ONTVANG 17,50% CASHCOINS ONTVANG 17,50% CASHCOINS
 • Waarom is iPay.nl opgericht?
  De missie van iPay.nl is om iedereen de mogelijkheid te bieden om slimmer te shoppen. Wij bieden kennis, meerwaarde en begeleiding bij online aankopen. Je kan tegen zeer gereduceerde prijzen online aankopen doen, met de korting van iPay.nl bij de aangesloten webshops, de kortingscodes en speciale acties.
 • Verkoopt iPay.nl zelf ook producten?
  Nee, iPay.nl verkoopt zelf geen producten. Wij geven alleen korting op producten van aangesloten webshops. iPay.nl verwijst je door naar de diverse webshops en de daadwerkelijke aankoop vindt daar plaats, dus niet op de website van iPay.nl.
 • Wat doet iPay.nl met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door iPay.nl alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de iPay.nl nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kun je deelnemen aan het online panel, in dat geval worden jouw gegevens gebruikt voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • In welke landen is iPay.nl beschikbaar?
  iPay.nl is op dit moment alleen te gebruiken voor mensen die in Nederland of Belgi
 • Kan ik adverteren op iPay.nl?
  Ja. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om te adverteren op iPay.nl.
Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 17,50% CASHCOINS ONTVANG 17,50% CASHCOINS
visit register click click