ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Steyn D
Groupon

Weinig moeite om even via ipay naar je favoriete webshop te gaan, om vervolgens dezelfde aankoop te doen om vervolgens geld te besparen.

uitbetalingen redelijk snel uitgevoerd, en gestort op de rekening.

Trudy R
Groupon

Deze site van orangebuddies is ideaal om erbij te hebben. Voor aankopen kun je beter cashbackkorting of enquêteclub gebruiken want zij geven 2x zoveel cashback. Had graag PayPal erbij gehad als mogelijkheid voor een uitbetaling.

Barrie B
Groupon

Met iPay kan je heel leuk een centje bijverdienen en verder ook interessante en nieuwe sites leren kennen. Een echte aanrader voor iedereen! Erg makkelijk door te klikken op e-mails en enquetes invullen!

Saskia G
Groupon

Ipay is een site waar je makkelijk een goed zakcentje kan verdienen door het klikken op emails, banners en enquetes.
Ook kun je shoppen met extra korting waardoor je meer geld spaart. NuCash is echt een aanrader!

Hely B
Groupon

ik ben al jaren lid van Ipay, helaas een tijdje uit het oog verloren maar nu weer helemaal gevonden! fijn om een kleine cent bij te verdienen in deze tijd!
ook heel fijn dat er tegenwoordig een app beschikbaar is!

S H
Groupon

Ik ben zeer tevreden over deze manier van een extra zakcentje verdienen. Het is een leuke daglijkse bezigheid. Het duurt even voordat je kunt laten uitbetalen, maar het is makkelijk en leuk verdienen.

Pim V
Groupon

Super makkelijke manier om geld te verdienen. Even tussendoor een enquête invullen of op een mailtje klikken. Zo heb ik op een makkelijke manier een extra spaarpotje achter de hand. Duidelijke website, ook erg handig.

Judith C
Groupon

Ik ben al een tijd lid van ipay en ik vind het een leuke manier van sparen. Mijn 3de betaling bijna in zicht ook gaat het redelijk snel. Ook om eens leuk te neuzen in winkels ook om aanbiedingen te zoeken. Is top!

Corina D
Groupon

ik vind het een leuke pagina en haal er veel info van af
en al heel wat leuke dingen gelezen en aan gevraagd
en de mails zijn altijnd wel
leuken diels tegen gekomen en zal er eleke dag me plezier kijken wat er nu weer voor nieuws er op sta

Koos W
Groupon

Lekker shoppen met iPay, lekker neuzen in leuke online winkels en nog korting krijgen ook , wie wil dat nou niet, als ik iets nieuws nodig heb dan ga ik eerst naar ipay om te kijken of het erbij zit, lekker cashcoins verdienen! Zeker een aanrader

Ab A
Groupon

Ik ben al een tijdje lid van Ipay en verdien aardig zakcentje door gewoon e-mails te lezen en of andere activiteiten te ondernemen. Dat noem ik nou relax geld verdienen. Als je tijd hebt zou ik je aanraden om ook dit te doen.

Helma W
Groupon

ik probeer op deze manier toch wat geld bij te verdienen, hopelijk zal het aanklikken beloont worden (:. de website stond in ieder geval goed aangeschreven en ik hoop dat het op deze manier gaat lukken

Kelly P
Groupon

ipay is een makkelijke site om wat extra te verdienen. het is heel makkelijk te vinden hoe alles werkt en op meerdere manieren cashcoins te verdienen en daarmee dus echt geld. leuk voor een extra'tje.

Martin R
Groupon

Als je iets extra wilt verdienen is iPay een leuke site waar je kunt gokken, klikken, jackpot bekijken en nog veel meer. Cashback op aankopen is de helft van Cashbackkorting en Enquêteclub, maar je krijgt het toch maar.

Marcel R
Groupon

Ben al jaren lid van iPay en heb inmiddels een aardig bedrag gespaard. Naast de klikken, banners en jackpot kun je ook spelletjes spelen en korting krijgen op al jouw aankopen. Dit is zeker de moeite waard.

ONTVANG 7,50% CASHCOINS Steve Madden
visit register click click