Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Raymond T
Groupon

ik vind ipay echt mega leuk en je krijgt gratis geld enzo terwijl je alleen maar dingen in vult installeer een app en je krijgt geld vul je profiel in en je krijgt geld het is mega makkelijk je hebt alleen tijd nodig.

Marijke Z
Groupon

snel en makkelijker kan het eigenlijk niet om iets te verdienen Door simpel weg een paar kliks of vragen of het simpelweg lezen van email en het schrijven van review levert nu gewoon wat op waardoor je gemotiveerd bent om dit ook te doen

Jonathan D
Groupon

niet alleen een hoop voordeel brengt maar ook nog een hele goede selectie koopjes cashback acties etc overzichtelijk bij elkaar weet te brengen top! heel erg blij met de ontzettend vele opties die cashbackkorting.nl bied.

Jacky S
Groupon

Shop heeft een super service Aantrekkelijke akties van veel websites en maakt het winnen van prijzen is
reuze handig de besye van Nederland deze shop uw cashback is de beloner die een lage uitkering van tegoed hanteert is dan aanrader voor iedereen

Oliwia Z
Groupon

Ipay is een hele handige site waar je op een handige en overzichtelijke manier geld zowel kan verdienen als besparen. Het is handig omdat aan het eind van de maand er geld overblijft en overzichtelijk omdat het duidelijk is.

Ellen G
Groupon

cashbackkorting werkt fantastisch.. heel leuk om mee bezig te zijn
leer heel veel winkels waar ik het bestaan niet van wist. en het is een heel leuk spaarpotje voor mijn kleinkinderen. Dus ik ben er heel content mee

Andreea C
Groupon

Bij iPay krijg je leuke percentuele kortingen bovenop de al scherpe actieaanbiedingen. Zo spaar je ongemerkt al snel een leuk extraatje bij elkaar. Altijd handig om wat extra achter de hand te hebben.

Mizeze
Groupon

Ipay is een hele handige site waar je op een handige en overzichtelijke manier geld zowel kan verdienen als besparen. Het is handig omdat aan het eind van de maand er geld overblijft en overzichtelijk omdat het duidelijk is.

Janny S
Groupon

Een leuke manier om geld te sparen, gaat wel heel erg langzaam, maar ach ja....gratis geld .. gewoon leuk extraatje. En als je online gaat kopen kun je met dit spaarprogamma ook nog eens extra geld besparen.

Sjoukje S
Groupon

Shop heeft een super service Aantrekkelijke prijzen en de ruime keuze voor elke bestelling spaar shop is ook een aanrader voor iedereen jong of oud. Ook als u minder bedeeld ben en onder modaal leeft of voor de rijkere

Joyce O
Groupon

Ik zou zeggen meld je lekker aan. En leuke acties die ze hebben. Vind het een mooie site en verveeld totaal niet is mijn mening van zeggen. Beoordeel zelf zal ik zeggen,ik zeg gewoon doen dan weet je het echt zeker.

Jackie M
Groupon

Ipay een leuke manier om te sparen om inzet extra's te doen Ik spaar bijvoorbeeld om mijn kleinkinderen vaker te kunnen zien met de trein want met de trein reizen is niet zo goedkoop meer dus komt dit spaarprogramma mij erg goed uit

Veronique B
Groupon

iPay.nl is echt een geweldige site! Ben nog maar pas lid, maar ziet er veelbelovend uit! Overzichtelijk vele opties en ben heel erg benieuwd, maar tot nu toe zeer tevreden. Ook kan ik zeker gebruik maken van de vele opties.

Lieve C
Groupon

Vind hét een super cashback programma veel Cashback organisaties hanteren een hoge uitbetaling limiet maar ipay hanteert een normale uitbetaling limiet van 12,50 zo kun je eerder een betaling aanvragen

Julian K
Groupon

Ik ben erg tevreden over Ipay. Ik vul vooral enquetes in en lees cashmails. Op dit moment heb ik hier al 11,50 mee gespaard in twee maanden. Dit is natuurlijk niet erg veel, maar voor het invullen van enquetes wel.

  Expert
visit register click click