ONTVANG 2,00% CASHCOINS adidas

Bekijk alle testimonials

Alexo A
Groupon

Een erg betrouwbaar site met allerlei manieren van verdienen en doen om zo wat extra te kunnen sparen voor bijv een bol.com kortingsbon etc.

Ik heb bijna 2 euro gespaard en dat zonder ervoor te zweten.

Deze site word en deel van mijn routine

Steelo B
Groupon

Een leuke spaarsite heeft iPay.nl. Je kan op vele snelle manieren coins verdienen die omgezet worden in geld en bij een klein bedrag al uitbetaald kan worden, ik ben er erg tevreden mee en raad het dan ook iedereen aan.

Anne W
Groupon

iPay is een leuke manier om gratis geld te sparen. Via aankopen doen in webshops en mails lezen krijg je cashcoins, wat een leuke manier is om een extraatje te krijgen. Het is een leuke manier en fijne manier om geld te verdienen.

Hendrik W
Groupon

Door te klikken op mails kun je een leuk bedrag bijelkaar sparen. Maar het gaat echt hard, wanneer je jouw inkopen via Ipay gaat doen. Ongemerkt komt er dan een boost in jouw verdiensten. Ook meedoen aan enquettes levert een leuk centje op !

Sabrina W
Groupon

Super goed bedacht. Heb dit account al enige jaren en vind het erg leuk.staan goeie en leuke deals in en je verdient er gewoon fijn geld mee. Een vakantie boeken doe ik dan ook graag en dan loopt het ook wel op. Vind het super leuk bedacht.

Kelv P
Groupon

Super toch. Bij een anders site bestellen en hier korting krijgen. Als je veel besteld heb je snel je €12,5 verdiend. Is toch mooi mee genomen ja toch. Fijne site die ipay ik doen het een aantal jaar. En heb aardig wat geld terug verdiend top

Kees V
Groupon

Sinds een aantal weken actief lid en volgende week kan ik mij al laten uitbetalen! Het ging sneller dan verwacht en ik heb van mooie acties grbruik kunnen maken. Zoals extra korting of her 2e product gratis. Daar kies ik voor!

Milosz B
Groupon

De beste site om geld te besparen bij het online winkelen. Wanneer u op internet surft, verdient u echt geld. Het kost niet veel tijd om elke dag geld te besparen. U kunt besparen op uw browser en handige applicatie.

Robert M
Groupon

ik vind de site ipay.nl een leuke en te gekke site. hier kun je op een leuke manier geld verdienen, je mening geven en ook producten kopen. niet overal krijg je zoveel korting zoals op deze website!.

Peter V
Groupon

leuke manier van geld bespraken er zijn veel leuke aanbiedingen in de web winkels waarbij je geld terug krijgt voor elke aankoop die je doet. het kost ongeveer 5minuten per dag en je kan er een leuk gedrag mee bij elkaar sparen

Marc M
Groupon

Eerlijk gezegd mis ik als beginnende iPay deelnemer nog wat ervaring maar die doe ik graag op middels de interessante opties die er in verschillende vormen worden aangeboden. Een zeer eenvoudige manier om te sparen.

Jan B
Groupon

Heb je tijd en wil je wat bijverdienen? Nou dan ben je bij deze website op het juiste adres. Simpel en snel geld kunnen verdienen met het aan klikken van leuke e-mails en banners en het invullen van onderzoeken.

Karel D
Groupon

Wat een leuk spaarprogramma voor jong en oud. Je kan lekker geld verdienen met: het klikken van e-mails, het klikken van banners, het beoordelen van webshops, het invullen van vragenlijsten en cashback krijgen je favoriete webshops.

Freddy M
Groupon

Bij iPay.nl kun je snel een zakcentje verdienen door aankopen te doen bij webshops, op e-mails te klikken, onderzoeken te doen etc. Nodig ook je vrienden uit en verdien nog sneller. Hoe meer je doet via Ipay.nl, hoe meer je kunt verdienen.

Carolijn G
Groupon

Prima site, werkt goed! Heel blij mee, ik wil,graag extra geld verdienen. Helaas verdien ik hier natuurlijk niet heel veel geld mee, maar dat doe je bijna nooit met zo’n site. Deze werkt wel goed! Ik raad deze site aan!

 
Close
10,00% CashCoins
Ontvang NordPass 1 maand gratis bij NordVPN
Code:ORANGEDEAL
ONTVANG 2,00% CASHCOINS adidas
visit register click click