ONTVANG tot 7,50 CASHCOINS ONTVANG tot 7,50 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Zooplus Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Zooplus

Bestel al je dierenbenodigdheden en diervoeding met korting bij zooplus.nl, dé online dierenwinkel van Nederland!

Zooplus.nl is dé online-dierenwinkel. Het assortiment biedt ruime keuze met meer dan 7.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en kleindieren. De website is opgedeeld in aparte dierenwinkels, zoals een kattenwinkel, hondenwinkel, aquariumwinkel en een knaagdierenwinkel.

Zooplus Beoordelingen

Nelleke Doekhi  | 29/05/19  12:15:28 | Winkelbeoordeling :
Fijne web winkel voor al je dieren hardvoer zachtvoer. Speeltjes kleedjes enzovoort. Wordt snel geleverd en bij een bepaald bedrag gratis thuisbezorgd. IK had een keer een fout adres ingevoerd en werd zonder extra zorgen de volgende dag thuis afgeleverd.
Leo Wisniewski  | 22/05/19  09:28:44 | Winkelbeoordeling :
we doen al jaren alles bestellen voor onze katten, we hebben er 12 dus regelmatig grote bestellingen van nat en droogvoer van zeer goede kwaliteit. Soms gaat er wel eens iets mis, maar dit wordt zeer snel en professioneel opgelost.
Marco Heurter  | 22/04/19  05:49:21 | Winkelbeoordeling :
zooplus, is een overzichtelijke site, met alles voor je huisdier en wat je daar maar voor nodig hebt. het bestellen gaat ook erg makkelijk, kom je er niet uit, is e r altijd nog de service die ze bieden.
Wendy van Mansom  | 05/03/19  09:46:03 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is de perfecte online winkel om eten en speeltjes voor je dieren te kopen. Ze verkopen vanalles en het is een hele overzichtelijke site. Als je een kat hebt raad ik je Royal Kanine aan, dat is goed voer!
Marijke Van der Knaap  | 22/01/19  03:22:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de webshop zooplus. Ik bestel hier vaak mijn kattenbrokjes, een specifiek merk dat eigenlijk vrijwel nergens anders te krijgen is. Ze hebben een erg groot assortiment! Levering is snel en de klantenservice is ook goed! Ze hebben ook een spaarprogramma waarbij je soms gratis producten kunt krijgen, al zou ik zelf een hoger kortingsbedrag leuker vinden. Al met al: top webshop!
Adriaan Bezemer  | 05/12/18  21:31:01 | Winkelbeoordeling :
Prima site. Zooplus heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zooplus heeft een zeer ruim assortiment en ook een goede bonusregeling. Verzending is geen enkel probleem en verloopt vlot en precies. Eigenlijk nooit problemen.
Arvid Nielsen  | 01/12/18  12:21:04 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met veel aanbiedingen. Voor elk huisdier hebben ze wat. En een hele snelle levering. Kortom een hele goede webshop voor uw huisdier. Waren alle webshops maar zoals deze. Echt een topper.
Sophie Bakker  | 12/11/18  16:46:24 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod van producten voor vele soorten huisdieren. Ik vind dit persoonlijk een erg fijne site, breed assortiment en een goede prijs. Daarbij kom je al snel aan de gratis verzendkosten. Al meerdere malen besteld voor mijn hond en kat.
Pavlina Kassova  | 07/11/18  15:56:31 | Winkelbeoordeling :
Weer een van mijn favoriete online shops. Veel keuze voor je dieren, en niet te vergeten zeer goede prijs. Snelle levering plus goede kwaliteit. Ik bestel hier regelmatig en dat blijf ik doen. We zijn blij met webwinkel als ZOO plus.
Stefanie stooker  | 02/11/18  21:30:09 | Winkelbeoordeling :
z00plus is een online grote dierenwinkel met vanalles en nog ze verkopen er heel veel dierenvoeding en benodigheden voor een betaalbare prijs ook hebben ze verschilkende dieren huisvestigingen manden botten voor de hond je kan het zo gek niet bedenken alles voor de dieren eemn betaalbaar
Sacha Faber Sjerp  | 24/10/18  15:55:57 | Winkelbeoordeling :
zooplus is een super web winkel. vandaag bestellen en snel je spullen in huis ideaal. altijd leuke dingen voor de dieren voor een schappelijk prijsje en hoef niet stad en land af voor de spullen die ik zoek
Olivier  | 02/10/18  08:39:46 | Winkelbeoordeling :
Vroeger moest ik voor de hondenvoeding naar de winkel, maar tegenwoordig bestel ik alles online bij ZooPlus. Goede service, snelle levering, ruim assortiment en scherpe prijzen. Ik ben zeer tevreden en kan ZooPlus met een gerust hart aanbevelen.
