ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Vliegreis naar Turkije

minicruise

REISBESCHRIJVING:

Dag 1 – Aankomst in Antalya

U vliegt naar Antalya. Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw reisleider, hierna volgt de transfer naar uw hotel aan de Turkse Riviera voor de overnachting. U overnacht in de regio Antalya.

Dag 2 – Antalya-Konya-Cappadocia (optionele excursie)

Na gebruik van het ontbijt in uw hotel, vertrekt u naar het indrukwekkende Taurusgebergte bij Konya, de voormalige hoofdstad van het grote Seltsjoekenrijk. Hier bevindt zich ook Mevlana, de geboorteplaats van de beroemde Whirling Dervishes (Dansende derwisjen). U brengt een bezoek aan het “Mevlana Museum“. Waarna u vervolgens naar uw hotel gebracht wordt voor een overnachting in Cappadocia.

Dag 3 - Cappadocia (optionele excursie)

Na het ontbijt wordt eerst een bezoek gebracht aan Gülşehir. Nabij de ruïnes van een Byzantijns klooster, Aciksaray genaamd oftewel het “Open Paleis” vindt u de fantastisch vormgegeven rotspartijen, inclusief het symbool van het stadje zelf. Hier bevindt zich waarschijnlijk de allermooiste grotkerk, Saint John’s. Hierna gaat de reis verder naar Cavusin: een typisch plaatselijk stadje bekend om haar schilderachtige huisjes en veelkleurige tufsteenlandschap die aardpiramiden of zogenaamde feeënschoorstenen heeft gevormd. Na de lunch vertrek richting Sinasos, een stad waar nog tot begin van de 20e eeuw Orthodoxe Grieken woonden. U overnacht in Cappadocia.

Dag 4 - Cappadocia (optionele excursie)

Na het ontbijt in het hotel wordt u naar Mustafa Pasa gebracht, een typisch dorpje van deze streek.Hier bezoekt u diverse belangrijke gebouwen van het dorp. In de middag kunt u genieten van een paar prachtige landgezichten van Cappadocia, zoals de Pasabag Vallei, De Vallei van de Liefde en de Vallei van Avcilar en een ondergronds stadje, Uchisar, met een rijke historie, waar vele families hun heil zochten gedurende de Arabische invasies. U overnacht in Cappadocia.

Dag 5 – Van Cappadocia naar Antalya (optionele excursie)

Na het ontbijt vertrekt u naar Antalya, door het ontzagwekkende landschap van Cappadocia langs de Zijderoute en over het Taurusgebergte. U zult genieten van de betoverende vergezichten, terwijl u reist door het hart van Turkije. Langs de route bevinden zich diverse karavaanstandplaatsen, inclusief het magnifieke Sultan Hani, waar eens kamelen werden verhandeld en de kooplieden elkaar ontmoetten onder bescherming van de Ottomaanse Keizer. Tijdens de excursie zal de gids u van alles vertellen over de cultuur van Turkije. U overnacht in de regio Antalya.

Dag 6 - Antalya (optionele excursie)

Na het ontbijt maakt u kennis met de prachtige stad Antalya, met het oude centrum, een typisch Turkse markt en een schitterende waterval. Hier kunt u ook ambachtslieden bekijken die aan het werk zijn in een centrum waar juwelen worden gemaakt. Hierna bezoekt u ook een centrum met lederen producten. U zult positief verrast zijn door een modeshow en diverse shopping faciliteiten. U overnacht in de regio Antalya.

Dag 7 - Manavgat Boot trip (optionele excursie)

Na het ontbijt gaat de reis naar de spectaculaire Manavgat waterval. Een aanbeveling is de optionele boot tocht over de Manavgat rivier tot aan de monding van de Middelandse Zee. In de middag gaat u terug naar het hotel. U overnacht in de regio Antalya.

Dag 8 – Terugreis

Na het ontbijt in uw hotel zult u Turkije verlaten met de meest mooie herinneringen. Uw transfer naar het vliegveld wordt geregeld, vanwaar u terugvliegt naar huis.

