ICI PARIS XL
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Rietje
Groupon

iPay stuurt lekker veel mails en heeft daarnaast allerlei andere leuke acties en vergoedingen. De uitbetalingsgrens ligt gelukkig wat lager dan bij andere sites. Leuke aanvulling op mijn inkomsten dus

Jurgen E
Groupon

Het werkt prima, deze site. Het vergt even wat inzet, maar tenslotte is niets gratis. Dit is toch een mooie manier om wat geld te gaan genereren.
Daarnaast kan ik met dit geld weer inzetten op futurenet adpro.

Gerry V
Groupon

Het is superleuk om zo je geld te verdienen je klikt een paar keer en hoppa weer wat verdient .
Je beoordeeld een webshop en krijgt daar een vergoeding voor .
Je schrijft een testimonial en weer krijg je een vergoeding .

Lion V
Groupon

Ipay is gezellig.
Er zijn zoveel winkels die je kunt bezoeken en daar je aankopen doen en nog geld sparen ook .
Hoe leuk is dat je krijg zoveel tips van winkels die je voorheen niet kende .
Hoe leuk is dat .

Szilvia D
Groupon

Ik vind het een leuk website .Wanner wil Ik helpen voor mijn vrienden 100 procent hier aanmelden.Hier kan alleman mensen makelijk en snel verdienen,online winkelen,test invullen.

Zoë N
Groupon

Snel en makkelijker kan het eigenlijk niet om iets te verdienen, door simpel weg een paar keer te klikken of vragen of het simpelweg lezen van email en het schrijven van review levert nu gewoon wat op waardoor je gemotiveerd bent om dit ook te doen.

Assumar G
Groupon

Ipay.nl is een prettig en redelijk snel spaarprogramma. Je krijgt zeer regelmatig cashmails en uitnodigingen voor onderzoeken, waardoor je saldo sneller oploopt dan bij andere spaarprogramma's. Kortom, zeker een aanrader!

Jacks T
Groupon

Snel en makkelijker kan het eigenlijk niet om iets te verdienen, door simpel weg een paar keer te klikken of vragen of het simpelweg lezen van email en het schrijven van review levert nu gewoon wat op waardoor je gemotiveerd bent om dit ook te doen.

Leroy B
Groupon

Een goede site waar je veel kunt besparen! Echt een aanrader! Vele goede anbiedingen en ook veel mails waar je een leuk zakcentje mee kan verdienen. Tot nu toe nog geen problemen mee gehad! Helemaal toppie!

Els J
Groupon

Dik tevreden over iPay, fijne kortingen en zeer snelle uitbetalingen, tot n u toe een zeer goed verdienende site. Ik ken wel andere voorbeelden waarbij je heel lang moet sparen. Ik hjeb zeer snel een aantal tegoed bonnen bij elkaar gespaard.
TOP

Ilse T
Groupon

ongemerkt door enkel wat te klikken stiekem veel verdienen na loop van tijd , met de vragenlijsten erbij tikt het nog lekkerder aan. gewoon simpel paar keer per dag klikken of eens in de week de hele mikmak

Diet H
Groupon

Heel handig om te gebruiken bij aankopen die je toch al wilde doen. Wij sparen ieder jaar wat extra zakgeld voor de zomera
vakantie bij elkaar met deze manier van winkelen.Het gaat eigenlijk ongemerkt !

Gitta W
Groupon

het is erg leuk om te sparen, en makkelijk verdienen met cashback op sites waar je normaal ook al wat zou kopen, op deze manier heb ik een leuk zakcentje voor de feestdagen. ik kan het iedereen aanbevelen

Gert P
Groupon

Handig om te besparen bij online aankopen. Het werkt prima en een hele ruime keuze in diverse webshops. Ik heb geen problemen ondervonden bij het verkrijgen van een korting dus super fantastisch en handig.

Oui
Groupon

Super goed
Het is soms wat langzaam maar gaat helemaal prima!!!!!!!!!!
Ik ben pas begonnen maar hopelijk komt er meer. Moet alles even nog onderzoeken maar het gaat lukken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........

  Footer-Banner
PLUS
visit register click click