ONTVANG 1,25% CASHCOINS Epine
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Mandy K
Groupon

Leuk om op deze manier een klein zakcentje te verdienen! Er komen leuke aanbiedingen voorbij waar je veel mee kan besparen. Sparen duurt lang maar je hoeft er ook niet veel voor te doen. Het is dus zeker een aanrader

Jacqueline K
Groupon

Je spaart niet snel, maar het is wel mooi meegenomen als extraatje. De uitbetalingen verlopen goed en het is erg fijn dat er niet gewerkt wordt met een accountscore zoals bij sommige andere spaarprogramma's.

Nadine K
Groupon

Handige website als je veel online shopt! De meest bezochte sites staan erbij zoals Bol.com en thuisbezorgd.nl erg handig! Veel cashback en kortingsacties. En voor de liefhebbers mail clicks voor een beetje extra sparen.

Marco H
Groupon

Leuk wat klikken en je spaart al gauw een paar euro en sommige acties zijn echt super (zoals mijn favoriete site thuisbezorgd) en natuurlijk hebben ze nog vele andere leuke acties. Verder kun je ook nog wat coins winnen zo nu en dan altijd leuk!

Nina D
Groupon

Ook als je op de kleintjes wil letten is Ipay een leuke manier om te sparen! Zo ook op mijn Eurojackpot-loten.
Maar check ook vooral al die andere shops waar je voordeel bij kunt halen via IPAY! Aanrader!

Veronika K
Groupon

Ipay is zeer positief aangezien je cashcoin's kunt sparen en verdienen door simpel dingen te doen zoals mailen lezen, enquete's in te vullen, websites vergelijken enz. met die punten kun je mooie dingen doen.

Aylin K
Groupon

mijn mening over Ipay is eigenlijk positief aangezien je cashcoin's kunt sparen en verdienen door simpel dingen te doen zoals mailen lezen, enquête's in te vullen, websites vergelijken enz. met die punten kun je mooie dingen doen

Linda S
Groupon

Leuke en makkelijke manier om een beetje bij te verdiene. Dit gebeurt onder andere d.m.v. het lezen van advertenties en het klikken van mails. Hoewel ik hiermee pas begonnen ben heb ik er toch wel vertrouwen in.

Michelle D
Groupon

Lekker makkelijk geld verdienen op aankopen die je toch al deed en op nog veel meer manieren...klikken op emails, lezen van advertenties, én elke dag gratis meespelen voor de jackpot van vijftig euro. Top!

Bert D
Groupon

Ik ben nog maar net lid van ipay, eenvoudigweg omdat ik het bestaan erban niet wist. Ik ben wel lid van een aantal andere aanbieders, waar ik zeer tevreden over ben. Dus ook over ipay zal ik binnenkort wel tevreden zijn.

Johnny V
Groupon

wat kan ik nog meer zeggen over ipay? tis gewoon een top deal met een paar klikken per dag spaar je toch aardig wat en de als je aankopen doet via ipay dan krijg je dr nog geld bij ook!! ik ben al een tijdje lid en ik blijf een lid :) :)

Miranda Z
Groupon

I pay werkt super!! Een paar minuten klikken per dag en je verdient cashcoins. Ook als je online aankopen wil doen . Kijk dan eerst of jou winkel aangesloten zit. Want ook als je dan via i pay naar die online shop gaat verdien je.

Korstiaan B
Groupon

Ik vind Ipay een leuke, handige en mooie site waar je veel kan. Ik heb het getipt gekregen van een vriend die het ook gebruikt en we zijn er allebei zeer tevreden over. Ik vind het leuk om te doen .

Thea V
Groupon

Op Ipay kun je een lekker centje bijverdienen. Even lekker doorsparen en dan heb je weer een lekker zakcentje. Ook leuk om wat extra geld terug te krijgen als je online iets besteld, Is alrijd weer meegenomen,

Erika C
Groupon

Ik ben echt super tevreden met Ipay, er zouden eigenlijk zo iets moeten zijn per maand waar je grotere bedragen er uit zou kunnen halen, dat je per week zoveel taken moest doen om dit of dart te winnen,

Close
tot 2,25% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG TOT 16,25 CASHCOINS Oxxio Telecom
visit register click click