H&M

Bekijk alle testimonials

Freddy M
Groupon

Bij iPay.nl kun je snel een zakcentje verdienen door aankopen te doen bij webshops, op e-mails te klikken, onderzoeken te doen etc. Nodig ook je vrienden uit en verdien nog sneller. Hoe meer je doet via Ipay.nl, hoe meer je kunt verdienen.

Carolijn G
Groupon

Prima site, werkt goed! Heel blij mee, ik wil,graag extra geld verdienen. Helaas verdien ik hier natuurlijk niet heel veel geld mee, maar dat doe je bijna nooit met zo’n site. Deze werkt wel goed! Ik raad deze site aan!

Peter V
Groupon

iPay is een leuke manier om wat extra geld te verdienen met de aankopen die je waarschijnlijk nu ook al doet. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website te gaan via de link in iPay. Ook het beoordelen van winkels en sites is leuk.

Frank S
Groupon

Ipay is niet alleen heel veel fun, maar levert natuurlijk ook veel op!! Ontzettend veel superleuke aanbiedingen en goede deals.!! Check het zelf en schrijf jezelf heel snel in. Ik doe het al jaren achtereen met plezier

Juliette V
Groupon

Ik heb pay pas 1 dag maar wou wel alvast mijn review schrijven aangezien ik zeer enthousiast ben ik heb het al mijn vrienden al gestuurd en die zijn ook erg enthousiast gewoon om dat je echt bij kan verdienen op een leuke manier en uitbetaald .

Priscilla D
Groupon

het kan op een leuke manier oplopen als je het heb uitgevonden dan spaar je echt sneller dan je denkt het is een hele fijne app en hoop het nog lang te gaan gebruiken en het is zeker aan te raden voor iedereen

Marijn L
Groupon

Een leuke app Een hele fijne app om mee te werken! als je de app eenmaal helemaal hebt uitgevonden gaat het vanzelf! ik ben heel erg tevreden en hoop dat ik nog heel veel tijd plezier en geldkan verdienen via deze app!:)

Sammy T
Groupon

Een hele fijne app om mee te werken! alles wijst zichzelf de weg, als je de app eenmaal helemaal hebt uitgevonden gaat het vanzelf! ik ben heel erg tevreden en hoop dat ik nog heel veel tijd plezier en centjes kan verdienen via deze app!!

Lauran V
Groupon

Leuke site met leuke aanbiedingen en opties,ideale manier om te sparen en te besparen dmv testimonials,enquetes.
Doir de zeer uitgebreide opties is hier voor iedereen iets te vinden wat bij je past,topsite

Cordula T
Groupon

Ben al jaren lid van ipay en heb nooit geen problemen gehad. Ik vind het leuk om op deze manier een extraatje te verdienen en ze betalen ook snel uit. Het sparen gaat ook heel snel en ze hebben leuke acties

Justus
Groupon

perfecte app waarmee je extra geld mee kan verdienen ,vele manieren om punten te sparen zoals,reviews schrijven en advertenties klikken
en nog vele leuke kortingen op vele producten zoals meubels en elektronica

Dave D
Groupon

ipay is een allround spaarprogramma geworden. Er zijn heel veel shops waarbij je cashback krijgt bij gekomen, heel veel mogelijkheden om coins te verdienen. Alleen cashback via shoppen duurt erg lang.

Peter T
Groupon

Wij zijn erg tevreden over iPay. Je kunt op een snelle manier geld verdienen. De enquetes duren nooit lang bij ipay en toch verdien je dan vaak 0.25. Ik ben van meer sites lid waarmee je geld kunt verdienen, maar bij iPay gaat het het snelst.

Robin H
Groupon

Zeer leuk spaarprogramma met goede verdiensten. Je kunt leuk een extra sparen door e-mails/banners weg te klikken of mee te doen met enquêtes. Ook krijg je een cashbackvergoeding als je via een webshop iets koopt.

T. J
Groupon

Overzichtelijke site. Klikt makkelijk weg en er zijn veel mogelijkheden om wat extra te verdienen. Fijn om actuele reclames digitaal te ontvangen, scheelt zeker behoorlijk in papier gebruik. Ik krijg goed beeld van veel leuke acties.

Close
tot 3,00% CashCoins
Elke tweede kaart gratis bij Greetz.nl
Code:GRATISKAART
H&M
visit register click click