Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Miranda Z
Groupon

I pay werkt super!! Een paar minuten klikken per dag en je verdient cashcoins. Ook als je online aankopen wil doen . Kijk dan eerst of jou winkel aangesloten zit. Want ook als je dan via i pay naar die online shop gaat verdien je.

Korstiaan B
Groupon

Ik vind Ipay een leuke, handige en mooie site waar je veel kan. Ik heb het getipt gekregen van een vriend die het ook gebruikt en we zijn er allebei zeer tevreden over. Ik vind het leuk om te doen .

Thea V
Groupon

Op Ipay kun je een lekker centje bijverdienen. Even lekker doorsparen en dan heb je weer een lekker zakcentje. Ook leuk om wat extra geld terug te krijgen als je online iets besteld, Is alrijd weer meegenomen,

Erika C
Groupon

Ik ben echt super tevreden met Ipay, er zouden eigenlijk zo iets moeten zijn per maand waar je grotere bedragen er uit zou kunnen halen, dat je per week zoveel taken moest doen om dit of dart te winnen,

Tinus Z
Groupon

Ben hier al jaren dik tevreden lid van. Mede omdat ik wel even een beetje extra wil als ik iets leuks wil kopen waardoor Ipay me dan helpt om dit te kunnen betalen. Voor een beetje moeite krijg je een vergoeding die je kunt gebruiken.

Peter V
Groupon

Op Ipay.nl kun je snel een zakcentje verdienen door aankopen te doen bij webshops, op e-mails te klikken, onderzoeken te doen etc. Nodig ook je vrienden uit en verdien nog sneller. Hoe meer je doet via Ipay.nl, hoe meer je kunt verdienen.

Ferry S
Groupon

Ik ben positief over Ipay, aangezien je cashcoin's kunt sparen en verdienen door simpel dingen te doen zoals mailen lezen, enquête's in te vullen, websites vergelijken enz. met die punten kun je mooie dingen doen.

Sven G
Groupon

Goede site dat je helpt geld te verdienen heb hier nog niet zo heel veel tijd aan besteed maar ik ben er nu al zeer tevreden over, echt een aanrader voor bijvoorbeel vrienden of familieleden etc. gewoon top

Jan J
Groupon

leuke bezig heden,dikwijls wel goede aanbiedingen, wil hier nog lang mee doorgaan,
bedankt ervoor.
Ik ben niet zo,n grote schrijver of prater, ik houd meer van daden,
hoe moet ik die 200 volkrijgen? bedankt.

Charles A
Groupon

Mijn mening over Ipay is positief. Je kan veel leuke dingen doen met Ipay en ook nog een sparen om later uit te laten betalen. Daarom is Ipay leuk om te doen. Je hebt veel leuke kortingen. Plus het is gewoon leuk.

Ahmed E
Groupon

Ik vind Ipay wel handig soms als je wilt surven en aanbiedingen bekijken en spullen kopen en zo punten sparen voor geld of kado bonnen. Slim alternatief tot nu toe Is het heel interessant en surf ik regelmatig.

Giorgina B
Groupon

Leuke site ik kom acties tegen waar ik normaal gesproken niet naar kijk. Wat fijn is dat er hier niet met een accountscore wordt gewerkt. Je bekijkt de emails en wanneer je een bepaald bedrag heb dan kun je cashen.

Teddy P
Groupon

leuk om te doen, tijdens de maanden november en december wordt je herinnerd aan en geholpen met de zorgverzekeringen om te veranderen en de juiste keuze te maken. Reuze handig en nog geld verdienen ook,

Geert B
Groupon

Geld verdienen met iPay. Heel handig. e kunt op een snelle manier geld verdienen. De eJnquettes duren nooit lang bij ipay en toch verdien je dan vaak 0.25. Ik ben van meer sites lid waarmee je geld kunt verdienen, maar met ipay gaat het het snelst

Femke J
Groupon

Ipay is een leuke bespaarsite. Je kan op vele (snelle) manieren coins verdienen die omgezet worden in geld en bij een klein bedrag al uitbetaald kan worden. Heel erg tevreden mee en rad het iedereen aan:)

  Body & Fitshop
Close
1,88% CashCoins
Gratis dekbed t.w.v. € 139,95 bij Dekbed-Discounter
Code:DEKBED200
visit register click click