Kim Nieuwenhuis  | 20/08/18  12:13:38 | Winkelbeoordeling :
geweldig trapje besteld voor de hond zodat die makkelijker t bed op kan. het was even wennen voor hem maar we kunnen nu niet meer zonder makkelijk op te tillen en schoon te maken. groot assortiment en
jas perrenet  | 16/08/18  22:23:26 | Winkelbeoordeling :
super goei site. je kan meedoen aan een spaarbones voor korting. en je spaart punten waarmee je gratis artikelen kunt krijgen. de site is super overzichtelijk dus je kan alles goed vinden. verzenden.
Adri Veltman  | 10/08/18  18:46:27 | Winkelbeoordeling :
Dit jaar hebben veel dieren last van de warmte. Voor mijn hond heb ik daarom bij zooplus een koelmat gekocht. Jammer genoeg wil onze dame er niets van weten. Maar als ik het nu te warm heb, leg ik het op de bank achter mijn rug. Heerlijk.
Yvonne Gunnink-Busstra  | 26/07/18  19:24:09 | Winkelbeoordeling :
Producten zijn niet te duur. Alles optijd geleverd, alles goed verpakt, als je genoeg besteld heb je gratis verzendkosten. Leuke spaaractie met spaarpunten waar je dan weer een gratis cadeau voor kan uitzoeken.
Evelien KramertV  | 14/07/18  17:16:19 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een mooie krabpaal voor de katten van mijn zoon besteld bij Zooplus. De site is erg overzichtelijk en ze hebben voor elk budget wel iets te vinden. Snelle levering, de ene dag besteld, de andere dag bezorgd. Kortom, de katten tevreden en wij tevreden.
guillaume koops  | 11/07/18  19:50:56 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen en snel bezorgd. Je kunt er niet voor naar de winkel rijden gezien de prijs die ze bieden en dat het thuis wordt bezorgd bespaard brandstof en eventuele slijtage aan je vervoersmiddel. kortom dik tevreden. De huisdieren weliswaar ook.
Janet V Diejen  | 07/07/18  09:04:07 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een prima webwinkel voor aanschaf van dierenartikelen. Ze zijn goedkoper dan de winkels en hebben een zeer uitgebreid assortiment, bezorging is snel. Je kunt ook een korting kopen en dit is interessant ook als je geen grootverbruiker bent. Ik beveel Zooplus van harte aan.
Benny Wessels  | 01/07/18  21:59:19 | Winkelbeoordeling :
fijne site, met goed gunstig geprijsde artikelen. fantastische service, geen verzendkosten boven een bepaald bedrag uiteraard. en een supermakkelijk en ideaal spaarplan. de app is werkt ook supergoed, en alles is duidelijk aangegeven.
Ink  | 01/07/18  07:38:59 | Winkelbeoordeling :
goede webshop met prima prijzen voor diervoeding en andere producten. de levering is vlot en ook netjes verpakt. ik hoefde geen verzendkosten te betalen, wat me ook erg beviel. kortom: dik tevreden over deze webshop.
marian de vries  | 04/06/18  11:04:05 | Winkelbeoordeling :
Zeer te vreden over deze webwinkel. goeie service, niet te duur, snelle levering. ik kan er altijd alle artikelen wel vinden voor mijn huisdieren wat ik nodig heb. de website ziet er in zijn geheel netjes en gebruiks vriendelijk uit en dat is het ook.
Cindy Cornelisse  | 29/05/18  18:38:43 | Winkelbeoordeling :
Een erg fijne webwinkel. Ruim assortiment en altijd op voorraad! Hier bestel ik altijd mijn hondenvoer en toebehoren voor onze honden. Ook voor leuke accessoires kun je hier genoeg vinden. Snelle thuislevering
Edith de Boom  | 10/05/18  09:08:02 | Winkelbeoordeling :
Het fijne voor elk dier is er ook aangepast voer. Maar ook voor andere spullen ik heb er van alles kunnen vinden wat ik nodig had voor mijn dieren en alles voor een goede prijs en snelle levering en goede service. Goede website en vanaf € 29,- bestellen gratis verzending.
