ONTVANG 1,00% CASHCOINS shopDisney

Bekijk alle testimonials

Linda S
Groupon

echt waanzinnig te gek makkelijk sparen en besparen op de allerleukste manier die ik me maar bedenken kan. Dit zou iedereen gewoon moeten doen want het scheelt echt een heleboel geld omdat je punten spaart

Danielle V
Groupon

Geweldig dat ipay.nl er is. Je kunt er van alles op doen terwijl er in principe geen geld voor word gevraagd. Het is juist het tegenovergestelde, je kunt er geld meeverdienen. Geweldig toch. Er zijn verschillende dingen om te doen op ipay.nl

Saila G
Groupon

Ipay is een geweldige website, naast het klikken van e-mails zijn er genoeg andere manieren om geld te verdienen of te besparen. Ik raad ipay dan ook iedereen aan om dat mijn ervaring super is bevallen tot nog toe.

Jörgen B
Groupon

Lekker en fijn shoppen met ipay, lekker neuzen in leuke online winkels en nog korting krijgen ook , wie wil dat nou niet, als ik iets nieuws nodig heb dan ga ik eerst naar ipay om te kijken of het erbij zit, lekker cashcoins verdienen!
Een aanrader

Monique V
Groupon

tot nu toe een leuke app om punten mee te verdiennen ik heb nog niet heelveel kunnen doen maar top tot nu toe ik ga dan ook heel er mijn best doen om verder te komen op deze app en meer punten te verdiennen

Johannes V
Groupon

Ik ben nu al jarenlang ingeschreven bij Ipay. Een uitermate betrouwbare site met elke dag een vast aantal kliks en talloze mogelijkheden om cash te verdienen. Een van de beste sites die ik ben tegengekomen..

Marie-Jose J
Groupon

Via iPay kun je gemakkelijk en snel extra cash verdienen en veel voordeel behalen. Je komt op de leukste websites en zit vooraan bij aanbiedingen, voordelen en cashbackacties. Zo gemakkelijk heb je nog nooit iets extra's verdiend!

Anne M
Groupon

Ik zit nu al een aardig tijdje bij Ipay,en kan niet anders zeggen dat het een topsite is,ik ben er zeer enthousiast over en kan het daarom iedereen aanraden.het sparen gaat lekker,en de site is zeer betrouwbaar.

Estella B
Groupon

Het is een goed spaarpanel en het wordt snel gehandeld over je aankoop maar ik vindt het een beetje langzaam met sparen ze moeten vergoeding een beetje hoger maken kun je tenmiste 2keer per jaar een uitbetaling aanvragen.

Siedo H
Groupon

ben zeer tevreden over ipay veel mails makkelijk verdienen geen verplichtingen in de vorm van accountscores door aankopen te moeten doen. banners, mails enquetes aankopen alles mogelijk. doe lekker allemaal mee

Xantippe D
Groupon

Als je op een leuke en makkelijke manier een zakcentje wilt verdienen dan moet je eens op deze site gaan kijken en je zult zien op hoeveel manieren je kunt gaan sparen en een leuk potje opbouwt en kunt laten uitbetalen

Sandra V
Groupon

Met iPay kan je een leuk centje bijverdienen en verder ook interessante en nieuwe sites leren kennen. Een echte aanrader voor iedereen ! Erg makkelijk door te klikken op emails en enquetes invullen!!!

Bianca K
Groupon

leuke site kan je leuke vergoedingen krijgen
veel te zien en veel te ontdekken je kan hier ook leuke aanbiedingen krijgen met bv 50% kortingen.
leuke enquetes kan je invullen waardoor je ook weer leuke vergoedingen kan krijgen

Arno A
Groupon

Heel veel informatie ,en suggesties ,wat je normaal niet ziet ,op de tv ,of radio ,daarom adviseer ik iedereen deze site aan te gaan ,ja in deze moeilijke tijden ,moeten we zuinig zijn ,op onze uitgave.

Betsie K
Groupon

Ik doe alweer een tijdje mee aan i pay en het bevalt me goed .Even een rustpauze pakken en dan even alles bijwerken door hier te gaan klikken voor een mooi zakcentje , hartstikke leuk.Devolgende betaling zal niet lang meer duren denk ik.

ONTVANG 1,00% CASHCOINS shopDisney
visit register click click