Voetbalshop.nl
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Over iPay.nl

iPay.nl is een cashback website waar je korting krijgt op online aankopen en op diverse manieren iCoins kunt sparen. iPay.nl is onderdeel van online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Hoe werkt iPay.nl?

Bij iPay.nl ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 3250 aangesloten webshops biedt iPay.nl korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de iPay.nl App iCoins sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij iPay.nl is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met iPay.nl willen wij jou de beste & meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van iPay.nl, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • iCoins sparen voor gratis cadeaus, cadeaubonnen of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus

Onderdeel van OrangeBuddies Media

iPay.nl is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren in Nederland, Duitsland en Spanje. Met meer dan 100 cashback websites in Europa en Australië. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders.

 

Footer-Banner
Close
0,75% iCoins
MegaDeal bij MediaMarkt! De LG 49UH603V voor €555!
Code:
Side-Banner
visit register