Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Aylin K
Groupon

mijn mening over Ipay is eigenlijk positief aangezien je cashcoin's kunt sparen en verdienen door simpel dingen te doen zoals mailen lezen, enquête's in te vullen, websites vergelijken enz. met die punten kun je mooie dingen doen

Linda S
Groupon

Leuke en makkelijke manier om een beetje bij te verdiene. Dit gebeurt onder andere d.m.v. het lezen van advertenties en het klikken van mails. Hoewel ik hiermee pas begonnen ben heb ik er toch wel vertrouwen in.

Michelle D
Groupon

Lekker makkelijk geld verdienen op aankopen die je toch al deed en op nog veel meer manieren...klikken op emails, lezen van advertenties, én elke dag gratis meespelen voor de jackpot van vijftig euro. Top!

Bert D
Groupon

Ik ben nog maar net lid van ipay, eenvoudigweg omdat ik het bestaan erban niet wist. Ik ben wel lid van een aantal andere aanbieders, waar ik zeer tevreden over ben. Dus ook over ipay zal ik binnenkort wel tevreden zijn.

Johnny V
Groupon

wat kan ik nog meer zeggen over ipay? tis gewoon een top deal met een paar klikken per dag spaar je toch aardig wat en de als je aankopen doet via ipay dan krijg je dr nog geld bij ook!! ik ben al een tijdje lid en ik blijf een lid :) :)

Miranda Z
Groupon

I pay werkt super!! Een paar minuten klikken per dag en je verdient cashcoins. Ook als je online aankopen wil doen . Kijk dan eerst of jou winkel aangesloten zit. Want ook als je dan via i pay naar die online shop gaat verdien je.

Korstiaan B
Groupon

Ik vind Ipay een leuke, handige en mooie site waar je veel kan. Ik heb het getipt gekregen van een vriend die het ook gebruikt en we zijn er allebei zeer tevreden over. Ik vind het leuk om te doen .

Thea V
Groupon

Op Ipay kun je een lekker centje bijverdienen. Even lekker doorsparen en dan heb je weer een lekker zakcentje. Ook leuk om wat extra geld terug te krijgen als je online iets besteld, Is alrijd weer meegenomen,

Erika C
Groupon

Ik ben echt super tevreden met Ipay, er zouden eigenlijk zo iets moeten zijn per maand waar je grotere bedragen er uit zou kunnen halen, dat je per week zoveel taken moest doen om dit of dart te winnen,

Tinus Z
Groupon

Ben hier al jaren dik tevreden lid van. Mede omdat ik wel even een beetje extra wil als ik iets leuks wil kopen waardoor Ipay me dan helpt om dit te kunnen betalen. Voor een beetje moeite krijg je een vergoeding die je kunt gebruiken.

Peter V
Groupon

Op Ipay.nl kun je snel een zakcentje verdienen door aankopen te doen bij webshops, op e-mails te klikken, onderzoeken te doen etc. Nodig ook je vrienden uit en verdien nog sneller. Hoe meer je doet via Ipay.nl, hoe meer je kunt verdienen.

Ferry S
Groupon

Ik ben positief over Ipay, aangezien je cashcoin's kunt sparen en verdienen door simpel dingen te doen zoals mailen lezen, enquête's in te vullen, websites vergelijken enz. met die punten kun je mooie dingen doen.

Sven G
Groupon

Goede site dat je helpt geld te verdienen heb hier nog niet zo heel veel tijd aan besteed maar ik ben er nu al zeer tevreden over, echt een aanrader voor bijvoorbeel vrienden of familieleden etc. gewoon top

Jan J
Groupon

leuke bezig heden,dikwijls wel goede aanbiedingen, wil hier nog lang mee doorgaan,
bedankt ervoor.
Ik ben niet zo,n grote schrijver of prater, ik houd meer van daden,
hoe moet ik die 200 volkrijgen? bedankt.

Charles A
Groupon

Mijn mening over Ipay is positief. Je kan veel leuke dingen doen met Ipay en ook nog een sparen om later uit te laten betalen. Daarom is Ipay leuk om te doen. Je hebt veel leuke kortingen. Plus het is gewoon leuk.

Close
tot 2,25% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
visit register click click