Soazig Biegel  | 29/03/18  09:55:08 | Winkelbeoordeling :
bestel ik regelmatig voor de katten en ben er tevreden over. zou het andere ook aanraden. de kwaliteit is goed. bezorging is ook snel. het is niet duur. goedkoper dan in de winkel. de katten vinden het voer lekker.
B. van der Meer  | 24/03/18  21:10:26 | Winkelbeoordeling :
Zooplus komt vrijwel altijd het beste uit de hoek, tot nu toe heb ik geen webshops gevonden die voordeliger zijn. De service is grandioos, als er iets mis gaat met de bestelling wordt dit keurig opgelost en afgehandeld.
Uli Jankowski  | 14/03/18  14:03:54 | Winkelbeoordeling :
volgens me een van de besten webshops, snelle afhandeling van de bestelling, precieze aflevering van de bestelling, erg goed is het betalen achteraf- toppi, kwaliteit van de producten is op een hoge niveau en alles is netjes verpakt
Yvonne Kooij  | 27/02/18  20:33:39 | Winkelbeoordeling :
Een vriendin vertelde mij over zooplus zodoende kwam ik op deze site terecht wist niet dat ze zoveel hadden voor zowel alle huisdieren wij hebben zelf een hond en zag toch wel leuke aanbiedingen mijn hond ligt niet graag in een mand maar liever op een dik kussen die zijn in de winkel altijd vrij prijzig maar heb bij zooplus een mooi dik kussen besteld en ook nog voor een redelijke prijs dux als ik nu wat nodig heb voor onze hond ga ik zeker eerst even rondkijken op zooplus.
nadieh mud  | 08/02/18  09:40:11 | Winkelbeoordeling :
leuke website met reuze veel keuze. en altijd leuke kortingsactie's de meeste hondensnacks e.d. zijn goedkoper op deze website dan in de winkel. zeker een aanrader en word nog snel thuis bezorgd ook. dus je hoeft lekker niet de deur uit. zeker een aanrader voor dierenliefhebbers.
Adri Veltman  | 09/01/18  15:18:20 | Winkelbeoordeling :
Het maakt niet uit wat voor huisdier je hebt. Bij de webwinkel van Zooplus kun je alles voor ze kopen wat je maar nodig hebt. Wij doen dat voor onze hond. Verzendkosten besparen we door samen met een vriendin te bestellen.
Francisca de Graaf  | 06/01/18  04:00:17 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een zeer uitgebreide dierenzaak. Ze verkopen echt alles van voer, dieetvoer, speelgoed en de leukste en ook degelijke klimpalen. Ook is hun klantenservice geweldig en de levering van de bestelling verloopt zltijd goed.
Kyra van der Sluis  | 29/12/17  00:41:35 | Winkelbeoordeling :
Via Zooplus kun je makkelijk en snel alles bestellen wat je voor je geliefde diertjes nodig hebt! Ruim assortiment en goede prijzen, snelle levering en goede service. Hier heb ik gevonden wat ik al een tijdje zocht en nergens anders kon vinden, zeker niet voor deze prijs!
Ron Veltman  | 07/12/17  14:55:40 | Winkelbeoordeling :
Samen met vrienden bestellen wij geregeld bij Zooplus lekkere dingen voor de honden. Maar nu zag ik op de site de Kerst aanbiedingen. Ik heb heel hard gelachen. Kleedjes voor de hond met Kerst afbeeldingen en zo. Gillen toch!
Tiny De Vries  | 10/11/17  18:04:46 | Winkelbeoordeling :
Hele goede dierenzaak is inderdaad zo dat ze niet alles hebben maar daar in tegen wel betrouwbaar en een hele goede srevice.Ik bestel al een hele tijd bij hun en zal zeker dit blijven doen Zooplus :-)
Adri Veltman  | 07/11/17  20:11:04 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben vissen, een vogel en een hond. Dan is Zooplus heel handig. Voer voor de visjes. Een nieuwe kooi voor de vogel. En voor de hond een mooi bandje en een tuigje. En niet te vergeten lekkere knabbels.
