ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Harmen D
Groupon

Erg leuk en makkelijk spaarprogramma met elke dag klik links en veel webshops met cashback die snel verwerkt worden, tevens gebruiken ze geen accountscore zoals sommige en ben je snel aan een uitbetaalbaar bedrag

Piet W
Groupon

i pay zo is mijn mening doet er alles aan om de klanten die ze hebben zo goed mogelijk van de juiste informatie te voorzien en ze hebben ook leuke en goede aanbiedingen lopen en ze zullen er ook alles aan doen om het zo te houden

Remond R
Groupon

ik vind dit een hele leuke site en je kunt hier goed mee verdienen je hebt verschillende aktie op deze site je krijgt kortingen van verschillende web winkels je verdient geld met mails en andere leuke akties

Corine H
Groupon

Ik doe het maar een paar keer per week en het is erg fijn dat je punten verdient als je aankopen doet via de site zonder extra kosten!
Van mijn verdiende punten kan ik mezelf een leuk cadeautje geven!

R.J. E
Groupon

Het is geweldig om mee te doen, kost je maar een paar minuten per dag en je verdient er ook nog wat mee. Heb al paar keer wat laten uitbetalen en nooit problemen. Altijd heerlijk om de site af te zoeken.

Ingrid V
Groupon

Prima site, makkelijk en simpel iets bijverdienen door te klikken en te lezen. Simpel in een paar minuten per dag te doen. geen verdere aankoop verplichtingen. Uitbetalingen op tijd. Fijne site en erg makkelijk.

Gio S
Groupon

Snel en makkelijker kan het eigenlijk niet om iets te verdienen, door simpel weg een paar keer te klikken of vragen of het simpelweg lezen van email en het schrijven van review levert nu gewoon wat op waardoor je gemotiveerd bent om dit ook te doen.

Sam
Groupon

Ik vind de app van i-pay erg handig. Je kan er op een makkelijke en leuke manier wat geld mee verdienen door bijvoorbeeld emails te lezen.
Ook kan je op veel sites korting krijgen.
Super! Aanrader dus!

Anna H
Groupon

verdienen via IPay gaat lekker snel. Als je je dan ook nog laat uitbetalen met cadeaubon (kode word doorgemaild) kun je daar ook weer bij aangesloten webshop mee winkelen en ook weer verdienen. Helemaal top!

Heidi H
Groupon

Een leuke makklijke manier om te sparen. vooral ook nu er een app is. ik had een tijdje niks gedaan, maar je coins blijven gewoon bestaan. erg fijn dat je niet steeds je pc nodig bent om mails te openen

Ben T
Groupon

Een leuke spaarsite heeft iPay.nl. Je kan op vele snelle manieren coins verdienen die omgezet worden in geld en bij een klein bedrag al uitbetaald kan worden, ik ben er erg tevreden mee en raad het dan ook iedereen aan.

Antoinet V
Groupon

Leuke site. Overzichtelijk waar je wat kunt doen. Ik ben zeer tevreden over deze site. Je kunt alles zelf bepalen. Geld of iets anders. Het duurd wel even voor je het geld bij elkaar hebt gespaard

Heidy H
Groupon

Een goede en betrouwbare website om geld te verdienen en korting te krijgen bij een heleboel webshops! Je kan bij veel webwinkels shoppen met cashback korting, maar ook enquêtes invullen voor geld.

JT V
Groupon

Ben al jaren lid en ik heb geen klachten. Makkelijk geld verdienen met het lezen van mails of webshop te beoordelen. Makkelijk je gespaard geld laten uit te betalen op je rekening of wat ik leuk vind is de cadeau bonnen.

Jannemiek U
Groupon

Een geweldige site! Leuke korting op heel veel winkels en ondertussen een leuk spaarprogramma om even wat extras te verdienen af en toe.. En makkelijk te gebruiken voor iedereen. Wie wil dit nu niet?! Echt een aanrader..

Close
tot 3,25% CashCoins
12% korting op alles bij Groupon Shopping
Code:HELLO12
ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
visit register click click