ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
 • Hoe krijg ik bij iPay.nl CashCoins voor mijn online aankopen?
  Ga naar www.ipay.nl voordat je een aankoop doet, log in en klik via onze links naar de webshop van jouw keuze om je aankoop te doen. Wij registreren jouw aankoop en schrijven de CashCoins bij in jouw account op iPay.nl.
 • Moet ik altijd zijn ingelogd bij iPay.nl om CashCoins te krijgen voor mijn aankoop?
  Ja, alleen als je bent ingelogd bij iPay.nl en klikt op de links op onze website kunnen we jouw aankoop registreren en de vermelde korting geven. Zonder inloggen is registratie van jouw aankoop niet mogelijk en kunnen wij geen CashCoins geven.
 • Waar kan ik shoppen voor CashCoins?
  Je krijgt CashCoins op aankopen bij alle, bij iPay.nl, aangesloten webshops. Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten webshops of ga op de website naar Shops. Bij elke webshop staat aangegeven hoeveel CashCoins jij per aankoop van iPay.nl ontvangt.
 • Hoeveel CashCoins krijg ik op mijn online aankopen?
  De CashCoins variëren per webshop en soms zelfs per type product of dienst. De door iPay.nl verstrekte CashCoins (een vast bedrag per aankoop of een percentage van het totale aankoopbedrag) staat aangegeven bij de informatie over de webshop. De CashCoins worden berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten. Klik op Bereken jouw CashCoins en zie direct hoeveel geld je bespaart als je via iPay.nl je aankoop doet.
 • Krijg ik voor al mijn aankopen CashCoins?
  In principe wel, maar er zijn enkele uitzonderingen. Check daarom altijd de informatie van de webshop op iPay.nl om te zien of de CashCoins van toepassing zijn op het gehele assortiment van de webshop. Verschillen de CashCoins per productgroep, dan wordt dit bij de informatie over de shop weergegeven. Staat er slechts één percentage of -bedrag vermeld en geen verdere bijzonderheden? Dan gelden de CashCoins voor het gehele assortiment van de webshop. De CashCoins worden berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten.
 • Betaal ik meer als ik via iPay.nl koop?
  Nee, je betaalt via iPay.nl niet meer. Als je direct bij de betreffende webshop een aankoop zou doen, betaal je dezelfde prijs. iPay.nl geeft juist korting op de prijs van de aangesloten webshop, dus je betaalt via iPay.nl altijd minder!
 • Krijg ik CashCoins over het totale aankoopbedrag als ik producten retourneer?
  Nee, bij het retourneren van een deel van de bestelling worden de CashCoins aangepast. Er worden CashCoins gegeven over het bedrag waarvoor daadwerkelijk wordt aangekocht. In enkele gevallen komen de CashCoins bij aanpassing van de order of retournering van een deel van de aankoop in z'n geheel te vervallen. Wordt de gehele bestelling geretourneerd? Dan vervallen ook alle CashCoins.
 • Kan ik gebruik maken van een kortingscode en tevens CashCoins van iPay.nl ontvangen?
  Ja, maar wij adviseren om alleen gebruik te maken van kortingscodes die worden vermeld op onze website. Kortingscodes van andere bronnen worden niet ondersteund, waardoor de CashCoins van iPay.nl in sommige gevallen komen te vervallen.
 • Zijn mijn account bij iPay.nl en mijn account bij de aangesloten webshops hetzelfde?
  Nee, jouw account bij iPay.nl staat geheel los van jouw accounts bij de aangesloten webshops.
 • Als ik twee aankopen doe bij dezelfde webshop, moet ik dan terugkomen naar iPay.nl om weer CashCoins te krijgen?
  Ja, om CashCoins te krijgen van iPay.nl moet je bij elke (nieuwe) aankoop via iPay.nl doorklikken naar de webshop van jouw keuze. Je kan wel meerdere producten tegelijk bestellen en CashCoins krijgen, zolang het dezelfde order betreft. Is jouw bestelling bij de betreffende webshop afgerond? Ga dan opnieuw via iPay.nl naar de betreffende webshop om een nieuwe order aan te maken en (opnieuw) te profiteren van de CashCoins van iPay.nl.
 • Ik heb een vraag en/of klacht over een product dat ik via iPay.nl heb gekocht. Wat moet ik doen?
  Aankopen worden gedaan bij de aangesloten webshops. iPay.nl verkoopt zelf geen producten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die worden geleverd door derden. Bij vragen en/of klachten over aangekochte producten verwijzen we je dan ook door naar de betreffende webshop. Neem contact op met de webshop om het probleem op te lossen.
 • Wanneer wordt mijn aankoop in 'Mijn account' getoond?
  Jouw aankoop wordt in principe binnen 48 uur getoond in jouw account op iPay.nl. De aankoop moet dan nog wel worden goedgekeurd door de betreffende webshop. Pas na goedkeuring door de webshop kan je, bij voldoende tegoed in jouw account op iPay.nl, de i-Coins laten uitbetalen. Bij elke aankoop in jouw account staat aangegeven welke status de aankoop op dat moment heeft. Kijk hier wat de verschillende statussen betekenen.
 • Hoe vind ik mijn favoriete webshops snel terug op iPay.nl?
  Plaats webshops, die je graag nog eens wilt bezoeken, in jouw persoonlijke lijst met Favoriete shops op iPay.nl en je vindt ze altijd snel terug. Hoe doe je dit? Bij de informatie van elke aangesloten webshop op iPay.nl staat rechtsboven op de pagina Voeg toe aan mijn favorieten. Klik op deze link en de shop wordt toegevoegd aan jouw persoonlijke lijst met favoriete webshops op iPay.nl. Een overzicht van jouw favoriete shops vind je in jouw account op iPay.nl. Snel shops zoeken op iPay.nl kan ook met de zoekfunctie rechtsboven in het scherm of ga naar het overzicht van de webshops en maak gebruik van de zoekbox Shop zoeken.
Close
1,14% CashCoins
Ontvang 25% korting op jouw bestelling bij Wijnvoordeel
Code:25SBWV
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click