Caro Caroline  | 11/09/17  07:34:58 | Winkelbeoordeling :
een betrouwbare en snelle onlinewinkel voor dierenvoeding je kunt er veel krijgen, maar helaas hebben ze niet alles. Vooral het biologische snackassortiment van yarrah mag uitgebreidt worden. Mijn hond waardeert wel de speeltjes en extra's wat soms bij bestelling bijgeleverd wordt.
Arjen Lof  | 10/09/17  21:42:03 | Winkelbeoordeling :
2 zakken Kattenvoer besteld. Goede prijs. Levertijd wel iets langer dan verwacht. (op zondag besteld en betaald, op woensdag geleverd). Cashback op dit moment (2 weken na bestelling) nog niet ontvangen.
Kris Hermans  | 29/07/17  10:24:00 | Winkelbeoordeling :
Nu al enkele jaren klant bij ZooPlus en dat bevalt prima: goede informatie, degelijke afhandeling van bestellingen en met het spaarprogramma heb ik de mogelijkheid om gratis nieuw voer uit te proberen voor mijn kieskeurige huisgenoten.
Liesvan88  | 02/07/17  12:39:44 | Winkelbeoordeling :
Een goede webwinkel met mooie acties en aanbiedingen en leuke extra`s als je er vaker shopt! Daarnaast is zooplus meestal goedkoper dan de supermarkt met dezelfde producten. Kortom, ik ben best tevreden!
Els Veldt-de Keijzer  | 02/06/17  20:35:06 | Winkelbeoordeling :
zoo-plus is echt een hele fijne dierenwinkel online! ze hebben veel producten die nergens anders te krijgen zijn of veel duurder zijn hele goede aanbiedingen veel probeer verpakkingen voor een klein bedrag supersnelle service!
Lucie Klaassen  | 21/05/17  08:44:33 | Winkelbeoordeling :
zeer goede en snelle levering, ga zo door
Marion Janssen  | 19/05/17  18:28:24 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort bestel ik ons kattenvoer via Zooplus. Zijn zeer tevreden. De levering is binnen een paar dagen in huis en er zijn altijd aanbiedingen . Deze aanbiedingen schelen echt veel geld! Is onze kat blij (krijgt hij ook wat luxere merken te eten) en ik blij! Ik blijf hier zeker bestellen!
Sjaak Hof  | 18/05/17  21:22:51 | Winkelbeoordeling :
Bij ZOO plus kunje echt alles voorje huis dieren kopen,van A totB merk en van groot naar kleinere verpakkings.het bestellen gaat zeer makelijk en snel net zoals de levering van jou bestelling,en dit waar en op welk adres jij het wil ontvangen.TOPsite!!
Brenda Meijer  | 15/05/17  23:41:38 | Winkelbeoordeling :
goede service en snelle levering. prijzen zijn acceptabel en voor €5,- heb je een heel jaar 5% korting. had dit er na 1 bestelling al uit. super deal
Jill Storm  | 29/03/17  22:22:07 | Winkelbeoordeling :
super site ! al veel spullen voor mijn Duitse herder besteld op deze site en tot nu toe altijd blij met de spullen, en de hond natuurlijk ook !
Evelyn Cornelissen  | 27/03/17  16:26:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het super handig dat ik alles in een app kan bestellen. De webshop is overzichtelijk, vooral de optie opnieuw bestellen gebruik ik erg vaak!
Kelly Mans  | 15/03/17  15:00:23 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkel en mooie app, weet alleen niet hoe hun cashback terug actie werkt, wou bij de eerste bestelling niet, verder hartstikke mooi
José Wiegman  | 14/12/16  19:11:18 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Overzichtelijk en betaalbaar. Regelmatig leuke acties en over het algemeen een snelle klantenservice doe over het algemeen met goede oplossingen komen en indien nodig er zorg voor dragen dat het financieel goed wordt opgelost
mandy berendsen  | 11/12/16  11:16:42 | Winkelbeoordeling :
geweldig..ze hebben echt alles..bij elke bestelling krijg ik 3procent korting en spaart ook nog eens punten voor gratis dierenartikelen binnen twee dagen in huis
Beja Otto  | 05/12/16  11:21:49 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al jaren bij Zooplus, altijd snelle levering op enkele uitzonderingen na. Bij een diverse bestelling zou de verpakkingsmethode wat beter kunnen. De prijs is erg goed, daar zul je het in de winkel niet snel voor vinden.
