwa prijs verhouding dus zou er zeker nog een paar keer spullen bestellen dus mij complimenten
Charlie Jarratt  | 04/01/19  02:28:01 | Winkelbeoordeling :
Yarden is absoluut niet duur ik moet een bericht invullen en ze willen weten wat voor waardering ik ze ga geven moet ook mijn naam en alle gegevens invullen plus ik moet het in ongeveer plus minus de 200 letters invoeren
Fenna Spelde  | 29/12/18  22:41:15 | Winkelbeoordeling :
professioneel, meedenkend, mee levend. goede service. ook aan de kleintjes wordt gedacht na het verlies van een dierbare. onze zoon kreeg een mooi boekje over het overlijden van dierbare in dit geval opa.
 | 25/12/18  12:04:55 | Winkelbeoordeling :
Super leuke webshop met super veel leuke producten, er is van alles en nog wat. Er zijn haren spullen, meubels, keuken spullen beauty spullen ect.. Ik zou daar zeker gaan bestelen als als je ongeduldig bent.
Wendel Hard  | 22/12/18  23:28:28 | Winkelbeoordeling :
Een goede generatie. Aan te raden. ze staan snel voor je klaar.wordt netjes te woord gestaan. wat er ook is. ben zelf erg blij met ze.en vind ze niet duur. nou moest ik dit vol maken weet nou niet veel er over te vertellen.
Charissa Van der heijden  | 24/12/18  21:57:49 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over Yarden, mijn Zusjes en ik zijn goed geholpen door de mensen.Vooral voor mijn zusjes vond ik het heel fijn hoe de medewerkers bsn Yarden het hebben geregeld, ze zijn nog jong en begrepen niet alles, ook zijn de kosten heel erg goed geregeld en hebben we goed afscheid kunnen nemen van onze ouders. Beter konden wij ons niet wensen. Super bedankt
Carlo Kanninga  | 20/12/18  07:32:56 | Winkelbeoordeling :
zeer goed snelle service niet goed geld terug na bestelling binnen 2 dagen in huis beschrijving klopt helemaal ben zeer tevreden echt top web winkel echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar !
sigrid harbers  | 19/12/18  21:55:02 | Winkelbeoordeling :
al klant ze mogen wel.de.mensen een beetje eerder waarschuwen als de premie met 0,13 omhoog gaat voor ik het wist kreeg ik een brief van debiteuren slaat nergens opverders wel een goede ondernemers bv hopelijk dat ik er nog lang ben maar als ik er niet meer ben dat mijn nabestaanden niet met een verrassing komen te zitten
Roelfina Kuiper  | 18/12/18  17:55:55 | Winkelbeoordeling :
goede uitvaartverzekering en vriendelijk staan goed te woord en prijs kwaliet is ook goed niet te duur dus goed betaalbaar en je kunt kiezen hoe je het graag wil en ze houden rekening mee met de wensen
Freddy Maertens  | 15/12/18  07:05:24 | Winkelbeoordeling :
Beste keuze in mijn mening, ik heb via uitvaartverzekeringnu.nl verschillende aanbieders vergeleken en daar kwam Yarden als beste uit de bus voor mij! Gelijk verzekering afgesloten, Nu mag ik hopen dat ik deze verzekering voorlopig niet hoef te hebben!
Silvano Ramdas  | 18/12/18  11:11:21 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden met jullie alleen zou het wel wat sneller kunnen voor de rest vind ik dat jullie top werk doen!
Lucinda Van Lemel  | 16/12/18  19:32:18 | Winkelbeoordeling :
het is super goeedd lever heel snell dus alles is top , zo door gaan jullie zijn toppers ik geef jullie 4 sterrenn jullie zijn goed bezig maar toch meer kwalliteit nodig dan is alles echt top goedzooo
Irene Van Rijn  | 11/12/18  11:33:30 | Winkelbeoordeling :
Snelle afhandeling van de aanvraag. Goedkope premies. De mensen zijn erg betrokken en vriendelijk. Ik heb ervaring met uitvaarten die door Yarden zijn geregeld in de familie en ze zijn nog steeds begaan. Dus ook sprake van nazorg
Cheryl Smits  | 10/12/18  19:49:09 | Winkelbeoordeling :
Fijne shop. Goede klantenservice. Snelle reactie en betrouwbaar. Ik vond het fijn om hier te bestellen. Ik doe het zeker nog een keer!
daisyhardeman@gmail.com Hardeman  | 08/12/18  01:06:26 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne uitvaartverzekering. Altijd goed te bereiken. Vriendelijke medewerkers. En voor mij een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik had vele wensen en hoge eisen zij gingen hier keurig mee om en gaven eerlijk aan wat wel haalbaar is en wat niet.