Notitie: het reisplan en/of diensten kunnen gewijzigd worden door de reisorganisatie als gevolg van technische moeilijkheden, vlucht dienstregeling, weeromstandigheden, veiligheidsproblemen of andere zaken waar de reisorganisatie geen invloed op kan uitoefenen.

INCLUSIEF voor 2 personen:

 • Vlucht van Nederland naar Antalya en vice versa
 • Transfer luchthaven - hotel en vice versa
 • Flesje water bij aankomst
 • Welkomstdrankje (zonder alcohol) bij informatief gesprek
 • Assistentie van een Nederlands sprekende gids gedurende het verblijf.
 • 4 overnachtingen in een 2-persoonskamer in 4* of 5* hotels in de regio Antalya
 • 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer in 4* hotels in Cappadocia
 • Vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning tijdens de rondreis
 • Bagage (5kg handbagage & 15kg ruimbagage)

Optioneel:

 • Een 1-persoonskamer
 • Verzorging op basis van halfpension (ontbijt en diner) voor de hele reis
 • Reis verlengen met één week

De volgende zijn niet in de prijs inbegrepen:

 • Luchthavenbelasting, halfpension, toegangsprijzen, lokale gidsen, toeslag 1-persoonskamer.

Veelgestelde vragen:

Is de reis gratis?

De vliegreis, de 4* of 5* hotels en de transfers zijn inbegrepen. Enkel voor de luchthavenbelasting en lokale service toeslag worden kosten in rekening gebracht. Voor diverse vertrekdata en vertrekplaatsen geldt een afstands- en/of seizoenstoeslag. Extra opties als 1-persoonskamer, halfpension, drankjes, toegangsprijzen en lokale gidsen zijn niet bij de reis inbegrepen, hiervoor worden extra kosten berekend.

Mag ik alleen reizen?

Ja, wij zullen een 1 persoonskamer voor u reserveren, hiervoor betaalt u een supplement.

Kan ik extra personen meenemen?

Ja, u kunt 1 persoon extra meenemen die in uw 2-persoonskamer wordt ondergebracht. Voor deze persoon gelden dezelfde voorwaarden. Mocht u voor meerdere personen willen reserveren dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de reserveringsafdeling van Bonusfly. Zij zullen u dan verder helpen met opties en prijzen.

Kan ik de reisdatum zelf kiezen?

Ja, u kunt zelf kiezen uit de beschikbare reisdata. Wacht niet te lang met boeken, want er geldt voor elke reisdatum een maximaal aantal deelnemers en VOL=VOL.

Zijn er zaken die niet zijn inbegrepen?

Ja, zoals bij iedere reis zijn bepaalde zaken niet inbegrepen zoals luchthavenbelasting (€ 49,- p.p.), halfpension, toegangsprijzen en lokale gidsen.

Voorwaarden:

 1. De Voucher die u ontvangt geeft recht op een 8-daagse vliegreis voor 2 personen naar Turkije uitgevoerd door het reisbureau op één van de door het reisbureau geselecteerde vetrekdata.
 2. Deze voucher dient binnen 21 dagen na uitgifte verzilverd te worden bij het reisbureau. Na 21 dagen vervalt de voucher.
 3. Bij bepaalde vertrekdata geldt een seizoenstoeslag. Deze toeslag kan aan verandering onderhevig zijn.
 4. Het is niet mogelijk om de waarde van de voucher in contanten uit te laten betalen.
 5. Het is mogelijk om de voucher over te dragen tegen betaling van € 35,- administratiekosten aan het reisbureau.
 6. De reis wordt uitgevoerd door het reisbureau en de algemene voorwaarden van het reisbureau zijn van toepassing.
 7. iPay.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de uitvoer van de reis.
 8. Voor de reis geldt een minimum aantal deelnemers, met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd, waardoor dan in alle gevallen een alternatieve vertrekdatum aangeboden wordt.
 9. Aan typ- en drukfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

 

ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS
visit register click click