Desiree van Houwelingen - Vermeulen  | 02/12/16  12:27:08 | Winkelbeoordeling :
Bestel al jaren bij zooplus. Ontzettend veel keus. Alle prijs categorieën. En een fijn kortingsysteem, wat je er snel uit hebt.
Christel Giesenhagen  | 24/11/16  14:05:07 | Winkelbeoordeling :
Sinds jaren bestel ik bij zooplus voor mijn katten hoogwaardig kattenvoer, kattenbakvulling enzo. Vlotte levering alleen als het met DHL uit het lager in Duitsland kan het wel iets langer duren. Mocht iets niet goed zijn word het super opgelost na contactopname. Kan niet beter!
Barbara Magre  | 20/11/16  14:09:44 | Winkelbeoordeling :
veel keus,goedkoper dan andere sites of winkels Bestel er al jaren voor meerdere diersoorten, er was 1 keer iets niet goed ,ik heb gebeld en werd gelijk opgelost Enige nadeel duurt 2 a 3 werk dagen voordat je het in huis hebt
Patty Snel  | 15/11/16  09:02:17 | Winkelbeoordeling :
De beste online dierenwinkel met een zeer , groot assortiment en met zeer goedkope aanbiedingen zeker in vergelijking met de grote dierenwinkels is het een stuk goedkoper plus de levering is ook zeer snel
Lindy Bruijl  | 12/11/16  09:58:41 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is voor mij dé webshop om mijn kattenspullen te kopen. Ze hebben regelmatig interessante aanbiedingen mbt voer en de service is uitstekend. Snelle en betrouwbare levering. Ik ben al jaren klant en zal dat ook blijven.
Wendy Visser-van de Luijtgaarden  | 27/06/16  21:18:37 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een hele goede webshop voor alle dierbenodigdheden. Ik bestel er regelmatig en ik heb alleen maar goede ervaringen. Ze hebben ook een spaarprogramma waarbij je kunt sparen voor leuke cadeautjes.
Mariska Sylvana  | 25/06/16  11:05:00 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop om spullen te kopen voor je huisdier zoals voeding, speeltjes, medicijnen etc. Gratis verzending vanaf 35,- en wanneer je via deze website besteld, ontvang je er nog een leuke vergoeding voor ook!
Marloes Jie  | 29/05/16  23:34:43 | Winkelbeoordeling :
grote variatie kwa benodigheden voor de huisdieren vaak ook leuke actie's voor alle diersoorten echt een aanrader en een snele service achteraf betalen mogelijk maar direct mag ook zodat je het niet kan vergeten.
Willem van den Hoogen  | 27/05/16  11:59:34 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop,grote keus,scherp geprijsd.Bij elke bestelling van een zak hondenvoer of kattenvoer krijg je er gratis een leuk speeltje bij voor de hond of kat.Ik koop hier al jaren naar alle tevredenheid.Een echte aanrader.
Tom Vos  | 24/05/16  20:26:09 | Winkelbeoordeling :
Via de site van Zooplus kun je voor je (huis)dieren voor elk wat wils aan (speciale) dierenvoeding en dierenbenodigheden kopen. Zij hebben goede aanbiedingen en leveren in ieder geval conform afspraak snel! Echte aanrader!
Phyllis Blokland  | 24/05/16  11:30:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vaker kattenvoeding besteld. Ze leveren snel en geven snel antwoord nadat je hen hebt gemaild. Ze zijn vergeleken met andere dierenwinkels online één van de goedkoopste en hebben veel voorraad.