Hetty Kwaytaal van Elburg  | 05/12/18  12:36:28 | Winkelbeoordeling :
Prima organisatie goede service en erg behulpzaam. Het is niet zo duur om je daar te verzekeren voor je laatste rust plaats. Ze zijn geduldig met het uitzoeken van je benodigdheden en neem alle tijd er voor.
Dirkjan Ranzijn  | 04/12/18  10:46:21 | Winkelbeoordeling :
Prima bedrijf. Zorgzaam en heel veel positiefs over gehoord . Goed georganiseerd , en heel erg betrokken
francis torenstra  | 03/12/18  20:02:06 | Winkelbeoordeling :
Yarden, alles wat je nodig hebt voor de nabestaanden. En voor jezelf alles geregeld naar je overlijden. Geen gedoe, makkelijk af te sluiten. Website ziet er goed verzorgd en duidelijk uit. Ik zou zeggen neem een kijkje.
Danielle Pama  | 30/11/18  19:15:44 | Winkelbeoordeling :
Ziet er overzichtelijk uit nette site en telefonisch netjes te woord gestaan al zit nog wel voor mezelf te twijfelen of ik ook daadwerkelijk de overstap zal gaan maken voor mijn gezin bestaande uit 5 personen
Yorick Berger  | 24/11/18  23:56:01 | Winkelbeoordeling :
Goede overzichtelijke site met veel keuze mogelijkheden een goed aanbod. Fijne layout en de medewerkers zijn erg vriendelijk.
Michel Hakkers  | 25/11/18  14:48:02 | Winkelbeoordeling :
mooi man ik vind het super man i love it ik vind het ook een prachtige site ik zou graag gratis 100000 euro willen van jullie dus ik verwacht het binnen 3 uur op mn rekening dus i love it ik vind het helemaal gei5
Jan Metaal  | 23/11/18  07:03:29 | Winkelbeoordeling :
Ben eerst altijd bij Dela verzekerd geweest, toen ik 25 werd schoot de premie ineens €25 omhoog, toen ben ik overgestapt naar Yarden daar in tegen met een schappelijke prijs en ook nog eens keuze over hoe je je verzekerd bedrag wil besteden, daarnaast bouw je bij Yarden premiejaren op!
Maurice Roos  | 16/11/18  20:16:07 | Winkelbeoordeling :
een hele mooie en snelle site, met goede uitleg. de producten die ze hierop aanbieden staan duidelijk uitgelegd . Ik ben zelf bij monuta verzekerd maar zou zeker gebruik maken van de service van Yarden
Gilbert Van Dongen  | 17/11/18  16:26:19 | Winkelbeoordeling :
yarden is een orginisatie welke op de juiste en de correcte manier omgaat met de situatie waar je op dat moment verkeerd. het tarief wat ze hanteren is zeer schappelijk. ik zou yarden zeer zeker aanbevelen bij vrienden en familie
Sven Stomp  | 18/11/18  06:53:20 | Winkelbeoordeling :
Komt over als een betrouwbare organisatie . Lijkt mij een een kwalitatief goede verzekering voor een acceptabele prijs
Martin reitsma  | 10/11/18  19:17:16 | Winkelbeoordeling :
dit is een zeer goede verzekering, hebben ons goed geholpen. alles was zomaar geregeld, werd goed geluisterd hoe we alles wouden hebben. aardige en vriendelijke.. mensen aanraarden voor iedereen. nogmaals bedankt.
Jeffrey Riggeling  | 11/11/18  07:28:58 | Winkelbeoordeling :
yarden is een goed bedrijf het bestaat al lange tijd. waar men altijd weer goed terecht kan. ik beveel het andere mensen aan. ik heb het zelf aan vrienden laten weten. de prijs klopt zeker met de stand kwa zaken.
Darleen Van Van den akker  | 09/11/18  22:06:07 | Winkelbeoordeling :
mooie website op bouw vrolijk. geen saaie opbouw. goede teksten en het is goed lees baar.ik.zou het zeker aanraden. om je aan te melden het is zeer.intressant.maar mag wel meer uitleg komen op de site
Priscilla beijer  | 07/11/18  09:55:31 | Winkelbeoordeling :
erg leuke goeie shop met leuke prijzen zeker een keer proberen erg de moeite waard leuk gedaan ik heb hele goeie aankoprn gedaan via deze shop kan wel zeggendst ik zeer tevreden ben duz ik zou bij deze shop zeker iets kopen
Annabel Aartsen  | 06/11/18  22:43:03 | Winkelbeoordeling :
Dit is een goede website! Het is een overzichtelijke website, waarbij je alles kan vinden wat je nodig hebt! Het is ook nog mooi vormgegeven en heeft een professionele uitstraling. Ik denk dus een goede site!
