Body & Fitshop
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Verdien CashCoins met WhatsApp

Nieuw: Vanaf nu kun je ook extra CashCoins verdienen door advertenties te lezen via WhatsApp. Volg hieronder de stappen en activeer WhatsApp Alerts op jouw smartphone. Je ontvangt direct 0,20 CashCoins na het klikken op de eerste advertentie.

Volg de volgende stappen om WhatsApp Alerts te activeren:

Stap 1: Check eerst hier of jouw mobiele nummer klopt zodat we jouw WhatsApp bonus later kunnen registeren.

Stap 2: Klik op de groene WhatsApp button hierboven.

Stap 3: Maak een nieuw WhatsApp contact aan met het nummer wat je ziet staan in de groene box hierboven. Sla het nieuwe contact op als iPay.

Stap 4: Stuur Cashback naar dit contact via WhatsApp

Stap 5 : Je ontvangt nu een bevestiging via WhatsApp en bent daarna succesvol aangemeld. Je zult binnen een aantal dagen de eerste advertentie ontvangen. Klik direct op de eerste advertentie om de extra bonus en vergoeding voor de advertentie te ontvangen

Als het nieuwe contact niet binnen WhatsApp verschijnt start WhatsApp dan opnieuw op. Heb je andere vragen check dan onze helpdesk.

Als je je wilt afmelden voor het ontvangen van betaalde advertenties via WhatsApp, stuur dan een WhatsApp bericht met STOP. En als je de berichten op een later tijdstip toch weer wilt ontvangen? Geen probleem! Volg dan nogmaals bovenstaande stappen. De extra bonus ontvang je een keer.

  Leen Bakker
Close
tot 1,75% CashCoins
20% korting op alle vitamines van Body & Fitshop
Code:VITAMINS20
Body & Fitshop
visit register click click