Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Bekijk alle testimonials

Jan J
Groupon

leuke bezig heden,dikwijls wel goede aanbiedingen, wil hier nog lang mee doorgaan,
bedankt ervoor.
Ik ben niet zo,n grote schrijver of prater, ik houd meer van daden,
hoe moet ik die 200 volkrijgen? bedankt.

Charles A
Groupon

Mijn mening over Ipay is positief. Je kan veel leuke dingen doen met Ipay en ook nog een sparen om later uit te laten betalen. Daarom is Ipay leuk om te doen. Je hebt veel leuke kortingen. Plus het is gewoon leuk.

Ahmed E
Groupon

Ik vind Ipay wel handig soms als je wilt surven en aanbiedingen bekijken en spullen kopen en zo punten sparen voor geld of kado bonnen. Slim alternatief tot nu toe Is het heel interessant en surf ik regelmatig.

Giorgina B
Groupon

Leuke site ik kom acties tegen waar ik normaal gesproken niet naar kijk. Wat fijn is dat er hier niet met een accountscore wordt gewerkt. Je bekijkt de emails en wanneer je een bepaald bedrag heb dan kun je cashen.

Teddy P
Groupon

leuk om te doen, tijdens de maanden november en december wordt je herinnerd aan en geholpen met de zorgverzekeringen om te veranderen en de juiste keuze te maken. Reuze handig en nog geld verdienen ook,

Geert B
Groupon

Geld verdienen met iPay. Heel handig. e kunt op een snelle manier geld verdienen. De eJnquettes duren nooit lang bij ipay en toch verdien je dan vaak 0.25. Ik ben van meer sites lid waarmee je geld kunt verdienen, maar met ipay gaat het het snelst

Femke J
Groupon

Ipay is een leuke bespaarsite. Je kan op vele (snelle) manieren coins verdienen die omgezet worden in geld en bij een klein bedrag al uitbetaald kan worden. Heel erg tevreden mee en rad het iedereen aan:)

Damian S
Groupon

Ik ben bijna klaar met voor me eerste uitbetaling, geweldig, door een banner te klikken krijg je cashcoins dezes kan je in euro's omzetten en op je eigen bankrekeningnummer laten storten dit gaat goed.

Carola V
Groupon

Ik ben erg tevreden over iPay. Je kunt op een snelle manier geld verdienen. De enquettes duren nooit lang bij ipay en toch verdien je dan vaak 0.25. Ik ben van meer sites lid waarmee je geld kunt verdienen, maar met ipay gaat het het snelst

Sharity L
Groupon

Het is super duidelijk en er staan leuke acties op. Je kan er veel op besparen. Je kan ook mee doen met leuke prijsvragen en je kan mee spelen. Je doet ook automatisch mee met de jackpot. Altijd leuk als je zoiets kan winnen!

Theo H
Groupon

Mijn mening over ipay
Ik vind het leuk om te doen het is gemakkelijk om te doen kost niet veel tijd en je kan het op ieder moment van de dag doen gemakkelijk geld verdienen nou wat wil je nog meer alleen jammer dat je maar 0.005 of o. 0.010 krijgt

Silvia S
Groupon

Een leuke bijverdienste met leuke sites waar je altijd wel iets leuks vind voor bv sinterklaas, kerst, verjaardag of gewoon voor jezelf ;) De app is erg makkelijk, altijd een goed overzicht !!! Echt op ieder vlak voor ieder wat wils, een aanrader!

Rietje
Groupon

iPay stuurt lekker veel mails en heeft daarnaast allerlei andere leuke acties en vergoedingen. De uitbetalingsgrens ligt gelukkig wat lager dan bij andere sites. Leuke aanvulling op mijn inkomsten dus

Jurgen E
Groupon

Het werkt prima, deze site. Het vergt even wat inzet, maar tenslotte is niets gratis. Dit is toch een mooie manier om wat geld te gaan genereren.
Daarnaast kan ik met dit geld weer inzetten op futurenet adpro.

Gerry V
Groupon

Het is superleuk om zo je geld te verdienen je klikt een paar keer en hoppa weer wat verdient .
Je beoordeeld een webshop en krijgt daar een vergoeding voor .
Je schrijft een testimonial en weer krijg je een vergoeding .

  KoopJeDeal
visit register click click