Cherrel Boschmans  | 08/11/18  11:37:20 | Winkelbeoordeling :
Als j wilt weten hoe jou uitvaart het beste geregeld moet worden dan ben j hier aan de juiste adres ze staan open voor vragen en je kan je ook direct inschrijven regel t dus snel contacteer yardensnel
Ron Bron  | 06/11/18  06:40:35 | Winkelbeoordeling :
goede uitvaart verzekering zit er al jaren en het bevalt mij prima kan mezelf bijna geen andere verzekering bedenken dus een aanrader voor iedereen goedkoop betrouwbaar klant vriendelijk en ieder jaar een duidelijk overzicht
 | 05/11/18  11:29:58 | Winkelbeoordeling :
Top is yarden, vriendelijk. Als er wat is word je meteen geholpen maakt niet uit met wat ze doen er alles aan dat je tevreden bent ik ken vele mensen die heel erg tevreden zijn over yarden top doorgaan zo
wendy Platje  | 23/10/18  19:28:10 | Winkelbeoordeling :
top bedrijf mooie reclame en wijze woorden die je ook goed opweg helpen bij verlies.... ook is dit een goede aanrader voor iedereen die niet goed weten waar ze naar toe te gaan .je weet dan ook waar je aan toe bent
Janny Sterling  | 22/10/18  08:28:36 | Winkelbeoordeling :
Yarden komt eerst uitgebreid met de familie praten over de wensen en wat ze voor je kunnen betekenen na de dood van onze moeder. Het was een prachtige uitvaart, goede voor- tijdens en nazorg. Werkelijk alles wordt voor je geregeld en je uit handen genomen. Wij waren heel tevreden.
Gio Santana  | 17/10/18  11:13:48 | Winkelbeoordeling :
Mijn moeder was verzekerd bij Yarden, zodat we na haar overlijden daarmee contact hebben opgenomen, werd snel en professioneel opgepakt. Uiteraard moet je een en ander zelf goed aansturen en ook dan gaan er kleine dingen mis, al met al een goede indruk van de dienstverlening van Yarden.
Thi Kim Oanh Nguyen  | 16/10/18  21:08:24 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop kan der veel mee opzoeken wat ik wil ga zeker deze webshop nog vaak opzoeken om dingen te kopen wat ik wil en ga meer van zulke webshops beoordelen in de toekomst eindstand goede webshop hoor !!
Esther Metselaar  | 14/10/18  11:05:02 | Winkelbeoordeling :
Mijn ouders hebben mij hier verzekerd voor de uitvaart en ik ook mijn kinderen weer. prima dienst. zo heb ik het ook ervaren bij het overlijden van mijn vader. alles tot in de puntjes geregeld en inmiddels kun je ook vooraf al veel van je wensen vast leggen zoals muziek e.d.
Moh Mach  | 15/10/18  12:20:23 | Winkelbeoordeling :
altijd goed om je dierbaren onbezorgd achter te laten. Voor een ieder zijn wensen die vervuld worden. goede service en goede zorg op maat. betaald. het is noodzakelijk om een uitvaartverzekering te nemen.
marieke koster  | 15/10/18  09:11:36 | Winkelbeoordeling :
Goed adviezen! De medewerkers van de klantenservice helpen je snel en goed op weg. Hele fijne hulp bij het maken van de juiste keuze, bij een moeilijk onderwerp. Echt een aanrader! Heel fijn en betrouwbaar!
Meruem Aydogan  | 13/10/18  22:31:23 | Winkelbeoordeling :
Goed, zal het zeker nog een keer proberen, cashback actie duurde wel langer dan verwacht. Voor de rest is het top!
Laura Boudewijn  | 10/10/18  18:55:31 | Winkelbeoordeling :
blij met jullie klantenservice, gebeld voor een nieuwe verzekering voor mijn jongste en werd uiterst atent geholpen. wilde hier graag verzekeren omdat het verloop met mijn vaders begrafenis jullie zo verschrikkelijk goed werk hebben geleverd. met hart voor de de nabestaande en overledene. dank daarvoor!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 1,75% CASHCOINS Schuurman Schoenen
visit register click click