Marianne Hoetmer  | 23/05/16  11:32:19 | Winkelbeoordeling :
wanneer je iets zoekt voor je huisdier is Zooplus echt ideaal. Ze hebben leuke acties , je kan sparen voor korting. Wanneer je iets besteld weet je gelijk de leveringsdatum. Mijn ervaring is dat het de volgende dag geleverd wordt en dat je op de hoogte blijft waar je pakket is. Toppie
Patrick Oligschlager  | 23/05/16  09:18:42 | Winkelbeoordeling :
zoo plus is een handig online webshop voor dieren en dieren lief hebbers vaak veel kortingen op hun producten en er staat gelijk of het genoeg voorraad is . Ik raad het echte dieren vrienden aan . Betallingen invoudig en makkelijk
Karen van Rossum  | 23/05/16  00:37:32 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu al diverse malen iets besteld bij Zooplus en iedere keer word ik door hen prima op de hoogte gehouden via de mail over mijn bestelling en wordt de bestelling op tijd in goede staat bij mij thuis afgeleverd.
nosa oreavbiere  | 22/05/16  14:41:58 | Winkelbeoordeling :
mijn mening over Zooplus is perfect ik van zel vind wat ze doen fanstastic en morgen van mij ook zo door blijven gaan, met het verkopen van heerlijke en goede dieren voedsel, omdat ze het ook erg goed doet.
jorren roerdink  | 22/05/16  09:59:34 | Winkelbeoordeling :
zooplus een hele fijne webshop snelle levering en de producten zijn niet al te duur ik koop er altijd brokken en heb niet van die kleine hondjes dus het is mooi dat er voordelige brokken hondenmanden en andere benodigdheden te krijgen zijn bij zooplus
ronald veldhuis  | 20/05/16  13:12:35 | Winkelbeoordeling :
zooplus is de dierenwinkel waar je alles voor je huisdieren kun kopen of je nou een hond kat of konijn en caviaar hebt ze hebben alles en ze zijn niet duur en het is zo makelijk om het online te bestellen
Gerda Timmerman  | 19/05/16  17:30:52 | Winkelbeoordeling :
bij zoo plus hebben ze echt alles voor jou huisdieren en is het zeer makelijk te vinden op de site en ook simpel te bestellen,en dit alles tegen zeer scherpe prijzen,waarna er binnen 2 a 3 dagen aan huis bezorgd word.Top Site!!!
Debbie Rens  | 18/05/16  09:25:13 | Winkelbeoordeling :
Eerder opgedane ervaring: Leuke site voor dierenbenodigdheden. Ze hebben werkelijk bijna alles in de wegschop. Heb meerdere artikels voor mijn katten kunnen bestellen. Verder een snelle levering van bestelling.
rudi Nibbeling  | 16/05/16  16:13:05 | Winkelbeoordeling :
Hill's puppy hondenvoer was bij Zooplus verreweg het goedkoopste op internet. Snelle levering en netjes afgeleverd door de altijd vriendelijke bezorger van postNL. in één woord Uitstekend ! Ga zo door.
Anita Vdheuvel  | 15/05/16  22:32:55 | Winkelbeoordeling :
Zooplis is een geweldige internet shop voor je huis dieren. bijna alles te koop en ook nog met korting op korting Super. Je hebt ook een spaar programma en kan je kadotjes sparen voor je huisdieren. De bezorging is netjes en snel. Echt een aanrader
m.h. bouleij  | 15/05/16  13:08:11 | Winkelbeoordeling :
perfect, ik kom nooit meer in een dierenwinkel. ze hebben werkelijk alles en vaak nog veel goedkoper. ook een geweldig spaarplan voor je korting. en daarbij ook bonuspunten voor gratis artikelen. geen gesjouw meer, het wordt aan de deur bezorgd.
Lidy Van Dort  | 15/05/16  11:41:13 | Winkelbeoordeling :
Zooplus heeft een duidelijke webshop met grote variatie aan producten, ook is er een kortingssysteem en spaarplan. Maandagavond bestellen, woensdag in huis, prima, duidelijker kan het niet. Ik ben erg te reden.
Linda van Dongen  | 15/05/16  11:24:49 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een zeer uitgebreide webshop. Heeft veel aanbiedingen en ook een zeer scherpe prijs op alle artikelen. Snelle levering en ook de klantenservice is prima bereikbaar en komen indien nodig met een goede oplossing. Leuk is ook dat je punten kunt sparen voor extra's.
Mirjam Brinkman  | 15/05/16  11:22:08 | Winkelbeoordeling :
Bestel al jaren bij Zooplus en naar volle tevredenheid. Meestal koop ik voer en grind daar, veel makkelijker om thuis te laten bezorgen. Snelle levering en goede prijzen. Ik spaar ook punten die je dan kunt inwisselen voor gratis producten.
