ONTVANG 1,50% CASHCOINS ONTVANG 1,50% CASHCOINS

Bekijk alle testimonials

Lauran V
Groupon

Leuke site met leuke aanbiedingen en opties,ideale manier om te sparen en te besparen dmv testimonials,enquetes.
Doir de zeer uitgebreide opties is hier voor iedereen iets te vinden wat bij je past,topsite

Cordula T
Groupon

Ben al jaren lid van ipay en heb nooit geen problemen gehad. Ik vind het leuk om op deze manier een extraatje te verdienen en ze betalen ook snel uit. Het sparen gaat ook heel snel en ze hebben leuke acties

Justus
Groupon

perfecte app waarmee je extra geld mee kan verdienen ,vele manieren om punten te sparen zoals,reviews schrijven en advertenties klikken
en nog vele leuke kortingen op vele producten zoals meubels en elektronica

Dave D
Groupon

ipay is een allround spaarprogramma geworden. Er zijn heel veel shops waarbij je cashback krijgt bij gekomen, heel veel mogelijkheden om coins te verdienen. Alleen cashback via shoppen duurt erg lang.

Peter T
Groupon

Wij zijn erg tevreden over iPay. Je kunt op een snelle manier geld verdienen. De enquetes duren nooit lang bij ipay en toch verdien je dan vaak 0.25. Ik ben van meer sites lid waarmee je geld kunt verdienen, maar bij iPay gaat het het snelst.

Robin H
Groupon

Zeer leuk spaarprogramma met goede verdiensten. Je kunt leuk een extra sparen door e-mails/banners weg te klikken of mee te doen met enquêtes. Ook krijg je een cashbackvergoeding als je via een webshop iets koopt.

T. J
Groupon

Overzichtelijke site. Klikt makkelijk weg en er zijn veel mogelijkheden om wat extra te verdienen. Fijn om actuele reclames digitaal te ontvangen, scheelt zeker behoorlijk in papier gebruik. Ik krijg goed beeld van veel leuke acties.

Her K
Groupon

Met IPay kun gemakkelijk geld verdienen als je op de openstaande linken klikt. Ook bij aankopen via ipay krijg je korting, dat is altijd meegenomen. Als je een vriend aanmeld krijg je zelfs een percentage.

Harmen D
Groupon

Erg leuk en makkelijk spaarprogramma met elke dag klik links en veel webshops met cashback die snel verwerkt worden, tevens gebruiken ze geen accountscore zoals sommige en ben je snel aan een uitbetaalbaar bedrag

Piet W
Groupon

i pay zo is mijn mening doet er alles aan om de klanten die ze hebben zo goed mogelijk van de juiste informatie te voorzien en ze hebben ook leuke en goede aanbiedingen lopen en ze zullen er ook alles aan doen om het zo te houden

Remond R
Groupon

ik vind dit een hele leuke site en je kunt hier goed mee verdienen je hebt verschillende aktie op deze site je krijgt kortingen van verschillende web winkels je verdient geld met mails en andere leuke akties

Corine H
Groupon

Ik doe het maar een paar keer per week en het is erg fijn dat je punten verdient als je aankopen doet via de site zonder extra kosten!
Van mijn verdiende punten kan ik mezelf een leuk cadeautje geven!

R.J. E
Groupon

Het is geweldig om mee te doen, kost je maar een paar minuten per dag en je verdient er ook nog wat mee. Heb al paar keer wat laten uitbetalen en nooit problemen. Altijd heerlijk om de site af te zoeken.

Ingrid V
Groupon

Prima site, makkelijk en simpel iets bijverdienen door te klikken en te lezen. Simpel in een paar minuten per dag te doen. geen verdere aankoop verplichtingen. Uitbetalingen op tijd. Fijne site en erg makkelijk.

Gio S
Groupon

Snel en makkelijker kan het eigenlijk niet om iets te verdienen, door simpel weg een paar keer te klikken of vragen of het simpelweg lezen van email en het schrijven van review levert nu gewoon wat op waardoor je gemotiveerd bent om dit ook te doen.

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- kerstkorting bij Groupon Shopping
Code:CHRISTMAS
ONTVANG 1,50% CASHCOINS ONTVANG 1,50% CASHCOINS
visit register click click