ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Verdien meer

Nodig vrienden & familie uit

Vertel je vrienden, familie en bekenden over iPay en nodig ze uit om ook te profiteren van de vele kortingen bij meer dan 2995 webshops. Melden ze zich na het lezen van jouw uitnodiging aan via jouw unieke link? Dan ontvang jij een beloning per aangemelde vriend(in). Je kan jouw persoonlijke uitnodigingen per e-mail versturen via jouw account op iPay. Of plaats een unieke (tekst)link of banner op je eigen website, Hyves, Facebook of MSN. Als vrienden of bekenden op jouw unieke link klikken (jouw persoonlijke e-mail bevat ook een unieke link) en zich aanmelden op iPay, wordt dit door ons automatisch geregistreerd. En zodra zij € 10,- tegoed hebben gespaard in hun account, wordt de bonus automatisch aan jouw tegoed toegevoegd. Hoe meer mensen zich via jouw link aanmelden, hoe meer jij verdient!
» Nodig je vrienden uit

Schrijf webwinkel reviews en deel jouw ervaringen

Geef je mening en beoordeel het aanbod, de kwaliteit en de service van webwinkels die zijn aangesloten bij iPay. Je ontvangt een vergoeding van € 0,10 voor het schrijven van een review. Je kan 1x per 7 dagen een review indienen. De vergoeding wordt in je account toegevoegd zodra deze door ons is goedgekeurd.
» Zoek je favoriete webwinkel en schrijf direct een review

Doe mee met prijsvragen, enquêtes en meer gratis acties

Verdien cashback door mee te doen met prijsvragen en enquêtes en door je aan te melden voor nieuwsbrieven. Ontvang bovendien gratis cadeaus, profiteer van diverse proefabonnementen en krijg gratis speelgeld bij de leukste online game & casino spelen. Verdien niet alleen extra cashback in je account, je maakt ook nog eens kans op geweldige prijzen door mee te doen met diverse acties.
» Bekijk alle 'Gratis' acties en start direct met extra cashback verdienen

Gebruik onze exclusieve kortingscodes

De beste en nieuwste kortingscodes zijn altijd te vinden bij de webwinkels op iPay.nl. Vaak zelfs exclusieve kortingscodes. Gebruik deze kortingscodes bij je aankopen via iPay en bovenop de cashback verdien je met de kortingscodes nog eens extra korting en bespaar je altijd veel geld.
» Bekijk hier de nieuwste kortingscodes

De voordelen van iPay

Bespaar met iPay niet alleen op je online aankopen, maar verdien ook geld door vrienden uit te nodigen en door mee te doen met prijsvragen en enquêtes. Bepaal zelf hoeveel jij verdient!

Close
Tot 2,00% CashCoins
Ontvang 2% korting op alles bij Auto-onderdelen24
Code:WGAINSNL2
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click