Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Minicruise Noord-Engeland

minicruise

REISBESCHRIJVING:

Dag 1: De dag van vertrek

U stapt aan boord van het cruiseschip in de haven van IJmuiden, bij het inchecken hoort u in welke hut u ondergebracht wordt. In de middag vaart het cruiseschip naar Noord-Engeland af.

Dag 2: Noord-Engeland - Excursie naar Durham en Newcastle (optioneel)

Na een leuke middag/avond en rustgevende nacht aan boord van uw schip, komt u in de ochtend aan in North Shields, Noord- Engeland. Van daaruit kunt u deelnemen aan onze mooie dagexcursie naar Durham en Newcastle (niet in de reisprijs inbegrepen).

Wij beginnen deze excursie met een bezoek aan het schilderachtige middeleeuwse stadje Durham. Terwijl we rondwandelen door de straatjes op weg naar de beroemde Kathedraal, wanen we ons in langvervlogen tijden. De Kathedraal is al in 1986 door de UNESCO op de lijst van Wereld Erfgoed gezet en kwam bijvoorbeeld ook voor in de Harry Potter films “De Steen der Wijzen” en “De Geheime Kamer”. Daarna gaan we naar Newcastle voor een Panoramatour, langs de vele bezienswaardigheden van deze enerverende metropool langs de River Tyne. Hierbij heeft u ook ruime tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Aan het einde van de dag, na het ontdekken van het prachtige stadje, zal u terugkeren naar de haven om ‘s avonds weer terug te varen naar IJmuiden.

Dag 3: De dag van terugkeer

Na nog een gezellige avond aan boord komt u de volgende ochtend weer aan in Ijmuiden. 

INCLUSIEF VOOR 2 PERSONEN:

 • 2 overnachtingen op het schip op basis van een binnencabine met 2persoons- of stapelbed.
 • Verblijf op basis van logies
 • Alle havengelden

Optioneel (vooraf boeken):

 • Buitencabine
 • Een dagexcursie naar Durham en Newcastle

De volgende zijn niet in de prijs inbegrepen:

Buitencabine, toeslag éénpersoons cabine, excursie naar Durham en Newcastle, maaltijden en entreegelden.

Veelgestelde vragen:

Is de reis gratis?

De overnachtingen aan boord (binnencabine) en alle havengelden zijn inbegrepen. Voor diverse reisdata geldt een seizoenstoeslag. Extra opties als een 1-persoonscabine, upgrade naar een buitencabine, maaltijden, entreegelden en dagexcursie zijn niet bij de reis inbegrepen, hiervoor worden extra kosten berekend.

Mag ik alleen reizen

Ja. Er kan een 1-persoonscabine worden gereserveerd. U betaalt dan een toeslag van € 20,- per nacht.

Kan ik extra personen meenemen?

Ja. Je kunt 1 persoon meenemen die in uw tweepersoons cabine wordt ondergebracht. Voor deze persoon gelden dezelfde voorwaarden. Als u graag met meer dan 1 extra persoon wilt afreizen, neemt u dan contact op met de reisorganisatie die deze reis verzorgt. Zij zullen u dan verder helpen met de opties en prijzen.

Kan ik de reisdatum zelf kiezen?

Ja, u kunt zelf kiezen uit de beschikbare reisdata. Wacht niet te lang met boeken, want er geldt voor elke reisdatum een maximaal aantal deelnemers en VOL=VOL.

Zijn er zaken die niet zijn inbegrepen?

Ja, zoals bij iedere reis zijn bepaalde zaken niet inbegrepen zoals overnachtingen in een buitencabine, maaltijden, entreegelden en dagexcursie.

Voorwaarden:

 1. De voucher geeft recht op een Minicruise voor 2 personen naar Noord-Engeland uitgevoerd door het reisbureau op één van de door het reisbureau geselecteerde reisdata.
 2. De voucher dient binnen 21 dagen na uitgifte verzilverd te worden bij het reisbureau. Na 21 dagen vervalt de voucher.
 3. Bij bepaalde reisdata geldt een seizoentoeslag. Deze toeslag kan aan verandering onderhevig zijn.
 4. Het is niet mogelijk om de waarde van de voucher in contanten uit te laten betalen.
 5. Het is mogelijk om de voucher over te dragen tegen betaling € 35,- administratiekosten aan het reisbureau.
 6. De reis wordt uitgevoerd door het reisbureau en de algemene voorwaarden van het reisbureau zijn van toepassing.
 7. iPay.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de uitvoer van de reis.
 8. Het reisbureau behoudt zich het recht voor om u met betrekking tot de gratis reisdatum, tijdelijk een No Show up borg in rekening te brengen van € 100,- per reservering. Dit bedrag wordt na thuiskomst direct in zijn geheel op uw rekening teruggestort. Dit om te voorkomen dat kostbare reisposities (cabines) niet worden ingenomen.
 9. Voor de reis geldt een minimum aantal deelnemers, met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd, waardoor dan in alle gevallen een alternatieve vertrekdatum aangeboden wordt.
 10. Aan typ- en drukfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Close
2,63% CashCoins
Bespaar €15,- op je favoriete schoenen bij Vamos Schoenen
Code:HEG1
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click