Body & Fitshop
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Ai V
Groupon

Nog niet zo lang lid en toch al vrij snel laten uitbetalen, Binnenkort volgt de tweede keer. Dit gaat echt heel snel, niet alleen om aan het bedrag te komen maar ook om het op je rekening te hebben. Het leukste hier? Geen accountscore!!

Tineke K
Groupon

Nog niet zo lang lid en toch al vrij snel laten uitbetalen, Binnenkort volgt de tweede keer. Dit gaat echt heel snel, niet alleen om aan het bedrag te komen maar ook om het op je rekening te hebben. Het leukste hier? Geen accountscore!!

C.J. W
Groupon

Erg tevreden met Ziggo. Had war problemen met me verbinding, dus even gebeld en zo vriendelijk geholpen. Probleem werd meteen opgelost. Ze hebben ook goede pakketten om van te kiezen, dus voor ieder wel iets passend voor een goede prijs.

Arie H
Groupon

een mooie pagina met veel aanbiedingen en betrouwbaar. ruime keuze uit vele goede webshops. Ik kijk elke dag op deze pagina en verdien hier tegelijk een zakcentje. Ik adviseer deze pagina bij mijn vrienden.

Gerben P
Groupon

Ik ben al een paar jaar lid ban iPay, maar ik ga her nu pas echt gebruiken,’ik ben benieuwd hoeveel geld je er daadwerkelijk mee kan verdienen! Ik heb er goed gevoel bij en ga nu alles uitzoeken! Duidelijke app!

Kaoutar R
Groupon

Ik vind Ipay een geweldige app en het betaald je echt als ik jullie was zou ik het echtt uitproberen je verdient er geld mee!!!! Download de app en verdient zoveel geld als je wilttt en veel successss

Din T
Groupon

mijn mening over Ipay is eigenlijk positief aangezien je cashcoin's kunt sparen en verdienen door simpel dingen te doen zoals mailen lezen, enquête's in te vullen, websites vergelijken enz. met die punten kun je mooie dingen doen.

Jair T
Groupon

Heel goed, je kunt hier mee geweldige dingen winnen. Ik heb al een keer 12,50 laten uitbetalen en het bedrag was binnen een week binnen. Hoe mooi is dat gratis sparen en geld verdienen of mooie cadeau’s kopen.

Tatum T
Groupon

Je hebt heel veel mogelijkheden om geld te verdienen bij heel veel shops zoals door het
klikken op banners, emails of het invullen van enquêtes. Je kunt veel geld besparen en ik ben de eerste netjes en snel uitbetaald.

Rachel S
Groupon

Super te vreden over ipay! Goede service en hele leuke handige aanbiedingen! Ook handig om wat bij te verdienen, simpel klikken en verdienen!
Je kan ook leuke prijzen winnen dat is altijd leuk natuurlijk!

Melyana H
Groupon

Ik ben zeer tevreden over ipay goede service en diensten. En andere acties waar je aan mee kan doen.
Daarom zou ik ipay zeer zeker aanraden voor wie er interesse voor heeft. Voor mij is ipay gewoon top

Marc R
Groupon

Ipay is echt een toppertje om mee te doen. Ik vind 'vind de code' een leuke bedoeling. Ik kijk er elke week opnieuw naar uit opm de code te vinden. En dan allemaal die leuke andere acties. I love ipay !!! Blijf nog lang in ons midden.

Marco V
Groupon

Lekker makkelijk geld verdienen op aankopen die je toch al deed en op nog veel meer manieren...klikken op emails, lezen van advertenties, én elke dag gratis meespelen voor de jackpot van vijftig euro. Top!

Simone S
Groupon

Is een leuke manier om wat bij elkaar te sparen en mooi voor niks, net ook mijn dochter aangemeld en die gaat nu ook beginnen en dan kan ze mooi een centje bij verdienen. ook leuk dat je kado kaarten ervoor kan nemen,

Dieuwke
Groupon

Makkelijke manier om geld te verdienen en als je toch iets moet kopen, krijg je middels Ipay weer cashback. Doe 't inmiddels al paar jaar naast m'n studie en eens in de zoveel tijd heb je dan toch weer wat extra geld op je bankrekening.

  Leen Bakker
Close
tot 1,75% CashCoins
20% korting op alle vitamines van Body & Fitshop
Code:VITAMINS20
Body & Fitshop
visit register click click