ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Wat is iPay.nl?
  iPay.nl geeft CashCoins op jouw online aankopen. Als je naar iPay.nl gaat, op één van de links van de aangesloten webshops klikt en daar een aankoop doet, betaalt iPay.nl een deel van jouw aankoopbedrag terug. Hiervoor moet je wel lid zijn van iPay.nl. Het lidmaatschap is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en je betaalt niet meer als je via iPay.nl koopt. Je kan zelfs nog meer korting krijgen met kortingscodes en speciale acties. Bij de aangesloten webshops op iPay.nl staat aangegeven of er een kortingscode of speciale actie beschikbaar is. Verdien nog meer met iPay.nl door vrienden uit te nodigen om ook lid te worden en door het invullen van prijsvragen en enquêtes.
 • Moet ik mij aanmelden bij iPay.nl om CashCoins te krijgen?
  Ja, om CashCoins te krijgen moet je zijn aangemeld bij iPay.nl. Aanmelden is GRATIS en er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden. Zonder aanmelding kunnen wij niet registreren wie de aankoop heeft gedaan en is het niet mogelijk om de CashCoins aan de juiste persoon toe te wijzen. Ben je nog niet aangemeld? Klik hier om je aan te melden. Voor het gebruik van de kortingscodes op iPay.nl is aanmelding niet noodzakelijk.
 • Wat kost aanmelden bij iPay.nl?
  Aanmelden bij iPay.nl is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en na aanmelding krijg je van iPay.nl direct CashCoins op je online aankopen.
 • Hoe kan ik mij aanmelden?
  iPay.nl kent twee manieren om te registreren en in te loggen:
  1. Meld je hier aan voor iPay.nl of klik op de link om je aan te melden bovenin het scherm. Je ontvangt van iPay.nl een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail. Klik op de link in deze e-mail om jouw aanmelding definitief te maken.
  2. Registreer je hier via Facebook. Klik op de Facebook button en maak een account met het zelfde wachtwoord en e-mailadres als je Facebook account. Jouw acties worden NIET getoond op Facebook. Het idee hierachter is dat men tegenwoordig al te veel wachtwoorden heeft en op deze manier heb je voor verschillende platformen hetzelfde wachtwoord.
  Daarna kun je direct shoppen met korting!
 • Waarom moet ik mij aanmelden?
  Door het aanmelden/inloggen bij iPay.nl kunnen wij registreren wanneer jij een aankoop doet. Hierdoor weten wij welk bedrag aan korting wij moeten bijschrijven in jouw account op iPay.nl. Wij registreren niet welke producten je koopt, alleen het totale aankoopbedrag. Zonder registratie weten wij niet bij welke webshop jij een aankoop hebt gedaan en kunnen wij geen korting geven.
 • Wat doet iPay.nl met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door iPay.nl alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de iPay.nl nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kun je deelnemen aan het online panel, in dat geval worden jouw gegevens gebruikt voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • Ik woon buiten Nederland. Kan ik gebruik maken van iPay.nl?
  Nee, je kan alleen gebruik maken van iPay.nl als je in Nederland woont en een Nederlandse bank- of girorekening hebt.
 • Wat is het verschil tussen shops, kortingscodes en acties?
  iPay.nl geeft CashCoins op online aankopen bij de aangesloten webshops. Deze CashCoins zijn een vast bedrag per aankoop of een percentage van het aankoopbedrag. De CashCoins ontvang je in jouw account op iPay.nl, nadat jouw aankoop is goedgekeurd door de webshop. Je krijgt dus geld terug na het doen van een aankoop. Kortingscodes geven direct korting bij het plaatsen van jouw bestelling. Je voegt de code toe in het bestelproces en de korting wordt direct verrekend. Je betaalt dan de aankoopprijs minus de korting. Als iPay.nl beschikt over een kortingscode of speciale acties bij één van de aangesloten webshops, vermelden we dat bij de betreffende webshop op de website. Zo kun jij profiteren van nog méér korting!
 • Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe acties?
  Meld je aan bij iPay.nl en wij houden je met onze nieuwsbrieven en e-mails op de hoogte van nieuwe webshops, kortingscodes en speciale acties. Zo mis je niks en profiteer je van de meeste korting!

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Close
2,38% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click