ONTVANG 0,79% CASHCOINS Badkamerwinkel.nl

Bekijk alle testimonials

Unsal A
Groupon

door mee te doen met ipay ervaar ik dat je direct gratis geld kunt verdienen, en ook kortingen krijgt bij bepaalde webshop winkels. ik ben blij dat ik gebruik maak van de ipay, het is een aanrader voor iedereen.

Gregory D
Groupon

Hallo

Ik ben nieuw bij iPay en het bevalt me goed tot nu toe. En wie weet zal ik nog wat geld besparen met iPay en meer webshops aankopen kunnen doen dit jaar. Kan al niet wachten op de eerste betaling dus direct verdienen.

Jan D
Groupon

gezellig en leuk al snap ik het volgens mij nog niet allemaal. maar gaandeweg komt dat vast wel goed. het motiveert wel om dagelijks te kijken en te klikken op de mogelijk links en deals. hopelijk blijft het leuk

A. H
Groupon

Ipay is een leuke manier om geld te verdienen. Dit kan door op banners te klikken en via e-mails wat te verdienen. Ook hebben ze nog mooie aanbiedingen en leuke acties, zoals iets verdienen met bingo.

Diana V
Groupon

Vooral nu in de coronacrisis hebben veel mensen financiele problemen. Daarom is dit de perfecte site om wat geld te kunnen verdienen. Alle beetjes helpen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je eraan besteed. Super dus!

Nadeche N
Groupon

ik vind deze site echt geweldig.
waarom zou je geen enquêtes in vullen en andere leuke acties.. en daar zo een extraatje mee te verdienen.
ik raar ipay aan vooral voor de thuiswerkers en zitters
suc6

Sabrina
Groupon

Een leuke makkelijke manier om wat extra te verdienen of besparen. Doe dit al jaren en blijf enthousiast hierover. Raad het andere ook zeker aan als ze van korting houden en wat extra willen besparen.

Julia
Groupon

Super makkelijke manier om geld te verdienen. Even tussendoor een enquête invullen of op een mailtje klikken. Zo heb ik op een makkelijke manier een extra spaarpotje achter de hand. Duidelijke website ook, erg handig.

Richard V
Groupon

Nou dat is gemakkelijk met dit top spaar programma van Ipay.nl. Door op e-mails of op banners te klikken ontvang je geld en daar bovenop ontvang je ook nog eens cashback voor je aankopen op jouw websites.

Anita G
Groupon

Dit is een leuke manier om thuis vanaf de bank cash te verdienen.Iedere dag een half uurtje tot een uur besteed ik hier aan.
Ik ben er blij mee dat er zoiets bestaat.
Heel erg bedankt hiervoor.
Met vriendelijke groet Anita

Nzingha W
Groupon

leuk bespaar programma voor jong en oud denk dat deze site gewelig is je kunt makkelijk geld verdienen super makelijk ook kan he zelf doen tijden je lunch pauze van je werk of elf van school overal te doen dus echt een aanrader

Annemieke S
Groupon

zojuist bespaard op mijn zorgverzekering via independer en daar had ik al de goedkoopste variant gevonden. Ook bij andere webshops aantrekkelijke kortingen en ook bij het invullen van enquetes en nieuwbrieven kliks geld te verdienen.

Veronica V
Groupon

Een leuk spaarprogramma voor jong en oud. Je kan lekker geld verdienen met: het klikken van e-mails, het klikken van banners, het beoordelen van webshops, het invullen van vragenlijsten en cashback krijgen je favoriete webshops.

Monique V
Groupon

Goeie site Goed samengesteld en , Er zijn ook leuke etiquette Die je kan invullen voor een kleine vergoeding zeker ook goeie service die ze bieden , Het is een aanrader voor iedereen die zich verveeld

Diana V
Groupon

Ipay is ideaal voor mensen die weinig of niets extra te besteden hebben. Op deze manier kan dat toch nog. Vooral als je ook nog kinderen hebt die je af en toe iets leuks wil geven. Je kan je eigen tijd ook nog bepalen. Geweldig gewoon!

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 0,79% CASHCOINS Badkamerwinkel.nl
visit register click click