ONTVANG 1,75% CASHCOINS vanHaren
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Martin R
Groupon

Als je iets extra wilt verdienen is iPay een leuke site waar je kunt gokken, klikken, jackpot bekijken en nog veel meer. Cashback op aankopen is de helft van Cashbackkorting en Enquêteclub, maar je krijgt het toch maar.

Marcel R
Groupon

Ben al jaren lid van iPay en heb inmiddels een aardig bedrag gespaard. Naast de klikken, banners en jackpot kun je ook spelletjes spelen en korting krijgen op al jouw aankopen. Dit is zeker de moeite waard.

Kees K
Groupon

Als onderdeel van Orangebuddies is dit meer dan een kliksite. Je krijgt kortingen bij aankopen, kans op de jackpot en nog veel meer. Als je tijd hebt naast cashbackkorting en enquêteclub neem deze er dan bij.

Super L
Groupon

heel erg makkelijk om coins te verdienen. veel verschillende manieren vooral, waardoor je dus kunt kiezen waarmee je geld wilt verdienen. er zijn ook meerdere aanbiedingen om leuke dingen te kopen!

Mitchell O
Groupon

het is super leuk en makkelijk geld verdienen zeker een aanrader. download de app. het is voor iedereen makkelijk te begrijpen en je hebt zo een account aangemaakt. vooral de emails zijn makkelijk te doen

Harry S
Groupon

Je verdient niet heel veel maar het is ook niet zoveel werk. Ik doe alleen de bannerclicks en de email. Een paar minuten werk per dag hoogstens en daar krijg ik dan een beetje extra geld voor. Zolang je niet verwacht veel te verdienen is het prima.

Marieke V
Groupon

Leuke manier om wat bij te verdienen. Ik spaar zelf altijd voor Bol.com bonnen. 'S avonds even een enquete invullen, klikken op mails, of een bestelling plaatsen in webwinjels waar ik toch al shop, het kost weinig extra tijd.

Lisa V
Groupon

ben super tevreden, heb al geld kunnen besparen door via ipay te betalen. door bannerkliks te doen en enquetes in te vullen krijg je nog meer cashcoins. er zijn ook zeker mooie aanbiedingen waarbij je dus geld bespaard maar ook weer geld spaart.

Tim T
Groupon

Super om te sparen bij iPay! Hoe makkelijk het kan zijn om te sparen en verdienen bewijst iPay. Ik ben nog maar een paar dagen bezig en heb al een mooi bedrag bij elkaar gespaard door onder andere het invullen van enquetes, het klikken op mailtjes!

Sarah V
Groupon

Tijdens de feestdagen zorg je dat je voor iedereen eem leuk cadeautje in huis hebt. Ik zorg dan dat ik jet bestel via Ipay. Hierdoor krijg ik zelf ook weer wat leuks, een klein stukje van het bedrag terug. Zo spaar je snel en gemakkelijk, ideaal.

Richard F
Groupon

Heel erg handig om wat geld te verdienen, ook al zijn het kleine beetjes alles helpt. en bij sommige aan kopen krijgen we geld terug... Heel Fraai en voordelig.. een aanrader voor iedereen..! wordt lid

Monique V
Groupon

wat super leuk om geld te verdienen
met emails lezen en klikken
zo spaar ik lekker voor de vakantie,
ik raad het iedereen aan,kost een paar minuten per dag.
en een paar minuten van je tijd.
ik nodig al mijn vrienden uit,zodat zei ook kunnen klikken.

Irene P
Groupon

Een leuke makkelijke manier om wat extra te verdienen of besparen. Doe dit al jaren en blijf enthousiast hierover. Raad het andere ook zeker aan als ze van korting houden en wat extra willen besparen.

Milou S
Groupon

Het is eenvoudig om geld te verdienen door mails te lezen en geld te verdienen met enquêtes of beoordelingen over webshops te schrijven.
Ook kun je geld winnen door deel te nemen aan loterijen.
Er is genoeg te doen en te zien op de website.

Hillie K
Groupon

iPay is een vertrouwde site en onderdeel van Orangebuddies. Ik heb er al een aardig zakcentje mee verdiend en zal daarom ook lid blijven. Ook ben ik lid van alle andere Orangebuddies sites. Een echte aanrader dus.

ONTVANG 1,75% CASHCOINS vanHaren
visit register click click