Klaas Kroese  | 14/05/16  23:56:39 | Winkelbeoordeling :
Zoo plus moet je een keer hebben bezocht, een aanrader voor jong en oud. een site je ziet je ogen uit, en staat ieder keer weer met verwondering alles te lezen wat er te beleven valt, Je wordt overal van op de hoogte gehouden .
gaby  | 14/05/16  19:30:18 | Winkelbeoordeling :
Zooplus heeft een heel uitgebreid assortiment, Snelle levering. Mooi spaarprogram met leuke en handige kadootjes. Bij beschadigde levering snelle vervanging van de artikelen. Voor mij de nummer EEN site voor dierenbenodigdheden.
Joke Tettero  | 14/05/16  18:41:35 | Winkelbeoordeling :
Hoi allemaal Ik koop al mijn dierenvoer en voor hond, vogel en vissen bij Zooplus al 3 jaar ik kan niet meer zonder Zooplus,. Survice en bezorgen is super Ook als er iets niet goed is een mail en ze herstellen alles Een fijn op je v gemak uitzoeken wat je nodig hebt
viviane prins  | 14/05/16  18:29:45 | Winkelbeoordeling :
ik bestel al jaren voor mijn dieren eten bij zooplus altijd hebbe ze wel iets moet nooit op een andere site zoeken goedkoop gratis levering vanaf bepaald bedrag werken met spaarsysteem zodat je zelfs op de duur gratis produkten kunt verkrijgen
John Van Bakel  | 14/05/16  18:20:34 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreide webshop met vernieuwde producten en uitgebreid assortiment plus altijd snelle levering. Ook zeer veel reviews van de producten met regelmatig foto's erbij geplaatst. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
joke schouten  | 14/05/16  18:15:29 | Winkelbeoordeling :
deze webshop is altijd vol nieuwe koopjes en altijd nieuwe snufjes en aanbiedingen nieuwe artiekelen en zowel voor hond en kat en het bezorgen gaat super snel vaak al de volgende dag deze site zou ik bij iedereen aanbevelen voor zowel eten speeltjes en krappalen en manden
Elien Lammers  | 14/05/16  17:35:20 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een dierenwebsite met heel veel mogelijkheden voor veel huisdieren. Voor elk wat wils kun je er aantreffen. Mijn katten hebben veel baat bij de haarborstels en dat scheelt een boel haren in huis als je eens 'kapt'.
Ingrid Hogeweg  | 14/05/16  15:20:25 | Winkelbeoordeling :
Fijne shop,ik ben er al jaren klant en ik koop er altijd spulletjes voor mijn katten, niet duur en heel snelle levering. Ook bij problemen kan je makkelijk contact maken en wordt het probleem snel opgelost.
Peggy Pauwels  | 14/05/16  15:19:11 | Winkelbeoordeling :
Goede levering - ook hebben ze een leuke spaarprogramma. Je moet er eerst wel iets voor betalen, maar uiteindelijk had ik het er van de eerste bestelling al uit! Ze hebben ook bv het merk Versele-laga. Onze hond lust het super
Andre Put  | 14/05/16  11:07:30 | Winkelbeoordeling :
zeer goed vissen spullen en goed koop..............................................................................................................................................................................
Corry Smits  | 14/05/16  10:15:47 | Winkelbeoordeling :
Super fijne dierenshop, heel veel producten en altijd binnen 2 dagen in huis. Retouneren geen probleem. Kan deze webshop van harte aanbevelen!. Heb voor mijn honden voer en anderen producten besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit.
Margot Schmit  | 07/05/16  17:07:34 | Winkelbeoordeling :
Toen we ons katje adopteren, werd ons verteld dat hij een dure smaak had. Zooplus maakt het mogelijk om toch zijn voorkeur te blijven kopen. Het wordt altijd super snel geleverd zodat onze kat nooit zonder eten zit.
ans rietveld  | 03/05/16  06:27:12 | Winkelbeoordeling :
Klantvriendelijke en overzichtelijk site, veel keus qua merken. Meestal zijn er erg veel leuke aanbiedingen. Bijna alle soorten diervoeders zijn aanwezig. De producten zijn aantrekkelijk geprijsd en de bestelling wordt super snel bezorgd.
