Side-Banner
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Niels
Groupon

Ipay is het fijnste spaarprogramma dat ik ooit heb gehad. Je spaart veel sneller en makkelijker dan bij alle andere spaarprogramma's en je kunt al bij 12.50 uit laten betalen! Een echte aanrader dus!!!

Danek H
Groupon

Een handige site om wat extra te krijgen! Het kost weinig tijd, lekker makkelijk. Alleen een klikje, het is nog makkelijker dan een baan ookal verdiend het minder maarja. Dus ik zou zeggen dat je het ook!

Eslin J
Groupon

Hele fijne site , zeker als je even wilt sparen. Paar mailtjes per dag aanklikken en t kost niet veel tijd.
Heel gemakkelijk te gebruiken voor jong en oud. Makkelijke enquetes,en snel in te vullen

Ik raad dit iedereen aan!

Sara V
Groupon

wat een geweldig site! ik ben nu elke dag op mijn laptop bezig ge;d te verdienen en het is echt fantastisch alleen wel jammer dat ik nog moet uit betaald moet worden als ik 12,50 icoins heb verder helemaal top

Mary N
Groupon

Ik vind Ipay een leuke site.
Je klikt een aantal advertentie,s aan.
Je kan nieuwe vrienden aanmelden.
Ik laat de advertentie,s altijd oplopen.
Zodat ik meer kan klikken en coins kan verdienen.
Wil je een extra zakcentje, klik dan bij Ipay

Rob D
Groupon

Een erg leuke site om eens wat extra bij te verdienen via verschillende mogelijkheden. Van enquetes en mail klikken tot extra cash bij webshops. Ook leuke loterijen en jackpot om extra te verdienen.
Ik wil iPay dan ook iedereen aanraden!

Tamara B
Groupon

Even een paar min van je dag! en je verdient wat bij.. en heel handig via de telefoon..nu nog meer aanbiedingen dat zou super zijn..bijv kado bonnen sparen dan maak je me nog meer blij........................................

Claudia T
Groupon

Best shop die er is...
goedkoop, kwa verzending is top, servies is helemaal goed...
dus mijn waardering is 5 sterren waard na jullie toe!!! GA ZO DOOR HOE JULLIE NU DOEN.....verder niks aan toe te voegen!!!

Saaded C
Groupon

Erg leuk als het allemaal werkt zoals het zegt dat het doet dan is het een leuke manier om wat geld bij te sprokkellen. Vereist wel een portie geduld voordat er daadwerkelijk uitgekeerd wordt. Niet voor haasters

Top!
Groupon

in het begin vond ik het wat ingewikkeld, maar heel leuk geld verdienen! ook super handig dat er een app van js! zeker een tevreden gebruiker hier! ik heb nog geen geld geint maar ik denk dat dat ook wel allemaal betrpuwbaar is.

Yacintha V
Groupon

Ik heb veel websites met spaarprogrammas geprobeert, nooit leek er een echt te lonen... Tot ik iPay tegen kwam!! Veel leuke acties, altijd wel wat te doen om punten te sparen en uiteindelijk uit te laten betalen!

Mitchel M
Groupon

Ik wist eerst niet of het effect zou hebben om mij aan te melden bij een platform als deze. Je hoeft enkel te klikken op mails en je verdient gewoon geld terwijl je thuis zit... Ik ben achteraf enorm blij dat ik hiermee begonnen ben.

Sandra H
Groupon

Totaal bespaard: € 12,00

Ipay: Dit heb ik van een vriend doorgegeven gekregen. Sta nu op 12 euries, maar ga gewoon verder sparen voor mijn kleinzoon. Heb al gekeken bij diverse webshop`s en ik denk dat ik ga bestellen

Diana O
Groupon

Goed en makkelijk geld te verdienen. Het gaat iets wat langzaam, maar prima om zo toch wat leuks uit eindelijk te kopen of om uit te laten keren. De website is duidelijk en helder, de app tevens ook. Alleen dat het wat lang duurt met sparen.

Raissa O
Groupon

ik vind ipay een preetige indeling hebben op de wesite. er zijn veel mogelijkheden om geld te veridenen en er zijn ook nog extra acties. echter vind ik de beloningen zeker aan de lage kant voor de moeite en vooral tijd die je er in steekt

  Energiedirect.nl
Close
tot 5,00 CashCoins
Een maand lang geen bezorgkosten bij ah.nl
Code:PFJAN1801
Decathlon
visit register click click