ONTVANG 1,75% CASHCOINS Scotch & Soda Outlet
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
 • Wat kan ik met de E-Mails die ik dagelijks ontvang?
  Leden van iPay.nl kunnen extra geld verdienen door het klikken op acties en aanbiedingen in E-Mails. Als je bent aangemeld, ontvang je dagelijks E-Mails in je mailbox. Klik op de actie of aanbieding in de e-mail en je ontvangt het in de E-Mail aangegeven aantal CashCoins in jouw account op iPay.nl. Maak je gebruik van de actie door te shoppen bij de desbetreffende website, dan ontvang je tevens cashback voor jouw aankoop.
 • Hoe en wanneer ontvang ik geld voor CashMails?
  Klik op de actie of aanbieding in een E-Mail en ontvang CashCoins in jouw account. Je hoeft enkel te klikken op de afbeelding of link in de e-mail. Per E-Mail ontvang je het in de mail aangegeven aantal CashCoins in jouw account op iPay.nl. Dit bedrag wordt automatisch (binnen 48 uur) toegevoegd aan jouw account op de dag dat jij op de afbeelding of link in de E-Mail klikt (mits de geldigheidsduur van de actie niet is verlopen).
 • Hoeveel kan ik verdienen met CashMails?
  Voor het klikken op bepaalde CashMails ontvang je een vergoeding die kan variëren van 0.005 - 0.01 CashCoins in jouw account (je kan slechts 1x per CashMail klikken en CashCoins ontvangen). Je ontvangt dagelijks één of meerdere CashMails in je mailbox. Maak je gebruik van de actie of aanbieding in de CashMail, dan ontvang je tevens CashCoins over jouw aankoop.
 • Waar zie ik hoeveel ik heb verdiend met E-Mails?
  In jouw account op iPay.nl wordt bij 'Mijn tegoed' zowel de vergoeding voor jouw aankopen getoond als de vergoeding voor E-Mails. Klik op 'Toon mijn E-Mails tegoed' onder het overzicht met jouw aankopen en de vergoeding voor de E-Mails worden getoond.
 • Ik wil geen E-Mails meer ontvangen. Hoe meld ik mij af?
  In jouw account op iPay kan je bij jouw gegevens aangeven welke e-mails je van ons wilt ontvangen. Meld je af voor CashMails, sla je wijziging op en je bent per direct uitgeschreven voor CashMails. Je kunt de CashMails dan nog steeds via de online inbox lezen. De CashMails zullen maar een bepaalde tijd op de site staan dus zorg dat je dagelijks jouw online inbox controleert om zo geen CashCoins mis te lopen.
Close
Tot 1,00% CashCoins
25% korting bij aankoop van 2 producten of meer bij Nike
Code:SPRING23
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click