ONTVANG 1,75% CASHCOINS vanHaren
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Anna H
Groupon

verdienen via IPay gaat lekker snel. Als je je dan ook nog laat uitbetalen met cadeaubon (kode word doorgemaild) kun je daar ook weer bij aangesloten webshop mee winkelen en ook weer verdienen. Helemaal top!

Heidi H
Groupon

Een leuke makklijke manier om te sparen. vooral ook nu er een app is. ik had een tijdje niks gedaan, maar je coins blijven gewoon bestaan. erg fijn dat je niet steeds je pc nodig bent om mails te openen

Ben T
Groupon

Een leuke spaarsite heeft iPay.nl. Je kan op vele snelle manieren coins verdienen die omgezet worden in geld en bij een klein bedrag al uitbetaald kan worden, ik ben er erg tevreden mee en raad het dan ook iedereen aan.

Antoinet V
Groupon

Leuke site. Overzichtelijk waar je wat kunt doen. Ik ben zeer tevreden over deze site. Je kunt alles zelf bepalen. Geld of iets anders. Het duurd wel even voor je het geld bij elkaar hebt gespaard

Heidy H
Groupon

Een goede en betrouwbare website om geld te verdienen en korting te krijgen bij een heleboel webshops! Je kan bij veel webwinkels shoppen met cashback korting, maar ook enquêtes invullen voor geld.

JT V
Groupon

Ben al jaren lid en ik heb geen klachten. Makkelijk geld verdienen met het lezen van mails of webshop te beoordelen. Makkelijk je gespaard geld laten uit te betalen op je rekening of wat ik leuk vind is de cadeau bonnen.

Jannemiek U
Groupon

Een geweldige site! Leuke korting op heel veel winkels en ondertussen een leuk spaarprogramma om even wat extras te verdienen af en toe.. En makkelijk te gebruiken voor iedereen. Wie wil dit nu niet?! Echt een aanrader..

Rene S
Groupon

Ik vind ipay een leuke Spaar programma en hoop zo in de loop van de tijd geld te besparen bij online aankopen verder is het een makkelijk te begrijpen spaarsysteem voor iedereen die wel eens online aankopen doet

Anne B
Groupon

Nu bijna 3 weken bezig. En ik ontdek iedere dag weer iets anders op de Website. Advies: zoek al je favoriete (web) winkels. Schrijf beoordelingen, bestel via Ipay. Vul enquetes in. Dan zul je profijt ervan hebben.

Mandy K
Groupon

Leuk om op deze manier een klein zakcentje te verdienen! Er komen leuke aanbiedingen voorbij waar je veel mee kan besparen. Sparen duurt lang maar je hoeft er ook niet veel voor te doen. Het is dus zeker een aanrader

Jacqueline K
Groupon

Je spaart niet snel, maar het is wel mooi meegenomen als extraatje. De uitbetalingen verlopen goed en het is erg fijn dat er niet gewerkt wordt met een accountscore zoals bij sommige andere spaarprogramma's.

Nadine K
Groupon

Handige website als je veel online shopt! De meest bezochte sites staan erbij zoals Bol.com en thuisbezorgd.nl erg handig! Veel cashback en kortingsacties. En voor de liefhebbers mail clicks voor een beetje extra sparen.

Marco H
Groupon

Leuk wat klikken en je spaart al gauw een paar euro en sommige acties zijn echt super (zoals mijn favoriete site thuisbezorgd) en natuurlijk hebben ze nog vele andere leuke acties. Verder kun je ook nog wat coins winnen zo nu en dan altijd leuk!

Nina D
Groupon

Ook als je op de kleintjes wil letten is Ipay een leuke manier om te sparen! Zo ook op mijn Eurojackpot-loten.
Maar check ook vooral al die andere shops waar je voordeel bij kunt halen via IPAY! Aanrader!

Veronika K
Groupon

Ipay is zeer positief aangezien je cashcoin's kunt sparen en verdienen door simpel dingen te doen zoals mailen lezen, enquete's in te vullen, websites vergelijken enz. met die punten kun je mooie dingen doen.

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,75% CASHCOINS Hunkemöller
visit register click click