Alexandra vd Brom  | 02/05/16  11:34:04 | Winkelbeoordeling :
een heel leuke winkel voor dieren,ook nog voordelig ook,;-),verder een goede klanten service en de bestellingen komen goed aan en ook goed en leuk verpakt,ja ik ben er tevreden mee en wat ik bestel voor degene ook ;-) ik vind het verder ook wel leuk om naar iets anders op zoek te gaan en te gaan!;-)
Danielle Pronk  | 02/05/16  07:50:25 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke web shop voor dieren voeding en dieren speeltjes. Veelal tegen voordelige prijzen. Bezorgen gaat snel op een zelf gekozen tijdstip. Ik raad deze webshop dan ook aan. Ben er tevreden over. Retourneren is geen probleem.
Patrick Van Derf Heide  | 02/05/16  04:37:13 | Winkelbeoordeling :
zoo plus is een webshop met een goede sevice en snelle levering had mijn bestelling al binnen 2 dagen thuis ontvangen en de bestelling was geheel compleet en je kan achteraf betalen zonder problemen binnen 14dagen
Leen van Soest  | 29/04/16  16:31:24 | Winkelbeoordeling :
Op zooplus.nl is het erg leuk winkelen. Ze hebben er veel tegen veelal goede prijzen. Ook zijn er regelmatig aanbieding en acties. Het bezorgen gaat snel, s'avonds voor negen uur besteld is de andere dag al in huis.
Leen van Soest  | 29/04/16  16:48:17 | Winkelbeoordeling :
Op zooplus.nl is het erg leuk winkelen. Ze hebben er veel tegen veelal goede prijzen. Ook zijn er regelmatig aanbieding en acties. Het bezorgen gaat snel, s'avonds voor negen uur besteld is de andere dag al in huis.
Adil  | 24/04/16  12:45:15 | Winkelbeoordeling :
is dé online winkel voor dieren benodigheden ruim assortiment aan benodigheden voor dieren snelle levering en vanaf € 35 is de verzending gratis betrouwbaar betaalbaar overzichtelijke site ieder dier is apart opgedeeld
Nicole L'Espoir  | 24/04/16  12:42:21 | Winkelbeoordeling :
is dé online dierenwinkel met n ruim aanbod voor dieren benodigheden betaalbaar betrouwbaar snelle levering en vanaf € 35 is de verzending gratis overzichtelijke site omdat er aparte dierwinkels zijn
Patrick De Bie  | 24/04/16  01:24:12 | Winkelbeoordeling :
Ik heb mijn hele leven al afgevraagd, wanneer er ooit eens een site op het internet zou komen, zo gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en begrijpbaar als Zooplus.nl. En vooral vind ik de site een mooie layout hebben!
Gerda de Heus  | 20/04/16  11:53:03 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een prima bedrijf. Nooit problemen mee gehad. Snelle bezorging en gemiddeld een stuk goedkoper dan andere dierenwinkels. Jammer alleen dat de cat-it filters zoveel duurder zijn geworden en ik daarvoor beter naar de concurrent kan.
Thomas Sloos  | 18/04/16  08:11:22 | Winkelbeoordeling :
Zooplus verkoopt bijna alles wat er is voor uw huisdier. Ze zijn behulpzaam en leveren snel bij je thuis af. Ook kun je hier gebruik maken van bepaalde kortingen. Deze winkel is betrouwbaar en een aanrader.
Jean Gharib  | 18/04/16  01:50:57 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede en snelle service Ik bestel al enkele jaren bij Zooplus.nl en ik ben er nog altijd zeer tevreden over. Duidelijke website, groot productaanbod, duidelijke omschrijvingen en snelle levering.
Nosa Oreavbiere  | 17/04/16  17:17:22 | Winkelbeoordeling :
mijn mening over, of tewel mijn beoordeling, over zooplus.nl. is er erg goed ik vind.ik vind dat zij fanstatic bezig zijn met het verkopen van dieren voedsel en zo hoort het ook te zijn en daarom trekken zij veel klanten aan denk ik.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,13% CashCoins
10% extra korting op alle outlet artikelen bij HEMA
Code:extra10
ONTVANG tot 7,50 CASHCOINS ONTVANG tot 7,50 CASHCOINS
visit register click click