ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Corina D
Groupon

ik vind het een leuke pagina en haal er veel info van af
en al heel wat leuke dingen gelezen en aan gevraagd
en de mails zijn altijnd wel
leuken diels tegen gekomen en zal er eleke dag me plezier kijken wat er nu weer voor nieuws er op sta

Koos W
Groupon

Lekker shoppen met iPay, lekker neuzen in leuke online winkels en nog korting krijgen ook , wie wil dat nou niet, als ik iets nieuws nodig heb dan ga ik eerst naar ipay om te kijken of het erbij zit, lekker cashcoins verdienen! Zeker een aanrader

Ab A
Groupon

Ik ben al een tijdje lid van Ipay en verdien aardig zakcentje door gewoon e-mails te lezen en of andere activiteiten te ondernemen. Dat noem ik nou relax geld verdienen. Als je tijd hebt zou ik je aanraden om ook dit te doen.

Helma W
Groupon

ik probeer op deze manier toch wat geld bij te verdienen, hopelijk zal het aanklikken beloont worden (:. de website stond in ieder geval goed aangeschreven en ik hoop dat het op deze manier gaat lukken

Kelly P
Groupon

ipay is een makkelijke site om wat extra te verdienen. het is heel makkelijk te vinden hoe alles werkt en op meerdere manieren cashcoins te verdienen en daarmee dus echt geld. leuk voor een extra'tje.

Martin R
Groupon

Als je iets extra wilt verdienen is iPay een leuke site waar je kunt gokken, klikken, jackpot bekijken en nog veel meer. Cashback op aankopen is de helft van Cashbackkorting en Enquêteclub, maar je krijgt het toch maar.

Marcel R
Groupon

Ben al jaren lid van iPay en heb inmiddels een aardig bedrag gespaard. Naast de klikken, banners en jackpot kun je ook spelletjes spelen en korting krijgen op al jouw aankopen. Dit is zeker de moeite waard.

Kees K
Groupon

Als onderdeel van Orangebuddies is dit meer dan een kliksite. Je krijgt kortingen bij aankopen, kans op de jackpot en nog veel meer. Als je tijd hebt naast cashbackkorting en enquêteclub neem deze er dan bij.

Super L
Groupon

heel erg makkelijk om coins te verdienen. veel verschillende manieren vooral, waardoor je dus kunt kiezen waarmee je geld wilt verdienen. er zijn ook meerdere aanbiedingen om leuke dingen te kopen!

Mitchell O
Groupon

het is super leuk en makkelijk geld verdienen zeker een aanrader. download de app. het is voor iedereen makkelijk te begrijpen en je hebt zo een account aangemaakt. vooral de emails zijn makkelijk te doen

Harry S
Groupon

Je verdient niet heel veel maar het is ook niet zoveel werk. Ik doe alleen de bannerclicks en de email. Een paar minuten werk per dag hoogstens en daar krijg ik dan een beetje extra geld voor. Zolang je niet verwacht veel te verdienen is het prima.

Marieke V
Groupon

Leuke manier om wat bij te verdienen. Ik spaar zelf altijd voor Bol.com bonnen. 'S avonds even een enquete invullen, klikken op mails, of een bestelling plaatsen in webwinjels waar ik toch al shop, het kost weinig extra tijd.

Lisa V
Groupon

ben super tevreden, heb al geld kunnen besparen door via ipay te betalen. door bannerkliks te doen en enquetes in te vullen krijg je nog meer cashcoins. er zijn ook zeker mooie aanbiedingen waarbij je dus geld bespaard maar ook weer geld spaart.

Tim T
Groupon

Super om te sparen bij iPay! Hoe makkelijk het kan zijn om te sparen en verdienen bewijst iPay. Ik ben nog maar een paar dagen bezig en heb al een mooi bedrag bij elkaar gespaard door onder andere het invullen van enquetes, het klikken op mailtjes!

Sarah V
Groupon

Tijdens de feestdagen zorg je dat je voor iedereen eem leuk cadeautje in huis hebt. Ik zorg dan dat ik jet bestel via Ipay. Hierdoor krijg ik zelf ook weer wat leuks, een klein stukje van het bedrag terug. Zo spaar je snel en gemakkelijk, ideaal.

Close
2,63% CashCoins
Profiteer van 4% korting op bijna alles bij HomeLiving
Code:PAKKORTING
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click