ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Expert

Bekijk alle testimonials

Wesley S
Groupon

Iedereen kan hier aan beginnen. Ik vond inschrijven echt makkelijk. Bij euroclix kwamen de mailtjes niet aan, jammer hoor! Super handig voor thuisbezorgd als we weer eens pizza willen bestellen. Geweldig.

Sylvia L
Groupon

Als je op een leuke en makkelijke manier een zakcentje wilt verdienen dan moet je eens op deze site gaan kijken en je zult zien op hoeveel manieren je kunt gaan sparen en een leuk potje opbouwt en kunt laten uitbetalen

Roksanne D
Groupon

Een erg fijne en gemakkelijk systeem, waarbij je gemakkelijk een extraatje kunt bijverdienen zonder dat je heel veel moeite moet doen. Shop op diverse websites en krijg nog eens betaald ook nog. Zie het als een extra korting die je spaart .

Illona
Groupon

leuk simpel spaarprogramma. als je veel online winkelt gaat het sparen vlot. elke dag mails klikken gaat wat minder snel maar het is toch leuk meegenomen en iedereen kan het gewoon kost alleen wat tijd

Hans V
Groupon

Het is zo lekker om gratis geld bij ipay te verdienen maar je moet er wel wat tijd aanspenderen want 1 2 3 lukt je dit zo maar niet maar naar 1 of 2 maanden zit je al gauw aan de 2,00 punten en verdie je er lekker mee.

Hans B
Groupon

Ipay.nl is zo'n spaarprogramma waarmee je makkelijk geld verdient door op e-mails te klikken die je dagelijks in je e-mail account ontvangt samen met klikbare banners waar je ook nog geld voor ontvangt. Zeker een aanrader voor iedereen.

Antonius M
Groupon

Met IPay.nl kan je leuk wat extra cash verdienen. Iedereen kan het en je hoeft alleen maar op banners of op e-mails te klikken en dan krijg je hiervoor cash en met cashback krijg je geld terug van je aankopen op het internet. Echt een Top Site.

Bor D
Groupon

Een leuke manier om geld te verdienen. Gewoon door op mails te klikken of op banners. Ook de enquêtes zijn leerzaam. Ik bestel vaak bij Bol.com en dat tikt dan aardig aan. Zonder meer is Ipay een aanrader!

Unsal A
Groupon

door mee te doen met ipay ervaar ik dat je direct gratis geld kunt verdienen, en ook kortingen krijgt bij bepaalde webshop winkels. ik ben blij dat ik gebruik maak van de ipay, het is een aanrader voor iedereen.

Gregory D
Groupon

Hallo

Ik ben nieuw bij iPay en het bevalt me goed tot nu toe. En wie weet zal ik nog wat geld besparen met iPay en meer webshops aankopen kunnen doen dit jaar. Kan al niet wachten op de eerste betaling dus direct verdienen.

Jan D
Groupon

gezellig en leuk al snap ik het volgens mij nog niet allemaal. maar gaandeweg komt dat vast wel goed. het motiveert wel om dagelijks te kijken en te klikken op de mogelijk links en deals. hopelijk blijft het leuk

A. H
Groupon

Ipay is een leuke manier om geld te verdienen. Dit kan door op banners te klikken en via e-mails wat te verdienen. Ook hebben ze nog mooie aanbiedingen en leuke acties, zoals iets verdienen met bingo.

Diana V
Groupon

Vooral nu in de coronacrisis hebben veel mensen financiele problemen. Daarom is dit de perfecte site om wat geld te kunnen verdienen. Alle beetjes helpen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je eraan besteed. Super dus!

Nadeche N
Groupon

ik vind deze site echt geweldig.
waarom zou je geen enquêtes in vullen en andere leuke acties.. en daar zo een extraatje mee te verdienen.
ik raar ipay aan vooral voor de thuiswerkers en zitters
suc6

Sabrina
Groupon

Een leuke makkelijke manier om wat extra te verdienen of besparen. Doe dit al jaren en blijf enthousiast hierover. Raad het andere ook zeker aan als ze van korting houden en wat extra willen besparen.

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Expert
visit register click click