ONTVANG 1,75% CASHCOINS vanHaren
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Corine H
Groupon

Ik doe het maar een paar keer per week en het is erg fijn dat je punten verdient als je aankopen doet via de site zonder extra kosten!
Van mijn verdiende punten kan ik mezelf een leuk cadeautje geven!

R.J. E
Groupon

Het is geweldig om mee te doen, kost je maar een paar minuten per dag en je verdient er ook nog wat mee. Heb al paar keer wat laten uitbetalen en nooit problemen. Altijd heerlijk om de site af te zoeken.

Ingrid V
Groupon

Prima site, makkelijk en simpel iets bijverdienen door te klikken en te lezen. Simpel in een paar minuten per dag te doen. geen verdere aankoop verplichtingen. Uitbetalingen op tijd. Fijne site en erg makkelijk.

Gio S
Groupon

Snel en makkelijker kan het eigenlijk niet om iets te verdienen, door simpel weg een paar keer te klikken of vragen of het simpelweg lezen van email en het schrijven van review levert nu gewoon wat op waardoor je gemotiveerd bent om dit ook te doen.

Sam
Groupon

Ik vind de app van i-pay erg handig. Je kan er op een makkelijke en leuke manier wat geld mee verdienen door bijvoorbeeld emails te lezen.
Ook kan je op veel sites korting krijgen.
Super! Aanrader dus!

Anna H
Groupon

verdienen via IPay gaat lekker snel. Als je je dan ook nog laat uitbetalen met cadeaubon (kode word doorgemaild) kun je daar ook weer bij aangesloten webshop mee winkelen en ook weer verdienen. Helemaal top!

Heidi H
Groupon

Een leuke makklijke manier om te sparen. vooral ook nu er een app is. ik had een tijdje niks gedaan, maar je coins blijven gewoon bestaan. erg fijn dat je niet steeds je pc nodig bent om mails te openen

Ben T
Groupon

Een leuke spaarsite heeft iPay.nl. Je kan op vele snelle manieren coins verdienen die omgezet worden in geld en bij een klein bedrag al uitbetaald kan worden, ik ben er erg tevreden mee en raad het dan ook iedereen aan.

Antoinet V
Groupon

Leuke site. Overzichtelijk waar je wat kunt doen. Ik ben zeer tevreden over deze site. Je kunt alles zelf bepalen. Geld of iets anders. Het duurd wel even voor je het geld bij elkaar hebt gespaard

Heidy H
Groupon

Een goede en betrouwbare website om geld te verdienen en korting te krijgen bij een heleboel webshops! Je kan bij veel webwinkels shoppen met cashback korting, maar ook enquêtes invullen voor geld.

JT V
Groupon

Ben al jaren lid en ik heb geen klachten. Makkelijk geld verdienen met het lezen van mails of webshop te beoordelen. Makkelijk je gespaard geld laten uit te betalen op je rekening of wat ik leuk vind is de cadeau bonnen.

Jannemiek U
Groupon

Een geweldige site! Leuke korting op heel veel winkels en ondertussen een leuk spaarprogramma om even wat extras te verdienen af en toe.. En makkelijk te gebruiken voor iedereen. Wie wil dit nu niet?! Echt een aanrader..

Rene S
Groupon

Ik vind ipay een leuke Spaar programma en hoop zo in de loop van de tijd geld te besparen bij online aankopen verder is het een makkelijk te begrijpen spaarsysteem voor iedereen die wel eens online aankopen doet

Anne B
Groupon

Nu bijna 3 weken bezig. En ik ontdek iedere dag weer iets anders op de Website. Advies: zoek al je favoriete (web) winkels. Schrijf beoordelingen, bestel via Ipay. Vul enquetes in. Dan zul je profijt ervan hebben.

Mandy K
Groupon

Leuk om op deze manier een klein zakcentje te verdienen! Er komen leuke aanbiedingen voorbij waar je veel mee kan besparen. Sparen duurt lang maar je hoeft er ook niet veel voor te doen. Het is dus zeker een aanrader

Close
tot 3,25% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 1,75% CASHCOINS vanHaren
visit register click click