ONTVANG 11,25 CASHCOINS Essent

Bekijk alle testimonials

Lucas S
Groupon

Met Ipay.nl kan je eenvoudig een spaarpotje opbouwen. Het is erg makkelijk te sparen door op de e-mails te klikken en je kan nog meer geld verdienen met de door jou aangekochte producten op het internet.

CdG
Groupon

Ipay heeft veel vragenlijsten beschikbaar waardoor de vergoedingen snel oplopen.
De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
Het is een leuke en makkelijke manier om wat bij te verdienen en je kan het elk moment van de dag doen.

Dagny
Groupon

Het Ene moment gaat het wat sneller dan het andere, maar het is een leuk extraatje en het kost je maar heel weinig moeite. Zeker met een Paar onderzoekjes en want dan heb jezo weer iets extraas erbij.

Anna K
Groupon

Super makkelijke manier om geld te verdienen. Even tussendoor een enquête invullen of op een mailtje klikken. Zo heb ik op een makkelijke manier een extra spaarpotje achter de hand. Duidelijke website ook, erg handig.

Emin Y
Groupon

Ik vind iPay een uitstekende site! Je kan met heel veel geduld een paar euros bijverdienen en het koet je ook niet zoveel tijd. Dus ik vind het een prima site en vind het leuk om tijd te doden met een paar enquetes.

Wesley S
Groupon

Iedereen kan hier aan beginnen. Ik vond inschrijven echt makkelijk. Bij euroclix kwamen de mailtjes niet aan, jammer hoor! Super handig voor thuisbezorgd als we weer eens pizza willen bestellen. Geweldig.

Sylvia L
Groupon

Als je op een leuke en makkelijke manier een zakcentje wilt verdienen dan moet je eens op deze site gaan kijken en je zult zien op hoeveel manieren je kunt gaan sparen en een leuk potje opbouwt en kunt laten uitbetalen

Roksanne D
Groupon

Een erg fijne en gemakkelijk systeem, waarbij je gemakkelijk een extraatje kunt bijverdienen zonder dat je heel veel moeite moet doen. Shop op diverse websites en krijg nog eens betaald ook nog. Zie het als een extra korting die je spaart .

Illona
Groupon

leuk simpel spaarprogramma. als je veel online winkelt gaat het sparen vlot. elke dag mails klikken gaat wat minder snel maar het is toch leuk meegenomen en iedereen kan het gewoon kost alleen wat tijd

Hans V
Groupon

Het is zo lekker om gratis geld bij ipay te verdienen maar je moet er wel wat tijd aanspenderen want 1 2 3 lukt je dit zo maar niet maar naar 1 of 2 maanden zit je al gauw aan de 2,00 punten en verdie je er lekker mee.

Hans B
Groupon

Ipay.nl is zo'n spaarprogramma waarmee je makkelijk geld verdient door op e-mails te klikken die je dagelijks in je e-mail account ontvangt samen met klikbare banners waar je ook nog geld voor ontvangt. Zeker een aanrader voor iedereen.

Antonius M
Groupon

Met IPay.nl kan je leuk wat extra cash verdienen. Iedereen kan het en je hoeft alleen maar op banners of op e-mails te klikken en dan krijg je hiervoor cash en met cashback krijg je geld terug van je aankopen op het internet. Echt een Top Site.

Bor D
Groupon

Een leuke manier om geld te verdienen. Gewoon door op mails te klikken of op banners. Ook de enquêtes zijn leerzaam. Ik bestel vaak bij Bol.com en dat tikt dan aardig aan. Zonder meer is Ipay een aanrader!

Unsal A
Groupon

door mee te doen met ipay ervaar ik dat je direct gratis geld kunt verdienen, en ook kortingen krijgt bij bepaalde webshop winkels. ik ben blij dat ik gebruik maak van de ipay, het is een aanrader voor iedereen.

Gregory D
Groupon

Hallo

Ik ben nieuw bij iPay en het bevalt me goed tot nu toe. En wie weet zal ik nog wat geld besparen met iPay en meer webshops aankopen kunnen doen dit jaar. Kan al niet wachten op de eerste betaling dus direct verdienen.

ONTVANG 7,50 CASHCOINS Budget Mobiel
visit register click click